311803
  • IMYke2.0.0.0
    Gratulálok! Szép gyűjtemény. Látom, leginkább konzolon játszol.
  • LeonSKennedy

Itt a vége...
  • LeonSKennedy
    Íme pár eredeti játékom.Nincsen túl sok újdonság köztük,de jópár év gyűjtőmunkája és rajongása fekszik benne:

• Katun
    Muszáj feltételekhez kötni a vásárlást így nem tűnik fölöslegesnek a feltételek megvalósítása illetve a termék megvásárlása sem.

UI.:Grat a Saboteur-hoz és a GTA-hoz :)
  • Shep
    Azt hittem feladtál egy 100-as szelót :)
  • w77d
    nekem ma sikerült a sajtótöri szóbelim, vettem is egy Saboteurt és egy Liberti city storiest XD
  • Reg5
    LOL. A zene még elmegy? Szerintem az utóbbi évek egyik legjobb soundtrackjével rendelkezik. Az irányítás se olyan szar, bár tény szokni kell.
  • Indigo
    GOG.com-on van egy kis nyereményjáték, ha valakit érdekel... :)
  • Indigo
    Persze ezt mind akkor, ha sikerülnek a vizsgáim :P

Én is szoktam néha feltételekhez kötni egy-egy vásárlást ^^

Amúgy nekem is elfogadja a kártyámat a Game.co.uk...
  • IMYke2.0.0.0
    Game.co.uk-n gond nélkül tudtam regisztrálni a kártyámat...
  • Katun
    Üdv!

Beregisztráltam a zavvi.com-ra és a game.co.uk-ra. A zavvi.com elfogadta a Visa Electron kártyámat, de a game.co.uk már nem akarta. Ezt írja ("The card number and card type do not match, please check your card type.") tudom mit jelent, de akkor is érdekes, hogy a zavvi elfogadja simán de a game.co.uk nem. Nem lehet paypal-t regisztrálni vagy valmi alternatív módon megoldani? Be kéne rendelni onnan a Splinter Cell Conviction Limitedet és a Just Cause 2 linmitedet. Viszont a Zavvi.ról a Bioshock 2 limitedet kellene . Persze ezt mind akkor, ha sikerülnek a vizsgáim :P

Üdv

UI.: Amúgy meg szakadjon meg aki lehúzza az Alone In The Dark-ot.
  • Shep
    Ja amúgy az a video ott bukott meg mikor azt mondja ,hogy még az első epizódot sem tudta megcsinálni. Akkor honnan tudja, hogy Cranby figurája egy nulla, a történet is nulla stb.? Először talán végig kellett volna vinni a játékot és utána pocskondiázni. A Gamestar és 576 íróiban ennyit tisztelek, hogy ha a játék szar akkor is végigküzdik és utána írják meg a cikket nem pedig 10 perc játék után. (jó tudom voltak kivételek is, de többnyire így van). Úgyhogy lehet, hogy kritikusi szemmel nézve tényleg nem jó játék (ahogy írtam ez engem nem érdekel), de ne 10-20 perc játék után csináljon már valaki kritikát és hordja el minden szarnak a játékot, valamint a pontozása is nélkülöz mindenféle objektivitást is.
  • Carlos
    Ez nem az amazon hibája...
  • Totti5
    Alone5 zseniális hangulatú játék. Ráfért volna még pár hónap csiszolás, de úgy nagyon egybe van, remek ötleteket és játékelemeket vonultat fel. Emlékezetes játék volt, hasonló az Alan Wake is, csak az teljesen befejezett, hbátlan cucc minden elemében, persze azt is "lehúzták", de a gémerek, akik játszottak vele és kedvelik ezt a stílust maguk alá pisáltak a játéktól:D
  • Shep
    Hát tök mindegy mert én meg leszarom mit mond, nekem nagyon bejön a többi meg csak süketelés számomra.
  • Rowlend
    Szerintem teljesen igaza van esetleg a grafikánál téved de amúgy tényleg egy gagyi összebaszott szar az egész.
  • Tinman #3585
    Nem tudjátok hol lehet elintézni, hogy az Amazon.com teljes gárdája orálisan fixáljon?

Bármit teszek be abba a k. kosárba semmit nem szállítanak ide.
  • Shep
    Emlékszem erre a videora, kabaré a csávó. Azért mert ő bamba az nem a játék hibája. A szar grafikát nem tudom honnan szedte, mert szerintem pont a grafika az amibe nem igazán kellene belekötni. Látszik a videóból ,hogy felidegelte magát valamivel és utána hirtelen felindulásból csinált egy lehúzó videot. Ennyi erővel én is csinálhatnék ilyeneket pl. a PoP Sands of Time-ból mikor már 10x-re sem sikerült egy ugrás a végén és jól lehúzná m,hogy mekkora egy szar játék, szar a grafika, irányíthatatlan ,a kamera kezelés 0, a történet meg végképp és különben is nincs egy normális karakter a játékban. Úgyhogy ennyit az ilyen és ehhez hasonló videókról és kritikákról.
  • IMYke2.0.0.0
    A lövöldére gondol, szerintem...
  • Shep
    Már miért ne lenne? Főszereplő ugyanaz, játékmenet is hasonló, hangulat is megvan.
  • Rowlend
    Nem lenne rossz csak semmi köze nincs az Alone in the darkhoz.
  • Indigo
    Nem néztem a videótesztet (de már csak kíváncsiságból is meg fogom később), de had kérdezzem meg: és? Tartalmaz valami szubjektívitáson felüli, megdönthetetlen egyetemes alapigazságot?

Láttam én már annyi lehúzó tesztet, amiben nevetséges indokokkal, előre megfontolt szándékkal lehúztak egy egyébként jó játékot (nyilván ez is szubjektív)...

Csak úgy széljegyzetként: egyébként az a baj, hogy AKÁRKIBŐL lehet "játékújságíró" (muhahahaha), bármiféle önkritika, beszéd- és fogalmazókészség, tehetség nélkül. Tudnék példákat linkelgetni (ha érne annyit a téma, és lenne rá időm)...
  • Shep
    Sosem érdekeltek igazán a tesztek, az a fontos, hogy én mit érzek, látok játék közben.
  • davidka003
    Alone in the Dark videoteszt

Nagyon ajánlott megnézni.
    "Ma az Xbox 360-on tesztelt Alone in the Darknak csúfolt úgynevezett rakás szart fogom értékelni."
  • Shep
    Na sok lett a lenne :)
  • Shep
    Hát ha minden játék ilyen "rakás szar" lenne egy szavam nem lenne.
  • grebber
    Nekem baromira bejön a game! Egyedüli negatívum hogy az a sok evil root irtogatás uncsi volt a végén.
    Az kimondottan tetszett ahogy a kabátomba lenézek kombinálom a cuccokat dolog megvolt oldva.Egyedi volt.
    Ezt lehetett volna fokozni egy 2. részben dehát nem lesz :(
  • davidka003
    "nem is értem ,hogy miért kapott mindenhol olyan rossz értékelést"

Azért, mert egy rakás sz*r de viszont nekem is voltak olyan pillanatok a játékban amire azt mondtam, hogy nagyon nagyon jó. Sajnálom, hogy elrontották, mert a hangulat tényleg nagyon jó.
  • grebber
    Sajna lemaradtam akcióról pedig meg akartam venni!
  • Shep
    Tudom ,hogy rajtam kívül senkit nem érdekel, de gondoltam beírom, hátha más is kedvet kap az Alone in the Dark 5 újrajátszásához. Ugyebár megvettem a gyűjtői változatot a játékból. Múlt héten el is kezdtem újból játszani vele és valami szédületesen jó az egész még másodjára is, sőt talán most még jobban élvezem, mint pár éve. Vannk ugyan hibái és az irányítás tényleg nehézkes, de megszokható és a történet, meg a hangulat félelmetesen jó lett, nem is értem ,hogy miért kapott mindenhol olyan rossz értékelést. Ilyen innovatív játékok kellenének, nem a COD 100 meg az egy kaptafára menő autós hulladék játékok.
  • Zóanagyvarázsló
    Ezzel én is így vagyok. Viszont éppen ha gyakrabban rendel az ember, akkor éppen a PayPal garantálja a kényelmet és a biztonságot. (Értsd: nem kell mindenhol külön szórakozni a kártyával, mert ott a központi PayPal). Előbb-utóbb szinte mindenhol el fogják fogadni.

Szóval ha rendszeresen akarsz külföldről vásárolni, akkor megkerülhetetlen, csak az időt húzod. Ha nem szeretnéd a pénzed játékokra elszórni, akkor viszont felejtsd el, de ezt a topikot is! Ha túl egyszerű fizetni, könnyebben költ az ember.
  • IMYke2.0.0.0
    Just Cause 2: Limited Edition
    ==============================
    Game.co.uk (font): 19,98 + 2,95
  • w77d
    srácok Just Cause 2 limitedet honnan lehetne szerválni?
  • IMYke2.0.0.0
    Épp most néztem meg a posta sarcot...
  • grebber
    Mit néztem el + 1190-et csattints hozzá kiszállításnak!
    Ja hogy akkor te nézted el?
    Inkább magyarítsál az jobban megy
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem elnézted:

Más:
    Nagyon pofás - online is kereső - katalógus programot találtam...

• grebber
    Itt van Two Worlds de 3200ft

Akkor inkább gog.com ~2300ft-ért max keresek hozzá dvd borítót és kinyomtatóm frankón.
  • FSpofon
    Pont hogy sok adat megadásától kímél meg a paypal, a legtöbb helyen tudsz utána csak a paypal azonosítóddal fizetni, nem kell minden kis oldalnak tudnia a bankkártya számod.
  • Katun
    Nem járt valamelyikőtök a Media Marktban? Nincs valamilyen akció megint? Valami olcsóság nem budget kivitelben?

Üdv
  • arty
    nekem meg eltűnt a paypalos hsz-em :(

még1x: paypal kell :D