311803
  • giorgio81
    Biztos az izlandi vulkán miatt késnek
  • Katun
    Sziasztok!

Ma meg akartam venni a GTA EFLC csak nem találtam oda a galaxisnethez, mivel én olyan rég voltam, hogy akkor még a Blaha Lujza téren volt. Így sajnos be ugrottam az Árkádba és ott a Media-ba, hátha van valami ÁKCIÓÚ!

Nos mondhatom jól jártam.
    Jericho 990.-
    Panzers 1090.-
    WOW 1090.-

• Indigo
    Amúgy ezek jöttek:
    - Stronghold Collection (az összes rész egyben)
    - Unreal Anthology
    - Shogun: Total War Gold
  • Indigo
    Az hogy van, hogy a Zavvi-ról egyszerre volt feladva a 3 játék, amit rendeltem (elvileg, mindhárom volt raktáron), és ma csak egyet kaptam meg? Remélem a többi nem kallódik el a nagyvilágban, és hétfőn azokat is megkapom.

Külön bosszantó, hogy a Game-ről is több játékot rendeltem, és abból is csak kettőt kaptam meg... (Mondjuk azt megértem, mert két csomagra bontották valamiért, és az egyiknél már hétfőn ott volt a jelzés, hogy "despatched", a másiknál meg csak kedden. Amin meglepődtem, hogy így is csak egyszer számolták fel a 3£-os postaköltséget).
  • Indigo
    Nekem még nem jött meg, pedig elvileg előtted rendeltem meg (hétfőn) Na sebaj, még benne vannak a határidőben.
  • solikka11
    Sacred 2 Colector's megjött :) Méghozzá két nap alatt. Le a kalappal a GAME.co.uk előtt.
  • Carlos
    WOW...
    Ha lemegy 990-re megveszem.
  • w77d
    pedig attól inkább jóárosodni kéne, tovább erősödött a forint :D
  • Csokis
    A Torchlight az 576 KByte Shop-ban is kapni!
  • Husimoto
    Biztos nem örültek a vasárnapi eredményeknek. :D
  • w77d
    a galaxis nem tudom miért, de az elmúlt napban kb 2000ft-ot emelt a legtöbb játékon :(
  • Indigo
    Ok, én ezt tudom, hogy saját lista, csupán felhívtam a figyelmet egy-két dologra :)
  • IMYke2.0.0.0
    A táblázat nem véletlenül tartalmaz csak bizonyos játékokat - mert NEKEM készült.
    Tájékoztatásul szúrtam be eddig is, nem célom, hogy naprakész szolgáltatássá fajuljon a dolog :)

CDG-t megnézem, újra.
  • Indigo
    A Stalker CoP már hetek óta nincs a Game-en, remélem hamarosan újra beszerezhető lesz a SE.

A Mass Effect 2 CE-nek meg nézz utána mégegyszer a Galaxisban :)
  • IMYke2.0.0.0
  • giorgio81
    na kíváncsi leszek a postás srácra, mennyire lesz lusta
    Ma írták a zavvin, hogy ma küldték el, csak az az érdekes, hogy a játék majd csak pénteken jelenik meg, kíváncsi leszek mikor ér ide, lehet megjelenésre itt lesz
  • w77d
    szerintem nagyon ütős a story. És az a jó, hogy a történetet angyon sok ponton te alakíthatod, eldöntheted... nem csak a little sisterek megölésével vagy felszabadításával, ahnem egyébb döntésekkel is. Én jelenleg egy jószívű bigdaddy vagyok :)
  • Bence94
    az elsőhöz képest ? mert az tudom ,hogy most már egyszerre darálhatsz fegyverrel és plasmiddal meg big daddy vagy...ja igen a story! az milyen ?
  • w77d
    cecijó játék, elvileg ma a végére érek :)
  • Bence94
    pedig nekem van... szívesen meghallgatnám milyen :) (nem ilyen régi ócska,faternak pedig highend ) majd egyszer lehet megveszem csak az aggaszt, hogy nem tudom milyen a játék ?!
  • w77d
    köztünk legyen szólva nekem sincs lejátszóm, de akkor is kibaszott egy feeling hogy ott van egy bakelit lemez XD
  • Tinman #2140
    Teljesen jó nekem az XP, 99%-ban min. 1 évesnél régebbi címekkel tolom.
    Szóval részemről passzolok...
  • arty
    nekem sokszor bevágták a postaládába, de volt h cetlit kaptam (főleg régebben)
  • ratgab
    Értem.
  • IMYke2.0.0.0
    Mindkettő csak "Windows XP SP2" kompabilitás módban fut jól [külföldi topikok alapján] - jobb klikk etc.
  • ratgab
    Kotor 1-2 megy Vistán vagy Win7-en? Vagy csak xp-n?
    Már régóta furdalja az oldalam a kérdés!
  • Apus
    ha otthontalál valakit a postás akkor beadja, ha nem akkor hagy értesítőt. mármint a normálisabb fajta. van amelyik lusta cígölni a cuccot, ki se hozza csak bevág egy értesítőt, hogy nem talált otthon.
  • giorgio81
    zavviról rendeltem a napokban, társasházi lakás esetén azt vajon a postás az ajtóig hozza vagy csak a postaládába dobja ( az gáz lenne mert akár ki is vehetik v. lehet bele se fér), esetleg majd be kell menni a postára.
    Tavaly előtt a GS előfizetés mellé kaptam egy játékot, azért pl. be kellett menni a postára, mondjuk mellé még laptop hangfal is volt.
  • IMYke2.0.0.0
    Mondjuk, jómagam a bakelit lemezzel nem tudnék mit kezdeni [szépnek szép, meg exkluzív, de csak ennyi .)].
  • IMYke2.0.0.0
    Így van. Szívesen.
  • Indigo
    De nem is kerül annyiba :) Ráadásul tudom nélkülözni azokat a cuccokat.

IMYke: kösz az infót!
  • w77d
    ahhhamm.... szóval se bakelit lemez, se CD lemez, se poszterek, se szép nagy díszdoboz...
  • IMYke2.0.0.0
    "Bioshock 2: Rapture Edition is a UK exclusive only available at zavvi.com. The Rapture Edition includes the game and a hardcover book "Deco Devolution - The Art of Bioshock 2""

• w77d
    a rapture edition mennyiben különbözik az én collectorsomtól??
  • IMYke2.0.0.0
    A "Rapture Edition (Zavvi UK Exclusive)" sajnos, csak UK-ban jelenik meg, ellenben postázni bárhová postázzák [nincs korlátozás említve].
  • Apus
    Commandos jóféle:) 2 hete vettem meg a galaxisban az Anthology kiadást, abban bennevan a Strike Force is még.
  • Indigo
    Zombie Driver-t is jóárasították, meg az eredeti AvP-t.
  • Indigo
    Akit érdekel, most Steam-en megvásárolható a Commandos 1 + kieg, a 2. és 3. rész egyben, 5 €-ért.
  • Indigo
    Én is fabrikáltam egy hasonló listát :) Ahogy látom a tiédben is szerepel a Bioshock 2 Rapture Edition (Zavvi UK Exclusive). Kérdés: a UK Exclusive ebben az esetben mit takar? Nem mertem megrendelni, mert azt feltételeztem, hogy kizárólag csak Nagy Britanniába szállítják. Vagy csak külön UK kiadás, de kiszállítják UK-n kívülre is?
  • Indigo
    Nekem is ez a dobozos Myst van meg, én még 6 ezer körüli áron vettem vagy két éve, de azóta nem is láttam hazai üzletekben. Asszem akkor nagyon jó vételt csináltam vele ^^