311803
-
Külföldről? Nem! Szokjatok le a KP-s fizetésről! Macerás, hülyeség, elszakad. -
Nem. Kihozzák és a futárnak adom a pénzt. -
Nincs nagy választék? Szerintem te mást nézhettél!
Syberia Collection £15.73
Még CE is van belőle -
Készpénzel?
Hogy? Elmész angliába és odanyomod az IT-s arcnak a fontot, hogy jöttél a DVD-ért?
-
Indigo #2517 Én megvenném, de már megvan az alapjáték, az a 6 plusz pálya meg szerintem nem ér nekem annyit. Amúgy tényleg jó vétel annyiért! -
Jó,megbízható.0.99font a postaköltség! -
vélemény zavvi.com-ról? Lehet készpénzel fizetni vagy csak kártyával? Mennyi a postaköltség? -
Most nézem, hát nincs sok választék. Esetleg Syberia collection érdekelne. Már ha van ott. -
Mire cserélnéd el? :) -
még megvehetnék páran... ahogy nézem, vagy 70en játszák massgaten
-
2800Ft-ért nem is rossz vétel! -
-
Én is így vagyok. Bár ha lesznek a régebbi GTA-k ilyen 2,5 euró körül azokra mindenképp beruháznék, lemezkíméleti szempontból. Illetve egy GTA Episodes from Liberty City akció nem lenne rossz. :)
-
Akkor számolj 5200 Ft-al.
-
Indigo #2507 De a free delivery csak Angliára vonatkozik, nem? -
Épp az imént néztem a hut-on. 16 font (kábé 5000) free delivery-vel. -
Indigo #2505 Hmm, csábító 
De a franc se tudja, én is inkább a dobozos változtban szeretném a magaménak tudni... Asszem várok még vele. -
GTA 4 7,5 euró steamen. Nekem szerencsére már megvan dobozosan. -
regisztrálsz, megadsz egy postacímet, megadod a kártyaadatokat, kiválasztod a terméket, add to cart, majd checkout.
Nem nagy ördöngösség!
Mi érdekel pontosan? -
Mi a menete a külföldi oldalon vásárlásnak? -
No, GOTY megrendelve a TheHut-ról. Kíváncsi vagyok!
Nagyon barátinak tartom a 0.99 fontos postaköltséget! Ha minden ok lesz többször vásárolok ott. Még igy is 3000-el olcsóbb mintha beslattyogok ebédszünetben a galaxisba. -
Na, ezt vettem ma, ez az az "minimál" Oblivion amit manapság a CD Galaxisban és az 576ban lehet kapni.
Térkép nincs hozzá, a kézikönyv magyar, a lényeget tartalmazza, harmonika szerűen széthajtható, a DVD ugyanaz mint a régebbi kiadásban szerintem, annyi különbséggel talán hogy ebben az esetben állítólag(kézikönyv elmondása szerint) még további tájékoztató(PDF formátumban) található a korongon.
Nekem tökéletesen megfelel, a lényeg hogy eredeti a cucc, eredeti Oblivion!
-
Rafinált :))
-
Majd szólj, ha elakarod cserélni ;-) -
Gratulálok ehhez a csodához (BG&E)! -
Havertól kaptam, VGA-hoz adták. -
Egyébként melyik laphoz adták Assassins Creedet? -
DMC4, Penumbra, GOW és UT kivettem a dobozból, h soknak tűnjön xD -
Mindent duplán veszel meg, duplán veszel meg?
-
Eddig szemlélődő voltam. Nem 1 nagy vász isz dász, a tiétekhez képest :)
Steam :D
-
Köszi, remélem még a héten meg is jönnek. :) -
Beyond! Respect! -
ATYAÉG!
Beyond az durván odacsap! Maximális irigység :-D -
Holy God, Jesus Christ! 
-
na ezért van létjogosultsága a steamnek :p -
Egy másik fórumon veszem, egy sráctól.
Na mégis tudok berakni képet, az eladó készítette őket:
-
Beyond Good and Evil -t hol vetted? Arra már hosszú ideje vadászok, de ez az olcsó kiadás nem csimpokomon. -
Egyetértek! -
Én szeretem a magyarításokat, de ezt ládde én sem értem...és még ,egy a csodálkozás, hogy nálunk nem tudnak legiknább angolul. -
Sosem fogom megérteni, hogy egyes játékokba, amiket lefordítanak magyarra, miért nem hagyják benne választható nyelvként az eredeti nyelvet, vagy mondjuk letölthetőként, mint ahogy a Witcherrel volt.