311803
-
Quarantine 
Még nem is láttam a dobozát:) -
Mondja ezt egy olyan ember aki egyszer azt mondta, hogy inkább költ a gépére mint nőkre. Be lehet fejezni az álszent dumát..:) -
Ég világon semmi közük egymáshoz. Nem lehet a Grid-et a Flatout-hoz hasonlítani. GRID autóverseny, Flatout meg vidám roncsderbi. -
artschi2 #4358 Számomra a LBA kivételével mind kiváló játék, jó vétel. -
Jó aza Quarantine pedig. Szerintem elég sok játék meríthetett belőle (gta, interstate).
Ebben a Motoracer részben van a kínai nagyfalas pálya. Mondjuk én a gyorsasági pályákat komálom. Talán a legjobb motoros játék (legújabbakkal nemnagyon játszottam mostanában).
LBA-ból sajna csak classics kiadás, de tűrhető áron volt, és legalább nem floppy-s verzió.
Többnyire nem azért szerzem be őket hogy most játszak velük. Inkább emlékből veszem meg őket. Tudjam mihez kötni. Nagyon sokat toltam velük. -
nekem a hp már csak dvd tokosként volt meg...és sajnos elkeveredett már valamerre -
NFS 3, StarCraft, Moto Racer! incredible... Gratulálok hozzájuk! -
Dobozos Hot Pursuit és StarCraft!!! 
-
Moto Racer 
Ebbena részben volt "A Kínai Nagyfal" pálya, ugye?! -
Istenem de elfelejtettem ezt a játékot pedig szerettem :) -
nem tehetek róla, nekem nem tetszett :D -
30-35 és nem értékeled a Quarantine-t? -
LBA, Carma2 

-
Legutóbbi kartonos szerzeményeim egy csoportképen:
-
A ME2 inkább már akciójáték, mint RPG... legnagyobb bánatomra.
#4327, #4318, #4315: Köszi! És igen, tessék megvenni Kalózokat! :-)
-
ratgab #4346 Egyébként bitang jó ajánlat az alapjátékért. -
ratgab #4345 Én ezeket addig nem veszem meg, míg ki nem adják összecsomagolva az összes DLC-vel! Nem fogom tán mindegyiket külön megvásárolni, ezt felejtsék el. Bármennyire is jó játékok! -
Igaz , pontosan ez volt az emailben írva: "Június 18., pénteken megjelenik nyári katalógusunk"
-
Ha így lenne, akkor már most érvényes lenne a katalógusuk... de nem... szóval, náluk még nincs nyár... 
-
A CD Galaxis-nál most köszöntött be a nyár
-
Kár, hogy már most nyár van...
-
Kár, hogy mind a kettőt megvettem megjelenéskor, pedig az a -2e most jó lenne. -
medal of honornál is ugyanez az akció van
l4d2 se rossz 4 ezerért -
Egyedüli ami lényeges az ez kb:
Ha vesz valaki Crysist vagy Warheadet vagy Classisot akkor a Crysis 2-öt 2ezerrel olcsóbban tehát 7990-ért kapja meg.
Ahogy nézem messze nálunk lesz a legolcsobb a Crysis 2. -
A kutya mindenit, ha szeretném az RPG-ket (persze van kivétel) akkor a Dragon Age és a Mass Effect 2 nagyon megéri a galaxisnál. -
Érdemes megnézni ezt a katalógust, július 2-től jó kis akciók lesznek 
CdGalaxis Nyár -
Pedig én tologatni fogom, ha meg veszem
-
Még a megjelenésnél meg is rendelném ha nem ilyen ótvar szar játékot kapnánk
-
pont az, mint bélyeget gyűjteni vagy hasonló "baromságok" -
Itt nem arról van szó, hogy megveszi és majd tologatja az asztalon, de hát te ezt nem értheted :) -
Persze hogy nem értem.Felnőtt embereknek mi örömük ebben. -
te ezt nem értheted -
5 évesek vagytok? Odavagytok ilyen szarokért! -
aztaku ez nekem is kell -
Gratulálok Tinman, a Flatout az nagyon jó játék. Fogod élvezni, a FUEL csak azért okés mert annyi pénzért otthagyni kár. A többi kettőröl nem nyilatkozom mert nem játszottam velük.
Jó játékot hozzá
Én most be lettem sózva, láttam valamit az E3-on.
Le is fotóztam nektek a Trailer-ből. Nekem kell majd egy ilyen:
Üdv
-
Néztem én is reggel, jó lenne... de CE már van, ergo ez kimarad. -
Azt majd használtan..., a 2 elvileg jóval jobb, és sztori szinten sincs sok kötődés köztük. -
és az UC1 ??? -
bammeg a kibaszott drága collectorsomhoz miért nem járt ilyen figura? -
Szerencsére ez még nem a fizetés, pályázaton "nyert" pénz.
Azért a fizu-ból havonta max 2-3 játéknál többet nem szándékozok venni. (ezeket is inkább kéz alól olcsón vagy külföldről)