311803
-
"Bekaphassák." :=(
PS3 gép lesz beújítva, akkor is.
-
Zóanagyvarázsló #2800 Már írtam, de mivel jó érzés, megteszem újra: az én ázsiai Spore GE-m is ugyanúgy tud magyarul, mint tiéd,csak jóval olcsóbb volt, de ahhoz sajnos nem járt NG DVD.
Fallout 3 GotY: "Mind az alapjáték, mind a kiegészítők magyar feliratosak. A játék teljesen angol nyelven nem játszható."
Rohadnának meg, hogy rá próbálják kényszeríteni az emberre a honosítást! Egy fillért nem kap tőlem a magyar változat. Kár, hogy nem létezik negatív vásárlás, sok pénzt megérne nekem, ha az ilyen kiadásokért büntethetném a forgalmazót... Ráadásul kintről még olcsóbb is. -
megnéztem, saints row 1 csak xboxon létezik.
ps3 verza canceled -
Zóanagyvarázsló #2798 Nekem múltkor 30 nap alatt sem jött meg, utána refundolnak vagy küldenek újat. Kértem újraküldést, erre másnap (!) megjött a kallódó csomag, majd azóta még egyszer ugyanaz... -
Yaya.. pörögnek az események, nem frissül rendesen :) -
#2794 -
Nemtom, nem értek hozzá. Vmire várni? -
Nincs. Akkor aggódj, ha az Awaiting-nél az van, hogy dispatched (postázva, elküldve) és már meghaladtad a 10 napot és nem jött meg.
Annyi, hogy a bolt várja, hogy megjöjjön a cucc, amit aztán neked elküld. -
Az "Awaiting Stock Pick" árulkodó...
-
Akkor nincs gond ugye? -
Nem volt raktáron és beszerzés alatt áll a termék! -
My account-ban ez szerepel:
-
Én kedden rendeltem olyan 14-15 óra körül. Mire hazaértem (18 óra) már várt a mél, hogy dispatched. Ma megjött.
Szerintem a kolléga valamit kifelejtett! -
Paradoxon a dolog, de ha nem létezne GOTY, akkor én megvenném tőled, még így is, kütyük nélkül.
-
hát szerintem nem sokat... 990 vagy 1990 max. A szokásos. -
A 2. rész alapján az 1. rész nálam tuti vásárlós lesz, amikor consol geek leszek.
Apus hozzászólása alapján, akkor PS3-ra lesz beújítva :)
A 2. rész engem nagyon megfogott. Olyan sztorivezetése van, ami az utóbbi évek, általam ismert összes sandbox-át, beleértve a stílust alapító GTA-t is, porba döngölte. Humor, akció, és semmi agyatlan Social Club...
-
Ott valami gáz van... az szerda volt, másnap, legkésőbb pénteken kellett volna valami reakció. -
Bizony!
Ezért kérdezem... mennyit érhet a csak a játék (természetesen eredeti tokjában, kiskönyvével). -
Saints Row 1 PS3,Xbox360-on létezik. -
Nagyjából 1 hónapja vettem meg az 1-et Box-ra, pontosan azért, hogy meglegyen az "előzmény" élménye és csak aztán esek neki a 2.-nak PC-n.
Azt hittem már toltad "kölcsönbe", hogy ilyen hirtelen berendelted a 2. részt. -
oh. csak a játék. se doboz se bólogatós?
Akkor az nem ér 3000-et. És akkor a kollégát sem érdekli. :( -
Avatar-ról ismered a véleményemet (ha mégse: sose-nem nézném meg IMAX-ben, sztori számomra semmitmondó, grafbuzi meg nem vagyok), ugyanakkor, az a Tropicarium nagyon jól hangzik.
-
Biztos, hogy elküldted a megrendelést?
(szerintem valamit kihagytál, mert nem lehet, hogy ennyi idő alatt nem küldenek semmit) -
Naná, ott virít a polcon, autómba nem is értem miért nem tettem be eddig... na majd eztán :-)
De mondom, csak a játék lesz eladó! -
The Hut-ról én is rendeltem (első külföldi rendelésem) ápr. 28-án. De eddig sehol semmi a megerősítő ímélen kívül :( Lehet, h csalódni fogok? Igaz, még nem gomboltak le a szlámról 1 ft-ot se. -
Szerintem, nem sok érte.
Saint's Row (1)-et miért kérdezted? Ismered tán, és rossz a véleményed róla?
-
Isteni érzés gyűjtőire várni :-)
Szombaton vettem át Alone-t, jobban örültem neki, mint a Tropicarium + Imax 3D Avatar combonak :-D -
Rakd bele az uzsidobozba a goty-ot! (énis azt fogom tenni).
Bólogatós cumó megvan, minden ami bennevolt megvan? Lehet, hogy tudok rá itt egy vevőt. (egyik kolléga) -
Szerintetek mennyi lehet az ára egy perfekt állapotú, egyetlen 1x feltelepített sima (PC) Fallout 3-nak, magyar feliratos?
Mert, ha jön a Goty-m, akkor uzsidobozból eladom de nem tudom mennyit érhet? A 3.000 az sok érte? -
GTA 4-et csomagban venném meg, a 2 kieggel együtt, "jóféle" áron: max 5.000 Ft-ért.
-
GTA 4: énis ugyanígy voltam!!!
imyke: f3goty nekem 5200 volt kábé postával a thehut-ról. -
Fallout 3 GOTY-t rettentő mód megvenném, de sokallom a pízt rá - még azt a ~6 ezret is, a magyar 8.000 + pk helyett is.
De, lehet, hogy egy újabb ilyen napra ébredek, mint ma, és nyomom a rendelés gombot arra is :)
-
Risen-t lesem én is, mostantól pedig naponta.
-
viszont most már megéri megvenni ! nekem 0 day-kor is megérte.imádom! -
Sacred 2 CE-ért valóban nagyon megérte. Esküszöm, adrenalintól bizsereg a gyomrom azóta, mióta lenyomtam a "place order" gombot... :)
Saint's Row (1) - tudtommal - nincs PC-re. Konzolon (melyiken?) van.
-
Saint's Row 2 WRZ Editiont kétszer végigjátszottam, jelenleg is fenn van a gépen, a stagnáló, de amúgy megközelítően 85%-os honosításom miatt.
Nem hiszem, hogy meg fogom bánni.
A GTA 4-et bántam volna meg, ha a terveim szerint "zero day" rohanok boltba, és perkálok érte. Ugye, a hype machine... de, szerencsére, előbb fórumoztam, és döbbenettől elkerekedett szemekkel konstatáltam, nagyszerű, hogy nem rohantam boltba.
-
szórakoztató, én nyomtam úgy:)
Tinman: grat a F3Goty kiadáshoz, mondjuk szerintem drága volt. a boxos verzát vettem ennyiért úgyemlékszem. bár tény, hogy nagyon egyben van a kiegekkel:D -
(vagyakkormégse, továbbolvastam) -
Sacred 2 CE-ért már megérte kockáztatni... inkább kis rizikó, mint a xaros magyar üzérektől venni.
Sajnos Alone esetében rákényszerültem, de ez van... aki nem szemfüles lemarad.
Ha lenne valahol Risen nyuszild' (NEW, SEALED) 10 GBP alatt szójjatók' már rám pls.
Saints Row első részét ismered I2k? -
saints row 2-t nagyon meg fogod bánni ... ahoz képest a gta4 a mintaport :)