311803
-
Kösz :D
Nemsokára kezembe rakják a Starcraft 2-t is, meg a gépemre kerül a Heroes of Newerth. :p -
Hát aki szereti annak biztos jó, én békésebb játékokkal játszottam annak idején: RollerCoaster Tycoon, Stunt GP.
De amúgy gratula hozzájuk.
-
Nekem megvan a Diablo 2 + a kiegje.
jó vagyok?
-
Nekem is megvan az első kiadásos Crysis. Már csak a Warhead kéne ilyen formában a kiváló magyar szinkron miatt. "Csókolom a csápod, hogy alakulnál fossá" 
Nekem sem volt semmi bajom a sima Crysis-al, 3-szor végigvittem, delta fokozaton teljesen jó, főleg a sziget belseje a legjobb mikor megyünk a tankokkal a nagy síkságon. Én az idegenes részt kihagytam volna, jobban szeretek emberek ellen menni. -
én 3-al és a 4-el is sokat toltam,de a 5. a favoritom. -
-
A leggyengébb mostani NFS-nél is nagyságrendekkel szörnyűbb. Pedig, ha van valaki, aki rühelli az UG és azóta kiadott NFS-ek nagyrészét, az én vagyok :)
(kormánnyal néztem meg tavaly, abban a tudatban, hogy ez az überfrankó nfs. ehez képest az előző rész, az nfs4 szimulátor.) -
ebben nem értek egyet veled,nem szimulátor,de még mindig jobb mint a mostani nfs-ek -
ekte mint anyámék.. amikor itt vannak, lófaszt nem lehet csinálni, enm hogy játszani XD amúgy én is ilyen prioritási rendel dolgozok, csak az a baj, hogy vannak olyan játékok, amiben nem tudsz akármikor menteni, oszt végig kell csinálni egy fejezetet... nna de ha közben befutnak a vendégek, akkor baj van. Majd legfeljebb várnak a sorukra XXXD -
a grafikát 10 perc alatt megszokod, a gond a fizikával, irányítással van :) borzalom! -
[...]mert mindig szóval tart :D --- ezt én kifejezetten jó értelemben imádtam a legutóbbi asszonykámban. Mert, amikor kedve volt hozzá [és nem volt hulla a tanulástól vagy más egyébtől], akkor ott kibicelt, mellettem :)
-
Indigo #4110 csak - szerintem is - már kezdtem átesni a ló túloldalára...
Én is tapasztaltam sokszor magamon, hogy túl sok időt töltök játékkal, és volt, hogy fontosabb dolgoktól vette el az időt... Azóta, hogy úgy mondjam, benőtt a fejem lágya, felállítottam egy prioritást magamban, egy értékrendet, és megfogadtam, hogy a játék nem fog más, fontosabb dolgok kárára menni. Mostanság általában akkor játszom, amikor egyedül vagyok itthon, mert barátnőm dolgozik, vagy főzőcskézik, vagy otthon van a szüleinél, vagy nagyon leköti valami. Ha itthon van, akkor úgysem tudok úgy elmerülni egy játékban sem, mert mindig szóval tart :D -
Indigo #4109 Ezeket mind olyanok mondják, akik elvesztették gyermeki létüket és előbb utóbb megkeserednek vagy már meg is keseredtek az élettől.
Akárcsak a szüleim. Teljesen be vannak savanyodva. Szórakozni nem járnak, sem kirándulni, vagy ilyesmi... Csak a munka van, meg a tévé... De basztatnak, hogy nőjjem már ki ezt a gyerekes dolgot... Szerintem meg sokkal értelmesebb szórakozás, mint pl a tévét bambulni. Más hobbim is van amúgy, de szerintem erre szentelem a legtöbb időt, de csak mert hazajövök a munkából, akkor ez a legkézenfekvőbb és leginkább kikapcsoló időtöltés. Hosszabb napokra meg marad a bringázás, horgászat, stb. -
Nekem a legutóbbi kapcsolatomban sokallt be majdnem a Kedves, amikor egy időszakban rengeteget Quake 3-aztam online, még egyetemi kollégiumban [már nem jártam egyetemre, meg volt az abszolutórium és csak államvizsgára kellett készüljek, egy "kamu" kurzus mellett).
Nem mintha állandóan a Hanc nevezetű úrra vágyott volna, csak - szerintem is - már kezdtem átesni a ló túloldalára... :)
-
ratgab #4107 Kösz, én is épp most néztem! -
Indigo #4106 Jaja, Crysis teljesen rendben van. Nem tudom ki mire számított, de szerintem alaptalanul fikázzák. -
Indigo #4105 Ezzel teljesen egyetértek, soulmate :D Annyi különbséggel, hogy nekem kell saját ház/lakás, így ha ezt nézzük, sok pénzt elb*szok én is, mer' éppen le is tölthetném... De megoldom, hogy jusson is, maradjon is. Gazdag ember nem leszek sosem, az tuti (de ez nem is baj), de a hobbimra ésszerű keretek közt továbbra is áldozni fogok.
Erre a Dead Space-es sztorira azért kíváncsi lennék ^^ (Persze magánügy, teljesen megértem, ha nem akarod megosztani.) -
Srác reagált a Hardverapron!
-
Indigo #4103 Ezzel én is így vagyok. Olyan játékot veszek csak, ami vagy hosszú időre leköt, vagy mégegyszer (2x-3x...) végigjátszom, vagy előveszem újra (ilyen szempontból a moddolható játékok előnyt élveznek - pl. a Morrowind és Oblivion GOTY kiadások életem legjobb vételei voltak, időről-időre felkerülnek a gépre pár hétre :)). -
Hú gyerekek a galaxisnet-nél már elő lehet rendelni PS3-ra a Mafia 3-at.
http://cdgalaxis.hu/Playstation-3/17705/mafia-3.html
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ne nézzetek hülyének, tudom hogy csak félregépelés. -
Ez igaz.
-
ratgab #4100 DE knights of the nine nincs, Goty-ba az is benne van! -
CDGalaxisban van alapjáték és küldi is, de a körítés illúzióromboló...
-
ratgab #4098 Most a legolcsóbb, amit láttam 3000-ért van Bontottba, de láttam 5-ért is bontottba.Bontatlan meg 5600 volt legutóbb külföldön, de a pontott se nagyon ment 4500 alá! -
Várjátok meg, míg feldobom a talpam... hazamegyek ráírom, hogy háromezeröccáz' :-) -
ratgab #4096 Már rongyosra játszottam régebben, de így ilyen formában szeretném megszerezni! -
Anno 3990-ért volt országszerte tömegével, persze, hogy egyre beruháztam, de még fél évre rá is láttam egy csomó tesco-ba. -
ratgab #4094 Ugyanaz a véleményem, mint IMYke-nek, hogy egyben meg lenne az egész csomag! -
ratgab #4093 Ha nem, akkor nem kap tőlem pénzt, így járt, pedig vettem volna tőle gémet.
Van egy másik eladó tőle F3 GOty-ot akartam venni, 6 napja nem böffent vissza semmit! -
Személy szerint az, hogy nekem nincs meg az eredeti alapjáték, és a GOTY-el [ahogy tettem a III-al is] megszerezném a küldetéslemezzel együtt.
-
Szerintem csak annyi, hogy ritka. -
Gyerekek nekem megvan az Obli Goty, mi benne olyan nagy szám gyűjtői szemmel? -
Hát, őszintén drukkolok - nem nagyon akar válaszolni a srác. :(
-
ratgab #4088 Mi az Móka Miki tablettát reggeliztél? :-D De egyébként általában így jár, aki rosszul fogalmaz és még utána mentegetőzik is ( haverok szoktak az ilyen apró elszólásokra lecsapni olyan kegyetlenségggel, nade utána visszakapják)
Na jól van, ha hamarabb megszerzem a sráctól az Oblivion GOTY-ot, akkor megbocsátok! XD (VICC! XD) -
Ez meg a másik... ha valaki a saját gyermeki énjéről beszél, már félő, hogy azt mondják róla, hogy buzi. Mert ez nem menő.
Kb. ez olyan, mint amikor sétálsz az utcán és látod, hogy ismerősöd a kislányával sétál, odaszólsz, hogy de szép kislány, jó eséllyel lesz 2-3 járókelő, aki már magában pedofilt kiállt. LOL ez a világ. -
Már hiába, nem mosod le magadról... 

[VICC!]
-
ratgab #4085 Nyilván nem, az "ilyesmi" meg csak úgy jött magától, háttérinfó nincs hozzá. Csak még elolvastam mégegyszer a hozzászólásomat és egy kicsit félreérthetőnek tűnt, ezért akartam korrigálni. Ennyi. -
Hadd tanulják meg a saját bőrükön... kell is az. -
A fiatalabbaknak biztosan jól jöttek volna, okulásul... :)
-
"Nem vagyok ám bu...zi vagy ilyesmi "
Na az "ilyesmi" az érdekelne... az milyen? :-DDDD
Amúgy én se udvarolni akarok 'szod, csak a reakciómhoz hozzátartozik pár személyes tapasztalat, ami nem biztos, hogy itt a többieket érdekelte volna