311803
  • ffxi
    Az bizony naon yó game!
  • doggy90
    gabriel knight collection learazas a gog-on, ha valakit erdekel.
  • Kongy
    De mindergy is, mo-ra nem szállitanak. bazeg az egész országban nem tudok egy rohadt SHADOW OF THE COLOSSUS-t szerezni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Kongy
    Amazon.com-ról mennyi a postaköltség?
  • Atkamon
    Hát igen... Az Assassin's Creed 2 előtt kiadott Lineage film pl kurva jó volt szerintem.
  • IMYke2.0.0.0
    Annak én is örülnék. De, sajnos, sosem fog annyit lemenni.
    Ahogy az itthoni benzinár sem lesz már 300 Ft alatti...
  • giorgio81
    még egy 20-ast azért mehetne le
  • Totti5
    Ami divat kezd lenni azok a live action trélerek, kisfilmek, előzmények.
  • IMYke2.0.0.0
    Javult a Forint - emberek, érdemes elgondolkodni a külföldi rendeléseken...
  • Encore
    Nekem is hiányoznak, mert igaz, hogy Zs kategóriás színészek, de még mindig jobb mint a "lelketlen" animációs karakterek, tök üres a tekintetük. Meg azért a játékok zömének a sztorija amúgy is ZS kategóriás, úgyhogy a balfék színészek illenek is hozzájuk. :)
  • The Protector
    Azok a hangok.+wesker odabasz:)
  • Totti5
    Resi 1 intro zseniális, nem bántani! :)
  • Zóanagyvarázsló
    Nagyrészt egyetértek, bár voltak olyan próbálkozások, melyek a maguk idejében megállták a helyüket. Sőt a Wing Commanderekben még egész kellemes színészi játékkal is lehetett találkozni, persze Malcolm McDowell nem is éppen ZS kategória.

Ha sírni támad kedvem, akkor viszont ezt szoktam nézni. Még mindig nehéz elképzelnem, hogy ezt akár XIX. században is komolyan gondolta volna valaki, nemhogy a XX. végén.
  • balee4
    Altitude-t vettem steamen. (4,49 euró) Nagyon jópofa játék. :)
    Pár napja meg Stimulus Map pack-ot MW2-hez.
  • Tinman #3267
    Így van! Teljesen jogos amit mondasz: hisztis vagy :-P
    Totál feleslegesnek érzem, hogy egy noname senki kis színész próbáljon meg igen gonoszt játszani.

Mondjuk, ha az átvezetőkben Bruce Willis meg Jessica Alba harcolnának egymással egy 3 méteres 7 élű karddal, akkor azt mondom, ez kell! Ezt tolják még az arcomba... de ezeket a gagyi "Zs" kategóriás filmekből ismert színészeket erőltetni? Részemről nem hiányoznak. Főleg, hogy nekik több pénzt kell adni, mint egy animátornak, aki egy hét alatt összehozza.
  • Carlos
    Egy pici off...kérnék véleményeket, ha nem bánjátok:
    Én vagyok hisztis faszkalap, hogy hiányolom az élő szereplős videókat a játékokból?
    GTA2 vs GTA3:

NFS Busted vs NFS Undercover Busted

• Atkamon
    Olvass vissza...
  • Kongy
    Na kinek van már meg az új PoP(si)? :D
  • ffxi
    Megfontolandó :S
  • IMYke2.0.0.0
    Amikor először megláttam (még az első vásárlásomat követően) Wishlist-re tettem. Amint elérhetővé vált, jött is a mail...
    Csak menne kicsit jobban a Forintnak... de sajna, történelmi mélyponton vagyunk, fuck.

Elkiabáltam. Felül táblázat másolata, amiben az aktuális Euro és Font szerepel [dátum ne tévesszen meg senkit], míg az alsón a délelőtti:

• Zóanagyvarázsló
    NWN2 CCE? 1.5-2 évig vártam, hogy legyen náluk raktáron, de sose volt. Tavaly vagy tavalyelőtt végre megszereztem, de máshonnan, drágábban. Mellesleg tartalmazza az első részt és kiegészítőit is. Szóval ott ne hagyd!
  • McFrost
    Ma kaptam ajándékba egy Mass Effect 1-et, a magyar feliratosat.
  • Tinman #3259
    Itt az a jó, hogy 2.95 Font a posta, ha 45 db játékot rendelsz, akkor is!
    De ha egyet akkor is :-/
  • ffxi
    GTA: SA-ra fáj nekem is a fogam. Itt mennyi a posta?
  • IMYke2.0.0.0
    Basszus, betettem 4 játékot és:

Hát, inkább várok velük... Legfeljebb, néha napján "update"-elem az árukat a "busket"-ben.
  • Tinman #3256
    Jó áron van az még most is!
  • Atkamon
    Én is pont most akarom megvenni a Bioshock 2 CE-t Zavvin...
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem is ott van a GTA:SA... és még keresek hozzá valamit.

Amúgy, a game-co-n most estek a "nagyobb" játékok árai [Mass Effect 2, Just Cause 2 LE etc.] ha csak minimálisat is...
  • Tinman #3253
    Pedig már bent a kosárba Borderlands + kiegje, GTA 4 + Liberty C. Stories.
    De sem a helyzetem, se a valutaárfolyam nem engedélyez klikkelni, pedig piszkosul szeretném.
  • Indigo
    Ja :( Bár ma olcsóbb mindkettő, mint tegnap volt.
  • IMYke2.0.0.0
    Basszus, minden nappal emelkedik a font és az euro ára...
  • arty
    Burnout Paradise PC

2600ft-ért házhozjön
  • Zóanagyvarázsló
    Most már tényleg nem értelek.

1. "Viszonteladók" Amazonról nem küldhetnek Magyarországra portékát.
    2.
    A brit Amazon tarifatáblázata szerint pedig 1 db játék esetén 8 fontot 2.99+4.99, mert kell per item ÉS per delivery szerint is fizetni minden egyes rendelésnél) kell fizetnünk, ami mocskosul sok.
  • Zóanagyvarázsló
    Ha belegondolok, hogy mennyit spóroltam azon, hogy majd' 200 alkalommal sima postával vásároltam az eBayen... Lassan vehetek egy kocsit az összegből.
  • Shep
    Köszi, remélem nem én leszek az első akinek "eltéved" a csomagja.
  • Indigo
    Nekem igen, és ahogy tudom, eddig mindenkinek rendben megérkezett.
  • Shep
    Engem az érdekelne, hogy a Zavvis küldemények rendesen megérkeztek mindenkinek? Ugyanis az Alpha Protocolt onnan tervezem megrendelni, mert jóval olcsóbb, mint máshol.
  • giorgio81
    rosszul tudod, ott van, hogy 2 font a postázás és Magyarországot jelöltem be
    Én az elmúlt egy hónap alatt kétszer rendeltem az ebay.co.uk-ról (tehát nem az amerikairól) és 1 héten belül itt volt mindkét cucc, míg a zavvitól általában 2 hét után kapom meg a cuccokat. Tehát én maximálisan meg vagyok elégedve, jobban mint a zavvival, a game.co.uk még nem próbáltam.
  • Jani21
    Így már érthető. Sajnos ilyen előfordulhat. Nekem volt már ilyen esetem, csak akkor nem a posta, hanem egy gyorsszállító hozott nekem üres dobozt. Utána megkapták a magukét .
  • Carlos
    vannak persze urban legend-ek az ebay-el kapcsolatban, de eddig nekem sem volt gondom vele.
    FONTOS, hogy megnézd azt, hogy kitől rendelsz, hogy milyen az értékelése. Nyilván nem érdemes olyantól vásárolni, akinek a 10 tranzakciójából 9 rossz.
    Én csak 90% pozitiv felett rendelek valakitől (persze fontos, hogy már legalább többszáz tranzakciója legyen)