311803
-
Á, értem. Megint a keresős (és nem leszűrt) akcióm kavart be.
A figurát tényleg benéztem. Bocsánat!
Na, akkor regisztrálok...
Done. -
Amit te Vaterán nézel, az holt u.a., mint aminek most én linkeltem be a képét 2718-ban!
Továbbá azt sem értem, hogy mióta van neked PS3-ad vagy XBOX360-as, mert az általad linkelt kép KONZOLOS CE (egészen pontosan a PS3-as verzát tetted be)!
És nem! Nincs olyan, amiben van kézzelfogható IMP figura! Olyan nem létezik! Azért sem mert max. Seraphim figurás van, ami olyan távol áll az Impektől, mint Master Chief a Covenanttól! -
Hát akkor mostan hány verzió létezik a "Collector's Edition"-ből?
Van olyan, amiben Imp figura is van, és van olyan, amiben nincs, csak "online"... :(
-
I2k! A 2711-be linkeltél egy Sacred 2 CE-t és azt mondtad téged ez érdekelne.
Kibontva ilyen és 2.5k game-en... igen, u.a., amit te linkeltél korábban!
Hámossakkó'mékeveredideaszobrosverziót?
-
Hát én ezt néztem:
-
Akkójezmi? :-D -
Ha az e-bankot érted alatta, akkor az ERSTE-nél aktiváltam, így tudok átutalni.
Vásárolni még gyáva vagyok neten. :()
A game.co-n jelenleg nincs készleten. Csak a "GOLD", ami vélhetőleg két játék (alap + kieg) egybecsomagolva, puritán módon. "Product details" nincs.
-
Még nincs eszerint Internetbankod?
Game-en van még mindig! Igaz, mintha kicsit feljebb ment volna az ára, de még így is csak 2500 Ft p.k.-el együtt! -
A némettől engem is kiráz a hideg. -
Hát igen, kár, hogy német :-/ -
Ez viszont engem érdekelne: Sacred 2 Fallen Angel Collector's Edition
"Eredeti, bontatlan, nagydobozos kiadás (nincs befóliázva, csak a végein matricával lezárva). A doboz egy picit meg van gyűrődve."
2900 Ft + sarc.
Ugyanez: 6500 Ft + sarc - de fóliásan.
Komoly dilemma.
-
A reklám here:
Baldur's Gate 1 - Ugyanez a kiadás van meg nekem is - csak UK kiadás.
Megéri a pénzét.
-
Látod, szégyenlős koldus hoppon marad.
De, egyszer, talán...
-
Szóltál volna... -
Igen, az rohadt drága. 5500 Ft + 1800 Ft postaköltség:
-
A falusi könyvtárból írtam, ahol fusiban voltam, mert nem volt nyitva tartás [és amúgy is mennem kellett havernőhöz], de mivel láttam, hogy senki sem licitált rá, azt hittem - én naiv - hogy letelik és majd újra felteszi (esetleg csökkentett áron), és akkor le tudok csapni rá ma, amikor délutánig folyamatosan nézhetem a neten...
De sebaj. Ez az internet-nélküliség átka.
Shep: őszintén gratulálok, és hiszem, hogy jó helyre került, és az eladó sem ver (miért is tenné?) át.
-
Ja van egy másik is kint és az 5500-ért van az azért elég erős. -
Igen,:) lóvét már átutaltam neki, remélem a héten meg is jön (egyébként kivártam a végéig, utolsó pillanatban licitáltam, mert mondom ha feljebb megy akkor hagyom többet nem adok érte, de ha annyiért besikerül akkor jó, amúgy 3400 Ft, a kikiáltásin vittem el, meg nála csak 900 volt a postaköltség és végignézve az eladott cuccait volt már köztük ez is, meg sok minden más és negatív visszajelzése nem volt, hát remélem nem én leszek az első) Majd beszámolok róla. -
Hát ez valahol vicces... ha ennyire akartad, miért nem figyeltél? Amikor belinkelted akkor már csak pár óra volt hátra... ejnye. Még én is vagy 4x megnéztem, hogy vajon emelkedik-e az ára. -
Basszus, lecsúsztam róla!!!
Írtam az eladónak, de e-mailt csak ma tudtam megnézni, a munkahelyen. Ránéztem a cikkre, és egy emberke 3500 Ft-os áron elvitte... :(
Te voltál? :)
-
Meg is vettem kb. 3 hete :-) -
Én is azt vettem meg - pedig minden egyes rész megjelenésekor szemeztem az aktuális résszel.
Az Spellforce Universe csomag brutális.
-
Általánosságban gondoltam, nem konkrétan rád, csak nem volt kedvem új hozzászólásba írni. :)
Engem már nem tart fel ez a rohadt Steam, egész héten át szopatott. Ha pedig a hátam mögött fog még közzé nyílvánítani egy utolsó, engem is érdeklő akciót, akkor elmehet a jó ..... annyába az egész bagázs. :| -
Indigo #2698 Legyen annyi :D -
9. -
Indigo #2696 Rám ne számíts, nem fogok virrasztani :D De most gondolkodom, hogy lehet nem is 6 óra az, hanem 8. Lehet hogy elég lesz csak korán kelni :D -
Most hogy mondod igazad van, lusták ezek ilyenek kiküszöbölésével foglalkozni.
Látom, hogy most lekerült a Vice city, és "helyére" bekerült ~4200 Ft-ért ez az új GTA IV DLC csomag.
Már csak ezért sem fogok itt virrasztani...sőt, megyek is aludni. :)
Annyit kérek csak valakitől, aki fennmarad zárásig, hogy kérem írja meg, hogy lett-e volna még közbe egyéb akció és hogy konkrétan mi is lett volna az.
Előre is köszi! ;) -
Indigo #2694 Kalkuláld bele, hogy a Steam-en PDT szerint nézik az időt, azaz van 6 óra (ha jól tudom) eltolódás... Szóval ha nem fekszel le, akkor lehet hogy elcsípheted :D -
Hát...így, hogy már csak 2 óra van hátra a hétből, nem igen lesz már itt semmi sem. :(
Most pl látom újra elővették a Vice city-t 4 óra erejére pár órája, nem hiszem, hogy már bármi más bele fog férni, mert általában mindent legalább 4 órára raknak ki. -
tegnap vettem a gta melé még egy fuel-t is.sajna annyian megvették, hogy elfogyott a kulcs
legalább lesznek majd multiban :) remélem jó játék mert így képekről tetszik.
-
srácok még tegnap emgvettem a max payne 2-t... egy bajom van vele. Ha 1920x1200-as felbontáson tolom (minden játékokot úgy játszok) akkor erősen szét van húzva a kép. MAx is egy duci kiscsávónak néz ki :D mi amegoldás?? -
úgy értem, hogy pl volt 1-2 értelmes dolog, pl a komplett civ4 pack (4, warlords, bts, colonization) 5 euróért, ami dobozosan itthon 9k körül lett volna, csak Magyarországról nem lehetett megvenni. -
Olyan akciós áron biztos nem csak hát foshalmazok vannak amik nem érdekelnek!Mind a 3 héten eddig fos volt!
-
vagy azt a normális dolgot itthon is meg lehet venni... :p -
Holnap este D2D-n lesz az utolsó 4. heti akció!
Nagyon remélem most már valami értelmeset is raknak bele amit én is megvennék! -
Spellforce Universe-t ajánlom figyelmedbe. -
Rayman!
-
Csendes szemlélődő voltam, de gondoltam bedobom én is az enyémeket. A ME2 tegnap jött angol földről, az a fényes gömb alul, pedig egy gémsztáros Gothic 1.
-
Indigo #2683 Nincs mit :) -
Köszönöm szépen a választ.