311803
-
szép!
Ez milyen játék? -
Indigo #2080 Honnan vetted? Ilyet sehol nem láttam. -
Mostanában belehúztak a postások... csak így tovább magyar pista!
-
#2067 -
Diablo 2-k nekem is megvannak nagydobozosban. :) -
Indigo #2076 Persze jónéhány darabot én is elfogadnék a gyűjteményből :) -
Indigo #2075 A gyűjtemény értékét szívesen látnám egyszer a folyószámlámon ^^ -
Összes Quake... Összes Baldur's Gate... Összes Diablo... Összes StarCraft... Összes Heroes... nagy dobozos verzióban... 
-
Fasza lehet ott takarítani, port törölni. -
Monoton #2072 NOX
-
ezt nagyon megszívtad.feljelentelek betörés miatt.és add vissza a pénisznagyobbító pumpámat mert nekem is kell. -
Neoncsoves #2070 hogy került fel az internetre a szobámról a kép?
-
Hellsing47 #2069 létezik még vajon olyan ember akinek van egy ehhez hasonló gyűjteménye? :D -
solikka11 #2068 Köszi az infót, már meg is rendeltem :)
Mik a tapasztalatok, ha most este rendeltem, péntekre itt lesz? -
Indigo #2067 Gondolom a game.co.uk-ről. Én is most rendeltem meg onnan, kemény ~1900 Ft-ért...
(Meg jön még sok más is, remélem a héten megkapom) -
ez a gondolat foglalkoztat most engem is :) -
Sacred 2 mennyi és honnan és van-e ott még ahonnan ez jött? -
Szép Sacred 2 és KotOR 1-2 nekem is megvan. :) -
Bah... digit. disztrib... helyette ma jött a postás erre is.
Végre!!! Ettől a kettőtől így egyben határozottan még a közérzetem is jobb lett :-)
Csöppség:
-
D2D akció! Elindult azt első hét!
Sajna számomra 1 game nincs közte amit megvennék.No de a maradék 3 hetiben bízok azért! -
Köszönöm szépen :) Igazából csak ő vele játszottam a kiegészítőjével nem, nem is tudtam hogy van. Valójában majd a Jedi Outcast és a Jedi Academy fog majd jönni, Meg az Episode 1 Racer és A Phantom Menace. -
Uh ez mekkora game volt, hihetetlen nehéz volt, vagy 2 hónap volt amire anno végigvittem. :D De azért a Jedi Outcast tényleg jobb. De amúgy grat, nagyon szép kiadás, a kieget is megveszed? :D -
ez milyen jó játék volt:D(bár a jedi outcast jobban tetszet:D) -
Reggelt mindenkinek, itt járt a postás.
Meghozta a főnök urat :)
-
D2D-n 7óra 38 perc múlva lesz valami jóféle akció.Remélem lesz pár jó game is olcsón akkor befizetek rájuk. -
ugye? XXXXXD -
Nem hittem volna rólad. :D -
Neoncsoves #2054 "A Steam első verziója (v1.0) 2002-ben már letölthető volt, és több bétatesztelő a Counter-Strike 1.4-et már ezen át tölthette le."
link -
Bereggelhető ez is steamen igen, de amúgy steam nélkül is megy. 2002-ben jelent meg, amikor a steam még kb. tervben sem volt. :D Elvileg egy kulccsal megad mindent plusz a Team Fortress Classic-ot is. -
Indigo #2052 Fasza
Nekem az Anthology van meg, abban CS helyett Team Fortress van (bár azzal még soha nem játszottam ^^). Amúgy ez is Steam-hez kötött? -
én dobozosban vettem :) -
Indigo #2050 Én meg nem bánom, hogy nincs :) Most játszom az ingyenes időszak alatt, és tetszik is meg minden (a pályákat nagyon eltalálták), de az iwnet miatt én maradok az első résznél... -
Én is bánnám. :)
Viszont már lassan én is bánom, hogy kedvezményesen megvettem nemrég az új S.T.A.L.K.E.R.-t, mert ez egy olyan játék lett, ami messze felülmúlta várakozásaimat. Jó pár éve nem szórakoztam ilyen jót játékkal.
Olyan kaland, olyan sajátos atmoszférával, kellemes újításokkal, hogy le a kalappal.
Szóval azért bánom, mert ezért a játékért bőven kiadnám azt az 5000 valamennyi Ft-ot a dobozos kiadás kedvéért, viszont akkor lenne 2 egyforma játékom és picit furán érezném magamat :) -
Neoncsoves #2048 nekem is van ilyenem, de már bánom hogy van... -
-
ejj de régen vót amikor ezekkel toltam lelkesen, talán már igazse vót XD -
király!
uhhh opposing force mekkora jóság volt. -
Ez már valami! Szerencsére ez a legendás 1. rész :-) -
szep, elfogadnam en is.
-
Sikerült szereznem egy Half-Life Generation 3-at. Régi álmom teljesült. :D
Használt, de jó állapotban van: