311803
-
többi cím
settlers7 is akcioban ... de kár, hogy nincs elég időm és sok a játék :( -
Battlefield Bad Company 2 PC - 15.93 x 325ft - 5177ft és házhoz jön. (erre az árra a diszkont kódok nem működnek!)
the hut -
szerintem is gyenge volt (de nálam a tm még annál is gyengébb) -
Indigo #3478 Én is kintről akarom megvenni a Stalker CoP-ot. Ha Game-en nem lesz, akkor Zavvi-n. Fullosabb kiadást kapok olcsóbban, postával együtt, mintha itthon venném a legolcsóbb helyről... -
-
Indigo #3476 Crashdayben lehet versenyezni fegyverek nélkül is. És nem szellemautok versenyeznek egy halálosan egyhangú pályán.
Crashday >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Trackmania !!! :PPP
Ettől függetlenül szerintem a Crashday egy borzalom. Én nem bírtam élvezni. Trackmania Nations-t viszont fél éven keresztül szinte minden este nyomtam neten, amikor megjelent. A szellemautót el kell felejteni! Multiban iszonyat király! -
Indigo #3475 Hát, a mai tendenciákat nézve az még jónak is mondható... A Mirror's Edge 5-6 órás játékidejéhez képest mindenképp... És azért is elkértek 12 ezret... Többek közt ezért sem veszek én teljes áron játékot (néhány kivételtől eltekintve). -
Ejj de hasonlóan gondolkodunk
-
15 órás játékidőért 15K? (vagy több)... te tudod... -
:-D -
én mindkettőt megveszem asszem... -
-
Kihagyom.
Inkább Fallout 3: New Vegas Ce... azt 0-day. -
Metro 2033 ennyiért drága. Gyakorlatilag Galaxis ár.
Stalkerből viszont érdemes ezt a verziót venni, mert egy picit jobba felszerelt verzió, mint a galaxis/576 féle. Nem véletlen, hogy én is kintről szereztem be, akkor még jó áron. -
#3453 -
Hínye:
-
Hát game.co.uk-n ez a helyzet...
-
NHLFAN #3464 tud valaki olyan oldalt,ahol a Metro 2033 és a Stalker:Call of ... játék együtt kapható,olcsók! és elküldik Magyarországra?:))Köszi -
Tudom, hogy oda mutat, de a lényeg maga a kereső, és az alatta lévő találatok - amúgy még említést sem érdemelt volna :)
-
?Syntax Error
Out of stock, az is a game.co.uk-ra mutatt, a Lawfull Good, meg olyan áron van, hogy rosszul lettem. -
Akárcsak itthon az argep.hu...
Nézzétek csak meg, miket dobott ki a kereső még :)
-
P.k.-val együtt 6k alatt voltam ezzel... megér annyit?
10-et is nevetve. -
Mert amikor betettem kosárba a Font 329 Ft felett járt, és azt hittem, ez csak átmeneti... :(
Bezzeg, még ma is ~328 Ft. Fákk. -
De Imi! Mi a büdös francért nem rendelted meg amikor volt?!
A többi, amit a kosaradba tettél LÉNYEGTELEN. Ezt az egyet kellett volna azonnal meghozatnod.
Én is amikor megláttam game-n, azonnal átcsoportosítottam a 2 számlámról (fő és "virtuális") minden forintot... 300 Ft-on múlt csak, hogy elbukjam a dolgot, mert tudtam, hogy ez MOST van, később tuti nem lesz!
Belebetegedtem volna, ha nem sikerül :-/
-
Ó máj fákkin gád! Én ezt tettem game.co.uk-n a basketba, de még nincs náluk!!!!
Ezt én is megveszem!!!
Gratulálok hozzá.
A kérdés - azt hiszem - egyértelmű: hol jutottál hozzá?
Szerk.: bocs, már olvastam...
-
Kötelező vétel lesz, de lehet, hogy inkább boxra veszem meg, félek a gépigénytől... -
Crashday-ben, ha kiulockoltad a gépfegyvert, azt már isten le nem varázsolja a kocsi oldaláról.... jópáran szenvedtünk vele, hogy gyári kocsival menjen a verseny, de nem lehet leszedni. Még a töltény nélküli futamokon is ott van, csak nem lehet vele lőni... -
Jó vétel volt az is 950-ért, ha ezt előre tudom, nem vettem meg volna pár hónapja a galaxistól 1790-ért, de hát a jövőbe látó gépemet kölcsönadtam és tosztak visszaadni. -
Csak úgy:
Mafia 2 CE -
dögös :) -
#3442: Köszi, örülök, mint az a bizonyos majom...
#3446: Sajna, nem nagyon hiszem, hogy emberi áron ebből már lesz bontatlan valaha, de ki tudja.
#3443: Game-ről való, igen komoly anyagi leégés szélén vettem meg, de ez van, inkább lemondok kajáról, nyaralásról akármiről.
#3445: És milyen találóan fogalmaztál! Elvégre nem is egy mai darab, meg könyvnek is látszik :-)
I2k-val kapcsolatban annyit, hogy én úgy tudtam, hogy megvette nem?
Mintha láttam volna 1x a kosarában.
Eszerint nem? Miért nem? Nem értem... ennél fontosabb kiadvány nem nagyon volt múlt héten game-n. -
Crashdayben lehet versenyezni fegyverek nélkül is. És nem szellemautok versenyeznek egy halálosan egyhangú pályán.
Crashday >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Trackmania !!! :PPP
---
Shep-nek hála, ma a Saturnban egy Rainbow6 Vegas2-vel lettem "gazdagabb". Ráadásul alapból a legfrisebb verzio van a korongon, patchelni se kellett. -
Igen, kicsit félrevezető voltam, mert alapvetően Obsidian cucc, de nem lehet azt mondani, hogy a Bioware-nek semmi, de semmi köze nincs hozzá... meg jó rejtélyes akartam lenni na :-)
NWN1 vs NWN2: Ízlés kérdése, ne is oktass, reménytelen vagyok. Nekem az IWD is nagyon, de nagyon tetszett, pedig a Baldur's Gate-től elég messze van. -
Zóanagyvarázsló #3448 Kár :( Szegény Imyke, hátha az vigasztalja, hogy én megmondtam neki előre :) Kicsit lelkiismeret-furdalásom van, hogy nem próbáltam határozottabban rábezsélni. -
Zóanagyvarázsló #3447 A BioWare-rel jól becsaptál, pedig volt erről szó korábban. Tényleg nagyon szép, sajnos nekem is "csak" ez van meg, pedig én lawful goodot szerettem volna 
Lehet szidni a NWN2-t, mert egy hajszálnyival gyengébb lett, mint az NWN, de a közel tökéleteshez képest hajszálnyival gyengébbet alkotni azért nem olyan nagy szégyen.
Most kéne kioktatnalak? Az NWN2-vel azóta sem játszottam, de az NWN1 single-ben szerintem minden, csak nem világverő, nálam a BW-től egyértelműen a leggyengébb darab. Szóval remélhetőleg viccelsz, és az NWN2 kenterbe veri, mert sokkal inkább Obsidianos, mint BioWare-es, nem mintha ez utóbbiakat nem bírnám, de akkor is. -
Ezt kinéztem én is de kurva keveset csinálnak ezekből már el is fogyott a game.co.uk-n! -
Én azt hittem ez az eredeti játékszoftverek topicja, nem pedig antikvárium. :) -
Indigo #3444 Emlékszem rá én is, leginkább a "furcsa" irányítása miatt :) Tetszett is, de valamiért nem játszottam végig, pedig biztosan jó játék. -
Indigo #3443 Grat! 
Honnan sikerült ezt bontatlanul beszerezned? -
óóóbazd ez gyönyörű! Kelll!!! Grat haver