311803
-
jó játékok
-
Porfészekben lakom, sajnos - déli határvidék, ahonnan nagyvárosba kell utazni minden komolyabb ügyintézés és vásárlás okán. :( -
Csokis #2399 Arrafelé nincs szines nyomtatás valahol?
Itt Gyöngyösön van olyan hely (üzlet), ahol 400HUF-ért szinesben nyomtatnak fényes papírra és lézerrel. Volt, amikor nekem is pótolnom kellett, akkor néztem ilyen lehetőség után.
-
Sajnos, nincs színes nyomtatóm* :(
De, igazán kedves tőled az ajánlat!
* = sőt, egyáltalán nincs. -
"A Strangehold borítója, tálalása engem is zavar, de ennyi pénzért nem szabad rinyálnom"
Scanneljem az eredeti magyar borítót? -
Most nem tudom megmutatni, de pár órája kaptam egy eredeti Indianapolis 500 The Simulation -t.
(a régi szép idők... [szipog-szipog]) :-) -
Hát igen, a reflexek... ezért kerestem én is a profilert :)
Ha "leülök és megy" a metódus, akkor nagyon nyugodt leszek, mert a végtelen egyszerűség áldás tud lenni :)
-
"és bár a vezérlő programja [nincs is] puritán [Microsoft tanulhatna a Logitech-től!]"
nincs rá szükség, csak felesleges nyűg (és kényszer!) lenne, ha lehetne állitgatni, játékokhoz profilt társitani. amikor konzolom lett, megőrültem az állithatatlanságok miatt, mamár inkább a "leülök és megy, nem kell semmihez nyulni" elvet preferálom - és megszokom a default irányítást, mert MEGLEHET! ;)
xpadder meg a gamepadot nem támogató játékokhoz kell csak - ami szerencsére ritka! -
Hát még 2009-ben beszereztem az v5.3-ast, de nem emlékszem, hogy használtam volna.
Először jól összebarátkozunk a kontroller meg én, aztán ha rakoncátlan, akkor megregulázom ezzel az Xpadderrel (ahogy elnézem, v5.7 a legutóbbi].
-
Csokis #2392 Illetve már nem free, de meg lehet szerezni. -
Csokis #2391 "A kontrollerbe már tegnap beleszerelmesedtem. Ha lenne hozzá profiler, totál kész lennék"
Akkor használj Xpadder-t!
Ingyenes és nagyon jó, jobb mint a Logitech Profiler.
-
Ez igaz. Alámondásos a szinkron. Viszont, épp ez teszi - számomra - felejthetetlenné [a gépemen a WRZ HUN volt fenn, feléig eljátszottam így, de tegnap, tiszteletből uninstall, és feltettem a 2 original DVD-ről].
Sajnos, olyan öreg vagyok, hogy még emlékezhetek olyan időkre, amikor haverokkal, de a közeli város presszójában is, a nyolcvanas évek derekától csak olyan filmeket [VHS, ilyen-olyan minőségben] láthattam, amiken gyakorlatilag ilyen "szinkron" volt.
A "Rambo" és a "Rocky" sorozat akkori részei például így égtek bele az agyamba :)
Katun: A kontrollerbe már tegnap beleszerelmesedtem. Ha lenne hozzá profiler, totál kész lennék :)
Strangehold: nekem bejön a játék. A "Tecquila-Time" és más dolgok kifejezetten szórakoztatóak tudnak lenni egy átdolgozott nap után.
Tinman: Köszönöm szépen. A Strangehold borítója, tálalása engem is zavar, de ennyi pénzért nem szabad rinyálnom :)
-
A játék full magyar nyelvű.
Lehet, hogy furcsán fog hangzani, de gyakorlatilag dísztárgynak vettem meg - otthagyhatatlan áron volt, és nekem nagyon tetszik a tálalása.
WRZ-ben ott az angol, ha nagyon "fülnek tetsző" környezetben akarok, akkor azzal játszhatok. -
Hát mert a "Strangehold"-ért pénzt adtam :) -
Dual Shock-kal én is elvoltam, sokáig [szívem csücske a kicsike], de pl. a "The Last Remnant" (WRZ, boltban még nem láttam elfogadható áron) kifejezetten játszhatatlan volt vele.
Tegnap, a fénykép feltöltése után hazaloholtam, kicsomagoltam [szó szerint szét kellett vágjam a műanyagot, mert persze perforáció sehol] és felinstalláltam, bedugtam, és bár a vezérlő programja [nincs is] puritán [Microsoft tanulhatna a Logitech-től!], a játékban fenomenálisan operált az eszköz.
El vagyok ájulva tőle, de komolyan: olyan voltam, mint a hónapok óta ácsingózott tologatós játéknak örülő kisfiú, méteres mosoly ült az arcomon percekig :)
-
Frankó kis vásárlás volt! Gratz!
BiA igazán irigylésre méltó, a Stranglehold-ról az a véleményem, hogy 990-et megér, bár ez a megagames borító ez ugye nem éppen a szívünk csücske. Elég hamar letolható, egész kellemes élményt adó lövölde, 1x mindenképpen érdemes kivégezni. -
nem kell sokat fizetni, eleve mindent arra optimalizálnak a konzolverzió miatt, szal ha már kompatibilis a PCvel, miért ne támogatnák azon is :) -
Gratulálok bácsi 
jól jártál az Xbox 360 Controller-el, minden támogatja, vagyis, inkább fogalmazzuk úgy, hogy j a drivere? Vagy inkább helyesbítsünk, hogy sokat fizet a Microsoft a szoFFer fejlesztőknek?.
Stranglehold: nagyon szeretem azt a játékot, teljesen megéri a pénzét, ennél a játéknál is két részre lehet osztani a célközönséget, vagy nagyon szeretik vagy nagyon utálják.
BIA-ra nekem is fáj a fogam, úgy megvenném főleg ilyen bádog dobozos kiadásban. Csak mindig elfelejtek beugrani az üzletbe, ha arra járok.
Jó Játékot!
-
(plusz a magyar verzioval nem lehet multizni sem) -
szép viszont...a stranglehold magyar verzióban csak magyar szinkron vagy alámondás van ami egy szar elvileg.a bia hh pedig hallottam egy videót és elég gyengének tartom a szinkront. -
A szöveg nem lenne rossz, de a szájmozgás egyáltalán nincs szinkronban a magyar hanggal ezért elég nehéz ráhúzni a szinkron fogalmát. Több narrátoros alkotásnak nevezném inkább :) -
Indigo #2380 Jogos :)
Amúgy magyar nyelvű teljesen (szinkron), és sajnos nem is választható az angol hang + magyar felirat kombináció. Csak magyar szinkron :/ Persze ettől még jó játék, és a szinkron is elfogadható minőségű. -
Hát de apa, az egy dolog, hogy nem közvetlenül a fejlesztőket támogatod, ha ilyen Exclusive, meg EVM meg akármi kiadásokat veszel, de az EVM-es meg akármilyen fantázianevű kiadásokat árusító cég, megvette a jogokat a kiadótól(aki már ugye perkált a fejlesztőknek és ha plusz profit van akkor még kapnak részesedést is) vagyis kis túlzással megvett x db. játékot olcsóért amit aztán tovább ad az olyan hülyéknek (szerinted), mint mi akik megvesszük. Ha meg az eredeti kiadásút veszed akkor az azért közvetlen támogatás a fejlesztők, kiadók felé. Úgyhogy ha játékot veszel támogatod őket még ha nem is közvetlenül. -
Hellsing47 #2378 most a brothers in arms az magyar vagy angol? döntsd el a matricák alapján
-
Indigo #2377 Ja, amúgy azokat a játékokat, amit warezban végigvittem, és aztán megvettem, azokat később újra előveszem/elővettem. És sokkal jobb érzés úgy elővenni, és jobb lelkiismerettel játszom vele, hogy tudom, hogy az az enyém. Amúgy nem vagyok álszent, nem veszek meg minden szart, amivel játszom, de amit végigjátszok, és élvezettel játszottam végig, azokat igyekszem beszerezni, és igenis ezzel támogatni a fejlesztőket. -
bunkó.
-
Indigo #2375 Szerintem inkább van neked szégyellnivalód ilyen tekintetben, mint nekünk. 1000 Ft nem nagy összeg, de mégicsak csurran-cseppen belőle a kiadónak annyi, hogy ennyiért is megérje nekik eladni. Ha nem így volna, akkor nem adnák ennyiért. Amellett lelkiismereti kérdés is. Dehát ez kinek van, kinek nincs. -
amúgy nem bunkoságból irom (tudom annak fogtok tartani):
Kérdeztem miért vesztek olyan játékot amivel már játszottatok ,végigvittétek.
Írtátok is mert milyen jó megérdemlik a fejlesztők a támogatást.
Hát igen ebből az 1000ft-os játékokból sokat támogatjátok őket valóban LOL. -
Indigo #2373 De nem értem, miért nevetnénk ki? -
Indigo #2372 Stranglehold-ot csak felületesen ismerem, de annyira nem jön be, viszont a másik kettő remek játék 
Nekem is Dual Shock-om van, és a fax kivan az olyan játékokkal, amik utálják... Bár nekem legtöbb játék esetében nincs vele gondom, most épp a Prince of Persia-t (2008-as) játszom vele, minden gond nélkül. Annyi, hogy a képernyőre csak és kizárólag az X-box-os kontroller gombjait hajlandó kiírni (ahogy a legtöbb mai játék is), és ez néha nem kicsit irritál, főleg ha új játékba kezdek. De szokható, aztán már minden ok. -

-
Mai napon Pécsett jártam. Nem bírtam ki, és elköltöttem nem kevés suskát.
A vásárlásba belefért ez a három játék is [nem kinevetni!].
A "Double Agent"-et WRZ nélkül is megvásárlandónak ítéltem, a Stranglehold-ot kipróbálás után [jó kis trash játék, feszültség levezetésre tökéletes], a Brothers in Arms HH-t pedig egyszerűn nem tudtam ott hagyni: fémtokos! (2.990 Ft).
Ja, és vettem egy valódi X-Box 360 for Windows kontrollert. Faxom ki volt már, hogy minden játék utálja/ta a Dual Shock-omat!
-
-
FF VIII! Sírva fakadok 
-
navahok #2367 Valaki meg tudja mondani hogy mik voltak az 1. héten a d2d-n kiárusítva, nem jöttem rá hogy tudom megnézni, ill. gondolom előre nem lehet tudni hogy mik lesznek a köv. 2 hétben. -
fb #2366 jaja, arra nekem is. hatha a steamen is lesz valami tavaszi akcio, aztan meg lehet majd venni olcsoert. -
ja, armat valóban engedi, viszont az engem nem mozgat, a gtara ip restricted. -
fb #2364 regio eu-ra allitottam es ugy loggoltam be. -
fb #2363 persze -
magyarként vagy regisztrálva?