311803
  • IMYke2.0.0.0
    Jó döntés volt.
    Én 2.990-el jöttem ki hazai boltban vásárolva.
  • IMYke2.0.0.0
    Na, akkor tényleg tele lenne spammelve a topik... a sok képpel :)
  • ffxi
    Nah elkelt útra a játékom, le is vonták a karimról az összeget :S Nehezen hiszem el, h Ass. Creed DC+pk 1900-ból jövök ki. :S Így akkor bb steam és CD galaxis. Sajnos a pénz beszél :P
  • Indigo
    Kérjük meg őt is, hogy tegyen be képet :)
  • Tinman #2877
    Azért annyira nem... alig léptem át a 200-at :-) Zó itt a nagykutya...
  • Tinman #2876
    Azt hiszem úgy vagyok vele, hogy vannak sohaelnemadomsemmipénzértsem játékaim, meg vannak olyanok, amiket már sokszor játszottam és meguntam és érzelmi szál sem köt hozzá, vagy van pár olyan címem is ami 2x van meg eredetiben.

ApróPOPÓ: Nem kell valakinek esetleg EZEK közül valami, mert ezek feleslegesen állnak nálam, soha többet nem fogok velük játszani, mert vagy duplán van meg, vagy már meguntam.
  • arty
    pécén ez kb esélytelen :) ha viszont a fifa széria a szenvedélyed, vegyél egy konzolt... az idei VB-s fifa pl csak konzolra jön és állítólag eléggé rendben is van!
  • Indigo
    Én inkább az előbbi. Amit megveszek, az olyan, hogy tuti előveszem újra. Pl a Rise of the Argonauts is tetszett első végigjátszásra, és ugyan baráti ára van, tudom, hogy úgysem rakom fel mégegyszer, így szerintem nem is veszem már meg. Csúnya bácsi vagyok?
  • Indigo
    Te is kellettél hozzá :P Tegnap annyit írtatok, hogy mikor hazajöttem, alig győztem végigolvasni a topikot :)

Amúgy Divine az a Devine, és mindkét részt megkapod a GoG.com-on
  • IMYke2.0.0.0
    Én is-is.
    Utóbbi időben több a már WRZ-ben letudott és most eredetiben megvásárolt játék, de akad olyan is, amit WRZ nélkül, és olyan is, amit az original tiszteletére és örömére játszottam végig.
  • nonicks
    nem tudjátok véletlenül hogy Mo.-n a Star Wars Jedi Knight Jedi Outcast-ot hol tudnám megvenni?
  • davidka003
    "Én pl. csak olyat veszek meg amit újra végig is játszok."

Ezzel én is így vagyok.
  • Shep
    Lehet, hogy volt már róla szó, de akkor én lemaradtam róla, ezért most megkérdezem, remélem nem zúdítom magamra a nép haragját :)
    Amit megvesztek és már korábban játszottatok vele akkor azt újra végigviszitek ,vagy csak a tudat fontos, hogy na ez is megvan?

Én pl. csak olyat veszek meg amit újra végig is játszok.
  • IMYke2.0.0.0
    "Egyébként derék gyűjtemény vannak benne igazán értékes darabok."
    Köszönöm szépen, Tőled ez kifejezetten dicséret!
    Az én gyűjteményem a Tiéd mellett eltörpül.

• IMYke2.0.0.0
    Elgondolkoztam én is a Diamond csomagon, a Kingmaker miatt. Baráti ára is van/volt, amikor láttam. :)
  • Tinman #2866
    Galériámban meg is leltem :-)
  • bakkerman
    nekem nincs sok eredeti gémem,de ami a gép előtt ülve is szenvedélyem,és civil életben is,arra szánok pénzt,ezért csak focis játékaim vannak eredetibe:
    Pro Evolution Soccer 5
    Pro Evolution Soccer 6
    Pro Evolution Scoccer 2008
    Pro Evolution Soccer 2010
    ----------------------
    Football Manager 2010
    -------------------
    FIFA Manager 06

nagyon büszke vagyok erre a kis gyüjteményemre,és ha végre a FIFA felnőne a PES szintjére,a 11-et biztos megvenném :)
  • Tinman #2864
    Aham!

"Atari released subsequent editions of the game following its first release in 1999. These editions are: Neverwinter Nights: Gold, which combines the original game with the Shadows of Undrentide expansion pack; Neverwinter Nights: Platinum (in Europe called Neverwinter Nights: Deluxe Edition), which combined all three NWN products and came on a single DVD-ROM or four CD-ROMs; and Neverwinter Nights: Diamond (in Europe called Neverwinter Nights Deluxe: Special Edition), which includes everything in the Platinum edition plus the three additional modules from the Kingmaker expansion pack."

Akkor asszem rendelkezem a fullos verzával :-)
  • Tinman #2863
    I2k mesterien felspammelte a 2. helyre a tápikot :-D

- Beyond Divinity
    - Devine Divinity
    - Dungeon Siege

NA ezekre vadászok, idén mindenképpen beszerzem.
    Egyébként derék gyűjtemény vannak benne igazán értékes darabok.

Neverwinter Nights Deluxe most szöget ütött a fejembe, nekem valami Diamond verza van meg, nem tudom mi hiányozhat az enyémből és mivel több a tiéd... utána kell ennek járnom.
  • IMYke2.0.0.0
    Jajjj, Istenem! Lassan útra kelnek a kicsikéim:

"Order status log
    04/05/2010 Your order is currently being picked and packed.
    04/05/2010 Your credit/ debit card has been authorised and your order is now being released for packing.
    Funds will not be debited until your order is shipped.
    03/05/2010 Your order is held for credit checking.
    03/05/2010 Your order is waiting for authorisation and release for packing."
  • IMYke2.0.0.0
    És itt van böngészhető formátumban a LISTA: KLIKK!
  • IMYke2.0.0.0
    És itt a teljes lista:

• IMYke2.0.0.0
    Ehh, nem engedi egy hozzászólásba a 3 képemet...

• IMYke2.0.0.0
    Nos, íme, az én drágaságaim.
    Este fényképeztem, szobában, ezért készült a lista, arra az esetre, ha nem lenne olvasható egy-egy játék címe.

• sector512
    PC:
    WoW + összes kieg
    BF2 + összes kieg
    Imperium Galactica 2
    CS:S
    Resident Evil 2-3
    Diablo 1-2
    Doom 3
    XIII
    Syberia 1-2

PS3:
    Fallout 3
    Star Wars FU
    Killzone 2
    GoW3
    Orange box :D
    Uncharted
    DMC4
    Motorstorm
    Trine
    Metal Gear Solid 4
    Army of Two
    Dead Space
    Resistance
    Little Big Planet

Meg még van pár psp-re meg pár régebbi xbox játék, asszem ennyi :)
  • Apus
    húbazz grat hozzá, irigykedek ezerrel. első részt imádtam, végigtoltam kétszer.
  • giorgio81
    ott van despatch date 04/05/2010
    Tehát holnap küldik
  • ffxi
    Grat. Naon remélem az enyém is jön :)
  • Carlos
    "I'm going to put my quantum harmonizer in your photonic resonation chamber!"
    EPIC!
  • Indigo
    Hmm, örülök, hogy többen is kedvet kaptak a Hitman-hez meg a Deus Ex-hez ^^
  • Indigo
    Én is néztem mind a 4 héten, és még lett is volna olyan, ami érdekel, de valahogy nem szimpi nekem ez a d2d. Inkább akkor Steam (előbb-utóbb ott is lesz akcióban az a cím, ami érdekelt volna), vagy a DRM mentes GoG.com. Ezt a kettőt használom, elég is. Már eleve, mikor olvastam, hogy korlátoznak holmi licensz kulcsokkal... Nem tudom hogy müxik, nem is vagyok rá kíváncsi, maradok az egyszerű, jól működő dolgoknál. Nem fogom szopatni magam ilyen dolgokkal.
  • arty
    sőt, odáig is engedi, h paypallal akár fizethetném is... :O
  • arty
    amugy az mit jelent? kosárba se tudod rakni a magyar accoddal?
  • Tinman #2848
    Köszi az infót! Beszerzem!
  • grebber
    D2D-n hát ez a 4. heti akció is kalap fos :(
    Ami még jó is lenne az a Titan Quest bundle 2,5fontért de magyaroknak nuku!
  • balee4
    Ezeket nekem is meg kell vennem, ennyi nem pénz ilyen klasszikusokért.:)
  • balee4
    Igen, nekem első kiadás van és van kézikönyv is.
  • arty
    ( MAY10 kóddal -10% )
  • NHLFAN
    ha valakinek megvan a Contract J.A.C.K című játék eredeti,első kiadásban:volt hozzá kézikönyv?
    Köszi
  • Carlos
    Ok, úgynézki most műxik.