311803
-
Northwich (elvileg) -
Zavvi-nak hol a székhelye? Én onnan várok -
Jó lenne. A Tomb Raider: AoD-om meg még el sem indult :(
-
a game.co.uk Basingstoke székhelyű, a déli részen még nincs korlátozás, de ha van is, megoldják, max pár nappal később jön. -
Jó kis középkor... :) -
Fákkk... :(
-
Neoncsoves #2915 mond meg nekik hogy küldjenek gyalogos futárt... átússza a Le Mans csatornát, majd Franciaországból elgyalogol ide Magyarhonba :) -
tegnap Írország, Skócia, mától azt hiszen Angliára is kiterjesztették -
Mé', má' megin' van légtérzár?
-
Az újabb légtérzár megint közbejöhet :(
Nekem is van két cuccom ami elvileg úton van -
Hát, ez az a dolog, amitől - sajnos - valóban tartani kell :((
-
következő fázis: imádkozz a postához, hogy megkapd, ne valami játékbuzi postás vigye:D -
Yesssss! GAME: Your order is on its way!
-
The Humble Indie Bundle -
azigen XD -
-
Én gyalog járok munkába, napi 2x200 méter. xD -
Mingyá bejön a gyerek (korábban volt linkelve Best of SG topikban), akivel vigyázni kell, mert már túl van több 10000 km-en (szóval szerinte már van neki nem kevés vezetési tapasztalata)...igaz, utasként tette eddig mindezt. :) -
jaja.. jó játék. kiváncsi vagyok mikor jön az első pistike és benyögi hogy az ő apukája 3214139582864263812km-t vezet egy héten és az átlagsebessége nem esik 200 alá XXXD -
Most a ki tud nagyobbat mondanit játszuk? :) -
Párom 1100 km-t vezet egy héten...
-
Én meg beletettem a bringámba 8e km-t és csak 1x volt defektem. Szerintem a környezetvédős témát helyezzük át másik topicba. -
én is belepakoltam 45ezer km-t a kocsimba egy év alatt+ még a többi verda amit munkaügyben vezettem.... viszont én szeretem az autós gameket, sőt az életben is imádok vezetni :) -
OFF:
Melóhely nekem 50km-re van, minden nap céges tragaccsal járok be és haza.
Ez 1 héten 500 km. Persze munkaügyben rengeteget járok ki vidékre is cégekhez, heti átlag 2-300km. Ez már összesen 800km/hét.
Magánügyben tavaly minden héten 900km-t vezettem le, saját kocsival.
900+800km=1700km/HÉT!
Emiatt aki nekem autós játékot ajnároz azt visítva röhögöm ki... meglátom a kormányt (igen a jelenlegit is :-D) és hányok.
De a lényeg... hogy oldottam/oldjam meg ezeket a problémákat autó nélkül? Vonattal a magánügy 15 óra lett volna/alkalom! Ráadásul nekem nincs semmilyen kedvezményem, emiatt összesen 12-14.000 Ft-ba lett volna az egész. Spórolós üzemmódban 16-ból megvoltam. Nem jó ez így gyerekek. K. jó a tömegközlekedés biztos, de a gyakorlatban drága, koszos, büdös, késik, nem indul, etc... ehhh.
A svájci példáról meg annyit, hogy párszor ezt a 900km-t megtettem utitárskereső segítségével és becsatlakoztam másokhoz. Ez még szarabb volt mint a tömegközlekedés, mert 5-en egy autóban összesen 900km-t megtenni, minden csak nem vicces. Ráadásul nem is annyira cefet olcsó, éppen a fele amennyiből saját verdával megúsztam. -
Még nem frissült valószínű... -
Egy pici off a Live szakértőkhöz.
Fallout 3 GOTY:
Az miért van, hogy a játékban megszereztem az első három achievmentet (játék kiirta, hogy unlockoltam) majd amikor ma reggel megnéztem az online felületen azt láttam, hogy egyik sem lett unlockolva.
Valami ötlet? -
Igazatok an teljesen, túl reagáltam a dolgot. Akkor olyan véletlenül sem fordulhat elő, hogy csak is az én cuccom utazik egyedül. :)
Igen, gondoltam, hogy valaki megemlíti majd az 550 W-os tápomat is, de azért nincs az kihasználva teljesen. Főleg, hogy nem egy 480 GTX van a gépemben (szerencsére). :)
OFF
Épp a napokban ismerkedtem volna meg különösebben az alaplapomhoz letölthető Dynamic Energyi Saver programmal is, amit nagyon szívesen használnék is, csak sajnos kékhalálozgat tőle a gép. :/
ON -
Én immáron másfél éve mindennap - hóban, szélben, esőben és napsütésben - kerékpározok, sokszor napi 10 km-nél is többet (előfordult, hogy 24-et is, mert a közeli városba kellett eljutnom).
Rengetegszer anyáztam.
Szeretem a természetet, és védem-védeném szívesen, de vannak bizony rettenetes körülmények, amikor az ember szívesebben ül egy CO2-ot pöfékelő jármű meleg belsejében...
-
Indigo #2893 Ezért kellene előbb megváltoztatni az emberek gondolkodásmódját... Nekem ugyan van jogsim, de most úgy vagyok vele, hogy munkához nem kell a kocsi, és inkább járok keróval meg busszal mindenhová, és így már megspóroltam a kocsi fenntartási költségeit. Egyébként barátnőmmel kitaláltuk (ő is nagy kerós), hogy ahelyett, hogy átszállással meg egy csomó várakozással elutazunk a szüleihez (80 km), annyi idő alatt át is tudunk kerózni, ingyen... :) -
Teljesen egyetértek, mindkét felvetéssel.
Csak, sajnos, egy Pécs-szintű városban nem lehet már kerékpárutakat/sávokat behúzni, és az autók száma egyre csak nő és nő. A tranzit forgalomról nem is beszélve.
Budapestre pedig ez halmozottan igaz. Persze, ott azért van néhány száz kilométernyi kerékpárút...
-
Indigo #2891 Na ezt megcsinálhatnák Pesten is, meg nagyobb vidéki városokban. De az mégjobb lenne, ha sokan inkább áttérnének a drótszamárra. Mennyit megspórolnának az emberek, és még a levegőt sem szennyeznék annyira. -
550W-os tápod szerinted mennyire hasznos a környezetnek?
Miből van az energia? :-D -
Indigo #2889 Én megértelek, de azért gondolj bele, hogy egy repülővel nem csak a te csomagodat hozzák, hanem sok ezer-tízezer másikat is :) Mellesleg amit te idehaza megveszel boltban, azt is ide kell szállítsák valahogy... :P -
Csakhogy, nem csak a Te csomagod érkezik azon a gépen egy időben :)
Környezetszennyezést - sajnos - nem lehet egy csettintéssel eltüntetni, de racionalizálással rá lehet lépni az ösvényre.
Mint Svájcban, ahol "munkajárat" autókat hirdetnek meg az emberek, és az egy irányba tartó - amúgy csak a tulajdonos ülne benne egyedül - emberkék beszállnak és együtt mennek a város egy szegletébe...
-
Amúgy most lehet kinevettek, de én az üzemanyag miatt nem szeretek külföldről rendelni, akármennyire is ocsóbban jövök ki a hazai rendelésekhez képest. :D
Hát de most ki tudja hány 1000-nyi km-t kell megjárnia annak a kis szarságnak (kis szarság, mert nagy szarságot azért nem mernék külföldről semmikép), mire ideérjen hozzám. Akárhogyan is, de kényelmetlenül érzem magam. :)
...a Föld nevében :D -
A te koroddal ezen még nem is csodálkozunk - legfeljebb azon, hogy a Szüleidet nem vetted rá arra, hogy vegyenek neked néhányat... -
Drakan-om nincsen, de ha lenne, nem hiszem, hogy eladósorba tenném még :-) -
NHLFAN #2884 engem Drakan nagy dobozos érdekelne ha esetleg.... -
16év alatt 1etlen 1 eredeti játékom sincs :D -
Neoncsoves #2882 Black Market kiadvány... Józsefvárosi? :D
[csak hülyülök]
ezeknek a játékoknak a felét se ismerem :(