311803
  • w77d
    ez is tény.... a magyar csak a szerencsétlen barmokat tudja megválasztani...
  • davidka003
    Az előző banda sem volt jobb.
  • IMYke2.0.0.0
    Azzal én sem... :)
    Én az F-betűsre szavaztam. Üssetek!

Miközben szociálpolitikus, (nem diplomás) politológus vagyok, és tudom, hogy abból a bizonyos étkezési melléktermékből, nem tud senki sem várat építeni...
  • w77d
    asszem tudom melyik részével nem XXXD
  • Carlos
    Részben egyetértek!
  • Indigo
  • IMYke2.0.0.0
    Nem csak a magyar valuta romlott...
  • w77d
    jah.. nekem nyugodt a lelkiismeretem, hogy nem a Fideszre szavaztam, hanem a Jobbikra... nagyon szar banda került most kormányra..
  • IMYke2.0.0.0
    Most az kicsit húzós lenne: jelenleg 5600 Ft körül áll...
  • Indigo
    Hoznák, ha lenne.
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, mindkettő megéri.
  • Carlos
    Thehutról F3:GOTY-ot 5200-ért hozták tokkal vonóval.
  • ratgab
    Véleményeket kérhetnék? Tudok 6000 Ft-ért Fallout 3 game of the year edition-t angol nyelvű,
    Oblivon game of the year edition 5000-ért.

Szerintetek megéri, mármint árban?
  • Carlos
    Fidesz...az van...
  • Tinman #3827
    Politika.
  • Indigo
    Zuhanunk a szakadékba... :/
  • IMYke2.0.0.0
    Reggel 9:19-kor:
    1 euro = 280,8 Ft
    1 font = 337,3 Ft
    1 dollár = 230,5 Ft

Most:
    1 euro = 286,5 Ft
    1 font = 346,4 Ft
    1 dollár = 237,9 Ft

Mi az isten van itt???

• ratgab
    Úgyis akartam rakni a kártyámra! Utána megfontolom! Kedvelem ezt az oldalt nagyon!

• Tinman #3823
    Így van.
  • Tinman #3822
    OTP megtakarítás/kamat ügyekben verhetetlen. Minden másban borzalmas... borzalmasan drága.
  • arty
    (meg MINDEN más is ingyé' jön)
  • arty
    Nekem ingyen van a mastercard is. Hja, nem birka OTP-s vagyok :D
  • ratgab
    Ha fizetek pl. 200 Ft-ot, akkor 1 hónapig leszek VIP?
  • Carlos
    "mert mit csináljon..." -Gondolkozzon!
  • Tinman #3817
    SG reklám bármely SG topicba nyugodtan mehet, ez 100%.

SG VIP regisztráció
  • ratgab
    Hogyan? Jó lesz pm-ben is ne szemeteljük tele a topikot!
  • Tinman #3815
    Támogasd a fórumot :-)
  • ratgab
    Lennél olyan kedves és elárulnád, hogy hogy tudod szerkeszteni a hozzászólást, mert nekem még sose sikerült!

Előre is köszönöm!
  • Tinman #3813
    Tényleg... a HÜLYÉK szó sokkal találóbb :-D
    Az aki a politikusokra hallgat mi más lenne... tőlem éhen is pusztulhatnak az 1.6-os Suzuki Swift 0%-ékkal 20 ezerért elvihető hulladékukkal együtt :-)
  • w77d
    drága barátom azok, akik felvették a devizahitelt, azok nem hazárdírozók, hanem beetetettek. A kormány, meg a vállakozók nyomták bele az emberekbe, akiknek volt más problémájuk, nem hogy számolgassanak meg tervezgessenek.... Azt mondták a nagyon "okos" emberek ott fent, hogy az a jó, a nép meg hitt, mert mit csináljon...
  • Indigo
    OFF:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nekem ugyan nincs devizahitelem, de azért sajnálom azokat, akiket annak idején "beetettek", úgymond elhúzták előttük a mézesmadzagot, hogy hú, milyen jól fognak járni, ha euróban vagy svájci frankban veszik fel... Természetesen ez valamilyen szintem hazárdírozás, és a saját hibájuk...

Más kérdés, hogy a valuta drágulása nemcsak őket, hanem mindket is érint, és nemcsak akkor, ha külföldről rendelgetünk játékokat, hanem mert általában a megélhetés is drágulni fog...
  • Tinman #3810
    Na ezt hagyjuk, mert elvesztem a fejem.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A devizahitelesek /nem érdekel ha van köztetek is ilyen/ fogják be amit lehet, ha lehet mindent. Azért vettek fel anno devizahitelt mert arra apelláltak a marhák, hogy még nyernek is az ügyön, ha erősödik a forint. Hát nem jött be. És most azon törik a fejüket odafent, hogy lehetne segíteni a hazardírozókon? KIT ÉRDEKEL!?
  • IMYke2.0.0.0
    Vaterával, és hardverapróval sem jártam rosszul.
    Talán szerencsés vagyok [vettem lottót!]...
  • ffxi
    A MP2 és a SA naon ütős. Én tartózkodom a magyarapróktól. Grat, hogy szerencsével jártál.
  • IMYke2.0.0.0
    Ezen az amerikai 60-as éveket idéző ET:QW traileren hangosan felkacagtam...
  • IMYke2.0.0.0
    ET:QW: Botokkal otthon, és majd megnézem, hogy ezzel az 1 MBitesnek álcázott hulladék nettel mennyire bírja...
  • Indigo
    Ezúton is köszönjük drága politikusainknak, hogy mindig a magyar "kisember" érdekeit szem előtt tartva politizálnak... A devizahiteleseknek pedig részvétem, most megint jól beléjük rúgtak...
  • Indigo
    Jesszusom! Mintha csak az elmeroggyant Steve Ballmert hallottam volna...

És botokkal fogod majd játszani?

A San Andreas-hoz és a Max Payne 2-höz grat! A többi engem sem igazán mozgat :)
  • ratgab
    Azt a büdös... tényleg mennyit emelkedett a font árfolyama, hát ebből így nem lesz rendelés egyelőre pedig találtam Oblivion Game of the Year edition-t Zavvi-n és Game-n is!
  • ratgab
    Mondjuk Alan Wake-t ha lenne konzolom, akkor sem venném meg, ugyanis nem komálom a horrort. De a sztorija miatt érdekel, hogy mi lesz.

Akkor mivel én youtube-on "végigjátszom" a játékot, akkor én most lopom azt elloptam?... XD