311803
-
ez is tény.... a magyar csak a szerencsétlen barmokat tudja megválasztani... -
Az előző banda sem volt jobb. -
Azzal én sem... :)
Én az F-betűsre szavaztam. Üssetek!

Miközben szociálpolitikus, (nem diplomás) politológus vagyok, és tudom, hogy abból a bizonyos étkezési melléktermékből, nem tud senki sem várat építeni... -
asszem tudom melyik részével nem XXXD -
Részben egyetértek! -
Indigo #3836
-
Nem csak a magyar valuta romlott...
-
jah.. nekem nyugodt a lelkiismeretem, hogy nem a Fideszre szavaztam, hanem a Jobbikra... nagyon szar banda került most kormányra.. -
Most az kicsit húzós lenne: jelenleg 5600 Ft körül áll...
-
Indigo #3832 Hoznák, ha lenne. -
Igen, mindkettő megéri.
-
Thehutról F3:GOTY-ot 5200-ért hozták tokkal vonóval. -
ratgab #3829 Véleményeket kérhetnék? Tudok 6000 Ft-ért Fallout 3 game of the year edition-t angol nyelvű,
Oblivon game of the year edition 5000-ért.
Szerintetek megéri, mármint árban? -
Fidesz...az van... -
Politika. -
Indigo #3826 Zuhanunk a szakadékba... :/ -
Reggel 9:19-kor:
1 euro = 280,8 Ft
1 font = 337,3 Ft
1 dollár = 230,5 Ft
Most:
1 euro = 286,5 Ft
1 font = 346,4 Ft
1 dollár = 237,9 Ft
Mi az isten van itt???
-
ratgab #3824 Úgyis akartam rakni a kártyámra! Utána megfontolom! Kedvelem ezt az oldalt nagyon!
-
Így van. -
OTP megtakarítás/kamat ügyekben verhetetlen. Minden másban borzalmas... borzalmasan drága. -
(meg MINDEN más is ingyé' jön) -
Nekem ingyen van a mastercard is. Hja, nem birka OTP-s vagyok :D -
ratgab #3819 Ha fizetek pl. 200 Ft-ot, akkor 1 hónapig leszek VIP? -
"mert mit csináljon..." -Gondolkozzon! -
SG reklám bármely SG topicba nyugodtan mehet, ez 100%.
SG VIP regisztráció -
ratgab #3816 Hogyan? Jó lesz pm-ben is ne szemeteljük tele a topikot! -
Támogasd a fórumot :-) -
ratgab #3814 Lennél olyan kedves és elárulnád, hogy hogy tudod szerkeszteni a hozzászólást, mert nekem még sose sikerült!
Előre is köszönöm! -
Tényleg... a HÜLYÉK szó sokkal találóbb :-D
Az aki a politikusokra hallgat mi más lenne... tőlem éhen is pusztulhatnak az 1.6-os Suzuki Swift 0%-ékkal 20 ezerért elvihető hulladékukkal együtt :-) -
drága barátom azok, akik felvették a devizahitelt, azok nem hazárdírozók, hanem beetetettek. A kormány, meg a vállakozók nyomták bele az emberekbe, akiknek volt más problémájuk, nem hogy számolgassanak meg tervezgessenek.... Azt mondták a nagyon "okos" emberek ott fent, hogy az a jó, a nép meg hitt, mert mit csináljon... -
Indigo #3811 OFF:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem ugyan nincs devizahitelem, de azért sajnálom azokat, akiket annak idején "beetettek", úgymond elhúzták előttük a mézesmadzagot, hogy hú, milyen jól fognak járni, ha euróban vagy svájci frankban veszik fel... Természetesen ez valamilyen szintem hazárdírozás, és a saját hibájuk...
Más kérdés, hogy a valuta drágulása nemcsak őket, hanem mindket is érint, és nemcsak akkor, ha külföldről rendelgetünk játékokat, hanem mert általában a megélhetés is drágulni fog... -
Na ezt hagyjuk, mert elvesztem a fejem. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A devizahitelesek /nem érdekel ha van köztetek is ilyen/ fogják be amit lehet, ha lehet mindent. Azért vettek fel anno devizahitelt mert arra apelláltak a marhák, hogy még nyernek is az ügyön, ha erősödik a forint. Hát nem jött be. És most azon törik a fejüket odafent, hogy lehetne segíteni a hazardírozókon? KIT ÉRDEKEL!? -
Vaterával, és hardverapróval sem jártam rosszul.
Talán szerencsés vagyok [vettem lottót!]...
-
A MP2 és a SA naon ütős. Én tartózkodom a magyarapróktól. Grat, hogy szerencsével jártál. -
Ezen az amerikai 60-as éveket idéző ET:QW traileren hangosan felkacagtam...
-
ET:QW: Botokkal otthon, és majd megnézem, hogy ezzel az 1 MBitesnek álcázott hulladék nettel mennyire bírja...
-
Indigo #3805 Ezúton is köszönjük drága politikusainknak, hogy mindig a magyar "kisember" érdekeit szem előtt tartva politizálnak... A devizahiteleseknek pedig részvétem, most megint jól beléjük rúgtak... -
Indigo #3804 Jesszusom! Mintha csak az elmeroggyant Steve Ballmert hallottam volna... 
És botokkal fogod majd játszani?
A San Andreas-hoz és a Max Payne 2-höz grat! A többi engem sem igazán mozgat :) -
ratgab #3803 Azt a büdös... tényleg mennyit emelkedett a font árfolyama, hát ebből így nem lesz rendelés egyelőre pedig találtam Oblivion Game of the Year edition-t Zavvi-n és Game-n is! -
ratgab #3802 Mondjuk Alan Wake-t ha lenne konzolom, akkor sem venném meg, ugyanis nem komálom a horrort. De a sztorija miatt érdekel, hogy mi lesz.
Akkor mivel én youtube-on "végigjátszom" a játékot, akkor én most lopom azt elloptam?... XD