311803
-
fb #2361 hello!
en siman megtudtam venni, nem volt semmi gond. -
Kösz az infót, szerintem ennyiért beszerzem, azért szívesen megnéznék mondjuk előtte egy demót. Braid-ből is volt. -
elsősorban mert haver kerte, de sok új van, szal tolom ide is :)
-
pedig de megvettem volna ... még van manhunt 2 3,5 juróért.az azt írja, hogy európai únió...vajon minket is beleértenek ? 
-
ha már digital cuccok - 2,5-2,5€ért van deus ex 1-2 steamen -
xido #2356 "Pápa nevű felhasználónk,üdvözli önt a D2D..kattintson a letöltésre..válassza ki a fizető eszközt...vatikáni valuta?..Isten fizesse meg"
-
Vatikán. naigen az kurvafontos felvevőpiac :D -
most olvastam én is szóval akkor mondjak le róla...basszák meg magukat!! pofáznak, hogy warezol a seggfej pc-s nép de ha valaki venne valami akkor meg nem lehet... eza d2d egy halom szar steam sokkal jobb 
-
This product is only available for purchase in the United Kingdom, France, Italy, Spain, Finland, Denmark, Sweden, Norway, Netherlands, Belgium, Luxemburg, South Africa, Australia, New Zealand, Iceland, Andorra, San Marino, The Vatican City, Greece, Portugal, Croatia, Serbia, Montenegro, Bosnia, Slovenia, Lichtenstein, Cyprus, Malta, Turkey, Israel, Middle-East, Romania, Bulgaria, Japan, and South Korea.
This product is not eligible for refunds. -
EMBEREK:5 juróért arma 2 és arma 1 gold!!! a d2d-n:erretessék -
most próbáltam, puzzle-platformer, a stílusa grafikailag kb world of goo csak ilyen sepia/fekete-fehérben. jó poén, ha mozgat a stílus akkor érdemes beszerezni. -
Aha akkor be kéne szerezni, Braid-et imádtam. -
Ian Watson: Warhammer 40K teljes univerzum a Zisten. (monhatni Istencsászár) :)
Javallom még Christopher Moore könyveit aki szereti a kicsavart és fekete humort. -
xido #2348 Braid óta de szeretik ezt az időmódosító trükközős témát:) -
Indigo #2347 A Gyűrűk Ura nálam is alap, és nekem is tervben van további Tolkien szerzemények megvétele :) De szeretem a szépirodalmat is, nemrégiben vettem antikváriumban a régi kiadású, két kötetes "A nyomorultak"-at. 500 Ft volt a két kötet :)
Mondjuk a legutóbbi szerzeményemmel most nem villognék, mert lehurrognátok
-
-
Hallottam róla, de legyűröm, az alap történeteket oda-vissza vágom. Kimeríthetetlen a tudásvágyam, ha a Gyűrűk Ura világáról van szó. :D -
HaaS #2344 Hát ha a Szilmarilokat végig tudod olvasni, minden elismerésem a tiéd. Ez a Tolkien-világ bibliája oldalanként tíz névvel... szerintem nagyon száraz. Nekem. -
Most újra rákaptam a fantasy-ra, nemrég elolvastam Martin-tól a 4 kötetes (mindegyik kötet közel 1000 oldal) Tűz és Jég Dalát (a Gyűrűk Ura után a legjobb fantasy) és most újra rákaptam a Gyűrűk Urára, megvettem nemrég teljes trilógiát és A hobbitot. Ma meg egy régóta keresett és már alig kapható Tolkien műre sikerült lecsapnom: A Szilmarilokra. Ha ezzel végeztem jöhet a Húrin gyermekei. :) -
én is pont most vettem két könyvet :) Milton Shulman: Vereség Nyugaton és Thomas L Friedman: ÉS mégis lapos a föld -
Indigo #2341 

Én is szoktam könyvet venni. Egy ideje meg rákaptam az antikváriumra, nagyon jó könyveket meg lehet venni bagóért :) -
The Misadventures of P.B. Winterbottom gyerekek ez miféle game lesz? Tud vki bővebb infót róla? A videó alapján pofásnak tűnik és steamen csak 3,99 euró. Ma jelenik meg. -
-
Na inkább mégsem vettem meg a Vice City-t, 5k és sima kiadás, már nincs papírtokos, bár ahogy néztem kézikönyv van hozzá. Helyette inkább könyvet vettem.:D -
Galaxisban van amikor tényleg módfelett megéri besétálni, vagy a weboldalukra felnézni. De tény és való, hogy zavvi+eBay kombó a legjobb. 576-ban még soha nem láttam semmit olcsóbban mint egy másik MAGYAR üzletben. És akkor inkább nem is hasonlítom a fent említett külföldi alternatívákhoz.
robotnyk:
Szép a Battlefield-ed, gratula hozzá, jó játékot!
-
Hát, lassan már télleg jobban megéri usa-ból vásárolni vagy angliából és olcsóbban jön ki szállítással, mint a galaxisban vagy 576-ban. -
De engem az nem igen érdekel mert csak az elmúlt 4-5 kijött game jóval olcsobb volt kintről magyar árakat nem is nézek már jó ideje.
Aliens vs Predator-t zavviról 5xxx ft már nem tudom pontosan mennyiért vettem házhoz szállítással.Nálunk 8990+990FT.
Bad Company 2-öt is valami 2xxxft-al olcsóbban vettem kintről.
Van elég sok alternatíva kint amik olcsobbak.Igaz van sok game ami meg nálunk olcsóbb.
Nekem sincs semmiféle netes vásárlásra való kártyám 3 haveromat ráuszítottam 3 különböző oldalra és már mindenhonnan tudok rendelni.
Steam,d2d,game.co.uk,zavvi ez bőven elég. -
xido #2334 magyar boltok polcait/árait nézzük már könyörgöm,kevesen rendelnek zavvi-ról meg game.uk-ről.. -
emellett tegnap a Trine mellett előrendeltem a Misadventures of P.B. Winterbottom című csodát steamen. asszem egy időre cooldownon van a játékvásárlás :p -
ja a papírtokot énis hiányolom :(
de legalább dombornyomott benne a papír -
Már most is elég olcsó 4800FT! -
Nekem ez átjött! Tetszetős darab!
Ha olcsóbb lesz elgondolkodom rajta. -
De irigyellek! Nagyon jól néz ki, kár a dvd tokért mondjuk. Belehúzhatták volna egy papírba mint a GTA iV-et. Bár mondjuk nekem még az sincs meg :(.
Jó játékot hozzá
-
Thx. -
gta4 kiegészítő történetek -
lost and damned és a gay tony
gta4et minek vettem volna meg még1x? -
Küldetéslemezek (?) a GTA4 mellé...
-
gta 4 meg a Ballad of Gay Tony -
Tudnál adni infót arról, hogy mi is ez?
GTA4-ig képben vagyok. -
bővült a gta gyűjteményem