311803
-
Én majd egyszer megveszem a GRID-et. De kicsit sokallom érte a 1990-et.
Majd ha 990 lesz... :) -
nna ilyenkor sajnálom, hogy megvan már mindegyik.... -
Rokonlélek detected :-D -
rohattak megint a pénzemet akarják :C -
Indigo #2597 

-
Hát én ezért még 100 Ft-ot sem adnék :) Szar ótós programok. :) -
Rettentően, be kéne rá ruházni. -
Miért nem érzek semmit?
Elromlottam? :-( -
überelhetetlen :) -
Nagyon megéri! -
Csokis #2591
Codemasters Racing Pack - 16 euróért! -
jha, hogy itt már kérdeztem XD nna akkor megveszem őket :) -
Egyszer már kérdezted, nálam ment minden gond nélkül Vistán. -
ejj de szemezgetek azzal, hogy a CD Galaxistól berendelem a teljes Splinter Cell sorozatot, a legújabbat Collectors-ban.... Csak az bizonytalanít el, hogy állítólag a Double Agent szar Vista alatt... én emg ha már sorozatról van szó, nem akarok kihagyni egy részt. Ti mit tudtok erről a Double Agent+Vista dologról?? -
igen, de a számlán áfa nélkül szerepel, pl:
Trine
4,00 EUR
Winterbottom
3,19 EUR
Total
8,99 EUR
a storenál 5 és 4 euró volt kiírva, csak a számlán szerepel így. ráadásul ha ffxinél hozzáadod a 25% áfát, éppen a total jön ki. -
Digitman #2586 Az áfa benne van az árban. Én már jó párszor vásároltam a Steam-en és mindig annyit vontak, amennyit írnak. Itt valami más lehet a gond szerintem. -
áfa. -
A steam "megéri"... 
Rosszmájú keciek vagyok! -
látnunk kellene a teljes "számlát" ... -
Vki érti ezt? Anno akciózott a steam: Batman+Just Cause 16,7 EUR-ért kínálták. De 20,7 EUR-t vonták le a számlámról :S
Batman: Arkham Asylum + Just Cause: 16,58 EUR
--------
Total: 20,73 EUR
Visa ending in 0204 20,73 EUR
-
most vettem meg... -
Tegnap a Pack jobban megérte.
Én most Guild Wars Trilogy szeretném még steamen megvenni. -
A torrenten meg ingyenes. :D
Bocsi, nem tudtam kihagyni.
-
Az igen, 663 Ft Steam-en a GTA: VC pár órára. -
zöld. -
szerintem nincs baj vele..... ennyi erővel mi is ontjuk itt a zavvi meg a steam meg stb reklámokat :) a fogadások topicról nem is beszélve ahol a logóink mellett még emblémát is kaptunk XD -
sztem ezt bankja válogatja, cibnél nekem nem szoktak -
mijaza reklám ott az aláírásodban...Nem vagyok benne biztos, hogy ezt így szabad az SG-n. -
És a váltásért számolnak fel plusz költséget? -
Zóanagyvarázsló #2572 Ezt szoktam alapul venni, ennél valamivel olcsóbban szokott váltani a bankom (CIB). -
Zóanagyvarázsló #2571 Amikor karácsonykor megvettem az Amanita Designtól, minden verzióhoz adtak külön linket. A Telltale játékaimból is van némelyikhez Macre való verzióm, mert amit megrendeltem tőlük PC-re (dobozosan, mielőtt emgvetsz :), abból letölthetem bármikor a hivatalos honlapról azt is. Nincs is jobb ennél az úgymond retail-digital download hibridnél! -
Egyébként kinti rendelés esetén az átváltás vételi/közép/eladási árfolyamon történik, meg milyen plusz költséget számol fel a bank (átlagban, mert ahány bank annyi variáció) -
Ő testesíti meg az elvakult gyűjtőt :)
-
Hogymiiiii???????
Minek neked MAC verzsön? Tudtommal nincs is MAC-ed! -
Köszönöm a válaszokat srácok! -
Zóanagyvarázsló #2566 Nekem pedig Win-only verzió jött. Írtam a Mambának vagy két hete, de én még egy választ sem kaptam. Ha az utóbbi időben nem futottam volna bele pár gikszerbe, és nem kellett volna hosszan angolul leveleket váltanom, akkor nem lenne csömöröm erőlködni, tisztán elvi okokból. (Ráadásul van Macre digitális "példányom", szóval még annál is jobban mindegy.) -
Zóanagyvarázsló #2565 A bank átváltja, amikor levonják. PayPal esetében pedig alapértelmezetten a PayPal teszi ezt, de érdemesebb hagyni, hogy ott is a bank váltson, mert úgy olcsóbb. -
a bank intézi az átváltást... -
Primkó kérdés lesz, elnézést kérek előre is!
Még mindig fosok a netes vásárlástól, ezért még nem vettem rá magam.
A kérdés:
Ha megadok minden szükséges adatot (regisztrálok), és webes felületen úgymond kifizettem a játékot, akkor magyar valutában vonják le a pízt?
Hogy megy ez?
Bank: ERSTE
-
11 valamennyi rémlik. Most talán 1 fonttal, ha több.