311803
  • balee4
    Tényleg baromi jó, az elején csak lestem, nem értettem semmit, furcsa egy világa van, és mennyi a hack 'n slash-ekben eddig nem látott ötlet, az irányítása, a kombók is baromi jók. És tényleg brutál nehéz.
  • The Protector
    Gyerek ettől bepisilsz.Annyira jó és annyira nehéz.
  • Indigo
    Left 4 Dead 2 megvéve. Csak el kellene már kezdeni az első részt :D

Balee: jó neked. Én sajna próbaidőmet töltöm, így nem merek szabit sem kérni, pedig már két hónapja le van foglalva egy szállás augusztusra. Úgy néz ki, vissza lesz mondva :(
  • MerlinW
    Ebben a pillanatban 11ezren játszanak vele, tehát igen:)

Egyébként félelmetesen jó akciók vannak Steam-en majd' 200 játékot adnak 33-75%-os kedvezménnyel.

Ma pl. Left4Dead 2, Star Wars Force Unleashed - ~2200Ft
  • balee4
    Nekem már csak a jövő hét aztán jön a jól megérdemelt 2 hét szabi. Remélem jó idő lesz, mert megyünk nyaralni. :)
  • Fabio Capello
    Amúgy ráadásul most a l4d2 2200 forint Steamen holnap estig :]
  • Indigo
    Épp a napokban kaptam kedvet hozzá :) Csak az a baj, hogy hétfőig meló (12 órában), aztán meg újra kell raknom a zikszpét, másnap egy ismerősömnek kell rendberakni a gépét, aztán lesz egy kemény egy napom pihenni, mert utána megint meló :( Mókuskerék, tudjátok :(
  • Indigo
    Köszi, de kihagytam. Azt olvastam, hogy nem túl sokan játsszák, és problémásak a szerverek (lag, rossz netkód).
  • Fabio Capello
    alap :D
  • balee4
    Bayonetta

Ja és steamen a Serious Sam HD Pack.
  • FSpofon
    rakd fel, főleg ha még nem láttad az I hate mountains kampányt hozzá
  • w77d
    gyerekek left 4 dead 1-et játsza még online valaki??? gondolkodom hogy újra feltelepítem és felidézem a sok sok gyönyörű játékórát amit eltöltöttem vele :)
  • Rowlend
    Egyszerű multiplayer lövölde.Single nincs sajnos de a mostani árát szerintem megéri ha egyszer kedvet kap az ember
  • giorgio81
    Gyűrűk Ura: Harc Középföldéért 2
  • tototto
    az első és második rész csomag amerikaiaknak 7.5 dollár, európaiaknak csak a 2. rész 13.39 euró
  • tototto
    basszus kellett volna a 75%os serious sam pakk amit a felugró ablakban írtak, de kiderült az az akció csak az amerikaiaknak szól, beszarás már nem elég hogy euróban kell fizetnünk ami alapból drágább de még nem is vonatkozik ránk ugyanaz az akció....
  • Tinman #4625
    XBOX live sem megy ^^
  • trident
    Köszönöm a tippeket! Ha még van tippetek a hagyományos, főleg fantasy, bázisépítgetős-támadós rts témakörben megköszönöm!
  • Neoncsoves
    nekem a webes felület se jön be
  • Indigo
    Érdekes, webes felületről be lehet jelentkezni, klienssel meg nem...

Lead and Gold milyen? Megvan valakinek? Sokan játsszák? Single mód van benne? :)
  • Indigo
    Momentán én sem tudok bejelentkezni, gondolom enyhén túlterhelt a rendszer :)

Én ezeket néztem ki, de még filózok rajta:
    Death to Spies: Gold 7,5 2 145
    Men of War: Gold 7,5 2 145
    King's Bounty: Gold 8,8 2 503
    Freedom Force Pack 4,8 1 373
    Indigo Prophecy 3,1 872
  • Neoncsoves
  • arty
    + haver által az accomra megvett (ajándékozás) játékok nem látszanak...
  • arty
    frissít és k. lassu :(((
  • arty
    meg vagyok döbbenve. ez korrekt :D
  • Neoncsoves
    nem tudok bejelentkezni steamre, meg az oldaluk se jön be. ti hogy vagytok ezzel?
  • Rowlend
    egy-két órás max egy napos majomságnak jó.Egyedül a hangulata az ami kibaszott jó :)
  • Apus
    nekem bejött,(box verziót játszottam) de késöbb elég unalmassá válik szerintem.
  • Daell Drow
    Havi 160Ft szamlavezetesi dij van, ITT roviden ossze van foglalva minden.
  • w77d
    én megvettem cska még nem volt időm játszani vele.... sok helyen azt mondják hogy marha jó
  • NHLFAN
    A Saboteur-ről mik a vélemények?Érdemes megvenni?

Nem tudok normális képet betenni a fórumba,pedig olyan szépségek érkeztek:)))
  • arty
    mit jelent az elég olcsó?

alratar: vagy ha próbából vásárolsz valami oldalon - legfeljebb nem veszik le a pénzt és kiirja az oldal h "hiba" ;)
  • alratar
    De biztosabb, ha megkérdezem a CIB-et. Igaz?

Egyébként EC/MC, ami szvsz MasterCard!
  • Daell Drow
    Megcsinaltam otpnel ezt a szamlat, eleg olcso. JUMP folyoszamla neven van 24-28 eves "fiataloknak". A netkartyahoz adnak plusz folyoszamlat, most mar csak magat a kartyat kell megvarnom mig megkapom. anelkul nem tok semmit se venni.
    Pedig most is vennek napi akcios killing floor-t meg trine-t, 1 ora mulva mar le jar az akcio.
  • tototto
    én az Anno 1701et midnenképp ajánlanám a gold kiadásban benne van a kieg is és nagyon olcsó galaxisnál, szintén fantasztikus játék szerintem a settlers 6 az is magyar alapból, vagy kicsit más stilus nekem annyira nem tetszik de sokak szerint jó játékok a C&C 3-4-RedAlert3 ezek is olcsók és alapból magyarok, nem kell magyarítást vadászni se
  • arty
    de milyen? VISA, MASTERCARD? (egyébként szinte biztosan lehet vele)
  • syberia2
    tudom, már voltam ott:D És mindíg ott vettem magyar megjelenés előtt gémeket
    De most ilyen nagy boltok állítólag vannak ott, ahol 20 frank egy játék...
  • Rowlend
    Ott a játékok jóval olcsóbbak.Szinte minden :)
  • alratar
    Anno 1404!
    De ha harcolós kell, King Arthur!
  • syberia2
    Na, emberek, kimegyek nyáron Svájcba, Lausanne-ba, van ott valami olcsó üzlet? Min t a zavvi?:D