311803
  • balee4
    Na Trine-t buktam, visszaárazták 20 euróra.
  • balee4
    Igen első, kézikönyves. Képet majd kaptok, de még nem jött meg. :D
  • Carlos
    Én ezért nem veszem meg mo-on. Pöttyet elkeseredtem amikor láttam, hogy itthon csak magyarított GOTY-ot lehet venni.

"Mind az alapjáték, mind a kiegészítők magyar feliratosak. A játék teljesen angol nyelven nem játszható." -> ANYÁTOKAT
  • Tinman #2478
    Májusban nekem is esedékes egy Risen-el, de magyar felirat miatt idehaza veszem.
  • Carlos
    Köszi!
    Lehet, beújítom akkor a F3:GotY -t.
  • Tinman #2476
    Vásároltam már 2x is. Semmi gond velük.
    Nekem zavvi nem jött át, pedig mintha a kettő összefüggne vagy nemtom... zavvi supporttal mai napig levelezek, de már égnek áll a hajam, akkora balfax az ürge.
  • Tinman #2475
    A Beyond is első kiadás?
    Képet nem kapunk?
  • Carlos
    Kérdezném hogy vásárolt-e már valaki a thehut-ról? Mik a tapasztalatok, megbízható-e, ilyesmik!
  • balee4
    Vettem egy első kiadásos (kézikönyves, térképes) Oblivion-t, egy Vice City-t és egy Beyond Good & Evil-t. Így együtt postával 5000 Ft-ért.
    Holnap pedig steamen ezeket szeretném: Trine (még remélem holnap akciós lesz), The Misadventures of PB Winterbottom, Hexen - Heretic Collection.
  • Tinman #2472
  • grebber
    Multi/coop bőven megér ennyit!
  • Tinman #2470
    Nem hangzik rosszul, nekem egyetlen bajom vele, hogy 5800 Ft-ért nekem még nem pálya a játékideje miatt. Sajna a LP első része egy laza 7-8 óra alatt simán végigtolható volt /pedig én elég szöszölős csóka vagyok/ és amikor végigtoltam a "demót", akkor mondtam azt fennhangon, hogy na azért ezt nem.
    Attól tartok ez a rész sem lesz hosszabb és tekintve az újrajátszhatósági késztetés csekély voltát, én skippelem a legál verziót. Talán a "demóra" ránézek, ha ráérek.

DE! Termesztésen megértem azt akinek bejön a játék és ennyiért az ő szemszögéből nézve már valóban jó vétel.
  • Tinman #2469
    Így már értem... mindig elfelejtem, hogy netmentes vagy :-)
  • grebber
    Akciós Lost Planet 2 most csak 5800FT-ba kerül

Kis műanyagok lényt is adnak mellé! Asszem a coop ennyit megér, megy is az előrendelés.
  • IMYke2.0.0.0
    Semmi gond.
    Én elsősorban a játékot tekintve tekintem extrának, jópofa dolognak. Ahogy a benne lévő arc animációkat, és más, az Unreal-motor képességeit demonstráló finomságokat is.
    Otthon nincs internetem, így voltaképp nekem valóban extrának minősült a hajtogatás bemutatása.
  • Tinman #2466
    Tekintve, hogy rogyásig van a net ezzel, nem érzem akkora extrának, de tény, hogy aranyos, hogy gondoltak a google-t nem használókra. Term. no offense!
  • Fabio Capello
    Átszámolva ugye kb. ma délután ötig tart a steamen a l4d akció?
  • IMYke2.0.0.0
    Most jut eszembe!
    A Stranglehold extrái között van egy élőszemélyes videó, hogy miként kell origami darut hajtogatni! :)
  • IMYke2.0.0.0
    Én klaviatúrával, mert még szokom az új kontrollert, és nem akartam bénázni.
  • IMYke2.0.0.0
    Játékban szívni nem szeretek. Pontosítok: nem mindig.
  • arty
    én gamepaddal nyomtam le közepesen :)
  • Tinman #2460
    Hmmm... pedig te is ebben az országban laksz. De tudomásul veszem, hogy nem szeretsz szívni :-D
  • IMYke2.0.0.0
    Én elejétől fogva Közepesen játszottam, ritkán használva ki mind a 4 "tequila-képességet", többnyire csak rambóztam.
    A nagy összecsapásos részek [múzeum is] közepes szinten bizony komolyak.
    Ezért, kénytelen voltam visszavenni könnyűre, mert már kezdett a szórakozás rovására menni a szívatás.
  • Tinman #2458
    Ejnye... normalon toltam le anno én is, de nekem pont az volt a bajom, hogy könnyűnek tarottam.
  • IMYke2.0.0.0
    Tegnap fejeztem be a Stranglehold-ot. Majdnem minden extrát is megvettem/megnéztem benne. Azt kell mondjam, nem is tudom mikor izzadtam le így egy játékkal utoljára.
    Őszintén meg kell valljam, volt olyan, amikor Közepes-ről vissza kellett vennem Könnyűre a nehézségi szintet.
    Bár, le is telepítettem a gépről [helyszűke van, sajnos], de amikor újra megkívánok egy kis instant actiont, bizony ez a játék kerül a terítékre, újfent.
    990 Ft-ért pedig bőven megérte!
  • robotnyk
    WiC complete, 6+3 fontért. én elkurvultam
  • Neoncsoves
    törtverzió nem is jó ám belőle... úgy az igazi amikor 4 haverral toljátok a realism campaignt :)
  • robotnyk
    marha nagy talány az a játék számomra, kétszer is próbáltam a "demot", de egy petákot nem adnék érte.
  • balee4
    Left 4 Dead 2-t steamen.
  • Csokis
    Ezt! Egyelőre csak MS pont van írva.
  • Bence94
    mit fog tartalmazni ?
  • Csokis
    Majd Just Cause 2 DLC-t, ha megjelenik PC-re is Csütörtökön.
  • giorgio81
    Szerintem CoD4-et, 12.49 euro a hétvégén
  • balee4
    Mit akarsz egyébként megvenni?
  • balee4
    Én is egyik haverommal vetettem tegnap a Deus Ex Collection-t, illetve ma megveszi nekem a Left 4 Dead 2-t. Már jó ideje így csinálom, ő teljes mértékben megbízik bennem. Nekem van bankkártyám, de nem alkalmas online vásárlásra, hál' Istennek júliusban lejár, akkor csináltatok normális, online vásárlásra is képes kártyát.
  • Csokis
    Bemegyek a bankjába és befizetem a számlájára. Többször így csináltam, nagyon egyszerű és nem kerül + pénzbe.
  • w77d
    és másnak hogy akarsz fizetni?
  • Csokis
    Mert nincs bankkártyám.
  • w77d
    miért nem vásárolsz te magadnak??
  • Carlos
    thx. :)