311803
  • w77d
    sok mindent nem tudsz még kiscsávó XD
  • doggy90
    mindenkeppen szerezd meg. mas elmenyt nyujt, mint az elso resz, de nem rosszabb! sot, a harcrendszer es az animacio is fejlettebb, raadasul valtozatosabb is.
  • Tinman #4559
    Mind a kettőt toltam. Elsőt PC-n, másodikat Box-on.
    Szerintem is jobb az első rész, de a 2. részben is vannak csúcspontok. 1x feltétlenül érdemes letolni.
  • kemszi2
    nem is tudtam,hogy egy bagoly is hozhat jó döntést
  • w77d
    nekem is ez a verzió van+ külön vettem az evot. Így teljes az egész...
  • kemszi2
    a race on szerintem így ebben a kiadásban teljesen jó benne van mindegyik ami kell.még egy gtr evo hozzá és kész a teljes paletta :)
    Csak az izom autókért megvenni ha van más verziód felesleges(bár szerintem nincs semmi baj velük),talán érdemes megnézni valamelyik oldalon nincs e módként hozzá
  • Daell Drow
    Sziasztok, asszem eljott az ido mikor mar a cdgalaxis keves lett nekem is. Es szeretnek steamen zavvin is venni jatekokat. A heten beballagok az OTP-be es csinaltatok bankartyat. Kerdesem az hogy mient kel csinalnom hogy a neten is tudjak biztossan vasarolni?
  • Totti5
    Próbáld ki, szerintem élvezhetetlen hulladékok, pedig a Forzába szeretem pl a 09 Dodge Challengert, de ebbe...........
  • arty
    a muszkli kocsik "megérnének" nekem ennyit :) (bár ha tényleg szarok... )
  • Totti5
    Az a baj hogy nincs benne semmi értékelhető. Túrakocsis része akár a WTCC 08 akár az STCC semmiség, "pár" napos munka, skingyártás, 1-2 új modell, meg 1-2 pályagyártás. Grafika meg minden más ugyan az mint 3-4 éve, ami akkoriban sem volt túl ütős és az rfavtorhoz mérten alapból gyengébb a graf.
    Belerakták az amcsi erőgépeket, amik használhatatlanok, élvezhetetlenek, semmire sem jók, persze ezzel sem kellett sokat foglalkozni, mert max 4 új modell és annak a 30 féle skinje.

GTR Evo, STCC, Race On alibi munkák és nem fejlődtek semmiben ( csak a gépigényben... ).
  • palinho96
    Semmi, de majd lesz a BFBC2 =D
  • arty
    1500forintért rendben lenne ez, annyit megér.
  • balee4
    Na épp most írta vki a hwsw fórumon, hogy jobb mint az első rész..., most hogy döntsek így? :D De asszem beszerzem, 4k-ért nem sok.
  • Rowlend
    Sajnos az első rész sokkal jobb.Másodikban már nincs meg az a para :)
  • Totti5
    Jó, jobb.
  • balee4
    Condemned 2 milyen az első részhez viszonyítva, van olyan jó? Nekem az első rész anno nagyon bejött, marha félelmetes egy játék. :D
  • Atkamon
    Olvass vissza kicsit, most írták le sokan...
  • syberia2
    jah, és van-e még olyan oldal, ahol csekkel fizethetünk, de kb ennyiek a játékok, meg a szállítás sem vészes!
  • syberia2
    helo
    Ez a zavvi mennyire megbízható, odaadhatom-e neki a bankkártyaszámomat, kinek milyen tapasztalatai vannak, vállalnak-e garanciát..:D
  • shaddam
    Pénteken rendeltem 4 játékot zavviról:Az első hétfőn jött,ma jött még 2.A negyediket elméletileg 23.-án adják fel.
  • kemszi2
    sajnos ebben nem tudok segíteni.én azért is választottam ezt a verziót mert ebben benne van a 07 és az stcc is így nem kell kínlódni a többi verzióval
  • tototto
    engem az érdekelne hogy a race 07 és az stcc tudtommal beregelhető steam alá, nade a race on része az nem, nem tudod véletlenül?
    itt ugyanis nincs feltüntetve, vagy akkor van benne 3 kulcs abból kettő regelhető az új meg nem?
  • kemszi2
    de ha még egy sincs akkor tökéletesen megfelel
  • IMYke2.0.0.0
    Úgy legyen :)
  • Indigo
    Majd megbeszéljük, ha aktuális lesz :)
  • davidka003
    PC vs Konzol témához:

Microsoft: Vissza a PC-hez?
  • IMYke2.0.0.0
    Nem az ilyen hozzászólások miatt kértem a konzol-téma ejtését, hanem a "jó" SG.hu-s szokás megelőzése okán: konzol vs. PC téma.
    Itt lehet szidni a PC gaminget, és isteníteni a konzolokat.
  • Totti5
    Elvault, 5. rókabőr. Simbin
  • Evin
    Nekem nem azért van most konzolom is, mert xy játék csak ezen van, vagy mert nem érdemes pc-t fejleszteni. Kaptam. Én az életben nem adnék ki pénzt konzolra.
    És nem előítéletből mondom. Konzolon tudsz játszani és pont. Csak én pl a nap nagy részében nem játszok.

i2k, részemről az utolsó off, ígérem :)
  • NHLFAN
    Én soha a büdös életbe nem veszek konzolt.Konzolok jönnek mennek,a PC örök.A gépigények pedig rendben vannak,amíg él ez a konzolgeneráció.
  • kemszi2
    kéne egy 3 részes dvdtokot szereznem mythologynak.kettőnek van hely csak a tokban,de a kieg miatt 3 kell
  • kemszi2
    gtr2-t akarom még megvenni
  • kemszi2
    nekem még egy se volt.és az stcc kellett :D
  • kemszi2
    tecsó 4.9
  • arty
    most látom ez bundle... sima raceon kéne pofátlanul ocson (elvégre nem sok uj tartalmat ad, ha vkinek már megvan a gtr evo és a race07 is)
  • arty
    holmennyi?
  • kemszi2
    én ma egy ilyet vettem
  • IMYke2.0.0.0
    Ne kezdjétek... menjetek konzol topikba... tényleg nincs értelme ezen rágódni... mert jönnek a "konzolon szép, 1080p-ben" meg "30-60+ FPS" dumák...
    Nem kell ez ide!
  • Bence94
    csak konzolon fele ekkora aa, részletesség plusz felbontás sincs és ott is rángatnak a játékok...
  • arty

nekem 3-4 nap alatt ittvolt, amit eddig tőlük rendeltem.