311803
-
Kész a kérdőiv. a CE -snél énis mindet megjelöltem... :) -
Ez a gyűjtői szemem egyik fénye! IMÁDOM!
Oltári nagy gratula! -
Rendkívül nagy gratuláció!!!
-
Kitöltöttem neked, sok sikert a szakdolgozathoz!
Látjátok kellett nekem panaszkodnom, hogy nincs itt a csomag még. Abban a pillanatban ahogy leütöttem a "MEHET" gombot itt a fórumon dudált a postás bácsi!
Kérésre készítek még több képet róla, de szerintem tudjátok milyen illetve mi van benne.
-
Szívesen.
-
Jungle #3996 Wow nagyon köszi!
-
Bannerben is... 
Remélem, sikerül minél több emberkének kitöltenie.
Pszt! Egy titkot is elárulok: A gyűjtői kiadásnál MINDENT bejelöltem... :)
-
Én is gondolkoztam rajta, mert olcsó de elég rossz játék tele hibával. -
Mé' az nem az Aragorn? 
Igen... erősen gondolkodtam rajta én is meg, a Flatout-on is, de olyan kiba. sokat vezetek (heti 1k simán megvan, tavaly ez a szám 2k volt/hét!), főleg Tiszaújvárosba is ^^, hogy csömöröm van az autós játékoktól már. -
Kitöltve. -
A Mount&Blade borítóról mindig a Gyűrűk Urás Aragorn jut az eszembe! 
Amúgy most én ezzel szemezek link
-
Jungle #3990 Ha van 5 percetek, töltsétek ki ezt a linket pls:
Videojáték kérdőív
Szakdolgozatomat videojátékokról, videojáték vásárlásról írom, minden segítséget nagyon jól jönne! (5 perces kb, több oldalon keresztül vannak kérdések a videojátékokkal kapcsolatban) -
Köszi :-)
És NEM nem játszottam még őket/velük, ha valaki kérdezné ;-)
1-et még várok, egy számomra nagyágyút... na nem akkora nagy, de nekem az.
Zavvi, nem annyira gyors... game eléggé, hut sem gyors szvsz.
Szemezek egy Dante's Inferno-val Zavvi-n, mert még így is veszett jó ára van, de így is túl sok pénzt veszek el fontosabb dolgok elől erre a hobbira :-/ -
De szépek! Gratulálok és jó játékot! Mik jönnek még? Vagy titok?
Nekem még mindig nem jött meg a Zavvi-róla csomagom. -
Pikk-pukk-pakk-pötty:
Még nincs vége azért a hétnek ;-) -
Most nagyon sokan jönnek ide a vársoba a Jabilba dolgozni!(Tiszaújban lakom)
-
Indigo #3985 Szoftvereket tesztelsz? Az sem rossz :) -
Indigo #3984 Tiszaújváros (sajnos ingáznom kell, de legalább van céges busz) -
NHLFAN #3983 Sherlock Holmes játékok megjelentek itthon rendes kiadásban vagy csak másod,harmadban?nem nagyon láttam normál kiadást sehol... -
Énis hasonlót csinálok, csak szoftvertájon. -
Jabil Circuit?Városilag hol? -
Indigo #3980 Az titok :P -
ne rizsázzz, a fizut mond XXXD -
Indigo #3978 Mit LOL? Direkt nem akartam konkrétabban írni...
De ha ennyire kíváncsi vagy, hát legyen. Elektronikai gyártó cég = Jabil, okostelefonokat, beltéri egységeket meg egyéb elektronikai cikkeket gyárt (bérgyártó cég, tehát mikor mire van megrendelés). Technikus = teszt folyamat technikus, a telefonok 100%-os működését ellenőrző tesztgépek felügyelete, javítása, karbantartása, kalibrálása, valamint a teljes tesztelési fázisnak a felügyelete, mérési eredmények figyelése, stb. Hosszú lenne felsorolni :) -
:D:D -
drogot árul -
És ez mit takar? "technikus" "elektronikai gyártó cég". LOL.
Itt elmondhatod szerintem. -
Indigo #3974 Köszi! ^^
Technikus leszek egy elektronikai gyártó cégnél :) -
Indigo #3973 Annyi volt, 2k. Az extra lemez sajnos nem nagy szám, egyetlen hallgatható dal van rajta, az eredeti Still Alive. -
mennyi a mirrors edge? -
Szép grat!
Milyen állás? :D -
Reg5 #3970 A Mirror's Edge-t mennyiért vetted? Én 2 ezerért szereztem be 3 hete, és nem kicsit meglepődtem, hogy volt benne extra lemez is. -
Indigo #3969 Jesszusom! Tiszta horror ami most a forinttal történik. Hová gyengül még?
másodikorbánkormány azonnal monnyon le! -
Indigo #3968 Gyerekek, nagyon heppi vagyok ma! :)
Sikeres állásinterjú (part two), és ma jött meg a Napoleon Total War Imperial Edition. Nagyon szép kiadvány. Külön tetszik ez a kihajtogatós megoldás [nem sok ilyennel talákoztam még, de a Gyűrűk Ura bővített változata (4 dvd/rész) ugyanilyen kihajtogatós tokban van - gyűjteményem egyik legszebb darabja].
A Mirror's Edge meg csak úgy jött... Nem volt tervben, de megláttam abban a bizonyos "hülye aki nem ide jár" áruházban jó áron, és mondom egye fene, úgyis végigviszem mégegyszer, aztán legfeljebb eladom.
-
ratgab #3967 Na az nem is rossz ár! Feltéve ha szereted az ilyen stílusú játékokat! -
Voltam helyi tescoba és itt sajna nem volt Brothers in Arms 3.
Átnéztem összes játékot polcot és találtam egy érdekességet.Máshol nem igen találkoztam ezzel a kivitellel.
Dungeon Lords,Spellforce 2,és Gothoc 3 egy pakkban 2990ft-ért! -
Jah igaz, nagy kedvenc az is.:) -
Zóanagyvarázsló #3964 Sőt, ha már Brütal Legend, akkor kár éppen a Full Throttle-t kihagyni, kicsit (ejtsd: pofátlanul) rövid, de azért szeretjük azt is :) -
Ok, tudom már eldöntöttem végülis magam, de egy kis megerősítést akartam, hogy jó játék. :D Bár Tim Schafer-től a Day of the Tentacle, Grim Fandango és Psychonauts atyjától csak jót várok. És a videók alapjáb bizony elmebeteg egy játék ez is. :D Szóval ha összejön a héten beújítok egy Brütal Legend-et. -
ooops...typo... Hehe... igazad van! :D