311803
-
Sztem is megéri, főleg olyan szép kiadásban amit láttam. Ok, majd írok. -
Fogalmam sincs, mivel a multi engem nem hoz lázba. -
Le tudnád írni, hogy milyen multija van a gamenek? -
eBay-ről rendeltem, ráírtam a felhasználóra, hogy valójában milyen állapotban van milyen verzió (mert én kifejezetten erre vadásztam nem arra a fehér hátteres verzióra). Visszaírt, hogy a fia kapta a nagymamájától születésnapjára, de ő (a fiú édesapja) nem szerette volna ha ilyennel játszik a gyerek, nos le fotózta nekem és oda is írta, hogy abban a pillanatban bontotta ki. Muszáj volt megvennem. 5 dollár volt maga az áru, a szállítási költség 20 dollár fölött volt (najó ezzel átbasztak). Körülbelül 5-6 ezer forintra rúg az egész, és egy hét alatt ideért USA-ból.
Carlos:
Ha találsz TNFS (THE Need for Speed) -t valahol írjál rám :)
balee4:
Szerintem még 5k-ért is megéri, nekem legalábbis igen :). Ha van még a boltban (ahol tavaly jártál) akkor mindenféleképpen írj már majd rám. Köszönöm! -
Egy kis nosztalgia:
-
Mennyibe volt cakk pakk? -
Amikor legutóbb néztem, még volt jópár db, viszont ez már tavaly volt, szal nem garantált, hogy még van. Az ára elég borsos, 5k. Majd írok, hogy mi a helyzet. -
Köszönöm!
HAAALLLOOODDD!!! Te figyelj már milyen árban van ott abban a veszprémi boltban? És ha van és netalántán van még egy db, akkor én vevő lennék rá, el tudnánk intézni valahogy, valamilyen úton módon? Mert én kölcsön adtam a sajátomat és ahogy visszakaptam úgy már nem kell
.
-
Hmm grat, szép, én holnap tervezem megvenni a Vice City-t, első papírtokos kiadásban kapható egy veszprémi boltban. (legalábbis még remélem van) -
Ezért írtam az "offline crack" dolgot. :)
-
a warezhoz eddig se kellett a life meg a szósöl kláb... -
Na, akkor hétvégén [ha el nem felejtem] megnézem ezt a híres-neves GTA4-et. Kölcsönkérek valami warezpista verziót.
-
Jól hangzik - Carlos kérdésére engem is izgatna a válasz...
-
az se kötelező végülis, lehet offline menteni is -
És kell még hozzá windows life vagymi meg mindenféle hülyeség? -
nem kell offline crack már :) 1.6os patc kiszedi a social klubbot és lehet offline-ba nyomni -
GTA 4 nem nagy szám. GTA 1,2 viszont a legjobb :) Csak az már régi -
Egyszer, majd megnézem :) Olcsósítva talán meg is veszem, persze, offline crack így is fog kelleni hozzá, mert nincs otthon netem.
-
pedig isten játéka az -
Zóanagyvarázsló #2262 Én inkább a San Andreas free kameráját utáltam, mert egérrel be kellett külön fordítani a kanyar után, ha egyből látni is akart valamit az ember. -
Akkor én elég érdekes szerzet vagyok - mindkét játék még mindig fenn van a gépecskémen, és játszogatok velük, mert élvezem.
A GTA-k azonban nincsenek (már). A GTA4-es például még csak fel sem kerülhetett a HDD-mre, annyira nem becsültem.
-
-
ja csak mind2 dög unalom mig a GTA-k nem... -
Jaja...Énis hülyét kaptam. Úgyhogy gyorsan uninstall a hatalmas csalódás elkerülése végett. Igy elintéztem egy mosollyal, hogy eljárt felette az idő. :D -
Épp tegnap játszogattam vele - rohadtul hiányzik a free kamera vezetés közben... :)))
Megszoktam a mostani játékok nyújtotta "kényelmet" [pl. Saint's Row 2, The Saboteur...]
-
Asztaq! Grat!

-
Szép. :D
Jómútkorába elővettem a Vice City-t éshát eléggé csalódás volt a játékélmény mai szemmel... :( -
Üdv az uraknak!
Na én most megbontom a Flamelést! A Postás beállt a kocsim elé lobogtatva a dobozt, ami jött a "nagy almából". Nekem már fülig ért a szám. Nos ami még nem volt:
-
Indigo #2253 Csak a környezetet szennyezik vele, meg a fiatalság ízlését rombolják... Az utóbbi évek NFS-ei totál borzalmak. -
Indigo #2252 Egyetértek. Ha fejlesztő cégem lenne, én sem a PC-t tekinteném elsődleges platformnak. Meg nem is Magyarországot.
Amúgy nekem is vannak ilyen ismerőseim, akik előtt meg sem merem említeni, hogy eredeti játékokat szoktam vásárolni, mert számukra ez baromi ciki... Szerencsére a közeli barátaim hasonlóképp gondolkodnak, mint én. -
Teljesen igazad van!
"hogy minek PC-re kihozni mondjuk pl. egy NFS-t" Ezt a szemetet, szecskavágóra se merném kiadni. -
Igen. Én balga a konzol árára, és a felette lévő szövegre néztem... ;-)
-
Most világviszonylatba nem tudom, de a magyar gamerek 90%-a ilyen felfogású mint grebber, minek játékot venni, sőt néha már úgy érzi az ember, ciki, ha eredeti játékra költ, holott ugyanazt ingyen is megkaphatja. És akkor sírunk, hogy a legtöbb régi klasszikus PC-s cím újabb tagja már nem jelenik meg szeretett személyi számítógépünkre. Amilyen mértékű a PC-s warez (elég csak a nagy külföldi torrent oldalak seed/peer arányát megnézni) egyáltalán nem csodálkozom ezen, sőt néha még meg is lepődök, hogy minek PC-re kihozni mondjuk pl. egy NFS-t, úgy is lewarezolja a többség.
Mondjuk amilyen olcsók manapság a konzolok, érdemes beruházni akár mind2 platformra, mert tényleg egyre durvább hogy milyen nagynevű játékok nem jönnek ki PC-re. De én nem csodálkozok, személy szerint ha fejlesztő lennék 20x meggndolnám, hogy kihozzak vmit PC-re.
-
Indigo #2248 http://www.game.co.uk/Games/PC-Games/Sacred-2-GAME-Exclusive-Collectors-Edition/~r337632/
Parancsolj! "In Stock" :) -
Én meg pár éve úgy vagyok, hogy egyáltalán nem warezolok, vagy megveszem vagy nem játszom vele, és ez nem csak a végzettségemmel függ össze. :D Mondjuk utóbbi időben rengeteg játékot vettem, mostanában kicsit visszafogtam magam. A régebbi játékokat meg azért veszem meg, mégha ha hajdanán végig is vittem a warez verziót, mert igenis jó érzés egy-egy klasszikus, kedvenc darabot a polcon tudni. Olyan jó végignézni a gyűjteményen. :) -
game.co.uk-n elfogyott, de ott a legolcsóbb: 5111 Ft.
Szerk.: átkozott konzol árat írtam be a táblába (15,99 az 5,99 helyett)... szóval: 2103 Ft.
-
Indigo #2245 Én a game.co.uk-ről rendeltem. Kb 1900-ba került (+ postaköltség, ami eloszlott több játék között) -
Sacred GOLD megvan - Sacred 2 CE-t hol lehet olcsósítva kapni? [én se warezoltam le.]
-
Ja, totál hülye vagyok 

-
Indigo #2242 Nekem a most érkezett Sacred 2 CE is ilyen :) Jó, az első részt ismerem, az is megvan eredetiben, de a másodikat le sem warezoltam. Úgy voltam vele, ha majd olcsóbb lesz, úgyis megveszem :)