311803
-
RA2 4ever -
HL:
-

-
FF VIII. u.e. a verza megvolt, de kocsim miatt eladtam 
Firestorm és Op. Force nem egy sűrű darab... gratz! -
Sziasztok! Eddig csak passzívan figyeltem a topic-ot, de most úgy éreztem ideje nekem is valamit hozzátennem :). Így hát lefotóztam gyűjteményem legrégibb darabjait:
-
Csak költői kérdés volt... már nem fontos, de akkor 1 hónapig ezen agyaltam, szüleim persze hozzá sem lőttek. -
Hát már nem hiszem, viszont rengeteg helyen lehet utánrendelni egyesével alkatrészt.
Mi kéne? -
Aztarohatt'!
Gyerekként volt egy Lego űrhajóm... egyszerűen nem értettem, hogy miért nem tudom 100%-os állapotban összerakni, éreztem, hogy hiányzik még valami. Gyakorlatilag traktort és ívhegesztőt is tudtam belőle kihozni, de amit kellett volna /űrhajót/ azt nem egészen.
Fasza, hogy ezt 25 évvel később tudom meg, szerinted elküldik a hiányzó részt?
-
Küldtem egy Mailt az oldalnak :) Remélhetőleg válaszolnak is rá -
Ugye a LEGO.com-on lehet jelenteni, hogy kimaradt pár alkatrész az orig dobozból.
Magyarországon sokan kamuztak és a lego csak küldte az értékesebb alkatrészeket. Aztán észrevették, hogy magyarországon nagyon sűrűn kell pótalkatrészt küldeni úgyhogy a lego.com beszüntette a magyarországi supportot. (nemtom azóta "meggondolták"-e).
Mostmár macerásabb pótolni, ha télleg kimarad valami. -
Köszi, hogy megnézted... sajna én is erre jutottam. CDgalaxisnál olcsóbb, de 6k + pk az még azért elég sok érte. -
Game.co.uk-n volt 13 fontért de elfogyott ezt találtam ami legolcsóbb.
Ezután ami jön az a zavvi.com 25.95 fontjával de itt van is! -
amúgy a lego-nál mi volt??? ez nekem kimaradt.. -
Jaja, hogy ez letöltős? Akkor nemtom. -
ProEvoFan #2307 erre csak ők tudják a megoldást:(
nem baj, úgy is a Steamot szeretjük, karácsonykor ugyan ennyi volt a GTA4, majd idén megvesszük Steamon:D
vagy a zavvi.com-on, esetleg a game.co.uk-n:D -
navahok #2306 Kösz a felhívást le is csaptam egy Supcom Gold-ra 1400ért :). -
A kérdés jogos. -
rossz tapasztalat egy letöltős oldalnál??? fizetsz és az után tölthetsz... hogy lehet itt rossz tapasztalatot szerezni?? -
Vagy csak rossz tapasztalat, mint a Lego-nál. -
amúgy én sem értem az országokra korlátozást... tőlünk büdös a pénz vagy mi??? -
Risen-t keresem bontatlanul jóárasítva... egyelőre esélytelen. -
A vicc az, hogy ennyiért még én is elgondolkodtam, mert jó lenne már GTA4-et letolni, de nem lehet, mert sötét Balkán vagyunk. -
Inkább rendeljünk valami játékot közösen 
-
ok, csak ez kikivánkott hamár senkik vagyunk :) -
Ne itt politizáljunk! Köszi! -
"senki bantuk vagyunk"... azért ez nem így van, de mivel 8 évig valami hasonló értékrend sugárzása történt kifelé, ezért ennek sajnos most ez a hatása... -
pedig 1200ér' még azt is megvettem volna, d2d ide vagy oda :p -
U.N.D.O.R.Í.T.Ó.
Nagy szart vagyunk mi EU tagállam... senki bantuk vagyunk, még Live sincs, ide még az amazon se nagyon szállít. -
ha végignézed, majdnem az összes ilyen d2dn a héten, láttam olyat ami csak usa, láttam olyat ami usa, uk, eu kivéve németország. szóval a nagy akciójuk nem sokat ér. -
Elég fura dolognak tartom amúgy ha valamit le lehet tölteni miért "korlátozzák" hogy milyen országból nem értem.
Bár nem nagyon érint jelen esetben ,mert steam-en beszereztem 2050ft-ért.
Remélem most már a maradék 2 heti akcióban lesz normális game is!
-
már néztem.
This product is only available for purchase in the United Kingdom, Republic of Ireland, Spain, Italy, France, Belgium, Netherlands, Luxembourg, Finland, Norway, Sweden, Denmark, Austria, Switzerland, Portugal, Greece. -
1188Ft-os akciós GTA 4! -
Csokis #2289 
-
Hú ez nagyon szép! :O
Gratula hozzá, olyan szép, mint az én GTA IV dobozom. :)
Megjelenés óta ki van rakva az asztalom sarkában széthajtva. Nagyon hangulatos. :)
GTA IV-ről meg leszállni, amíg nem játsza valaki teljes pompájában, ami így 2010-ben (főleg az új patch-el) már igencsak könnyen teljesíthető feladat, az addig ne is nyilatkozzon. :) -
Usa-ból ennyi a postaköltség, nem basztak át.
(vagy engem is mindig átbasznak)
-
először is a zavvin 5 font, plusz postaköltség, steamen pedig fél órával ezelőtt nekem még 4 eurót számláztak, valszeg valakinek nem ment a matek :D -
Le a sztímmel! :-D -
Indigo #2284 Még annyi se, mert Steam-en nem 4, hanem 5 euró :) -
Zavvi-n meg 4.95 a kézzelfogható verzió, vagyis alig 500 Ft a difi :-) -
tudom, steam, de a trine éppen 4 euró, ha valakit érdekel.