311803
  • Rowlend
    Settlers 6. Mondjuk az nem Fantasy de nagyon jó játék :)
  • trident
    Félig off. És ezt nézzétek el nekem.

Tudnátok ajánlani stratégiai játékokat, ajándékba lenne, valós idejűt keresek, inkább fantasy témakörben (a világháborús téma talán felejtős, de ajánlhattok határterületeket is, bármit, nem kell brutálisan komplexeket, a lényeg, hogy szórakoztató legyen!), ami nagyon fontos, hogy magyarul legyen, vagy lehessen magyarítást elérni hozzá.

Köszönöm!
  • Rowlend
    Elég jó akciók vannak most steamen.Akit érdekel nézzen körül :)
  • alratar
    Nekem dombornyomásos, CIB bankos kártyám van. Azzal szerintetek lehet külföldi boltokban vásárolni?
  • IMYke2.0.0.0
    Ráállok a FAQ-témára.
  • Zóanagyvarázsló
    Én már szerencsére rég nem vagyok az OTP-nél, és annak idején azért hagytam ott őket, mert náluk semmi nem érte meg. Azóta lehet, hogy javult valamelyest a helyzet, de ha kellő tájékozódás után még mindig található bőven olcsóbb bank, akkor kár hozzájuk olyan görcsösen ragaszkodni. Éppen azért tudnak drágák maradni, mert túl sokan tesznek így.
  • syberia2
    Hmm
    OTPnél ez megéri?
  • balee4
    Egyedül haveromat tudnám megkérni, neki van csak megfelelő bankkártyája, de neki most egy ideje nincs nete.
  • Daell Drow
    A kovetkezo 1 hetben eleg jo nyari akciok lesznek a steamen. Holnap en is megcsinalom a kartyamat, remelem jovo hetvegeig en is tudok mar itt venni.
    A Call of Duty csomag miat nagyon viszket a kezem 7860 forintert.
  • artschi2
    kérd meg vmelyik rokonod, hogy fizesse ki, 4 euró nem egy nagy összeg szvsz...
  • balee4
    Elég durva akciók vannak, nekem csak a Trine kéne, de az új bankkártyám még nem jött meg, fuck, pedig csak 4 euró. :((
  • Indigo
    Faszkivan... Elkezdtem egy kicsit jobban spórolni, de a Steam ezt megint másképp gondolja...
  • Zóanagyvarázsló
    Én nem pont azokról hallottam a több rosszat. A GAME-mel még rossz tapasztalatom is volt, lassú support (napokig kellett várnom egy-egy válaszra, míg a The Hutnál pár órát), felbontott játék küldése, visszaküldött termék esetében pedig csak csekket voltak hajlandók küldeni, amit nem a hazai bankoknak hála tudtam beváltani.

Amúgy véletlenül küldtek nekem valamit, becsületesen visszaküldtem, megígérték, hogy térítenek, de így nem jött össze. Alap esetben nem térítik egyáltalán a postaköltséget. Ezzel együtt nem bántam meg, hogy visszaküldtem, mert a saját értékrendem számít, nem az a pár rongyos forint, de jobb, ha ismeritek a helyzetet: anyagilag bukás a GAME-mel szemben becsületesnek lenni. A The Hut viszont egyszerűen visszautalta a pénzt egy hasonló helyzetben, nekik okozott nem különösebb erőfeszítést.
  • Zóanagyvarázsló
    Ha netkártyát kérsz, ahhoz tartozik külön számla, nem kell azért teljesen külön folyószámla. Hosszú távon így kényelmrsebb és olcsóbb, persze nyilván attól is függ, hogy mely banknál és mely csomagban gondolkozol.

Félni pedig nincs miért, komoly üzletek nem fognak átverni, eBayen pedig ott a PayPal. A csekkes, átutalós dolgokat pedig szerintem külföldi vásárlásnál felejtsétek el.

Imyke! Szerintem nem ártana egy FAQ, mert mindig lesznek, akik a külföldi vásárlásban kezdők, nekik jól jönne az instant segítség, a rutinosabbak pedig nem unnák, hogy mindig hasonló kérdésekre vásárolnak.

• arty
    mennyibe kerül ez a csomag az OTP-nél?
  • arty
    ok, mi a legrosszabb, ami történhet? elbuksz egy rendelést/rendelésnyi pénzt...
  • Atkamon
    Nem tudom, nem hallottam erről, tavaly (meg azelőtt) még csak a boltjaikban voltam Dublin-ban, amik nagyon jók, ott is vettem játékokat, aztán meglepődve láttam, hogy itt is rendelnek onnan.
  • MerlinW
    Arról a nagy cégről beszélünk, ami tavaly csődeljárás alatt volt?:)
  • MerlinW
    Elektronikus számlacsomagot kérj. Jár hozzá egy Maestro lakossági, MasterCard virtuális online kártya és egy megtakarítási számla. Otpdirect oldalán tudod majd menedzselni őket, utalgatni, számlatörténetet nézegetni, stb. Postára többé nem kell járni:)
  • Indigo
    Nah, most örülök, hogy nem mondtam vissza a Fallout GOTY-t, amikor kb 2 hónapja megrendeltem 10 £-ért, mert tegnapi dátummal elpostázták végre :)
  • arty
    gondok MINDENHOL adódnak, kár kiemelni a zavvi-t... de arányaiban teljesen megbízható mind :)
  • Yoshique #4580
    Megvan valakinek a Batman Arkham Asylum GOTY? Az itthoni v. angliai kiadás DVD tokos vagy papírdoboz+papírtokos lemez?
  • Tinman #4579
    A tegnap és a mai napon történtekhez csak ennyit szeretnék fűzni:
  • Daell Drow
    Itt videken nagyon nincs valasztasom.
  • Tinman #4577
    Game = küldtek már nekem teljesen új játékot egyértelműen használt állapotban /használt címke is rajta volt/.

Zavvi=több hetes levelezést követően is szarnak a fejemre Machinarium ügyben, amihez egy MAC OS kéne, hogy lejátsszam ^^
  • Fabio Capello
    érdekes, a kb 30-35 rendelésemből eddig az összes tökéletes állapotban volt, és semmi baj nem volt vele...
  • Atkamon
    Hát, nekem (meg itt még pár embernek) tökéletes állapotban jött meg a csomag, nagyon jól be volt csomagolva.
    Az egyetlen probléma, ami felmerült, az a néha viszonylag hosszú idő, mire megjön a cucc.
  • Smuge
    Ha jót akartok a Zavvi-t felejtsétek el , nem egy embert basztak már át , újracsomagolt, szépséghibás és gány játékot küldtek , postaköltségen is látszik miért 1 font. GAME , SHOPTO a legmegbízhatóbbak!
  • Atkamon
    Nem értem mi a problémátok... Attól féltek, hogy egy akkora cég, mint a Zavvi, lenyúlja a pénzeteket?:D Higgyétek el, többet veszítenének, mint nyernének abból, ha egy átlagember pénzét nyúlnák le... Meg itt van 10 ember, aki már rendelt tőlök, és minden jól ment... Haladni kell a korral, emberek...
  • szabii98
    Nekemis:D
    A végén apám azt mondta, rendeld Magyarországról, nem baj ha drágább:)
  • syberia2
    értem, de sajnos ilyen olcsó- 20 font+ 1 font postaköltség- helyet nem nagyon fogok találni, de nekem postai vagy személyes fizetés kéne
  • syberia2
    Hát, mivel már úgy is kéne plusz 1 számla, kezdésnek berakok 20k-t abból veszek egy ACb limitedet, aztán rendesen használom tovább...
  • kemszi2
    én már egy pár éve rendelgetek külföldről.és eddig semmilyen rossz tapasztalatom nincsen(főleg maketteket rendelek japán usa stb szóval a lehető legtávolabbi helyekről).persze mindig megbízható oldalakat használok
  • IMYke2.0.0.0
    Ezt a kérdést én is feltettem itt, és máshol is.
    Természetesen, biztonságosabb - de csak ezért fenntartani egy külön számlát, a maga banki díjaival együtt...
  • syberia2
    És mondjuk nem biztonságosabb-tudom hülyén hangzik- de egy külön "fizetős" számlát nyitni, ahová mindíg ugyanannyi lét tualunk, amennyi a játékhoz kell?
  • IMYke2.0.0.0
    Nos, nálam jobban biztosan nem paráztok - én évekig nem mertem külföldről rendelni, holott, lett volna mit... X-Files Complete volt az első, ami miatt erősen gondolkodtam a dolgon. Igaz, még most is ~100.000 Ft-nyi valutába kerül...

És aztán idén megtört a jég, és minden gond nélkül rendeltem, kétszer is, külföldről, és épségben, időben megérkeztek a termékek, nem vontak le többet, és már nyugodtan gondolkodom a fenti címekben is, amikor érdekel egy játék.
  • syberia2
    Valami biztatást hadd halljunk már, mert szerintem mind a ketten attól parázunk, hogy kifosztanak:D
  • arty
    nem pont a legszarabb bankba kéne besétálnod... de persze szíved joga :)
  • IMYke2.0.0.0
    Daell Drow: Bármilyen VISA/Electron kártyával vásárolhatsz a fenti külföldi címeken.
  • MerlinW
    Steam: Deus Ex GOTY + Deus Ex Inv. War - 1400ft egyetlen napig. Külön-külön logikusan 700Ft.