311803
-
Indigo #3721 Én is így vagyok vele. Régebben sem vettem meg minden szart, ma meg már egyre jobban megválogatom, mit teszek a kosárba. Sőt, ma már többet is adok egy-egy játékért, mint régen, de azok legalább "hosszú életűek" és minőségiek legyenek.
Nem akarok megbántani senkit, de ilyen hogy Godfather 2... Bottal sem piszkálnám... :)
Damnation viszont jó, elsőre tetszett, csak már nem biztos, hogy valaha föl lesz telepítve újból, így szerintem hiába olcsó, kihagyom. Overlord sem nyűgözött le, az első részt meguntam, a másodikat kipróbáltam, de... humor ide vagy oda, nekem nem jött be ez a gonoszkodás, fóka és panda gyilkolászás... -
doggy90 #3720 az a baj, hogy full magyar. -
Indigo #3719 Nekem zavvi-n van berendelve, de már hetek óta nem küldik :S Ott is elfogyott. Valószínűleg az lesz, hogy visszamondom, és megveszem itthonról valamelyik áruházból. -
Indigo #3718 Hát bizony, elég érdekes az árképzés a digitális disztribúciónál... Legtöbb esetben alapjáratból drágábbak a játékok, mint a dobozos társaik. Találkoztam olyannal, hogy boltban megvehetném 2000-ért, Steam-en meg 11.000-ért... No comment.
Néha viszont vannak elég jó akciók, azokat nem szoktam én sem kihagyni ^^ -
Nem rossz játék az csak nem kell tőle sokat várni. A kivégzések pl. szerintem nagyon jók benne. -
az ok. de maga a játék egy halom szar...a mafia 2 lesz a "mafiás játék" -
igazság szerint a Rogue Warriorral zsákbamacska akciót csináltam, mivel még életemben nem hallottam róla... majd meglátom milyen... a godfather 2 meg nekem rajongónak kötelező :) -
omg...mondjuk én se értem minek megvenni olyat egy szarkupacot de olcsó...godfather 2 szerintem egy halom szenny... -
Jó annak akinek jó. 
Én mondjuk soha nem költenék ennyi pénzt minden hónapban játékokra. Nem látom értelmét, hogy minden sz*rt megvegyek még ha olcsó is.
Prince of Persia az jó az megérte, azon kívül a többi hulladék bár az Overlord 2 talán nem olyan rossz de nekem annyira nem jött be. -
rogue warrior?
lol'd. -
nna voltam a Galaxisban:
Prince of Persia összes
Damnation
Overlord 2
Rogue Warrior
Godfather 2
ez csak egy ilyen lájtos 16ezres látogatás volt, de már alig várom a CE érkezéseket :D -
a héten kapok fizetést remélhetőleg és, akkor szeretném megvenni a Fallout 3 Game Of The Year Edition-t :) CD Galaxisról akartam, mert ott 10% kedvezmény volt, de ahogy látom elfogyott :S -
egy részét... de pl a king arthur pack 3000 forint volt a két dlcvel együtt, galaxisból kiszállítva 4500 lett volna. -
Bizony... engem az "akciók" pedig nem hatnak meg.
-
ratgab #3707 Rápillantottam a Steamre is... Hát ezen a játékokat aranyárban mérik. -
king arthur packet vettem steamen. ^^ -
ratgab #3705 Hát bezony én mint tősgyökeres pc-s, ilyen god of warokból sajnos kimaradtam, de megnéztem youtube-on a végigjátszást és hát nagyon zsír az a gém. Ezért is örülök nagyon, hogy meghallgatván pc-sek sirámait lesz Darksiders pc-re és Még idén karácsony környékén kapunk az Oroszlánfejű csapattól egy Fable 3-at is pc-re. Öröm bódottág...!
-
Ma jöttek ezek
-
Csokis #3703 Szvsz kurv@ jó játék. Nekem jobban bejött, mint a God of War 3.
-
ratgab #3702 Darksiders milyen volt?
Elvileg jön pc-re is ebben a hónapban.
Szerinted érdemes lesz megvenni?
-
Hozzám is...
De ezek nem igazi gyűjtemény darabok, nem is szoktam konzolos játékaimat betenni, mert 1x végigviszem és viheti, aki akarja.
-
Visszamehetne dollár 200ft alá font meg 300ft környékére ahogy nemrég volt! -
Csokis #3699 Végre, megjött. 
ModNation Racers
-
ratgab #3698 Na úgy néz ki hosszabb távon a forint erősödésére számítanak a pénzügyi szakemberek, ami a nyár folyamán 270 körüli árfolyamot jelent, akkor ezek szerint a forint fonthoz képesti árfolyamának is javulni kellene gondolom. -
ratgab #3697 Óóó ezt én sem tudtam (illetve logikus, dehát nem gondoltam)! Kösz az infót! -
a saját bankod honlapján lévő közép alapján vonják a kártyákról a pénzt. -
Eladásit. De akkor sem jársz rosszul, ha a középárfolyamot nézed a xe.com-on, mert akkor is közel állsz a valósághoz.
-
Nekem megvan, de még nem bontottam ki.
-
ratgab #3693 Eladásit értelemszerűen. Az árfolyamok mindig a bank szempontjából készülnek. Mennyiért adja ő másnak a valutát (eladási árfolyam) és mennyiért veszi ő meg mástól (vételi árfolyam)! -
üdv!valaki megtudná mondani, hogy amikor neten vásárolok külföldi oldalakról(game.co.uk,steam,gog...stb.)akkor nekem a vételit vagy az eladást kell néznem az árfolyamnál ? mert most elbizonytalanodtam... -
Indigo #3691 Mindhárom elfogadja. Ha külön nincs feltüntetve a Visa Electron, akkor értelemszerűen a Visa-t választod. -
ratgab #3690 Nemtudom te milyen fizetési módot alkalmazol a kérdésem az lenne, hogy a 3 külföldi oldal közül melyik fogadja el a visa electron kártyát. Sajnos az oldalak tájékoztatójában erre nem tértek ki.
Segítséget előre is köszönöm! -
Indigo #3689 Attól kérdezem, aki már megvette a Gothic 3 Gold-ot. A borítón az áll, hogy tartalmazza a patch-eket. Ezek csak a hivatalos patch-ek, vagy rajta vannak a community patch-ek is? -
Indigo #3688 Nekem eddig semmi gond nem volt egyikkel sem (GAme, Zavvi). Most a The Hut-al próbálkoztam meg. Eddig úgy néz ki, hogy ezek sem a gyorsaságukról híresek, akárcsak a Zavvi. De mindegy, a lényeg, hogy rendben megérkezzen minden. -
Ha sikerül a további buheráció, akkor - a Flash előnyei, ugyebár - a menü mögötti háttér és az aranyköpések is változhatnak, up-2-date. Mint ahogy maga a menü is.
Próbálom majd összébb is nyomni, mert a fizikai méret már rendben, de a képbeli kiterjedés, a sok üres terület miatt soknak tűnik.
Aztán transzparens lesz, és örülhetünk :)
-
Indigo #3686 Tényleg jó lesz, csak mintha kicsit "meztelen" lenne, nem? :) Majd rá fog férni egy kis díszítés, de jó lesz ez! -
Indigo #3685 Méghogy scanneljem be a jogsimat és küldjem el? Na kapják be! Ilyenben én sem vennék részt. Sőt, hamarosan átállok PayPal-ra, és akkor már a bankkártya adataimat sem kell kiadnom senkinek. -
Ász a banner! Erősen bejövős!
Az aranyköpés betételét viccnek szántam, de így "élőben" már jó ötletnek tűnt valóban :-D -
Igyekszem :) -
Indigo #3682 Wow! Új házigazda, új banner!? Jó munkát hozzá Imyke! :)