311803
-
Bioshock 2 ajándék figurával 5 990 Ft -
Kellett neked konzolt venni... most a fél fizetésed játékra költöd :)
-
Kicsit sem vagyok beteg, de ezek jönnek a héten:
- God of War Collection
- God of War 3
- Uncharted 2
- Brütal Legend
:D -
úristen Pirates!!!!!
azonnal meg kell vennem:) -
Indigo #4317 Jaja, GRID a legjobb szerintem. -
Indigo #4316 Nem a 136. NFS-t meg a 456. kodot. Kb már mindenki kodot csinál meg nfs-t.
De a 136. Flatout-nál is ki lenne már a tököd... Egyébként épp az Ultimate Carnage a legjobb példája a lehúzásnak... :) (Mármint akinek megvan a Flatout 2, akinek nincs, annak tényleg jó vétel) -
Indigo #4315 Pirates! 
FEAR Gold
És igen, példát lehetne venni a CD Projektről... Mennyivel szívesebben vesz meg az ember egy ilyen kiadást, mint valami Ubifososat... -
Nekem a Racedriver: Grid jobban tetszik. Az is árkádos. -
Flatout tiszta móka és kacagás. Napjaink legjobb árkád autózúzdája rengeteg változatos játékmóddal:) Határozottan ajánlott. -
Sztímen 50%-os Krájzisz akció van. Külön-külön 10, és 7,5€-ért osztogatják. -
Jó is nagyon nekem is megvan eredetibe mint a 2. rész!
Ezt kéne valami cégnek "felkarolni" és kiadni egy új részt.
Nem a 136. NFS-t meg a 456. kodot. Kb már mindenki kodot csinál meg nfs-t.
KB mint az SSD a sarki kocsmáros is azt gyárt már
-
Rámegyek!
1. Iszonyat sokat gondolkodtam rajta... első körben nem is rendeltem meg.
2. Gyak. ingyen vót' majdnem, mekibe édességre több megy el egyetlen kajálás alatt.
3. Mindenki dicséri.
4. Párom már kedveli az autós csodákat, ha csak 2 órát ellesz vele és élvezi, már megérte :-)
-
te, mint antiótókázós és erre flatout... ??? :O -
Végül nem bírtam magammal...
Ezt csak amiatt,
hogy lássátok feleim szümütükkel, hogy 2x990 Ft-ért ezt ajándéknak hívják. Köszönjük CD Projekt! -
ratgab #4307 Főleg bontottba, pedig meg akartam tőle venni 5-ért postázva, de uccsó percbe visszamondta! -
5.000 Ft-ot [+1000 Ft pk, gondolom én] sokallom még.
-
ratgab #4305 Van egy Oblivion Goty Hardver-en én egy kicsit drágállom a mostani pénztárca méretemhez viszonyítva: 5000-ért adja a srác +postaköltség, de már bontott verzió! Ha érdekel elküldöm a linket!
Egyébként Kotor 2-t most raktam fel, kipróbáltam 2000-ért nagyon jó vétel volt, szépen felkúszott a gépre, simán el is indult minden oké vele! -
Én így vagyok a KoTOR-okkal és az Oblivion GOTY-val szintúgy.
-
ratgab #4303 Sajnos a többit(Oblivion GOTY, Jade Empire, Witcher bővített) meg már a kolléga eladta másnak, de másnem, akkor majd összeszedegetem apránként. -
Gratulálok! 
-
ratgab #4301 Na a mai napon végre szert tettem az egyik régi nagy kedvencemre a Star Wars Knights of the Old Republic 2-re rendkívül akciós áron. Igaz bontott játékról beszélünk, de egy karcolás nincs a lemezeken és a kézikönyvön sem, szóval tökéletes állapotban van. Mindezt 2000 Ft-ért.
Öröm, Bódottág. -
Köszi az értékelést.
HA valéamit lehet a fahrenheithez hasonlítani vagy egy lapon említeni az rossz játék nem lehet:) -
én majd megszeretném... -
Mert ez olcsó volt!
Nekem a játék kell nem a fémdoboz meg pár zene egy másik lemezen...
-
Hellsing47 #4297 mért nem a special edition-t vetted? :) -
Azon én is gondolkoztam, de a Warhead nekem nem tetszett fölösleges pénzkidobás lett volna! -
Én majd valamikor a Maximum Editiont akarom megvenni. -
Jó fél éve vettem, nekem is annyiba fájt :-) -
2000Ft -
Anno megvettem én is... mennyi volt? -
Megjött a drágaságom! 
-
Hasonló érzésekkel telített el engem is a játék. Bár mondjuk nem ennyire és nem mondanám hogy a legjobb játék de tény és való hogy PS3on az egyik legjobb cím. -
Szerintem is durván túlértékeled a grafikát. -
Grafika elég kontrasztos. Volt ahol szép, volt ahol kevésbé és a frém is ingadozott, ráadásul vsync és popup is van benne. Ha meglátod az Unchartedeket, akkor máris átértékeled a grafról alkotott képet:D
Játéknak 0a, mint interaktív film tökéletes. Kuriózum az biztos hisz csak egyetlen hasonló játék létezik a Fahrenheit. -
tökéletes de nem játék
gombnyomós film :D -
Az első játék amit PS3-on végigtoltam és baromi erős nyitó cím volt. Tegnap este mikor befejeztem, csak néztem percekig magam elé, mondom ilyen nincs, a Fahrenheit is a legjobb játékok között van (nálam a top5-ben), de ez, ez vmi elképesztő, messze durvább mint a készítők (Quantic Dreams) korábbi játéka. Mestermű. Az egész az elejétől a végéig tökéletes, hál' istennek a Fahrenheit-tel ellentétben itt nem vesz sci-fi irányt a sztori, mindvégig megmarad a valós mederben, de egészen a végéig nem tudjuk ki a titokzatos Origami Killer, bevallom nekem voltak sejtéseim ki lehet, de mikor megtudtam, hogy valójában ki az, anyáztam egy sort, mert mindenkire gondolna az ember, csak rá nem. (Persze mikor megtudjuk, már tökre logikussá válik az egész.) Ennyit a sztoriról, nem akarok spoilerezni, de a legjobban felépített, legérdekesebb, legizgalmasabb játéktörténet amit valaha végigjátszottam.
A Fahrenheit-ből már megszokhattuk, hogy rengetegféleképpen alakíthatjuk a sztorit, de itt a lehetőségek számát megszorozták még vagy 100-al, mert tényleg a legapróbb változtatások is egészen másfele sodorhatják a történetet. (kipróbáltam, szóval nem marketingduma) Annyi eltérő választási lehetőség van, hogy végiggondolva, rengeteg befejezés-változat lehetséges, mivel az összes irányítható, illetve fontosabb karakter sorsát megmutatja a befejezés, nem is igazán egy befejezésről beszélhetünk egy végigjátszás alatt sem.
Az irányítás ecsetelése is megér egy misét, a Fahrenheit-ből megszokhattuk a nem szokványos irányítást, de itt messze több és ötletesebb megoldással találkozunk: a mozgásérzékelős, vezeték nélküli és rezgős kontrollernek hála belevették az irányításba a mozgásérzékelést kihasználó feladatokat, rázni kell a kontrollert vagy oldalra, lefele, felfele suhintani, oldalra dönteni, kormányozni vele az autót, egyszerűen baromi jók ezek a részek. Néhol meg, mikor pl az elején borotválkozunk vagy beindítjuk az autót, vagy motorozunk rezeg a kontroller, bár ez utóbbi nem újszerű dolog, de nekem a felhasználása nagyon tetszett.
A játék azonban idő után elég nehézzé válik, mikor már a rengetegféle irányítási módot keverik, igaz ebbe az is belejátszik, hogy a legnehezebb fokozaton toltam.
A szereplőkről is érdemes szót ejteni, 4 karakterrel vagyunk felváltva és mindegyik részletesen karakterizált figura. Baromi szimpatikusak, a végére nagyon megkedveltem őket. Sztem a legjobb ha nem spoilerezek semmit róluk, hogy kik is ők, de annyit elmondhatok, hogy esetükben gyakorlatilag már nem is karakterekről beszélhetünk, hanem színészekről, hiszen valódi színészekről mintázták őket, de nem csak mintázták, hanem felvették az összes jelenetet és bedigitalizálták a játékba, ezért olyan baromi hitelese a mozgás, az arcmimika. Ez utóbbi tényleg annyira elképesztő, hogy hihetetlen. (na ezt jól megmagyaráztam) Nagyon hitelesek az arcmozgások, és a brutál grafikának köszönhetően gyakorlatilag teljesen valósak is. Ilyen hiteles arcábrázolást még egyetlen játékban sem láttam. (a Mass Effect 2 semmi ehhez képest)
Pl. Madison-t sztem nem lehet megkülönböztetni a színésznőről, akiről formázták.
A grafikáról szintén csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, az egyik legszebb játék, amivel eddig játszottam. A szereplőkről már volt szó, de az egész annyira részletes, gyönyörű, minden helyszín rettentően stílusos, vannak helyszínek, amelyek szó szerint fotórealisztikusak, az eső ábrázolása is nagyon durva, ahogy teljesen valósan folyik le pl az ember arcáról vagy a kocsi szélvédőjéről. Egyszóval: brutálisan gyönyörű a grafika.
A zene gyönyörű, főleg a menüben hallható főcímzene, a szinkronhangok (melyeket természetesen azok a színészek adják, akikről mintázták a játékbeli szereplőket) szintén telitalálatok.
És hogy miért beszélek folyamatosan színészekről? Sztem joggal beszélhetünk a játék esetében teljesen filmszerű élményről, tényleg annyira beleéli magát az ember, hogy voltak jelenetek, amikor (természetesen a brutál grafika ehhez sokat hozzátett) olyan hatást ért el a játék, hogy legszívesebben együtt sírtam volna a szereplővel. Ilyen játékkal bevallom még nem találkoztam, ezért is mondom azt, hogy gyakorlatilag ez már nem is játék, hanem film. (amelyet mi játszunk)
Rengeteget lehetne róla még írni, de spoiler nélkül nem igazán lehet a játékról mélységeiben beszélni, ezt tényleg mindenkinek látni kell.
A játékidőről még annyit, hogy: tuti, hogy elsőre 10-12 óra volt. És ma megnéztem még egyfajta befejezés-részt (2 szereplő sorsa változott csak meg) és csak az utolsó 5-6 jelenetet játszottam újra, de ez is volt plusz 3 óra. És még mennyi elágazás van...
Negatívuma sztem nincs, voltak ugyan elég nehéz részek (igaz ez a legnehezebb fokozatnak is felróható), de még így is pár újrakezdés, kis gyakorlás után teljesíthető minden. Buggal, fagyással egyszer sem találkoztam.
Megszületett a tökéletes játék.
100% -
lökheted, hadd fájjon a szívem :D -
Érdekel titeket bővebb, spoilermentes Heavy Rain élménybeszámolóm? :D -

-
Én is... csak sajnálom, hogy nem játszhatok vele én is... :D Bár ha egyszer konzolt veszek, akkor az PS3 lesz... de ez nem mostanában lesz úgy érzem:D