311803
-
Kösze a linkeket, több mint a semmi.
Paypal egy cseppet sem furmányos dolog. Inkább gyors és biztonságos. -
Hát, csak tudod, már rühellek regisztrálni, adminisztrálni...
-
Video game packaging...
Optical disc packaging
New PC games packaging
-
Paypal alap dolog.
Ha rendelsz és a posta eqrja a dolgot, igen jó esélyed van rá, hogy a paypal által visszakapod a pénzed. Eddig 2x jártam így, pozitív eredménnyel. -
Engem is érdekelne, pl nekem egyetlen egy "igazi" dvd tokos játékom az a Lost Via Domus, a többi az limited vagy collector's vagy pedig papír dobozos verzió. eBay-en hetente egyszer beírom, hogy "big box pc" és kijelölöm a video game kategóriát, lehet csemegézni a finomságokból :).
Üdv
-
Nekem is megvan ez a fullos Bioshock 2, életem egyik legjobb döntése volt, hogy megvettem. Szó szerint az utolsó darabot vettem meg 576-ba, annyit gondolkodtam rajta, hogy megvegyem-e.
Szombaton álltam neki a játéknak és a hétvégén 13 órát bele is öltem, iszonyúan bejön. -
Vegyük a Sacred 2 CE-t. Gyakorlatilag pontosan akkora, mint a régi nagydobozos játékok. Szvsz egyszerűen költséges az előállításuk, ezért tűntek el nagyrészt... de nem teljesen. -
Sacred 2 CE?
Gyakorlatilag pontosan akkora, mint a régi nagydobozos játékok. Szvsz egyszerűen költséges az előállításuk. -
20000-ret tuti nem költenék rá:D Zavvin 10000-ből simán kijön:) -
Nemtudok jobb helyet, ezért itt kérdezném meg.
Nem tudtok olyan magyar, de lehet külföldi cikket a neten, ami a régi nagy kartondobozos játék csomagolásból a dvd tokos átállásról szólna? Oszt hogy mi az előnye a váltásnak, mi volt a legutolsó nagydobozos játék? Szóval erről a témáról érdekelne valami. Nemtudok hogy rákeresni a google-ba. -
Indigo #3551 Én innen venném ;) Így máris nem kerül húszba, sőt, egy sima alapkiadás áráért hozzá lehet jutni.
Nézegettem róla képeket, nagyon szép csomag. Nem vagyok nagy Bioshock rajongó (igaz, előbb az első részt kellene már végre végigvinni
), de ha az lennék, tuti nekem is megérne annyit.
-
Ez van...
Nekem bejön a PayPal -
"Q. I do not have a Paypal Account. Can i pay you with any other method?
A. we accept payment only through Paypal"
Ezért nálam kilőve. Már elegem van a sok regisztrációból, hajcihőből.
-
Én innel szereztem be egy Epic Edition-t
6.99+1.5 font -
Ha mindenáron meg akarod venni, akkor:
35,59 font + csomag
-
Osztom a véleményed.Inkább tartalékoljon az ember :) Utána még mindig megveheti azt a packot -
Költsd inkább másra azt a pénzt... 20.000 Ft-ot értelmesebb dologra is költhetsz, főképp, ha suli, Szülők, ruházkodás és más egyéb is képben van.
-
az nagyon fain, nekem is megvan. Az egyik legszebb kapható CE :)
-
Ez engem is rohadtul érdekelne. -
Épp most kezdtem én is diákmunkát végezni, az első fizumból rendelem meg a Bioshock 2 CE-t:) -
Tud valaki olyan helyet az amazonon kívül ahol lehet venni dobozos Two Worlds-öt jó áron? -
No, elkezdtem a kolosszust. Hihetetlen jó. Már 2 kolosszust levertem. :) Nagyon nagy játék. -
Papiczky #3539 Valóban én sem helyeslem ezt a fajta életformát. Tőlem távol állt. Asszem utoljára a szerenádon ittam egy hónapja. Azóta se kívánom, akkor is csak azért mert alkalom volt és a többiek sarkalltak rá. Én nem csípem. -
ok.
Az helyes, hogy nem bagózol...Birom azokat akik sírnak, hogy nincs pénzük, de bagóznak meg hétvégenként jólbebaszós bulit rendeznek a haverokkal...
No comment. -
Papiczky #3537 Nem, sőt nem is fogyasztok alkoholt vagy egyéb káros szereket :). Csak nem dolgozok, és a zsebpénz másra is kell :) WoWért meg nem adnék annyit, de szerintem másik WarCraftért sem, mert sajnos nem engedhetem meg magamnak. Majd ha kapok diákmunkát - reményeim szerint - akkor sem hiszem, hogy jelen állás szerint erre költöm. -
Dohányzol?
-
Papiczky #3535 Arra nincs pénzem :D -
hogyhogy nem CE a wow?
-
Papiczky #3533 Én most csak a WarCraftjaim mutatnám meg. A többit talán később. A képet most mobillal készítettem, nem volt kedvem pepecselni azzal, hogy megkeresem a fényképezőgépet. Gyűjtő vagyok, a WoWon kívüli részeket gyűjtögetem, bár igaz, hogy a Lich King kivételével azok is megvannak :) :D...
-
Jól veszem észre, hogy itt inkább RPG fanok vannak? Mert többnyire a játékok nagyrészét nem ismerem vagy egyáltalán nem is érdekel. Ennek ellenére csak gratulálni tudok hozzájuk, némelyik gyönyörűen van csomagolva. -
Inkább drága... ettől függetlenül GRATULÁLOK, ennél nagyobb alapmű nem túl sok létezik az Univerzumban. -

-
DRÁÁÁGASZÁÁÁGOM:
Nagyon ritka game. :) -
Biztos, hogy lesz. -
Lesz. Tudomásom szerint.
[URL=http://logout.hu/bejegyzes/jer1cho/collector_s_limited_special_edition/hsz_1-50.html]Nyálcsorgatáshoz - "Limited / Special / Collector's Edition" magyar topik...[/URL]
-
Azt nem tudja valaki, hogy pc-n lesz-e gyűjtő kiadás a mafia 2ből ? -
Collector's Edition oldal is létezik... konzolra...
"My name is Twistedsymphony, I’ve been collecting “Special”, “Limited”, and “Collector’s” Edition game releases for years. Being a collector I aquired a huge wealth of knowledge about the games I was collecting. It frustrated me that there was no single relable source for information on these releases online. With some web development knowledge I decided to create this site so that I might share what I know and attract other collectors in the community to help sort the facts from the rumors and create a database that is rock solid and as accurate as possible. We might not know of every special release that has been made but the games we do cover we stand behind the fact that the information in our database is the most accurate information you will find anywhere on the internet."
======================================================
Video Game Collector's Editions - ez is konzolos... :(
================================================
És magyar nyelven is...
-
eBay-en láttam a Return To Castle Wolfenstein gyűjtői változatát. Egyszer tuti megveszek egyet ha olyan árban és állapotban lesz amit én is szeretenék :P. -
Nem ezen a bolygón élnék akkor :) -
Tiéd? :O