311803
  • IMYke2.0.0.0
    Ezt nem is tudtaaaaam :))))
  • grebber
    Azt tudom mivel én vagyok az

Az a baj nagyon régi driver csak xp-re van most meg ott átszervezni a steames dolgokat hogy ott is lássa ááá ennyi vesződést :(
  • IMYke2.0.0.0
    Ha sikerül életre keltened, akkor a Gothic 2 Night of the Raven HUN rámegy a STEAM-es GOLD-ra és az alapjáték magyarítását is tartalmazza.
    Legalábbis, seaman által a Magyarítások Portálon leírtak alapján:

"seaman

Hülye voltam G2 1.32-tettem fel azzal nem jó.
    De a Ravenes magyarítással jó.
    Azt hittem az csak azt a pár dolgot magyarítja amivel több a Raven de ezek szerint az egész g2 magyarítását is tartalmazza."

• grebber
    Ja hát most nézem mit akarok 1.30-al amikor a Gold 2.7-es fel sem megy a patch rá!No mindegy beirom googlebe 2003-as vga driver azt csak találok valamit :D
  • grebber
    Jó akkor nem rakom fel nem tudom leszedni kiírja válasszak szervert azt nincs is ott semmi szerver google meg ugyanazt dobja ki :(
  • grebber
    Mindegy felrakom őket de van rá egy ezresem nem oldja meg mivel ez driver gond nem egyszer tapasztaltam ilyen ősrégi játékoknál.
  • IMYke2.0.0.0
    Gold verzióra is felmegy. [Nekem dobozosban van meg ugyanez]
    STEAM kényelmes, de lássuk be, csak a gond van vele.

Amúgy meg:

"No not really, what version do you have 1.31 or 1.32
    Orginal was 1.31 and US Atari version had a small added file with translation corrections, which made it 1.32.

If you have the Gold version I recomend you do NOT install the 4th cd Night of the Raven, it increased the difficulty very much and could ruin your experience as too hard."
    [idézet a Gamebanshee-ről]
  • grebber
    Gold verzió! Steam szerintem alapból szénné patchelve tette fel.Szóval VGA drivert kell halászni mindenképpen!
  • IMYke2.0.0.0
    Gothic II Patches
    Telepítési sorrend: Patch 1.30; Ironkeep Community Patch 1.0; Ironkeep Community Patch 1.0a

· Fixed improperly equipped armor on certain individuals.
    · More dialogue fixes.
    · Improved FOV/Camera System. Widescreen Resolution Improvements.
    · Improved Combat AI.
  • grebber
    Na nagyon korai volt a Gothic 2-es öröm.Mondom éjjel bele is csapok a lecsóba és el is kezdem.Hát sajnos az új vga driver betegség miatt nem lehet vele játszani. (Régi játékokat lehetetlen játszani kb)

Ahogy kilépek a toronyból szétesik a kép nagy szürkeség zizis lesz minden.
    Most kereshetek 3 éves vga drivert amivel megy majd :(
  • Bence94
    egy ps3-at én is veszek madj de most éppen egyik nagy álmomat valósítottam meg, hogy vettem egy rc távirányítós autót
  • balee4
    Azon is gondolkodtam, nem is futna rosszul, de az irányítás nem az igazi.
    Inkább PS3-ra veszem meg, 5k körül már kapni.
  • Bence94
    sokat gondolkodtam rajta de végül megvettem a star wars force unleashedet 2000 ft-ért.remélem megérte mondjuk csak soká fogom játszani szerintem mert ha jól látom az én vgamat nem támogatja...meg egy chrome specforce-ot 280 ft-ért :D
  • grebber
    Na megvettem a gothic 2 Gold-ot 284FT-ért! (Ilyen áron nevetséges)
    Már csak valami jó dvd borító kéne hozzá!
  • Indigo
    Ahaaa, így már értem :) Kösz az infót!
  • tototto
    elfogyott a cdkulcsuk hozzá, multkor amikor én a fuelt vettem meg akkor is ez volt és később pár nappal kaptam csak kulcsot hozzá :D
  • w77d
    elfogyott... steam-en is el tud fogyni a cucc, ha az összes általuk megigényelt és megigényelhető kódot kiárulták...
  • Indigo
    Csak úgy kíváncsiságból: mit jelent az a Steam-en, hogy "Sold Out"? :) Prey-re volt kirakva, és már tényleg nem is látszik a játékok közt...
  • Indigo
    Számomra nem éri meg ragaszkodni egy kézikönyv nélküli, gagyi sorozatbéli borítós, multiplayer lehetőségektől és egyéb extráktól megfosztott kiadványhoz (vagy ha pl van is kézikönyv, az csúnya fekete-fehéren nyomtatott, esetleg alig pár oldalas kis szutyok, amiből kiderül, hogy wéáesdé-vel irányítasz, aztán felsorolja a készítők nevét 5 oldalon...)

Igen, adják ki igényes tálalásban, hogy a polcon érte nyúljak, illetve legyen megfizethető, és akkor azt mondom, hogy a Steam az ördög műve :)
  • davidka003
    Most még azt mondom, hogy ha nem lesznek dobozos játékok akkor nem fogok eredeti játékot venni de lehet pár év múlva máshogy gondolom majd.
  • Indigo
    Nem biztos hogy gyűjtő.Lehetséges hogy csak szeretne játszani

Ott a pont.

Különben is, egy "igazi gyűjtő" csak gyűjtői kiadásokat vesz, nevetséges extrákkal, méregdrágán... Vagy ha már nem lehet kapni, hát fél napokat kajtat a kiszemelt cucc után, és megrendeli a világ másik sarkából, szintén méregdrágán. "Igazi gyűjtő"... És akkor ne kapjak nevetőgörcsöt... :)

Mondjuk tény és való, én is jobban szeretem a dobozos cuccokat (nem kell hogy gyűjtői legyen), de a Steam és a GOG kibaszott jó rendszer, igen durva akciókkal. (Egyéni szoc problémák persze mindig akadnak...)

De majd rájöttök pár év múlva, amikor elkezd méginkább teret nyerni a digit disztrib, és akkor majd mondom, hogy "én szótam" :)
  • w77d
    mostanság van pár akciójuk, ami az én gyüjtői szívem is emgdobogtatja :D
  • Rowlend
    Nem biztos hogy gyűjtő.Lehetséges hogy csak szeretne játszani
  • davidka003
    Steam a sátán műve.
    Az igazi gyűjtő csak dobozos játékot vesz. :D
  • Alien
    Nem tudtam steam-en ellenállni az akcióknak, úgyhogy most kicsit bevásároltam: Unreal Deal Pack, Call of Duty pack , Left 4 Dead 2 = 55,63 euro. 11 játékért megérte szerintem :)
  • davidka003
    Mega SEGA kollekció eladó az Ebayen - több, mint 1000 játék
  • w77d
    esetleg picture size, vagy hasonló... biztos, hgoy a képernyő menüben lesz... nekem mondjuk könnyű, mert van távirányítóm hozzá, amin van picture size gomb, tehát egy gombnyomásra tudok váltogatni...
  • ffxi
    És azt hol tudom beállítani? Néztem monitorom menüjét, de sehol sincs olyan, hogy 4:3
  • w77d
    akkor csak annyit tudsz tenni, hogy a monitorod aspect ratio-ját állítod...
  • ffxi
    De én ott vettem :(
  • IMYke2.0.0.0
    Én nem is STEAM-verziókban gondolkodom.
  • IMYke2.0.0.0
    Max Payne 2: The Fall of Max Payne Widescreen

Browse to the game directory, and open the file MP2_init.ras with a text editor.

Find the line:
    DefaultFOV = 70; // degrees

And change it to:
    DefaultFOV = 85; // degrees

The FOV isn't perfect; it is somewhat stretched horizontally. However it's as close as it gets for this game!
  • w77d
    ez steam-es verziónál nem működik
  • IMYke2.0.0.0
    Max Payne Widescreen

Edit your command line shortcut adding '-developer' (so it will look like 'maxpayne.exe -developer')
    Select a resolution of your choosing.
    After loading a level, press F12 to bring up the console. Enter the following command:
    MaxPayne_GameMode->GM_ChangeFOV(1.2,0);

Press F12 to close developer messages, and console.

You'll have to do this every time a level is loaded, and the aspect ratio is quite a bit off (stretched horizontally)
  • robotnyk
    ez milyen faszság már, tegnap még 5.43 volt a witcher steamen, mostmár 10, úgy hogy nem az volt a spec akció... mit variálnak már?
  • w77d
    én csk úgy tudtam, hogy arra az időre amíg azzal játszk átállítottam a képernyő képarányát
  • ffxi
    Megvettem a Max Payne-eket, de hogyan tudom játszani wide-be? Olyan csúnya így széthúzva.
  • Gundark1234
    Ha Scorched Earth-re vágysz. Ittmegtalálod egy kicsit felturbózott változatban.
  • Atkamon
    Nem szállítanak Magyarországra, úgyhogy külföldi ismerőst kell megkérni, ha van, hogy postázzák el neked.
  • syberia2
    a PLAY.COM az megbízható? Hogy kell fizetni+a szállítás milyen?