311803
  • robotnyk
    néha azért csak fun vagy, ha starcraft fan nem is vagy. :p
  • Carlos
    Én most egy Flatout ultimate Carnage-en és egy world of goo -n agyalok. 990 és 890 -ért. (nem emléxem, hogy megvan-e a flatout vagy csúnya verziót toltam végig...)

Viszont 25K a Starcraft 2 CE-ért nekem egy picit húzós. Hálistennek nem vagyok nagy fun.
  • IMYke2.0.0.0
    Mindenképp megéri!
  • Fabio Capello
    lol :D

L4D1-et akartam venni, múlt héten néztem, 2800 forint, mondom fasza is lesz, megveszem, ma nézem, 3500 -.-"

Rohadjanak meg a politikusok meg a barom elszólásaik
  • Katun
    Gyerekek ez de gyönyörű.
  • NHLFAN
    Syberia-ról mi a véleményetek?Megéri megvenni?
  • ratgab
    Ne megköttettek a Biznicek: héten érkezik egy Oblivion game of the year és egy Star Wars Kotor 1! :-D
  • arty
    olvass vissza...
  • FSpofon
    ne az amerikai oldalról rendelj játékot
  • Katun
    Hello Bello!

A mai nap kicsit elnosztalgiáztam NFS szempontjából és pár szépséget az Amazon.com-on láttam is. Nos a kérdésem a következő, olvastam ezt azt és láttam, hogy külföldre nem küldenek semmilyen árut. Ez igaz? Próbált már rendelni innen valaki valamit?

Köszönöm előre is
  • FSpofon
    nézelődsz? mit? régen volt egy telefonos csaj de most már csak fiúkák állnak a pult mögött
  • Carlos
    akkor fizess.
  • Rowlend
    Én ennyire nem foglalkozom a játék vásárlással. Nem szoktam előre tervezni hanem ha járok Pesten vagy arra felé akkor beugrok és nézelődök.
  • w77d
    figyu ezt nagyon könnyű kiküszöbölni, én is úgy szoktam. Délelőtt összeválogatotd a cuccot neten, leadod a rendelést személyes átvétellel, délután elmész a boltba és láss csodát, jóval olcsóbban jösz ki ;)
  • Rowlend
    A webshop az. De az üzletben minden drágább.
  • w77d
    viszont a Galaxis magyar boltok közül magasan a legolcsóbb...
  • FSpofon
    ebay.de ebay.co.uk yo
  • IMYke2.0.0.0
    A CDGalaxis "olcsóbb" az 576-nál, és az eBay-nél is [utóbbi esetében nagyon, de nem lehetetlen kifogni egy jobb ajánlatot is, csak postázzanak EU-ba is...]
  • ratgab
    Hát igen a Cdgalaxisnál vannak igencsak "vicces" árak. Például az milyen vicces, hogy viszonylag jó valutaárfolyamnál külföldről olcsóbban be tudod rendelni a játékokat, kivétel ha valamit akcióznak CDGa.-nál, az általában megéri.

Viszont ez a mostani magas árfolyam kedvez nekik.

Más: Úgy néz ki, hogy rá tudom tenni a markom egy eredeti Star Wars Knights of the Old Republic-ra (kedvenc játékom), eddig sose volt pénzem rá, meg drága is volt, de most meglessz juhéééjj :-D
  • IMYke2.0.0.0
    Mert mindkettő eléggé vicces árakkal dolgozik...
  • IMYke2.0.0.0
    Pedig az új sorozat legjobbja - elhiheted.
  • Atkamon
    Megválaszoltad magadnak a kérdést szerintem... :D
  • balee4
    Brütal Legend (PS3) megéri 4500-ért? (bontatlan) Videók alapján baromira bejön.
  • ProEvoFan
    nem tudod!!!! sajnos én sem tudtam
  • NHLFAN
    én meg hogy jártam:amazon.de-ről tudtam volna rendelni új Stalker fémdobozost-nem mindig engedi,csak akkor ha éppen van az amazon tulajdonában és nem valami viszonteldóéban.Közben vaterán valaki közel azonos árban odaadta volna,de licitre.erre valki felüllicitált és az amazonól is eltűnt a cucc:(
    legközelebb nem gondolkodom,rögtön veszem:)))
  • S2000
    Gratula hozzájuk, SA-ra én is vágyom már egy ideje. Meg is rendeltem már egy helyi boltban, csak még nem jött meg sajnos.
    Viszont, ha jól tudom, az a verzió fekete dvd tokban van, nem ilyen áttetsző-opálosban. Valaki nem tudja, mennyiben különbözhet a tartalmuk? Térkép annyira nem létszükségletem, viszont a vastag kézikönyvnek örülnék.
  • w77d
    A kirakatban tényleg üres dobozok vannak, de az csak szemléltető eszköz, nem azt kell levenni. A pultnál kérsz és kapsz origit... De vigyázni kell náluk. Én az Árkád 576-ban kétszer is jártam úgy, hogy egy kibontott verziót akartak adni azzal a szöveggel, hogy az utlosó. mondom jóvan gyerekek akkor haggyuk majd veszek máshol, ezt a kódot már csak az nem látta, aki vakon született. Erre fejéhez kap, hogy áááá most jut eszembe hogy van még egy origi.. így végül vettem origit, de nagyon rá akarják dukmálni az emberre a bontottakat. Máshol nem volt ilyen, de az Árkád 576-ban a három vásárlásom alatt 2-nél ezt eljátszották. De láttam hogy az utánam lévőnek is bontottat adott a srác, de a szerencsétlen nem reklamált...
  • Indigo
    Ezért nem kell levenni a polcról, hanem kérsz egyet az eladótól...
  • davidka003
    576-ban tényleg az van, hogy mikor leveszel egy játékot a polcról akkor az a tok üres és a kasszánál rakják bele a lemezt?
    Kedden majd megyek hozzájuk hátha lesz még náluk Condemned első rész. Pár hete láttam egy ezresért de akkor meg valahogy elmaradt a vásárlás most megvenném, mert jó kis játék volt.
  • ratgab
    hardverapro épp most láttam egy eladó bontatlant Alone in the Dark limited edition-t, ha valakit érdekel...
  • balee4
    Hát ja vannak hülyeségei, főleg a vége durva..., na de nem akarok spoilerezni.
  • w77d
    hát jah, max viccként, semmi esélye a Galaxis mellett :)
  • Tinman #3929
    Tényleg! 576 viccként beleférne :-)
  • Rage47
    576 és ebay miért nincs a bannerben?
  • Tinman #3927
    Hát igen... alapmű! Grat!
  • w77d
    amúgy sok tekintetben naggyon szar és idegesítő a játék. Pl, miazmár, hogy a forgó penge amikor eltalál, nem a forgásirányba nyom tovább, hanem visszaránt a csapda közepére? meg többször volt, hogy hiába nyomtam az r gombot, hirtelen egyszer csak nem észlelte és így elhasználtam több homokgömböt. Na meg a kamerakezelés, az minden idők legszarabbja, sosem láttam még ilyen átláthatatlan kezelést...egyszer csak gondolja magát és irányt válta a kamera, és persze az irányítás is, én emg rongyolok bele a csapdába....
  • balee4
    Elvileg ha minden igaz, jövő héten megveszem a PS3-at, mellé egy Heavy Rain-nel és God of war 3-al. És egy HDTV-vel, nem lesz olcsó mulatság. :D
  • davidka003
    Ilyenek ezek a régi játékok. Legalább van benne kihívás. A 2008-as pop meg tök könnyű.

Én jelenleg a Machinariummal szenvedek. Ilyen nehéz játékkal én még nem találkoztam. :D
  • balee4
    Több ilyen rész is van, nekem simán ment, kezd újra egy régebbi mentéstől, és figyelj arra, hogy legyen több életed.
  • w77d
    gyerekek a POP első részével elakadtam ott, amikor a kiscsaj nyilazik nekem meg harcolni kell... annyi életerőm van mint egy kukacnak, inni nem tudok mert ott vannak és levágnak, nagynehezen kinyírok vagy 10-et, erre még vannak és közben a kiscsajt is kicsinálják.. ez a rész lehetetlen, impossible...