311803
-
Na beállok én is a sorba!(igaz már van pár eredeti játékom)
Most intézek egy bontatlan Crysis-t 1. kiadásos borítóval!2000 pénzért!Drukkoljatok hogy jövőhéten már a kezemben legyen!
-
Zóanagyvarázsló #3880 G2Playre ne biztasd! Eleve ne kértjék el az igozálványát, másrészt letöltős oldal, és általuk eladott CD-kulcasokat már bannoltak (Blood Bowl). -

-
SC eddig 4 részét vittem végig. Az első 3 iszonyat jó, a 4. sajnos anno mikor kijött csúnyán bugos volt. 5.-et még nem vettem meg.
Konzol = Metal Gear Solid
PC = Splinter Cell
Lopakodós, ötletes, jó hangulattal megáldott, szép grafikájú mindegyik rész, szívem egyik csücskei. -
NHLFAN #3877 Splinter Cell-eket érdemes megvenni?Legalábbis az első 3-at?Nem játszottam velük csak nagyon keveset viszont,kurva jó kritikákat kapott mindenhol a játék. -
ratgab #3876 Na úgy néz ki megvalósul a biznic és meg tudom venni 5000 Ft-ért postaköltséggel együtt az Oblivion Game of the Year edition pc-s verziót, igaz bontott, de még így se rossz az ár! Elvileg hétfőn postára is adják, mindez a balról 6. linkről a bannerben, ezért köszönet jár IMYke-nek a linkért! (Az egészben az a poén, hogy még külföldön se lehet jelenleg kapni ezt a kiadást, szóval bőven megéri :-D)
-
NAh ezek miatt ne menj ki az utcára mert baleset érhet.
Amúgy grat:)Magam is megvettem volna.
Egy kérés.VAjon azért teszik rá ezeket az exclusive feliratokat meg hasonló baromságokat h tudjuk h nem teljes árú a játék és így nem ér annyit.
Mert engem pl rávesz arra egy ilyen tok hogy vegyek egy olyat amin nincsen felirat drágábban. -
Perzsia hercege.
-
bennem felmerült már az ötlet, spórolhatnánk a postán, már amennyiben egy városban lakunk :D mert ugyebár itthon tovább postáztatni már nem érné meg, emrt ugyanott vagyunk, sőt XD -
ratgab #3872 Arra nem gondolt még senki, hogy közösen be kellene rendelni cuccokat?
-
Ez igy egyszerűen nem igaz. Lehet, hogy találnánk olyan konstrukciot, ahol jobb, mint az átlag, de az otp a "nép bankja" és sokmindent megtehet, mert a kondicioktól függetlenül náluk marad a (csőd)tömeg. -
Grand Ages Rome -
#3849 -
Indigo #3868 Nincs mit ^^ -
Ígérem, hogy kijavítom, és köszönöm a jó tanácsot!
-
Indigo #3866 Imyke!
Ha a bannerban az árfolyam link címét kicseréled erre, akkor nem kell mindig mindenkinek még tovább kattintgatnia, hanem rögtön mutatja a forint árfolyamokat. -
mikusmate #3865 Múltkor Media Markt-ban láttam normál dobozos TTT-t ugyanennyiért. -
-
Beni521 #3863 tescoba szerváltam, sehol egy pici exclusive felirat, darabja 990 Ft volt.. igaz nem volt hozzá kézikönyv, de az az ubisoft exclusive -os dobozban sincs :) csak egy two thrones kéne hozzá hasonló áron szintén exclusive felirat nélkül :S
-
Indigo #3862 Ennyi plusz nagyon kevés ahhoz, hogy fizessek érte. De amúgy sem vettem volna meg, bőven elvagyok a 2. résszel, ha zúzni támad kedvem :) -
Indigo #3861 A játékban Elika végig mezítláb szaladgál, a képpel ezt figurázták ki :) -
pár új kocsi van és még több zúzható elem a pályákon, ennyi... -
Annyiért vettem most meg, de féltem hogy el fog fogyni ez a szép bádogtokos verzió. Érdemes még megemlíteni, hogy a Flatouthoz a második lemezen a Magyar Nyelvi Csomag található, köszönet a fordításért Fábián Csabának!
Akkor ruházz be ne habozz
-
A BiA-t 2.990 Ft-t nem voltam hajlandó ott hagyni, április végén.
Az autókás játékok kedvenceim, be fogok ruházni egy kis zúzdára, már látom :)
-
Tinman: Köszönöm, folytatom a szorgos gyűjtögetést :-)
IMYke: Mennyibe került akkoriban a BiA? Kíváncsiságképpen. Szerintem Flaout-ok közül ez a legjobb, mert sokan panaszkodtak, hogy "szinte" egyformák az autók, nos ebben a részben már nem, kifejezetten változatosak. A helyedben valahogy beszerezném ezt a verziót, jobban mutat egy ilyen original papírtokos mint a budget LV vagy EVM (vagy mittudomén mik vannak) verziók.
Azt az Alone In The Dark-ot a vaterán csaptam le, mint mindenki más is aki ott vette olcsón :-). A vice city-t sajnos ismét meg kell rendelnem mert ez meg az hiányzik belőle illetve nagyon "nyomorodott" szegény.
Jó játékot az új jövevényekhez
-
Első blikkre úgy tűnik...
-
Indigo #3855 Miért, a képen ledobni készül? :) -
Mindenféle spoiler nélkül [mert a WW,TT és a 2008 kimaradt az életemből, miközben csak utóbbi nincs meg eredetiben], ugye a játékban nem dobja le a Herceg a lánykát? :)
-
Szépen alakulsz :-) Keep up the good work
-
Pofátlanul irigy vagyok az Alone in the Dark gyűjtőidre is... és legfőképp a Vice City-dre...
-
Látod, mire "kényszerítettelek"? :))))
Steel BiA nekem is megvan, azonnal lecsaptam rá, amikor megpillantottam - az amúgy drágának tartott MediaM-ban -, potom áron.
Ez a FlatOut rész hiányzik a gyűjteményemből, ajjjaj... elkezdett viszketni a tenyerem...
-
Indigo #3850 A 2008-as PoP számomra csalódás volt. Ami miatt mégis végigjátszottam, az a jópofa párbeszédek miatt volt, tetszett, ahogy örökösen marják egymást :) Annak viszont örülök, hogy az új résszel visszatértek a "régi kerékvágásba".
Ám ez a Flatout Ultimate Carnage miben különbözik a Flatout 2-től? Mert annak idején kipróbáltam, és konstatáltam, hogy ez tök ugyanaz minden elemében, csak jobb graffal... Vannak új pályák, játékmódok, ilyesmi? -
URAK!
Tudnátok ajánlani valami jó kis GAZDASÁGI(!!!) stratégiát? (mint amilyen a pharaoh volt, vagy a ceasar sorozat. (a settlers 7 nem megy jól nálam, 10 mp-enként megakad (patchelt demo))) -
Csak vigyázz, mert ha postán rendeled félő, hogy gagyi verzát kapsz... -
PoP nagyon rendben van!
Anno én is egyben toltam le az összest részt :-)
PoP SoT varázslatos, néhol nehéz, de élvezetes kaland, WW darkos, ütős, 10/10 zenékkel, TT picit gyengébb, de illik a sorba. Sokan utálják a PoP cell shaded részét, de Elika miatt és varázslatos helyszínek, jó sztori miatt nekem az is nagy kedvenc. A Forgotten Sands meg még nincs meg... még drága :-/
-
Így van 
-
Ez a 990 Ft-os ultimate carnage?
/shocked/ -
Gratulálok IMYke a szépséges szép játékokhoz, az a San Andreas az nekem is megvolt még akkor vettem meg amikor megjelent, de kölcsönadtam egy vagy két éve na és azóta is el van tűnve, rendelek majd egyet eBay-ról. Szép a May Payne 2 is, és a Quake is.
Ahogy megláttam, hogy mindjárt dobsz képeket az új jövevényekről fogtam magam kocsiba ültem és bementem a galaxisba. Vettem két fantasztikus játékot.
Flatout: Ultimate Carnage [ORiGiNAL Package]
Brothers in Arms: Hells Highway [Steelbook Edition]
Azért hozzátenném, hogy a flatout-al majdnem átvertek mert valamilyen budget verziót dobott az asztalra, mondtam is neki, hogy kicsit igénytelen vagyok és hajlok a csúnya papír csomagolásos dupla dvd-s verzió felé. válasz: "jaaaaaa" és hozta is hátulról amire én vágytam.
Az utolsó képen látszik a szerény kis gyűjteményem, ezeket mind idén vettem, szép lassacskán kivétel a Lego Creatort és a két RollerCoaster Tycoon-t.
Üdv
-
nna gyerekek téma lezárva, mert kibaszott módon nem a témánál vagyunk :D
tegnap írtam, hogy megvettem a Prince of Persia összes részét. Az elsőt ma elkezdtem, hát simán emgérte már az a pénzét, alig várom már, hogy az összeset kiakasszam XD -
És csak a számító, pofátlan dögök tudnak bejutni oda... mert azok elég gerinctelenek ahhoz, hogy megtegyenek bármit érte.
Amióta (görög típusú) demokrácia létezik, ez így van.