311803
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm srácok, remélem, nem lesz gond.
    Soha-se-nem rendeltem még netről - Premier tanúi lehettetek, akaratok ellenére :)

[URL=http://www.game.co.uk/Help/~h9844/Despatch/Delivery/]Itt írják is, hogy a követő kód végén lévő "M" a másik csomagtól szeparáltságot jelöli...[/URL]
  • Carlos
    OFF
    Én most megpróbálok egy pszichopata csajt "játszani". Eddig mindig hős lovag voltam, aki mindenkinek segít. Kíváncsi vagyok így milyen lesz.
    ON
  • Tinman #2759
    Ne aggódj!

Egy postaköltséget fogsz fizetni, de szerintem nem nyomorítják bele egy csomagba. Eddig én ha 4 db. játékot rendeltem onnan, akkor 4 külön csomagban jött. Elvileg mindegyik volt raktáron, mégis az egyiket 10 nap késéssel kaptam meg.
  • robotnyk
    a postaköltség résznél az van írva, hogy 2.95 per order, szal ha szó szerint veszed, akkor nem fognak
  • Tinman #2757
    Ha nincs magyar felirat a külföldin, akkor nekem megérte, még ennyiért is.
    Iszonyúan szeretem a Fallout sorozatot... nagyon, nagyon, nagyon :-)
  • IMYke2.0.0.0
    Elképzelhető. De, akkor, remélem, nem fognak plusz költséget felszámolni ezért... :=(
  • IMYke2.0.0.0
  • robotnyk
    lehet csak 3 fér egy dobozba
  • Carlos
    F3:GOTY

#2751: Nincs magyar felirat a külföldi F3:GOTY-okon. Hacsak bele nem okosítod manuálisan. Én azért vettem kivülről, mert hülyét kapnék a magyar felirattól. Az meg egyenesen szánalmas, hogy csak magyar és nem választható a felirat nyelve. (Angol/Magyar).
    Ja és 3K-val olcsóbb szállítással együtt külföldről. :D

p.s.: Az a world of goo viccesnek tűnik...lehet, hogy arra kanyarodok!
  • IMYke2.0.0.0
    Szent vagy a bűnösök között :)

Segíthetnél: game.co miért dobta külön tracker kód alá a 4 darabos megrendelésemből az első 3-at, és a negyediket?
    Külön csomagba is teszi?
  • Tinman #2751
    Éppen 40 perce adtam le a rendelésem CD Galaxisban:

- World of Goo 890 Ft /Ezen nincs mit magyarázni, jó ár, ennyit simán ér!/

- Fallout 3 GOTY 7990 Ft

- Spore Galaktikus kalandok 3590 Ft

Felmerülhet a kérdés, hogy elment-e az eszem?

Nézőpont kérdése, mivel:

Fallout 3 uzsidobozos gyűjtői nekem megvan már, méghozzá a magyar feliratos verza. A 5 kiegészítő nekem egyszerűen KELL!
    Igen, kintről olcsóbb, de nem tudom, hogy a kinti Fallout Goty-n van-e magyar felirat. Magyar vagyok, szeretem, ha van magyar felirat.
    A kiegeket meg darabonként megvenni nem is annyira olcsó, főleg magyar felirattal. Ráadásul a Mothership Zeta kézzelfogható formában tudtommal nem is létezik! Ergo letölthető tartalom, azért meg utálok fizetni.

A Spore Galactic Edition-t még 0-day vettem, magyarul, Édes rémes vacak feleáron már megvan, ez sem maradhat ki magyarul.
    Ennyi a mentségem.

• IMYke2.0.0.0
    Mit újítottál be?
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor nekem nem is ~7700 Ft-ot, hanem esetleg többet vesznek le?

Miért látom az "Order Acknowledgement"-nél azt, hogy 3 játék egyben van, míg a 4. külön, a " Status: PENDING " mellett...?
  • IMYke2.0.0.0
    A GTA4-et nem ismerem.
    A GTA3-at és a Vice City-t, de még a San Andreas-t is veri, szerintem.
    Egyedüli baja az, hogy rosszul optimalizálták [betegség], és néha beszaggat.
    Én E8400 + 4 GB + HD4850-en szépen eljátszogattam vele, 2 teljes végigjátszással.
  • Carlos
    No megérkezett a thehut-ról a cumó. HAZA AKAROK MENNI!!!!!!
    Este tolok képeket!
  • Apus
    ez a saints row milyen játék egyébként? hangulatban melyik gta-hoz áll a legközelebb? gondoltam beszerzem boxra, de ha olyan mint a gta4 akkor kihagyom.
  • bigapó
    szerintem nem kell annyira parázni a netes vásárlástól, elég sok mindent vettem már ilyen módon és "főszámla" ha azalatt azt kell érteni, hogy a fizum erre jön. mindig annyit vontak amennyi az aktuális középárfolyam volt. nekem annyi szívás van, hogy a VISA dollár alapú, tehát először a forintot dollára váltják és csak aztán euro-ra vagy fontra.
  • IMYke2.0.0.0
    Hogy van-e rá igéééény? Mi az hogy!
  • IMYke2.0.0.0
    Első kettőnek örülök, mint az a bizonyos majom... a második kettőt meg már ideje volt valami értelmes változatban beszerezni.
  • Apus
    jófélék
  • IMYke2.0.0.0
    Indigo: Nekem minden "vagyonom" a főszámlámon van. Hát, remélem, nem semmiznek ki.

Apus: Ezek vannak jelenleg is még a kosaramban:

• Indigo
    Nem fognak. Nekem Game-en, zavvi-n, Steam-en és gog-on is pontosan annyit vontak mindig, amennyit kellett.

Amúgy főszámláról fizetek. Bátor vagyok? :D A megtakarításaimat úgysem azon tartom, szóval túl nagy kár nem érhet.
  • Apus
    miket rendeltél még be?
  • Shep
    Köszi, ha megérkezik (reméljük :)) akkor kárpótlásul teszek majd fel képeket róla, persze csak ha van rá igény :)
  • IMYke2.0.0.0
    Te főszámláról fizetsz, vagy elkülönítettél direkt erre?
  • IMYke2.0.0.0
    Négy lett abból a háromból... nem tudtam ellenállni 2 régebbi játéknak, ami nem dobozos változatban van meg.

Drága feleim, nyugtassatok meg, hogy a számlámról nem fognak többet lezúzni, mint amennyit a game.co-nak fizetnem kellene szállítással együtt [24.90 font = 7677 Ft].
  • Indigo
    Nincs garancia, ez igaz. Nekem 6 játék jött kemény karton dobozban, és kettőben ki volt esve a lemez... Az egyikből csak szimplán kiesett, a másikban letört az egyik kis lemeztartó pöcök... Szerencsére a lemezek nem lettek karcosak. Amúgy kifogástalanul történt minden, a fizetés, a szállítás, és épségben érkeztek a cuccok, szóval ezután is nyugodtan fogok külföldről rendelni :) CD galaxis már nem is száll versenybe :P :)
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, ez kissé lelombozott. :(
  • Tinman #2733
    Buborékos borítékban jön. De ez semmire nem garancia.
    Nekem a Fallout 3-at futár hozta, nikecellel bélelt dobozban mégis nekem kellett kiegyengetnem az uzsis dobozt :-/
  • IMYke2.0.0.0
    Ahhh...
  • IMYke2.0.0.0
    Milyen csomagban küldik a game.co-tól? Sima tasak, vagy kisebb doboz?
    Három játékot tervezek rendelni, és nem szívesen kapnék papír-műanyag zúzalékot...
  • Tinman #2730
    Csak már nincs :-(
  • IMYke2.0.0.0
    Épp most néztem meg én is a CDG-n. Egyre jobb fényben tűnik fel a lenti ár...
  • Tinman #2728
    Na igen, ez akkor igaz, ha csak ezt rendeled!
    Mert ha rendelsz mellé valamit, akkor is csak 1x volt a 2.95 GBP.
    Egyébként idehaza 5990 FT + p.k. a Risen.
  • IMYke2.0.0.0
    Ha a game.co.uk-n, akkor az még sok: 9.98 + 2,95 (pk) = 12,93 = 3987 Ft.
    Bár, jobban meggondolva, még ez sem olyan sok.
  • Tinman #2726
    9.98 font az nem jó ár lett volna?
  • IMYke2.0.0.0
    Risen-t beszereztem WRZ-ban, de ki sem írtam, csak megnéztem a tengerre vetődés és az első halálozásom, és eldöntöttem, nekem eredetiben kell ez a játék.
    Megvárom, míg "jóféle" áron lesz kapható.

• Tinman #2724
    Ehh... Risen-t mióta keresem olcsón, k. életbe! Csütörtökön néztem, akkor még nem volt akciós áru.
    Most nézem, most akciós az ár, de már sehol nincs. Gáddemit!
  • IMYke2.0.0.0
    Be is tettem kosárba. Most keresek még. Ha már lúd, akkor tömjük meg wazzer :)
  • Tinman #2722
    Örülök, hogy megveszed :-)
    Jó kis CE ez! Kapod hozzá az Elite GFX lemezt is ;-)