311803
  • Indigo
    Nem, az eladónak kell fizetnie.
  • IMYke2.0.0.0
    Ha vásárolok akkor nekem nem kell ugye fizetnem a Vaterának?
  • IMYke2.0.0.0
    Á, én vagyok a barom! Felül ez van:
    "Főoldal > Számítástechnika, Informatika > Konzolok és kiegészítők > Nintendo "

Ez van, amikor az ember csak beírja a kereséshez ami érdekli... :)
  • Atkamon
    Hát, a képe is Wii doboz van... de... ez fura:D
  • IMYke2.0.0.0
    1990 Ft + postaköltség

"A szett tartalma:
    Nintendo Wii játék(????) (egyszer végigvitt, karcmentes, makulátlan állapotban)
    Egyedi sorszámmal ellátott műanyag figura
    Soundtrack cd (a játék teljes zenei anyaga, bármelyik lejátszóban hallgatható)
    Video dvd ("így készült" videók)
    Artbook (keményfedeles könyv, gyönyörű képekkel)

A külső doboz minimálisan sérült (külföldről rendeltem bontatlanul, de sikerült nekik hozzáragasztani két helyen a csomagolást) ettől függetlenül még hibátlan a tartalma.
    Gyűjtőknek ajánlott!!!"
  • Shep
    Kösz, lehet rámozdulok, ha nem bánod :)
  • IMYke2.0.0.0
    3400 Ft (Vatera) + postaköltség - 1 darab.
    Az aukció ~ 2 óra 40 perc múlva lejár...
  • Shep
    Én is, főleg mivel egyetlen gyűjtői kiadású játékom nincs még és ez elég pofásan is fest, azt meg már nem is említem ,hogy szerintem a játék is nagyszerű.
  • IMYke2.0.0.0
    Ha nem lenne ilyen ára a postának, akkor bevállalnék egyet.
  • Shep
    Neked is kellene egy?
  • IMYke2.0.0.0
    Én is sokallom. :(
  • Shep
    Na hát ez az, ennyit én is adnék érte de a plusz 1500 amennyiért küldi a postán keresztül, más sok nekem.
  • Tinman #2669
    Sajnos tudtam erről, csak későn mikor már elkapkodták :-(
  • Tinman #2668
    Személyes átvétellel volt, semmi p.k. ez volt a vége.
  • Shep
    Hát jó de postával mindennel?
  • Indigo
    Biztosan bevásárolt belőle, és most jó áron továbbadja :)
  • Tinman #2665
    4.5k volt :-)
  • Shep
    Ja, én is régóta szemezgetek egy ilyennel, de valahogy sajnálok érte 5+ ezret, mert hát ugye a szállítás sem olcsó.
  • Tinman #2663
    Egyszer abs. érdemes végigjátszani, főleg olyan öreg rókáknak, mint jómagam, akik az 1. rész megjelenésekor 0-day tolták :-)
  • Tinman #2662
    Ott is hirdette tudtommal, de közvetlenül kerestem meg, még erős alku is belefért :-P
  • Shep
    Vateráról?
  • Indigo
    Jó játék amúgy? Engem anno eléggé elbizonytalanítottak a kritikák.

Fery02: szerintem ne aggódj, előbb-utóbb úgyis lesz megint akcióban.
  • fery02
    Tudom, csak érdekel, hogy ezek hogyan futnának Steam-ből. Hogy például kompatibilitási gondok valamilyen szinten ki vannak-e küszöbölve.

Jani 21: Hm, köszi szépen, hasznos oldal!
  • Tinman #2658
    Azt hiszem ez egy jó vétel volt ;-)

Term. fóliás :-) Legalábbis itt még...

• Jani21
    "(mert úgy tudom, hogy Steam-en, ha egy játék 2x van meg, az egyiket el lehet ajándékozni)"

A Steam-en ez általánosságban nem igaz. Vannak olyan játékok, amelyekre vonatkozik és vannak, amelyekre nem. Érdemes előtte itt tájékozódni.
  • Zóanagyvarázsló
    Még jó, hogy az első két rész évek ingyen letölthető a Rockstartól is.

Szóval ez esetben végképp nem alternatíva a Steam, ha csak a GTA 3 kell. Hacsak nincs benne a London is, de azt nem említik.
  • ffxi
    +1 :(

Reméljuk mihamarabb lesz újra GTA akció. Értesítsetek ám :)
  • fery02
    Na aludtam egyet és mostanra már nagyon bánom, hogy kihagytam tegnap a klasszikus GTA-kat 2000-ért, mert átgondoltam éjszaka a dolgot és pl ha tegnap este elmentem volna bulizni, akkor valószínűleg 2000-nél többet költöttem volna el, miközben nem is igazán élveztem volna az egészet...

Míg konkrétan ezeken a játékokon nőttem fel és sajnáltam értük kiadni 2000-et, még akkor is, ha a Vice city már megvan, a San Andreas meg annyira nem is érdekelt volna.
    De legalább el tudtam volna ajándékozni azt a Vice city-t valakinek (mert úgy tudom, hogy Steam-en, ha egy játék 2x van meg, az egyiket el lehet ajándékozni).

Hátha lesz még ezen az utolsó napon valami érdekesség (még ha visszatérő is, netalán tán pont ez) még. :)
  • balee4
    Én még egy Midnight Club 2-re várok, igaz volt már egyszer, de akkor kihagytam. 2,5 eurót megérne.
  • fery02
    Na most GTA classics pakk 2000-ért. Kár, hogy ebből egyedül csak a GTA 3 érdekel, szóval még várok. Valamikor csak lesz magába is. :P
  • Indigo
    Jobb mint a semmi :) Nekem is újságmellékletként van meg néhány jobb játék. De ma már egyáltalán nem veszek gamer lapokat.
  • balee4
    Nem sajnos nem dobozosan, csak újságmellékletként. :D
  • Indigo
    De most csak 3.75 volt

MDK 1-2 eredetiben? Dobozosan? Muti!
  • balee4
    Mindegyik megvan eredetiben. :D
  • balee4
    Karácsonykor is volt egy Max Payne 1-2 akció, én akkor szereztem be, szintén 5 euróért.

Nem tudja vki a dobozos Trine bereggelhető steamen?
  • w77d
    azthiszem XD
  • fery02
    Szervereik meg füstölnének. :D
  • w77d
    hát az nem lenne igazán kifizetődő nekik :)
  • fery02
    Gondolom nem tőlük függ. :)
  • grebber
    Új játékokkal is csinálhatnának ilyet igazán!