311803
-
Na nem bírtam ellenállni, meg is vettem őket. :D -
Hmm jó kis vétel, megfontolandó... -
NHLFAN #3399 van egy EVM-es Call of Juarez-em és egy első kiadású Bioshockom.Elcserélném első kiadású Brothers in Arms 1,2 vagy Splinter cell 1,2,3-ra. -
Tetszik a téma. Beszállok én is :). Én egy Primo nevű szerkezettel kezdtem. Volt hozzá magnó, amiről a snake játékot lehetett futtatni, de az nem működött, ezért kénytelen voltam más játékokkal játszani, amelyek kódja le volt írva egy könyvben. Be kellett pötyögnöm azt a jó pár sort (gyakorlatilag kódolni kellett) a gépre és ment a játék. Semmi extra, csak karakteres játékok, de akkor is szerettem. A Primo segített megtanulni a betűket, még mielőtt suliba jártam volna :D. Utána jött 286-os monokróm monitorral, nuku merevlemez, dos a szép nagy floppyról bootolt, játékok meg más floppykon. Onnan Forma 1-es, karatés (iszonyat nehéz volt), gördeszkás játékokra emlékszem. Ja és Prince of Persia ájj... Még megvannak :D. Bocs a hosszú írásért, de mély érzelmeket váltottatok ki belőlem. -
jajj azzal toltam, jó is volt... csak kár hogyha a géppityut megszerezted, az onnantól mindig ott marad a kocsik oldalán. Attól má nem lesz olyan jó a kaszkadőrködés... -
crashday a "leghasonlóbb" eddig :) -
Indigo #3395 Steam-en Lucasarts kalandjátékokat akcióztak! Bár jobb szeretném ezeket a GoG-on látni :( -
Indigo #3394 Trackmania? :) -
Elvileg ott volna a Trackmania, de azért az más.
Már csak azért is más, mert a Trackmania már a sokadik játék lehet az életünkben. Azért mégiscsak másként fogunk örökre tekinteni az Elsőre.
De lehet átmegyünk már picit OFF-ba. :P -
tééényleg má emlékszem XD amúgy kár hgoy ma már nincs olyan autós game, amiben ilyen király stunts pályákat lehet csinálni :) -
Kívülről nézve meg apróbb x színű (x=autód színe) három- meg négyszög lapok repültek ki az autóból a sérülést imitálva, mellette elborítva az autót egy kb 20 pixelből álló felhő, melyben a pixelek színei folyamatosan változtak. Ezek a színek meg robbanás színűek voltak. :D
De vigyázat, mert erőhatás is hatott a kocsira, így vissza tudtak csapódni, néha akár fel is repülve a magasba.
Nagy volt az akkoriban.
Emlékszem, hogy a Forma1-es autónál volt egy bug, mikor is max sebességet elérve, ki lehetett "akasztani" a sebességet, így ha továbbra is folyamatosan nyomtuk a gázt, onnantól csak a pályán elhelyezett objektumok állíthattak meg minket (de akkor véglegesen). :) -
stunts-nál a törés effekt nem semmi volt.... pókháló futott végig a szélvédőn oszt kész XD -
Nekem is a legelső a stunts volt. Nagyon szerettem. :)
Nemrég találtam is olyan verzióját is, ami 4D Sports Dirving név alatt fut, 80 MB-os (ugye az alap stunts kb rá fér egy floppyra is), de valami speciális emulátor van hozzá, amit nem tudok kezelni. :/
Pedig retro-znék. :D -
anno eredetivel kezdtem :D
Volt rajta foci, sakk és az epyx.
Aztán c64en egy évtizedig nem láttam eretetit, csak másolt játékot :) -
Zóanagyvarázsló #3387 Valamikor '88-ban vagy '89-ben találkoztam ezzel ismerősöknél. Ezen kívül más emlék nem fűz hozzá, azóta sem játszottam vele többet :) -
Én C64-el. :D 4-5 évesen mondjuk minden játék felidegesített csak és folyamatosan sírtam apámnak, hogy töltsön be újat. Talán néhányan még emlékeznek, hogy egy bizonyos parancsot kellett beírni minden játék elindítása előtt. :D -
Death Rally - ember, micsoda szeánsz volt, amikor a non-profit cégnél, már első éves egyetemistaként (abban a gépben cserélgettem a VGA-t, amikor hétvégi ügyeletes voltam) ott bambultuk a kisautókat, és akcióztunk - egymásnak osztogatva a jó/rossz tanácsokat és felváltva játszottunk [mert 2 player is volt/van a játékban].
-
Indigo #3384 Az nekem is az elsők között volt, jópár saját pályát is készítettünk hozzá haverral :) Amúgy az első olyan, ami igazán lekötött, hosszú éjszakákon át is nyomtam, az a Warcraft 1 volt. -
Indigo #3383 Mondasz valamit. A régi játékok nagy részét azért sikerül elindítani a mai masinákon is (dosbox, kalandjátékokhoz ScummVM, stb.), de még így is van jópár játék, ami ezekkel sem indul el, fene tudja miért. Be lesz állítva retrózni :) -
amúgy kinek mi volt az első játéka? azt mondják, hogy a legtöbb embernek a mario.... nekem a stunts volt, naggyon élveztem kis szarosként XD -
Én egy AMD K6-2 (300 MHz), 64 MB (100 MHz) RAM; S3 Trio 3D (4 MB), 10 GB (5400 RPM) HDD, 15" monitorral kezdtem... :)
Ehhez vettem magamnak egy Voodoo Banshee 16 MB-os kártyát (úgy, hogy saját gépem még nem volt) és amikor én dolgoztam vele (általában hétvége), akkor beszereltem, és ész nélkül Tomb Raider II/III-aztam! :)
Saját gépem azért ennél erősebb lett :) -
Zóanagyvarázsló #3380 PL. retrózni tökéletes, mivel Win 98-as játékok alatt nem biztos, hogy össze fogsz tudni hardveres gyorsítást, főleg ha csak 3Dfx-et támogattak. Én tudnék örülni neki. -
Indigo #3379 Egyébként épp most kaptam egy ilyesmi gépet ajándékba ^^ Csak még nem tudom mit kezdjek vele xD -
Indigo #3378 Én meg egy jó öreg 386 DX4-el, 4 MB memóriával, és valamilyen VESA VGA-val
De a Warcraft 1 elfutott rajta, úgyhogy jó volt az
-
Nice :D -
aztakurva majdnem ilyen géppel kezdtem anno a pályafutásom XD -
Nagyon off, de muszáj megosztanom veletek... Ezzel a géppel netezek most, mert nemrég raktam fel rá mindent, amit kértek:
Ajánlom figyelembe a 3dfx Voodoo 3-at :))))
-
Annyira nem nagy szám. Steam akció volt :D De megadtam az érzésnek azzal, hogy ennél a játéknál kivételesen NO WRZ :D -
fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú nemszólunkhozzád
-
Én origival toltam, hozzá sem nyúltam a WRZ-hez :) Nagy idióta vok mi? :D -
A Fable 1 nálam a top10-ben van, rengetegszer végigtoltam, fenomenálisan varázslatos játék, a 2.-től legalább ezt várom. Én talán 8-10 játék miatt veszek boxot, de ezek mind kihagyhatatlanok egy magára vmit is adó gamernek. :) -
"Eredeti játékaink"
-
Erre emlékszem... úgy értem rémlik valami, hogy amikor kijött a tört verza úgy tolt ki a játékossal, hogy egy helyen nem tudtad továbbvinni.
Lássuk be, ez azért nem a játékfejlesztők hibája. -
Elöljáróban, míg nem tudom feltölteni. A dátumot is nézzétek...
-
Az első rész nincs meg normálisan, amúgy a többi igen.
Akkoriban a kiegészítővel együtt akartam megvenni, de mire észbe kaptam, már sehol sem lehetett kapni.
-
Az összes Splinter Cell megvan neked is? -
Batman-nel kapcsolatban, még akkoriban, rögzítettem egy videót, majd valahogy felerőszakolom a netre.
Elég sok mindent el fog árulni, és talán indokolja is, miért "kedvencem" a játék...
...konkrétan, a bug miatt újra kellett kezdjem a pályaszakaszt [történt ez akkor, amikor még hittem a történetben].
-
Batman-t mért bántod? Teljesen visszaadta a hangulatot. Amíg nem lett asszonyom, szorgalmasan vettem a részeket. -
Indigo #3363 Akkor legyen az, hivatalosan 
Amúgy gonoszként én sem vittem még végig, egyszerűen nem visz rá a lélek ebben a mesés játékban. -
Hát ja ráadásul a Zavvi is visszavitte az Alpha Protocol árát 24 Font körüli árra :( így meg már majdnem mindegy ha itthon veszem és akkor nem kell várni a postára, meg izgulni ,hogy nehogy pont az enyém tűnjön el a posta feneketlen zsákjában.