311803
-
és az volt a poén benne, hogy már az európai kiadáskor elavultak voltak benne bizonyos dolgok :) -
Szép, nekem is megvan az eddig megelent összes Splinter Cell. Az első 3 rész az első kiadásos, vastag papírtokos Trilogy kiadásban. (tehát nem a gagyi újrakiadott Exclusive) A 4. rész szintén első kiadásban kézikönyvvel. Conviction-t megveszem egyből. -
mi ez a nyiszlett manual a wowhoz? régen 1.5cm vastag kis könyvecske volt :S -
ProEvoFan #2198 és ott mennyi a postaköltség?
megnéztem elég jó árak vannak! -
Köszi a segítséget, ezt az oldalt én is megtaláltam, sajna úgy látom, hogy máshol nem is lehet kapni
-
-
Csokis #2195 Tessék! Ára is van.
-
"A termék nem kapható" -
hm? -
Ezekkel még nem játszottál soha?Mert ha igen miért vetted meg? -
Valaki tudja esetleg, hogy hol tudnék venni Pc-s Test Drive Unlimited-et?
-
westend mediába volt 1 tonnányi Jericho.
ha nem jutsz hozzá sehogy, majd leboltoljuk, küldök egyet:) -
Sajnos nem... szigorúan XP-n játszok (egyelőre!). -
Ez a kérdés bennem is felmerült...
Nekem is megvan az összes Gothic, de ez már túlzás :-) -
Jericho-t akartam... sehol nem találtam :-( -
Nekem csak a Double Agent hiányzik - jövő héten utazok fel Pécsre, s akkor MM is beiktatásra kerül :)
-
Nem tudom. Még én sem mertem rendelni - sem külföldről, sem itthonról.
-
Win 7-en játszottam volna ki pár hónapja, de eléggé nem kompatiblisnek tűnt, mert gyakran fagyott és pl az ALt+Tab opció is legtöbbször összeomláshoz vezetett.
Ahogy írtam, nem is játszottam ki rajta, mert egy pályán már olyan gyakoriak voltak a fagyások, hogy hagytam az egészet és a késpbbi történéseket youtube-on néztem inkább végig. :) -
Na elvoltam a westend MM-ban, meg is vettem a Double Agentet. Ha valaki odamenne és keresné, akkor szólok, hogy nem a polcon van a többi mellett hanem a sor végén beöntve a konténerbe. Mindegyik részből volt több darab.
Meg vettem egy Battlefield Vietnamot. -
A pc guruban is most ez a teljes játék.De ott annyi a gebasz h a lemezt kapod papírtokban. -
En is voltam ma zegi MM-ben es gondolkodtam hogy vegyek e splinter cell-t.
De aztan ezt vettem:
STEAM-en atszamitva 4000 forint, itt meg fel aron megkaptam, es nem utolso sorban ez kezzel foghato. XD -
megy Vista-n, én azon toltam végig. -
-
akurva, ma elmegyek énis, remélem a westendbe lesz :D -
nem tudsz arról valamit, hogy állítólag a Double Agent nem megy Vistán??? -
Rohatt' MM! Többet nem megyek 
-
Ez a Siberia CE naon csábítgat :S Még sosem rendeltem netről, főleg külföld. Megbízhatóak? Fizetés hogyan zajlik? -
Nem semmi gyűjtemény, nekem a Gothic 1 csak a GS-s verzióban van meg, illetve volt korábban egy német változatom, de én hülye fejemmel odaadtam vkinek. Pedig egy ilyen első kiadás idővel sokat érhet. -
Mert az Universe korábban jelent meg mint a Forsaken. :D -
Csak azt nem értem a Forsaken Gods-ot miért nem sikerült még beletenni
w77d: A vulkán miatt a késést én is komolyan mondtam -
Itt és még itt is -
Amúgy hol vetted az Universet és mennyiért, engem is érdekelne. -
Az Universe a többi mellé minek?? -
Nagyon elvetemült lehetsz ha pénzt adtál azért a forsaken fosért! -
Szépes! -
Gothic 4ever!! :D -
Gothic 4ever! :D
-
Tudod milyen jó kedvűen jöttem haza? Végre találtam olcsón "papír kiadású" szoffert? Főleg ilyen jó játékokat. WoW-ot régóta meg szerettem volna venni mert "khm törtözök" khm ezt nem láttátok. Szóval még jön majd mellé a BC és a WoTLK, meg majd ha megjelenik a Cataclysm :).
Köszönöm a szavakat
-
Aztadurva!
Jericho-ból ez a kiadás 990-ért egy nagyon szép vétel volt, gratula!
Mondjuk, ha megvetted a WoW-ot nem értem minek mellé más játék... azzal úgy 3 évet elleszel :-D -
egyébként tény, hogy a légi csomagszállítáásban minimum 1 nap késedelem van...