311803
  • Shep
    Ez ok, csak ő úgy állította be, mintha ez magyar mentalitás lenne, holott nem az.
  • arty
    az önzés egy dolog. hogy valaki viszont ennyire ultraegyszerüen képes csak gondolkozni ( "De megvenni k*rv*nagy pénzkidobás" ) az az igazsán szánalmas, elszomorito. a világon belőlük van nagyon sok, ezért van Tinmannak igaza: megyünk lefelé
  • Shep
    Nem érted a lényeget, kint is ugyanúgy ott vannak a warezosok, csak nem tudom miért a magyarok azt hiszik a világ csak itt szar máshol az emberek szentek és kánaán van.
  • Tinman #2998
    Akciós termék NEM=lopás.
  • robotnyk
    BC2 nem kell használtan? nekem van egy eladó
  • Shep
    Nem magyar mentalitás ez, minden ember alapvetően önző és a saját érdekeit nézi elsősorban. Naív gondolat azt hinni, hogy csak mi vagyunk ilyenek, maximum itt kicsit több az ilyen egyén, de ettől még kint is eltapossák egymást az akciós pultok előtt az emberek.
  • Tinman #2995
    Már, hogy itt?
    kitekatt no mór cicó!
  • balee4
    Na jövő héten beruházok egy Bad Company 2-re, Rainbow Six Vegas 2-re és egy Shivering Isles-re. :)
  • Tinman #2993
    Magyar mentalitás topicba mehetne is.
    Nekem személyesen volt alkalmam a Digital Reality-ben egy napot körbejárni, végül akkori házisárkányom miatt nem vállaltam a munkát, de nem is ez a lényeg.

Hanem az, hogy a belüket kiköpik az ott dolgozók! 12-14 óra sem ritka!
    Kezdve a hangszerkesztőtől egészen a level designerig, mindenki keményen izzad. 3 év után kiadnak valamit, erre jön Köcsög Jancsika, 1 óra alatt letölti, végigviszi, sok esetben cheat-el(!), majd beokádja a fórumba, hogy szar volt. Nem többet... ennyit: Szar volt.
    Amíg ilyenek élnek a Földön, addig a pontosan azon a szinten leszünk, ahol most vagyunk. 3-asba megyünk lefelé Abyss feneketlen mélységei felé, MINDEN téren.
  • Rowlend
    Jááj.. ezt a felfogást figyeljétek :D Enyhén buta a srác

"Rowlend ne haragudj de gyökér vagy.
    Szerintem azért vannak torrentek hogy letöltsék. Az viszont igaz aki hülye torrenthez/warezhez vegye meg, vagy kérjen segítéget. De megvenni k*rv*nagy pénzkidobás, felesleges esetleg ha nem viszi a géped."

• IMYke2.0.0.0
    Borderlands, és a többi honosításom stagnál :(
    Sokszor élni sincs kedvem a 2 melóhely után.
  • Tinman #2990
    Nem szabad most rendelni... nagyon gyenge a forint.
    Én is bepakoltam a kosárba pár szépséget, de hagytam is annyiban. Kivárás következik.

OFF:

Borderlands fordításod amúgy, hogy áll?
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, az a 4.11 font csomagküldési díj nem csábító :(
  • Zóanagyvarázsló
    Ittmég van, nem túl sokkal drágábban.
  • IMYke2.0.0.0
    Mázlista!!! :)
  • Indigo
    Na ilyenért már nem fizetnék. Digitális disztribúció, mint pl Steam, GoG, ahol nem korlátoznak, az OK. De ez nem.
  • Fabio Capello
    végülis, ha úgy nézed ez bárkinek megéri, persze kérdés, mennyi új megjelenés jön egy hónapban. Mert ugye gyakorlatilag egy új játék árának feléért annyit szedsz le amennyit akarsz...
  • grebber
    Marhára nem értem ez hol éri meg nekik!Bár tulajdonképpen csak addig játszhatunk a játékkal amíg fizetjük a "havi" díjat!
  • Fabio Capello
    na igen... elcsábulnék, csak tuti van trükk vhol :D
  • Tinman #2982
    Fura a története.
    Egy számtech. boltba betérve láttam meg a polcon. 9990 Ft volt ráírva, aztán alá 4990 ft, alá 1990 Ft.
    Gondoltam bepróbálkozok...

- 990-ért vihető?
    - Jaj, hál' az égnek, vigye csak, persze!
    Egy fene, nagy duzzogva... gondoltam :-)
  • IMYke2.0.0.0
    Vagy pl. a NWN2 Deluxe
  • IMYke2.0.0.0
    A Premium Pack-ban azért van néhány kellemes cím.
    Pl. Perimeter, The Witcher, Sacred GOLD, Heroes 4-5...
  • IMYke2.0.0.0
    Itt van minden kérdésre a válasz
  • Fabio Capello
    hjam, csak böngészd át a játéklistát, a többségük fél fontot se ér :D
  • grebber
    Erre az oldalra most találtam rá!
    Érdekesnek tartom.Jól értem 7 font/hónap és azt töltök le a megadott játékokból és annyit amennyit akarok??
    Ha igen mi a csapda benne hogy ilyen olcsó? Vagy valamit nem jól értek?
  • Indigo
    Meg is tettem. Köszi a tippet!
  • IMYke2.0.0.0
    Add a "whislist"-edhez, és amikor újra kapható lesz, kapsz értesítést róla.

Nekem 2 GOTY játék van egy ilyen listára téve.
  • Indigo
    Engem EZ hozott jobban lázba! Kár, hogy már nem kapható! Idehaza 8 ezerért adják...
  • IMYke2.0.0.0
    Indokot a "baxamegezésre" nem érzek, bár rettentő irigy vagyok a kiadványodra.
    S ha, nem árulod el, hogy hol sikerült szert tenned rá, na akkor lesz sűrű baxameg... :)
  • grebber
    Napolen Total War akció ~3550Ft
  • fery02
    Tudom. :)
    Amúgy már csak egy kézikönyvet kellene hozzá szereznem, mert annak idején, simán nyomtattam hozzá borítót és egy dupla lemez helyes vastag tokban tök eredeti kiadásnak néz ki. :P

Persze manapság már nem szarakodnék ilyenekkel.
  • Tinman #2970
    Egy gyűjtőnek ne is mondj ilyen papírtokos felállásokat, mert csúnyán fog rád nézni :-)
  • fery02
    Ugyanígy néz ki a kettő lemez, amit kaptam még asszem a régi VGA-mhoz...papírtokba. :D
  • Tinman #2968
    Azt nekem adták :-D
  • Indigo
    Nekem is ezzel a borítóval van meg, 990 volt, viszont nem volt benne kézikönyv :)
  • Tinman #2966
    Hogyan bírjuk rá I2k-t egy halk "baxamegezés" elkezdésére.

1. Linkeljük be a játék elejéről készült fotót:

2. Linkeljük be a játék belsejéről készült fotót:

3. Közöljük vele a játék állapotát: Bontatlan volt.

4. Végül közöljük vele a vételárat: 990 Ft.

Köszönjük, hogy velünk voltak! A viszont látásra!
  • IMYke2.0.0.0
    WRZ-el játszottam. Én nem értek egyet a kritikusokkal.
  • fery02
    Nem az a lényeg. :)
    (am nekem igenis tetszett az újszerűsége miatt)
  • ffxi
    Állítólag TR sorozatának leggyengébb tagja.
  • Indigo
    Gondolom az lenne. De valószínűleg már nem lehet hozzájutni, csak valamilyen sorozatban. Persze nem rossz így sem :)