311803
-
Indigo #2841 Ha jelent valamit, a Deus Ex 2 font-al olcsóbb volt, mint amennyi a címkén van. + 2 sör a nyaraláshoz :D -
Indigo #2840 Indulásnál megnyomod a "Home" billentyűt, és belépsz az imént kreált accountodba. Nekem asszem akkor kérte a serial-t, mikor először multizni akartam. Ha beléptél, akkor elvileg automatikusan jegyzi az achievmenteket. -
Ultimate Alliance 2
MAY10 kóddal 12.63font postával! A manapság szinte kihalt 2/3/4P coop játszható beat'em stílus egy jeles képviselője... lecsaptam rá, régóta vártam a mágikus 4k alatti árra :) -

update: #2834 -
-
Bazeh!!!! Első blikkra azt hittem, hogy kijött a New Vegas! Szerintem a sinusgörbém is kisimult 3 mp-re 
Amúgy igen, ez jön nekem is hamarosan :-) Imádnivaló Falloutocska, nyami-nyami :-) -
Ok, mind a kettőt meg kell vennem. Hogy lesz ebből idén nyaralás... :-( -
Hehe, megadtam a westminster székesegyház címét és telefonszámát...
Ok. Hogyan tovább. Gondolom valahogy hozzá kell adni a játékot (a kód a tokban van).
Hogyan kell? És hogyan kell elinditani a játék közben hogy jegyezze az achievmenteket? -
De miért?
Szerintem meg tök király, hogy tolod PC-n a Live játékot és kapod az achivmenteket, amiket én mondjuk Box-on is látok, hogy ejj de ügyes ez az I2k, hogy leölte az a nagy szörnyet!
Nálam meg ugye úgy van, hogy egyik játék PC-n adja az achikat a Live profilhoz, a másik meg Xbox-on.
Mi ezzel a baj? -
Google... nem vicc!
Keress egy UK adress-t és add meg azt, telszámnak mehet akármi. -
No, elakadtam.
Mint kiderült nekem van egy freemailes accountom. Még a jelszó is bennevolt abban az 5ben ami szokott lenni.
Namost az acc incomplete. Hiányoznak a Billing info-k:
Address line, City, Postal Code, Phone number.
(Postal kódot vadásztam a videó alapján, de kell valid Adress line és phone number, vagy mehet asdf és 1234?) -
Totál lelomboztál... :(
-
nincs, ugyan azt az accot lehet használni xbox és win alól!
IMYke2.0.0.0: 8500GT-n játszhatatlan lesz az SR2, mind1 hova butitod :) és csak hogy fájjon: az SR1 - szvsz - milliószor jobb játék volt, mint a folytatás - csak sajnos majdnem a játszhatatlan szintig bugos is volt :(
-
Indigo #2828 Elvileg nincs. Én is xbox-os oldalon regeltem, és játszottam is a PC-s Gears of War-al. -
Indigo #2827 Tessék, még nem bontottam ki, az ár is rajta van.
Vastag tok, viszont kézikönyv nuku (csak pdf formátumban a lemezen, de megteszi). Ugyanilyen kiadásban van meg a Thief Collection és a Commandos Complete is.
-
Faszláma leszek!
Van különbség az Xbox-os és a Windows for Live -os Live acc között?
(a videó az XBOX-hoz van) -
Hogyan regisztrálj Live-t Magyarországról... (videó)
-
Nekem van egy Triple csomagom, de ez a kiadvány is nagyon bizserget... le kell álljak, le kell álljak... :)
-
Valaki írta régebben, hogy 3 perc csinálni egy Live Accountot!
Segítene nekem, hogy mit kell csinálni?
(akár privibe is jöhet)
Kép:
-
Majd nyomass róla képeket, Hitman nekem is kéne. -
Hitman -
Hitman Ultimatere én is pályázom, honnan rendelted? Na meg egy alacsony árú Risent én is vadászok -
Indigo #2819 Ja, amúg épp ma érkezett a Hitman: Ultimate Contract és a Deus Ex Complete. Most örülök én is, mint majom a... ^^ -
Indigo #2818 Én is ezt mondtam még fél éve :)
Illetve még most is úgy vagyok vele, hogy bármennyire is jó ajánlat volt a GTA IV 2 ezerért, nem vettem meg, mert dobozosan szeretném majd megvenni. Mondjuk a Max Payne 1-2 azért megért egy ezrest, mivel még nem volt meg eredetiben :) -
Én meg nem hasznot akarok belőle húzni, akinek kell vigye, engem nem érdekel a játék, csak itt valaki nagyon szerette volna. -
Steam-et lehet, hogy akkor használnék, ha stabil, gyors és saját netem lenne.
De, lejjebb is írtam: rohadt kényes vagyok a fizikai kapcsolatra a játékaimmal.
A digitális disztribúciót nem nekem találták ki.
-
Csak a magam nevében, semmiféle bántó szándékkal: nekem olyan betegségem van, hogy egy eredeti (gyárilag nyomott) hordozón lévő játékot csak "tokkal vonóval" tudok egésznek érezni.
Újságmellékletes játékaim nekem is vannak, s mindegyiket szeretem is. A számomra kincset érőket viszont szeretem dobozosban (legyen az papír vagy DVD-tokos), kézikönyvvel ilyesmikkel.
Tényleg nem sérteni akartalak ezzel, Isten látja a lelkemet!
-
Indigo #2814 Pfuj, very low grafikával irtózatosan ocsmányul néz ki... Kipróbáltam, teljesen levettem mindent, mikor küszködtem a szaggatással, de nem futott jobban, csak ocsmány lett :D
Én is izgultam első rendelésemkor, szabályos gombóc volt a torkomban, mikor Steam-en rányomtam a "purchase" gombra. Ne tudd meg mekkora megkönnyebbülés volt, mikor pár mp múlva írta, hogy most már tölthetem a játékot :) -
"Order status log
03/05/2010 Your order is held for credit checking.
03/05/2010 Your order is waiting for authorisation and release for packing."
Mekkora királyság - lassan útnak indul a csomagom :))) -
Srácok! Valaki itt a múlt héten dicsérte a Beyond G&E-t.
Nekem van egy ilyen verzión, ha valakit érdekel szívesen elcserélem
-
Crackelnem kellene sajnos, ha játszani szeretnék vele otthon - de szinte biztos, hogy ide, a könyvtári gépre telepítem, és ha very low grafon is (AMD 6000+ - 2 GB RAM - GF 8500 GT 512 MB), de "csapatom" vele, regisztrált accounttal :)
Meglátjuk.
Sosem-nem szabad rendelnem többet: komolyan izgulok, azóta, mióta klikkeltem. Ez beteges? :)
-
Indigo #2810 Nem tudom én sem megmondani, hogy mi alapján veszik ketté a csomagot... Nekem eddig kettőből kétszer kettévették. Viszont a postaköltség csak egyszer volt mindig fölszámolva. Szóval nagyon korrektek még ilyen szempontból is. -
Indigo #2809 Nah, végre csak meglesz a SR2
Crackelni fogod?
-
DejazigaziférfiNAK' van NGC lemeze :-D
Ez van, most 3990 Ft a Galaxisban a GE, annál nem lehetett olcsóbb neked se.
Feliratfetisiszta vagyok... ha nincs magyar felirat, akkor legyen angol, de magyar prefered, mer' magyarkórságban élek. -
Zóanagyvarázsló #2807 Nem, a Royal Mail vagy a Magyar Posta miatt húzódott el. Ezért mondom, hogy 10 nap után még korai aggódni, már csak azért is, mert 10 nap után - nagyon helyesen - még úgysem lépnek, hiába reklamálsz. -
Remélem én nem tapasztalok ilyesmit. Az első vásárlás rendben volt.
Nem lehet, hogy neked is awaiting stock volt? -
Zóanagyvarázsló #2805 Igen. -
Ez a thehut-on volt? -
Zóanagyvarázsló #2803 A TV nem izgat (bár nem vagyok hater, egyszerűen nem nézem az igénytelen műsorokat, csak a normálisabbakat), de ha mondjuk a DVD eredeti/angol szinkron vagy felirat nélkül kerül a boltba (vagy fordítva: nem a klasszikus szinkronnal), akkor csak elvétve veszem meg. Zavar, amikor elcseszik azt, ami amúgy jó.
(Persze lehet külföldről is rendelni DVD-t, de a család és a haverok inkább a szinkront preferálják. Nekem magyar ÉS angol/eredeti kell.) -
Éppen tegnap osztotta a "zészt" egy srác a királyi M1 esti "Kultúrház" című műsorában a szinkronokkal kapcsolatban*.
Miközben mellette ült Magyarország egyik legnevesebb szinkronrendezőnője. Száni volt a srác, nagyon.
* = szerinte a TV-k is adjanak feliratos filmeket, de legalábbis is választhatóságot. Marketinget biztosan nem hallgatott a parasztiskolában...