311803
  • IMYke2.0.0.0
    Sértetlenül jött, és sajnos, nem első kiadásos.

[URL=http://www.game.co.uk/Games/PC-Games-and-Downloads/Action-Adventure/Tomb-Raider-Angel-of-Darkness/~r347972/?s=Tomb+Raider]Ez lett volna az első kiadásos(?)

• Indigo
    Jogos :)

Amúgy első kiadású AoD? Vagy valamilyen sorozatbéli? Sértetlenül érkezett?
  • w77d
    igazság szerint én már jó ideje csak multizok akciójátékokkal... legutóbb a Chronicles of Riddick és a Bioshock 2 volt amit singlebe toltam... A Riddick azért nem egy olyan agyatlan hentelős volt :)
  • IMYke2.0.0.0
    Rászoktál/megszoktad a mai bugyuta játékokat - már ezzel is le tudod mérni, hogy a mai hype game-ek milyen IQ-szintet követelnek...

Vitatkozni kívánóknak: persze, hogy általánosítottam, mert nem lehet kitérni az elmúlt évek 65485785 játékára egyenként...
  • w77d
    most a monitoromat átkapcsolva tudok játszani rendesen a Max Payne 2-vel... hát gyerekek nem túl egyszerű pár helyen a játék. Az ok hogy skúló van dögivel, de igen sokan vannak helyenként és kurva hamar képesek szétkapni, még úgy is ha lassítást használok :D
  • Carlos
    érthető
  • IMYke2.0.0.0
    Valamelyest megnyugodtam - igaz, nem teljesen. Hosszú lesz ez a hétvége...
    Mert, teszem azt, épp fordítva történt volna, azaz a TR: AoD nem érkezett volna meg (még), míg a kezemben lenne a többi három játék, akkor kevésbé izgulnék, idegeskednék...
  • robotnyk
    súlyhatár vagy doboz mérete, ezekre tippelnék.
  • Indigo
    Nekem is pár napos különbséggel érkeztek eddig az egyszerre feladott megrendelések. Már aggódtam, hogy lenyúlta a postás, aztán csak befutott a másik fele is.

Amúgy nem értem a logikát, valaki elmagyarázhatná! Miért kell két csomagra bontani a játékokat, mikor csak olyat rendeltem, ami van készleten?
  • IMYke2.0.0.0
    Kicsit furcsán nézek a csomagra, mit a kezemben tartok.
    Megjött a 2 csomagra szedett küldeményem (game.co) kisebbik fele: Tomb Raider: Angel of Darkness.
    A nagyobbik [3 játék] még sehol.
  • robotnyk
    steam milyen játékot nem enged megvenni?
  • Carlos
  • Tinman #2949
    De ez érthetetlen!
    Fogom és berendelem Ausztráliából az xyz játékot, majd még aznap egy másikat Kenyából. Megtehetem? Meg. Úgy fest nekik jó a pénzem.
    Amazont most hagyjuk, szintén egy gyűlöletes banda.

315 Ft = 216 Ft-al... derék!
  • Tinman #2948
    A vs.P alapmű! Viszont talán tavaly láttam A vs P Gold-ot, 990 Ft körül, persze megfogható, ráélvezhető, etc. :-D
  • balee4
    Aliens vs. Predator Classic 2000-t vettem meg steamen, 2,99 euró volt. Anno kimaradt. Most toltam 1 órát marine-nal és baromi hangulatos egy játék. Talán a 2. résznél is jobb.
  • Jani21
    Én szeretem a Steam-et (bár van egy dolog, amit nem: 1EUR = 1USD). Persze mint mindennek ennek is két oldala van. Amit te említesz, hogy csak bizonyos régióknak elérhető egy-egy cím annak nem a Steam az oka, hanem a kiadó, aki Steam-re viszi a játékát. Nagyon gyakran ez azért fordul elő, mert a különböző régiókban a játék kiadási jogát más kiadó birtokolja.
  • Tinman #2945
    Velem maga a Steam utáltatta meg a Steam-et... meg ez a rasszizmus, hogy egyes akciók, csak bizonyos régiókra érvényesek? Undorító! Az én pénzem koszos, vagy mi?
  • arty
    nekem majdnem eltörött a mécses :( van pár steam játékom, de akkor régieket csak lemezen vezsek ezekután ...
  • Tinman #2943
    Ezen most könnyesre röhögtem magam :-D
  • Tinman #2942
    Mé' nem tudja a monitorod a keep aspect ratiot?
  • Indigo
    Na ja, ezt én is rühellem a Steam-ben Elkezdtem a GTA 1-et, poénból, meg hogy lássam, honnan indult a sorozat. Beírtam egy kódot, ami elvileg kiírta volna a pozíciómat (könnyebb tájékozódás végett) meg lehetett volna zoomolni (hogy ne kapjak agyhalált az autós részeknél, mikor le-fel zoomol magától), de már arra lefagyott a progi, a Steam meg reklamált, hogy "corrupted" szarság... Franc essen bele.
  • Shep
    Az hagyján, de nekem win7 alatt meg sem mukkan, vistán meg simán megy, a fene se érti.
  • w77d
    igen, ezt próbáltam, de akkor a Steam nem engedi futtatni, mert buherálva lett a játék.... MEg néztem képeket ilyen beállítással, hát így sem az igazi..
  • IMYke2.0.0.0
    "Browse to the game directory, and open the file MP2_init.ras with a text editor.

Find the line:

DefaultFOV = 70; // degrees

And change it to:

DefaultFOV = 85; // degrees

The FOV isn't perfect; it is somewhat stretched horizontally. However it's as close as it gets for this game! "
  • w77d
    viszont gyerekek kidobott pénz volt a Max Payne 2-t megvenni, mert widescreen monitoron játszhatatlanul torz... google segítségével is csak azt találtam, hogy nincs rá mód, hogy norálisan lehessen futtatni. Azért ez gáz, ha belegondolunk, hogy régebbi játékok támogatnak már Widescreen monitort..
  • Carlos
    Kár, hogy engem nagyon hidegen hagy a stílus...
  • Katun
    Látom rátalált mindenki a vaterán :). Nagyon helyes, megér tényleg 3 ezer forintot a játék, főleg ilyen gyűjtői kiadásban :).

Jó játékot hozzá
  • w77d
    ezis igaz XD
  • Shep
    De hát az nem baj ha nekünk van :)
  • Tinman #2932
    Mivel, hogy gyűjtők vagyunk... különös tekintettel a CE kiadványokra :-)
  • Tinman #2931
    Ugye-ugye... 3-4k-t simán megér ez a CE. Egyétek, vegyétek, amíg még van, mert ha elfogy, ebay-ről 10k alatt nem nagyon lesz.
  • w77d
    hát egen nagyon szép. Én is angyon örültem az enyémnek tényleg igényes kiadás :D De lassan mindenkinek van egy példánya a topicban XXD
  • Shep
    Na meghozta a postás srác az eredeti bontatlan dobozkát :) Íme a képek, sajna csak ennyit tud a mobilom.

• NHLFAN
    vateráén eddig:Thief 2.,Deus Ex,Commandos+kieg nagydobozosakat,és Stalker Clear Sky és HL2 fémdobozosakat tuidtam beszerezni,ennyi.
  • NHLFAN
    Kösz:)))
    vaterán ezekből semmi nem bukkant fel az elmúlt 3-4 évben-én legalábbis nem találkoztam velük.ebay-ről szedegetem össze apránként,de ha van valakinek itthon eladó akkor azt jobban preferálom.
  • Carlos
    Vatera, ebay.
  • NHLFAN
    ilyesmiket keresek egyébként megvételre jó állapotban jó árban:)))
    nagy dobozosak:Heretic II.,Sin+Wages of Sin,Drakan,Heroes III.:Shadow of Death,Half-Life:Blue Shift,Half-Life:Opposing Force,Hidden&Dangerous:Fight for Freedom,stb.stb.:)))
  • Carlos
  • Sheltem
    Asztaqrva
  • NHLFAN
    nincs valakinek ilyen eladósorban?:)))