311803
  • Indigo
    Ha jelent valamit, a Deus Ex 2 font-al olcsóbb volt, mint amennyi a címkén van. + 2 sör a nyaraláshoz :D
  • Indigo
    Indulásnál megnyomod a "Home" billentyűt, és belépsz az imént kreált accountodba. Nekem asszem akkor kérte a serial-t, mikor először multizni akartam. Ha beléptél, akkor elvileg automatikusan jegyzi az achievmenteket.
  • arty
    Ultimate Alliance 2

MAY10 kóddal 12.63font postával! A manapság szinte kihalt 2/3/4P coop játszható beat'em stílus egy jeles képviselője... lecsaptam rá, régóta vártam a mágikus 4k alatti árra :)
  • Carlos

update: #2834
  • Tinman #2837
  • Tinman #2836
    Bazeh!!!! Első blikkra azt hittem, hogy kijött a New Vegas! Szerintem a sinusgörbém is kisimult 3 mp-re

Amúgy igen, ez jön nekem is hamarosan :-) Imádnivaló Falloutocska, nyami-nyami :-)
  • Tinman #2835
    Ok, mind a kettőt meg kell vennem. Hogy lesz ebből idén nyaralás... :-(
  • Carlos
    Hehe, megadtam a westminster székesegyház címét és telefonszámát...
    Ok. Hogyan tovább. Gondolom valahogy hozzá kell adni a játékot (a kód a tokban van).
    Hogyan kell? És hogyan kell elinditani a játék közben hogy jegyezze az achievmenteket?
  • Tinman #2833
    De miért?
    Szerintem meg tök király, hogy tolod PC-n a Live játékot és kapod az achivmenteket, amiket én mondjuk Box-on is látok, hogy ejj de ügyes ez az I2k, hogy leölte az a nagy szörnyet!

Nálam meg ugye úgy van, hogy egyik játék PC-n adja az achikat a Live profilhoz, a másik meg Xbox-on.
    Mi ezzel a baj?
  • Tinman #2832
    Google... nem vicc!

Keress egy UK adress-t és add meg azt, telszámnak mehet akármi.
  • Carlos
    No, elakadtam.
    Mint kiderült nekem van egy freemailes accountom. Még a jelszó is bennevolt abban az 5ben ami szokott lenni.
    Namost az acc incomplete. Hiányoznak a Billing info-k:
    Address line, City, Postal Code, Phone number.
    (Postal kódot vadásztam a videó alapján, de kell valid Adress line és phone number, vagy mehet asdf és 1234?)
  • IMYke2.0.0.0
    Totál lelomboztál... :(
  • arty
    nincs, ugyan azt az accot lehet használni xbox és win alól!

IMYke2.0.0.0: 8500GT-n játszhatatlan lesz az SR2, mind1 hova butitod :) és csak hogy fájjon: az SR1 - szvsz - milliószor jobb játék volt, mint a folytatás - csak sajnos majdnem a játszhatatlan szintig bugos is volt :(

• Indigo
    Elvileg nincs. Én is xbox-os oldalon regeltem, és játszottam is a PC-s Gears of War-al.
  • Indigo
    Tessék, még nem bontottam ki, az ár is rajta van.
    Vastag tok, viszont kézikönyv nuku (csak pdf formátumban a lemezen, de megteszi). Ugyanilyen kiadásban van meg a Thief Collection és a Commandos Complete is.

• Carlos
    Faszláma leszek!
    Van különbség az Xbox-os és a Windows for Live -os Live acc között?
    (a videó az XBOX-hoz van)
  • IMYke2.0.0.0
    Hogyan regisztrálj Live-t Magyarországról... (videó)
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem van egy Triple csomagom, de ez a kiadvány is nagyon bizserget... le kell álljak, le kell álljak... :)
  • Carlos
    Valaki írta régebben, hogy 3 perc csinálni egy Live Accountot!
    Segítene nekem, hogy mit kell csinálni?
    (akár privibe is jöhet)

Kép:
  • balee4
    Majd nyomass róla képeket, Hitman nekem is kéne.
  • Shep
    Hitman
  • giorgio81
    Hitman Ultimatere én is pályázom, honnan rendelted? Na meg egy alacsony árú Risent én is vadászok
  • Indigo
    Ja, amúg épp ma érkezett a Hitman: Ultimate Contract és a Deus Ex Complete. Most örülök én is, mint majom a... ^^
  • Indigo
    Én is ezt mondtam még fél éve :)

Illetve még most is úgy vagyok vele, hogy bármennyire is jó ajánlat volt a GTA IV 2 ezerért, nem vettem meg, mert dobozosan szeretném majd megvenni. Mondjuk a Max Payne 1-2 azért megért egy ezrest, mivel még nem volt meg eredetiben :)
  • giorgio81
    Én meg nem hasznot akarok belőle húzni, akinek kell vigye, engem nem érdekel a játék, csak itt valaki nagyon szerette volna.
  • IMYke2.0.0.0
    Steam-et lehet, hogy akkor használnék, ha stabil, gyors és saját netem lenne.
    De, lejjebb is írtam: rohadt kényes vagyok a fizikai kapcsolatra a játékaimmal.
    A digitális disztribúciót nem nekem találták ki.
  • IMYke2.0.0.0
    Csak a magam nevében, semmiféle bántó szándékkal: nekem olyan betegségem van, hogy egy eredeti (gyárilag nyomott) hordozón lévő játékot csak "tokkal vonóval" tudok egésznek érezni.
    Újságmellékletes játékaim nekem is vannak, s mindegyiket szeretem is. A számomra kincset érőket viszont szeretem dobozosban (legyen az papír vagy DVD-tokos), kézikönyvvel ilyesmikkel.
    Tényleg nem sérteni akartalak ezzel, Isten látja a lelkemet!
  • Indigo
    Pfuj, very low grafikával irtózatosan ocsmányul néz ki... Kipróbáltam, teljesen levettem mindent, mikor küszködtem a szaggatással, de nem futott jobban, csak ocsmány lett :D

Én is izgultam első rendelésemkor, szabályos gombóc volt a torkomban, mikor Steam-en rányomtam a "purchase" gombra. Ne tudd meg mekkora megkönnyebbülés volt, mikor pár mp múlva írta, hogy most már tölthetem a játékot :)
  • IMYke2.0.0.0
    "Order status log
    03/05/2010 Your order is held for credit checking.
    03/05/2010 Your order is waiting for authorisation and release for packing."
    Mekkora királyság - lassan útnak indul a csomagom :)))
  • giorgio81
    Srácok! Valaki itt a múlt héten dicsérte a Beyond G&E-t.
    Nekem van egy ilyen verzión, ha valakit érdekel szívesen elcserélem

• IMYke2.0.0.0
    Crackelnem kellene sajnos, ha játszani szeretnék vele otthon - de szinte biztos, hogy ide, a könyvtári gépre telepítem, és ha very low grafon is (AMD 6000+ - 2 GB RAM - GF 8500 GT 512 MB), de "csapatom" vele, regisztrált accounttal :)
    Meglátjuk.
    Sosem-nem szabad rendelnem többet: komolyan izgulok, azóta, mióta klikkeltem. Ez beteges? :)
  • Indigo
    Nem tudom én sem megmondani, hogy mi alapján veszik ketté a csomagot... Nekem eddig kettőből kétszer kettévették. Viszont a postaköltség csak egyszer volt mindig fölszámolva. Szóval nagyon korrektek még ilyen szempontból is.
  • Indigo
    Nah, végre csak meglesz a SR2
    Crackelni fogod?
  • Tinman #2808
    DejazigaziférfiNAK' van NGC lemeze :-D
    Ez van, most 3990 Ft a Galaxisban a GE, annál nem lehetett olcsóbb neked se.

Feliratfetisiszta vagyok... ha nincs magyar felirat, akkor legyen angol, de magyar prefered, mer' magyarkórságban élek.
  • Zóanagyvarázsló
    Nem, a Royal Mail vagy a Magyar Posta miatt húzódott el. Ezért mondom, hogy 10 nap után még korai aggódni, már csak azért is, mert 10 nap után - nagyon helyesen - még úgysem lépnek, hiába reklamálsz.
  • Carlos
    Remélem én nem tapasztalok ilyesmit. Az első vásárlás rendben volt.
    Nem lehet, hogy neked is awaiting stock volt?
  • Zóanagyvarázsló
    Igen.
  • Carlos
    Ez a thehut-on volt?
  • Zóanagyvarázsló
    A TV nem izgat (bár nem vagyok hater, egyszerűen nem nézem az igénytelen műsorokat, csak a normálisabbakat), de ha mondjuk a DVD eredeti/angol szinkron vagy felirat nélkül kerül a boltba (vagy fordítva: nem a klasszikus szinkronnal), akkor csak elvétve veszem meg. Zavar, amikor elcseszik azt, ami amúgy jó.

(Persze lehet külföldről is rendelni DVD-t, de a család és a haverok inkább a szinkront preferálják. Nekem magyar ÉS angol/eredeti kell.)
  • IMYke2.0.0.0
    Éppen tegnap osztotta a "zészt" egy srác a királyi M1 esti "Kultúrház" című műsorában a szinkronokkal kapcsolatban*.
    Miközben mellette ült Magyarország egyik legnevesebb szinkronrendezőnője. Száni volt a srác, nagyon.

* = szerinte a TV-k is adjanak feliratos filmeket, de legalábbis is választhatóságot. Marketinget biztosan nem hallgatott a parasztiskolában...