311803
-
Ez tényleg faszság, mert most pl bennem is egész héten megvan a kényszer, hogy legalább 2 óránként felnézzek, de szerencsére már csak holnapig tart ez az egész.
Azt utálom, mikor visszatérő játéok vannak, amik már voltak a héten korábban is és mintha csak néhány játékot ismételnének. Ilyen pl a GTA IV, San Andreas, Max Payne-ek. Ezeket láttam már legalább 2-szer, míg a Vice city-t, meg a Midnight Club 2-t még csak egyszer.
Remélem sorra kerül még majd valamikor a GTA 3 is, csak nehogy akkor ne tudjak gép leőtt lenni. :D -
Indigo #2640 Nem értem miért csinálnak ilyen két-három órás akciókat... Senki nem ül egész nap a gép előtt... Nekem szerencsém volt, hogy jó időben néztem fel. És így már nem is veszem meg dobozos Max Payne-t :) -
meg is vettem, tényleg ajándék ennyiért.. -
Indigo #2638 Aki szereti a jópofa akció-platform játékokat, az nézzen fel a gog.com-ra :) MDK + MDK 2 + Giants: Citizen Kabuto van akcióban. (Bár ez utóbbi nekem kimaradt, nem ismerem, de az MDK-kat szerintem beszerzem) -
én azon is gondolkodtam, aztán egy frissítés után lejárt az akció
-
Indigo #2636 ~1000 Ft-ért a két rész egyben nekem jobban megérte :) -
Na most Max Payne 2 664 Ft. Most ki hülyének nem éri meg? Még csak biztonsági mentésnek is kihagyhatatlan. :) -
kings bounty legends, 750 forintér' -
Hm, Steam most úgy tűnik hétvégékre leállt a Rockstar packokból való egyenkénti akciózgatásra, pedig egy GTA 3-at még nagyon szeretnék elcsípni. :) -
Hát így tényleg gáz. Akkor meg vegyél elektromost :) -
Az van. Azzal járok dolgozni, és köszönöm szépen, a napi 10 km átlagban meg is van.
Ugyanakkor - és ezt sokan nem tudják - Dél-Baranyában lakom, a határszélen (sajnos), és Pécs városa innen a betoncsíkot követve 40 km.
Szóval, oda-vissza 80 km, plusz a városban tekergőzés.
Ha lenne kerékpár út Pécsig, szó se róla, bevállalnám néha-néha... de mivel a 4 sávoson elég érdekes lenne feljutni oda, így inkább marad a tömegközlekedés, borsos áron.
-
Vegyél bringát. -
Á, értem!
A gond csak az, hogy jogosítványom sincs. 150+ ezer Ft-om pedig a megszerzésére még úgy se, plusz ugye az autó (akár használtan, mondjuk 80+), és a fenntartása (horror).
-
szerintem a jó régi ezerötösre gondolt :) -
"ezeröcsire" - ne haragudj, ezt nem értem... :( -
fenn jártam a padláson... eszembe jutott, van nekem itt egy antik darabom, aztán kettőt találtam :p
mindkettő már csak így van meg. MK3hoz volt doboz, de nincs meg, a ssf2t-t már eleve így kaptam meg (lehet, hogy dobozban érkezett csak anyámék eldobták anno) -
An Extra 10% off our Top Products - This Weekend Only
TheHut-on. -
Guild Wars Trilogy-t vettem meg steamen.
Dirt 2-t végül elvetettem, majd dobozosan szeretném megvenni. -
Kizártnak tartom, hogy egy ezeröcsire ne teljen... én is azzal kezdtem rég. -
Indigo #2622 15£ - Zavvi-ról -
Stronghold mennyiért, honnan? -
A stronghold jó volt annó... -
Indigo #2619 Mindig elrontom :(
-
Indigo #2618 Mostanában érkezett, "vicc kategóriájú" játékaim:
-

-
max payne 1-2, 3,74€ steamen, csak pár óráig. -
Mai érkezés a ködös Albionból illetve a múlt hétvégi Tesco járatból
-
A Dirt-hez írva van, hogy Win7 nem támogatott. Ezt úgy tűnik patch-ekre értik, mert nálam futott Win7-en, igaz sokkal rosszabbul meg csúnyábbul, mint a Dirt 2, bár ez lehet nem Win 7 hiba.
Egyedül a Dirt 2-n meg a FUEL-en gondolkodom, bár most nézem, hogy Dirt 2 dobozosba csak pár 100 Ft-al drágább galaxisban, szóval lehet abból akkor inkább az lesz.
Fuel meg 576-nál 2000 Ft, ami egy 1000-essel drágább Steamnél, de valószínűleg ez esetében is megéri a dobozos, még ha játszani már nem fogok a játékkal. Csupán csak megadnám a tisztelet díjat, amiért szereztem vele LIVE-on 1000 G pontot. :D
A GTA 3 akciójáról ugye nem maradtam még amúgy le?
-
Ne sajnáld! -
De bunkó vagyok! Köszönöm a gratulációt is! :) -
Jó játékok. A "Gothic 3: Forsaken Gods" kiegészítőt minden Gothic-játékos rühelli, mert gyakorlatilag egy "bugtenger".
De, a hivatalos és nem-hivatalos javításokkal viszonylag élvezhetővé tehető az a rész is.
A 2. rész számomra etalon, a 3. részt WRZ-ben elkezdtem, és uninstall mellett eldöntöttem, hogy ezt a játékot is megveszem eredetiben, és csak úgy játszom végig. A készítők tiszteletére.
-
1 órát álltam a [censored word] vidéki buszon, úgy, hogy egyik kezemben a két kézre való csomagot [válltáskán, és egy szatyor] markolásztam a sózott heringek módjára zsúfolódott utasok között, és bár váltogattam a kezem, mindkettő rendesen elzsibbadt.
Így, amikor átjöttem ide, a könyvtárba, és ellőttem a képet, a fényképezőgépet tartó és exponáló kezem remegése sajnos rákerült a végeredményre is :(
-
izgalomtól volt biztos:D
grat hozzájuk! Ezeket a Gothic gémeket én is beszerzem, sose játszottam még velük. -
az asztalt fogtad?
-
ez volt az utolsó c&c, ami felvillanyozott :) -
Bocs, bemozdult a kezem kissé, pedig asztalra tettem a gépet.
-
Dolgom volt Pécsett. Találjátok ki, mi történt...?
Hát ez:
Gothic 3 GOLD (3.990 Ft): sima, egybecsomagolt, kézikönyv nélküli - de a 2 GOLD mellett jól fog mutatni.
Generals Deluxe (1.090 Ft) tartalma:
* 4 CD,
* 65 oldalas színes magyar kézikönyv,
* troubleshooter (vagy FAQ),
* kétoldalas, A3-as alatti, a 3 nemzet arzenálját bemutató segédlet (jól néz ki).
-
nna meg az a durva hogy én ezeket még bőven 5000 fölötti darabáron vettem :D -
Én nem gondolkozom Steam-ben... -
én is ha most csak 3 juró vagy 2 lennek akkor biztos megvenném viszont a fuel egész jónak tűnik és csak 3,5-be kerül...