311803
-
Köszönöm srácok, remélem, nem lesz gond.
Soha-se-nem rendeltem még netről - Premier tanúi lehettetek, akaratok ellenére :)
[URL=http://www.game.co.uk/Help/~h9844/Despatch/Delivery/]Itt írják is, hogy a követő kód végén lévő "M" a másik csomagtól szeparáltságot jelöli...[/URL]
-
OFF
Én most megpróbálok egy pszichopata csajt "játszani". Eddig mindig hős lovag voltam, aki mindenkinek segít. Kíváncsi vagyok így milyen lesz.
ON -
Ne aggódj!
Egy postaköltséget fogsz fizetni, de szerintem nem nyomorítják bele egy csomagba. Eddig én ha 4 db. játékot rendeltem onnan, akkor 4 külön csomagban jött. Elvileg mindegyik volt raktáron, mégis az egyiket 10 nap késéssel kaptam meg. -
a postaköltség résznél az van írva, hogy 2.95 per order, szal ha szó szerint veszed, akkor nem fognak -
Ha nincs magyar felirat a külföldin, akkor nekem megérte, még ennyiért is.
Iszonyúan szeretem a Fallout sorozatot... nagyon, nagyon, nagyon :-) -
Elképzelhető. De, akkor, remélem, nem fognak plusz költséget felszámolni ezért... :=(
-
-
lehet csak 3 fér egy dobozba -
F3:GOTY
#2751: Nincs magyar felirat a külföldi F3:GOTY-okon. Hacsak bele nem okosítod manuálisan. Én azért vettem kivülről, mert hülyét kapnék a magyar felirattól. Az meg egyenesen szánalmas, hogy csak magyar és nem választható a felirat nyelve. (Angol/Magyar).
Ja és 3K-val olcsóbb szállítással együtt külföldről. :D
p.s.: Az a world of goo viccesnek tűnik...lehet, hogy arra kanyarodok! -
Szent vagy a bűnösök között :)
Segíthetnél: game.co miért dobta külön tracker kód alá a 4 darabos megrendelésemből az első 3-at, és a negyediket?
Külön csomagba is teszi? -
Éppen 40 perce adtam le a rendelésem CD Galaxisban:
- World of Goo 890 Ft /Ezen nincs mit magyarázni, jó ár, ennyit simán ér!/
- Fallout 3 GOTY 7990 Ft
- Spore Galaktikus kalandok 3590 Ft
Felmerülhet a kérdés, hogy elment-e az eszem?
Nézőpont kérdése, mivel:
Fallout 3 uzsidobozos gyűjtői nekem megvan már, méghozzá a magyar feliratos verza. A 5 kiegészítő nekem egyszerűen KELL!
Igen, kintről olcsóbb, de nem tudom, hogy a kinti Fallout Goty-n van-e magyar felirat. Magyar vagyok, szeretem, ha van magyar felirat.
A kiegeket meg darabonként megvenni nem is annyira olcsó, főleg magyar felirattal. Ráadásul a Mothership Zeta kézzelfogható formában tudtommal nem is létezik! Ergo letölthető tartalom, azért meg utálok fizetni.
A Spore Galactic Edition-t még 0-day vettem, magyarul, Édes rémes vacak feleáron már megvan, ez sem maradhat ki magyarul.
Ennyi a mentségem.
-
Mit újítottál be?
-
Akkor nekem nem is ~7700 Ft-ot, hanem esetleg többet vesznek le?
Miért látom az "Order Acknowledgement"-nél azt, hogy 3 játék egyben van, míg a 4. külön, a " Status: PENDING " mellett...?
-
A GTA4-et nem ismerem.
A GTA3-at és a Vice City-t, de még a San Andreas-t is veri, szerintem.
Egyedüli baja az, hogy rosszul optimalizálták [betegség], és néha beszaggat.
Én E8400 + 4 GB + HD4850-en szépen eljátszogattam vele, 2 teljes végigjátszással.
-
No megérkezett a thehut-ról a cumó. HAZA AKAROK MENNI!!!!!!
Este tolok képeket! -
ez a saints row milyen játék egyébként? hangulatban melyik gta-hoz áll a legközelebb? gondoltam beszerzem boxra, de ha olyan mint a gta4 akkor kihagyom. -
szerintem nem kell annyira parázni a netes vásárlástól, elég sok mindent vettem már ilyen módon és "főszámla" ha azalatt azt kell érteni, hogy a fizum erre jön. mindig annyit vontak amennyi az aktuális középárfolyam volt. nekem annyi szívás van, hogy a VISA dollár alapú, tehát először a forintot dollára váltják és csak aztán euro-ra vagy fontra. -
Hogy van-e rá igéééény? Mi az hogy!
-
Első kettőnek örülök, mint az a bizonyos majom... a második kettőt meg már ideje volt valami értelmes változatban beszerezni.
-
jófélék
-
Indigo: Nekem minden "vagyonom" a főszámlámon van. Hát, remélem, nem semmiznek ki.
Apus: Ezek vannak jelenleg is még a kosaramban:
-
Indigo #2740 Nem fognak. Nekem Game-en, zavvi-n, Steam-en és gog-on is pontosan annyit vontak mindig, amennyit kellett.
Amúgy főszámláról fizetek. Bátor vagyok? :D A megtakarításaimat úgysem azon tartom, szóval túl nagy kár nem érhet. -
miket rendeltél még be? -
Köszi, ha megérkezik (reméljük :)) akkor kárpótlásul teszek majd fel képeket róla, persze csak ha van rá igény :) -
Te főszámláról fizetsz, vagy elkülönítettél direkt erre?
-
Négy lett abból a háromból... nem tudtam ellenállni 2 régebbi játéknak, ami nem dobozos változatban van meg.
Drága feleim, nyugtassatok meg, hogy a számlámról nem fognak többet lezúzni, mint amennyit a game.co-nak fizetnem kellene szállítással együtt [24.90 font = 7677 Ft]. -
Indigo #2735 Nincs garancia, ez igaz. Nekem 6 játék jött kemény karton dobozban, és kettőben ki volt esve a lemez... Az egyikből csak szimplán kiesett, a másikban letört az egyik kis lemeztartó pöcök... Szerencsére a lemezek nem lettek karcosak. Amúgy kifogástalanul történt minden, a fizetés, a szállítás, és épségben érkeztek a cuccok, szóval ezután is nyugodtan fogok külföldről rendelni :) CD galaxis már nem is száll versenybe :P :) -
Hát, ez kissé lelombozott. :(
-
Buborékos borítékban jön. De ez semmire nem garancia.
Nekem a Fallout 3-at futár hozta, nikecellel bélelt dobozban mégis nekem kellett kiegyengetnem az uzsis dobozt :-/ -
Ahhh... -
Milyen csomagban küldik a game.co-tól? Sima tasak, vagy kisebb doboz?
Három játékot tervezek rendelni, és nem szívesen kapnék papír-műanyag zúzalékot...
-
Csak már nincs :-( -
Épp most néztem meg én is a CDG-n. Egyre jobb fényben tűnik fel a lenti ár...
-
Na igen, ez akkor igaz, ha csak ezt rendeled!
Mert ha rendelsz mellé valamit, akkor is csak 1x volt a 2.95 GBP.
Egyébként idehaza 5990 FT + p.k. a Risen. -
Ha a game.co.uk-n, akkor az még sok: 9.98 + 2,95 (pk) = 12,93 = 3987 Ft.
Bár, jobban meggondolva, még ez sem olyan sok.
-
9.98 font az nem jó ár lett volna?
-
Risen-t beszereztem WRZ-ban, de ki sem írtam, csak megnéztem a tengerre vetődés és az első halálozásom, és eldöntöttem, nekem eredetiben kell ez a játék.
Megvárom, míg "jóféle" áron lesz kapható.
-
Ehh... Risen-t mióta keresem olcsón, k. életbe! Csütörtökön néztem, akkor még nem volt akciós áru.
Most nézem, most akciós az ár, de már sehol nincs. Gáddemit! -
Be is tettem kosárba. Most keresek még. Ha már lúd, akkor tömjük meg wazzer :)
-
Örülök, hogy megveszed :-)
Jó kis CE ez! Kapod hozzá az Elite GFX lemezt is ;-)