311803
-
Gratulálok hozzá :-)
Amúgy a Bio2-t miért nem rendeled meg innen?
Üdv jó játékot az AiTD-hoz
-
Királyi darab, királyi áron!
-

A Bioshock 2 CE nem akar olcsóbb lenni a game.co-n... :(
-
Nekem nincs. :) -
nna mostmár tényleg mindenkinek van egy példánya itt XXXD -
Na, senki sem tippelt jól, senki sem nyert
Ma érkezett, a bontatlan példányom [3400 + pk, vatera]:

-
Aztarohadt! 
Barátibb áron elvinném, de ennyim nincs erre. -
Papiczky #4474 Én is láttam. Sajnos árban is NAGYON komoly :/ -
Ez nagyon komoly... Heroes Compendium
-
És a test-megszállás, a képességek is igen komoly izgalmakat, ötletelést hoznak a játékba.
-
Á, azért autóval kellene menni. Ez házhoz jött, és sokkal kisebb csomag.
-
Papiczky #4470 Szerintem megéri ha azt veszed, hogy két régi cuccal állsz szemben, míg a Jericho egy alapvetően zsír játék (nekem is megvan). Grafika, történet (nem hiába Cliver Barker!) ott van a szeren. -
egy Sharp led tv? :D -
Megérkezett a 2. csomagom... Lehet tippelni, hogy mi van benne :)))
-
üdv! most próbálom eladni 3 db játékom két evm-est(commandos 2,might and mgaic vii) meg egy fear gold 1.kiadást.szerintetek megérné a két evm-est egy jerichora cserélni ? másik nem érdekel valakit egy fear? -
Nem tudjátok lehet úgy csomagot kérni, hogy nem konkrét címre jön, hanem postán maradóként? Úgy tudom van ilyen lehetőség, lehet ennek vmi plusz költsége? Mert nálam bajos az átvétel, albimba nem fogadhatok csomagot. -
Bayonetta 10/10-es játék és bárkit kérdeztem mindenki azt mondta, hogy nagyon jó. -
Sztem tuti, azért full HD-ben reccenécmentesen jobb játszani, a PC-m meg nem hiszem, hogy elbírná így, sőt amilyen gyönyörű a képek, videók alapján a játék, még lehet, hogy jóval kisebb felbontásban sem menne maxon. Majd azért a vétel előtt megvárom a PS3-as teszteket, ha jól sikerült, már veszem is. :D
Héten lehet, hogy lesz egy Killzone 2. Szerintetek a Bayonetta megér 6500-at? -
Indigo #4463 Azt is PS3-ra veszed meg? :D -
És 2 hónap és itt a 2. rész, nagyon kíváncsi vagyok, hogy hozza-e az első rész szintjét. -
Indigo #4461 Jól is tennéd ;) A Mafia még mindig überelhetetlen a maga kategóriájában. -
inkább a Mafiát végigvinném mégegyszer mint azzal játsszak
-
Indigo #4459 Az első rész még élvezhető volt, én végigtoltam olyan szinten, hogy minden üzletet, raktárat elfoglaltam :) Nem mondom, hogy igazán jó játék, de azért élvezhető, és a hangulata a filmeket idézte. Na ez a második részről már nem mondható el, az egy borzalmas játék, gagyi, szar, hatalmas csalódás. -
-
szvsz mindkettő borzalmas :) -
Első szerintem rohadtjó volt, 990-ért vedd meg hamar:)
második kimaradt, de amit hallottam róla, nem is baj. -
NHLFAN #4455 Godfather 1-2-ről mik a vélemények?Az első rész 990.-ft.Érdemes őket megvenni?Köszi -
Indigo #4454 Ötletes megoldás. GOG.com-on is ilyen van, már fel is pakoltam rá 22 játékot ^^ -
Indigo #4453 Köszi! 
Felületesen megnézegettem őket. Első benyomás alapján elég messze állnak a Where Is It-től, de majd kipróbálgatom, melyik mit tud, és meglátjuk. MediaMan tűnik a legjobbnak, dehát az megint nem ingyenes :( -
-
ty ^^ -
MediaMan program - a "vásárlás" is megoldható.
-
ilyen virtuális polcot hogy lehet szervírozni? :] -
Hát igen, mindegyik brütális, de a Brütal Legend sem rossz, nagyon beteg egy játék, Jack black nyomatja keményen a poénokat. -
Korábban linkeltem őt [nem ingyenes]:
Freeware:
- My DVD Catalog v1.4.0
- BG CD Manager v1.42
- disclib v2.0
- Visual CD v4.2
-
Vannak ott azért elég ütős darabok. Meg a budget-eket sem kell egyáltalán szégyellni, még mindig jobb, mintha warez lenne. Én pl nagyon örülnék, még az EVM-es TR-eknek is...előző generációs TR-ekből egy darab sincs meg nekem. 
Amúgy gyűjtögetésem kezdetén nem igazán foglalkoztam, hogy budget vagy nem, így pl vígan kotorásztam a Tesco játékturkálójában is, onnan lettek pl "Cool Games"-es Driver3 meg Rally Trophy-m, amiknek akoriban nagyon örültem, mostanában már kevésbé a nagyon igénytelen borítójuk miatt. :) -
Silent Hill 3, Jericho 
És a többi régi játék is ott van a szeren! -
Indigo #4444 OFF:
Tud valaki hasonló katalogizáló progit, mint a Where Is It, csak ingyenes (esetleg open source)?
Néztem a honlapjukon, megvehetném 40 $-ért, de nekem annyit nem ér. Esetleg 5-10 $-t adnék érte, de nem 40-et... -
gyerekek ha már megvettem, most nyomulok picit ezzel a Rogue Warrior csodával... nem olyan rosz mint aminek elsőre mondták, könnyed lövöldének teljesen rendben van... -
Enter the Matrix-et gyönyörű dobozban kb 2000 Ft-ért szereztem be ebay-ről egy éve kb, Path of Neo-t is, Matrix Online-t meg még olcsóbban, mert ugye vége lett.