311803
  • Rowlend
    Én is pár hónapja vásároltam a PS3-at.És azóta se bánt hogy ennyit kiadtam rá mondjuk a játék árak picit borsosak de erre is van megoldás pl a használt játék vétel :)
  • Atkamon
    Én is, de még sosem szaggatott egy játékom sem.

#4519: Igen.
  • szabii98
    Ja rendben:D
    És akkor a postaköltség az 1£ ahogy mondtad?
  • w77d
    én ilyen hülye maximalista vagyok.. ha nem tudok minden csúszkát maxra tolni és mindent bekapcsolni élsimítással együtt, akkor nyűgös vagyok XXD
  • giorgio81
    Az a gyakorlatban inkább 7-15 nap, megnézem mikor vagy neked az zavvitől 2 nap alatt.
    Kétszer rendeltem tőlük,mindkettő majdnem két hét alatt volt itt, és nem vidékre hanem Pesten.
    Ők a leglassabbak az angolok közül. Ebay.co.uk-ről rendeltemvalami valami utolsó angol falu játékboltjából( kis túlzással), na az itt volt 3-4 nap alatt, pedig nem azt várná az ember.
  • balee4
    Nem is azért írtam, tőlem még nem láttatok és nem is fogtok flame-t, ha vkinek továbbra is a PC a szíve csücske és azt fejleszti, hát tegye, szíve joga. Én is fejleszteném, ha tényleg megérné, mert olyan jó játékok jönnének ki rá. De sajnos szinte alig érdekel vmi. Igazából a játékok miatt döntöttem a konzol mellett.
  • Atkamon
    Azt a Bioshock 2 CE-nél írják, rád az nem vonatkozik semmiképpen sem:) De amúgy kiszállították nekem is úgy, hogy ez oda volt írva.
  • szabii98
    Oké ;)

És akkor most mi is van?Mármint a #4487 hszre értem?
  • arty
    2-7 nap, általában
  • szabii98
    Üdv!
    A Zavviról szeretnék játékot rendelni, az Assassin's Creed 2-t.Körülbelül mennyi idő amíg ki hozzák?
    Előre is köszi a választ!:)
  • Atkamon
    Na igen, ezt én sem értem, hogy neked mit kéne fejlesztened... Nekem a tiédnél gyengébb gépem van (1 videókari, 2 procimag) és még bőven elfut rajta minden új játék... A későbbi játékoknak is, amiket néztem, nincs még olyan hatalmas gépigénye, és azok is el fognak még futni a gépemen szerintem... Hát akkor még a tiéden...
  • ratgab
    Nekem egyébként dettó ugyanilyen konfigom van! A különbség annyi, hogy egy q6600-om van 9400 helyett, 2 giga GEil ram helyett, 3 gb kingmax, 8800 gt helyett 8800 gtx oc 768 mb van!

De nem is tervezek gépfejlesztést! (max egy új jobban szellőző gépház esetleg)

Ez a konfig már 3 éve hűen szolgál, akkor vettem ezt az összeállítást.
  • bakvarnyu
    Neked miért is kéne fejleszteni ilyen konfiggal.
  • IMYke2.0.0.0
    Ha jó árat szabsz neki, és vigyázol rá [dühödben nem csapod ötször a falnak a komplett játékot, tokostul-vonostúl], akkor én megveszem tőled.
  • mike01010101
    Koszi
  • IMYke2.0.0.0
    Azért ne forduljunk el nagyon a konzolos téma felé - arra vannak más topikok is - mert a végén komoly flame-háború lesz itt is...
  • balee4
    Lassan belátja mindenki, hogy felesleges gépet fejleszteni, fél éve még én sem gondoltam volna, hogy átpártolok a konzolok fele, de örülök, hogy így tettem, messze jobb játékok vannak rá. PC-re egyre kevesebb jó játék jön ki, a gépigények meg az egekben vannak.
  • w77d
    nemsokára asszem én is konzolos leszek. Amilyen árak vannak mostanság a PC piacon én nem upgradelek mostanság gépet, a gépigények persze folyamatosan nőnek...
  • Evin
    Én most csöppentem bele a konzolos világba, szóval talán elfogult vagyok, de nem rossz.
  • ratgab
    De egy végigjátszásra alkalmas! A véleményem ne tántorítson el. Csak majdnem 100%, hogy többet nem fogod elővenni.
  • ratgab
    Hát egy-két hónapja én is végigküszködtem, de a végére már nagyon unalmas volt. És a végső bossfight olyan volt, mint egy fogorvosi látogatás. Tudod, hogy hasznos (játék szempontból mert már vége lesz mindjárt :-D), de egyáltalán nem kellemes. És a végkövetkeztetés (amikor rájössz, mit miért) meg borzalmasan rossz. Persze ez az én szubjektív véleményem.

Egyébként általában nálam ritka, hogy az utolsó nagy boss kellemes emlékeket hagy bennem. Addigra már csak általában egy agyonbonyolított hiper-super erős enemyvel tudják a főhöst fogni. Ezen főellenek már inkább a frusztráció szintet növelik az élvezeti szint helyett!
  • mike01010101
    Mi a baj a Divintity 2-vel? Most terveztem hogy nekiallok
  • Indigo
    Én a Divinity 2-t érdemesnek tartottam rá, megvettem. Csak azt nem gondoltam volna, hogy a kiadó felmenőit ennyiszer fogom felemlegetni a kurva sztárfos miatt... De mostmár végigtolom, aztán eladom, ha nem kell senkinek, akkor összetöröm a lemezt. Kurvannyukat szopassák.
  • The Protector
    Ha szereted a boxot ki ne hagyd.De ha küzdősport akkor undisputed.Nagyon jó kis game.
    A bayonettára készülj fel mert kvanehéz lesz.Pc-s vizekről átevezve meg ne merészelj nehéz fokozaton indítani ott.
  • balee4
    Na akkor 3k-ért nem hagyom ki.
    Még egy FNR 4-en gondolkodom, 5k a Galaxisben. (ezzel is agyonpüfölhetjük egymást :D)
  • The Protector
    Nagyon nagyon jó móka.Csak ajánlani tudom.Tökélees választás.Ütni verni fogjátok egymást a tesódal.
  • Apus
    Ez a játék valahogy nem fogott meg, pedig C64-en irdatlan játékidőt beletettem, meg a remake is rohadtul tetszett. mindenesetre ha valakit érdekel, csapjon rá:)
  • arty
    army of 2 teljesen jó coopra! :)
  • balee4
    Ja Army-t tesómmal akarom coop-ban tolni, kíváncsi lennék, még ilyesmivel coop-ban nem játszottam. :)
  • balee4
    Héten veszek egy Bayonetta-t (6k), Killzone 2-t (4k) és lehet, hogy még egy Army of Two (3k). Ez utóbbiról vélemény?
  • Rowlend
    Szerintetek érdemes lenne megvenni a Divine Divinity 2-t és a Numen Contest of heroes-t?
  • balee4
    Nekem se, de nem is kell. :D
  • Katun
    Na ne már! Azért ajánlottam Imykének, mert nekem kb 2 hete jött meg Zavviról a Special Edition Bio 2-m még mutogattam is nagy büszkén. Ez elég szomorú, hogy tényleg így állnak hozzá :S
  • Atkamon
    Amikor én rendeltem is ki volt már ez írva, és mégis kihozták...
  • davidka003
    "Important Note! We can only ship this product to United Kingdom addresses. We apologise for any inconvenience. All prices include UK VAT and delivery."
  • Atkamon
    Én amikor rendeltem, 9700 forintot vontak le ;)
  • IMYke2.0.0.0
    A játék mindenképp.
    Még egy végigjátszás benne van a részemről - azt már egy oridzsinállal tervezem.
  • IMYke2.0.0.0
    Hú, ez nagyon jó ár!!!
    Szerintem, kiszorítom ezt a ~11 eFt-ot...
  • IMYke2.0.0.0
  • Atkamon
    Zavvin csak 30, annyit meg simán megér szerintem.