311803
-
Tény, hogy nem annyira szemet kápráztató, de szerintem sokkal jobb a játékélmény, mint a új NFS-ekben. -
Indigo #4720 Én meg azt mondanám rá, hogy kopottas, de azért még mindig hangulatos, még mindig megadja azt a feelinget, amit először éreztem... (Mellesleg az összes GTA közül számomra még mindig a 3. rész a leghangulatosabb.) -
Indigo #4719 Az úgy történt, hogy május 24-én adtam fel a rendelést, akkor a webáruházuk szerint még volt készleten, és csak 10 euróba került. Várok, várok, nem akar megérkezni, és már rajta volt a "sold Out" címke... Aztán írták e-mailben, hogy bocsi, nincs készleten, de amint lesz, már postázzák is. Igazság szerint már le akartam mondani, de most örülök, hogy mégsem tettem :) -
csak az a baj hogy a Porsche grafikája is nagggyon durván ronda már mai szemmel... ha valaki úgy akar rá emlékezni, mint egy komoly jó és szép játékra, az ne vegye elő ennyi idő után... -
Azért tegyük szívünkre a kezünket. Az NFS Porsche unleashed a mai napig szerintem az egyik legjobb nfs pedig már vagy 10 éves. Máig megállja a helyét. Sokkal jobb, mint a mostanság ezek a nemtomilyen részek.
Nekem is a GTA: San Andreas az etalon, a 4 ok volt jó volt, egynek ok. A San Andreas-t valahogy jobban szeretem. -
ratgab #4716 Pontosan erre gondoltam én is. Pl. hatalmas ziccer gta 4-ben, hogy ott vannak ezek az autó értékesítő oldalak a játékban a neten, az autók árakkal, még telefonszám is, és nem lehet megcsinálni, hogy felhívod és veszel egy fa....xa verdát... VAgy nem vehetsz egy klubbot, amit saját ízlésed szerint fejleszthetnél (festés, berendezés, biztonság, kidobók és még sorolhatnám. Ezekre mind lehetne folyamatosan költeni, ha akarnál.
Kivették a San Andreasban debütált kocsi tuningot is, pedig arra is lehetett lóvét költeni. -
ratgab #4715 Értem, hogy mit akartál kifejezni. Ahogy jönnek ki egy adott játéksorozatból újabb és újabb részek a részek folyamatosan több és több kisebb és nagyobb új játékelem kerül bele az újabb verziókba.
Az új verzió után, ha előveszed a régit, akkor meg már nem ugyanaz, mint régen mivel az új verzió már megszokott elemei hiányoznak. Ezért van az, hogy ha valamilyen játékból második, vagy harmadik rész jön ki, akkor már az előző részeket csak nagyon ritkán veszi elő az ember. Kivéve, ha másfajta élményt nyújt az előd (mint pl. nálam a Kotor 1-2).
Legjobb példa lehet mindkét dologra a Prince of Persia fejlődése. Mindenki az újabb verziókat tolja és csak azért veszi elő esetleg a régit, mert más élményt nyújtott. Pl. Warrior Within és Sands of Time között szerintem hatalmas különbségek vannak. Alaprecept ugyanaz, mégis más élményt nyújt. -
az nekem az egész GTA sorozatból hiányzik, hogy a pénzt valamire el lehessen költeni. Csak jönnek a milliók azt nincs mire igazán költeni. De érted ha lehetne mondjuk ilyenekkel új autókat unlockolni, vagy testőröket fizetni, vagy hasonlók akkor egyből jobb lenne. A vice cityben is megvetted a házat aztán kész volt a dolog, onnantól kezdve csak dőlt a lé de nem lehetett költeni... Szóval valahogy azt kéne a fejlesztőknek megoldani, hogy sok sok órányi játék után is le tudd akár nulllázni a pénzed, ezzel ösztönözve a játékost arra, hogy további pénzszerző akciókat hajtson végre... -
ratgab #4713 Nekem egyébként a Vice city egyes elemei hiányoznak nagyon, például, hogy miért nem lehet saját tulajdonunk, mint a vice city-ben, klubbok, raktárak, amik a pénzt generálják.
Godfather részekben próbálkoztak ilyesmivel (az első része királyul is sikerült), de a Gta-hoz jobban illett volna. Habár, ha a sztorit nézzük Niko történetéhez nem illett volna az ingatlan mogul beállítottság :-D
Egyébként meg a grafikáról csak annyit, hogy míg a GTA San Andreas máig etalon számomra, elavult grafikája ellenére, a GTA 4 a recés csúnya élek és a gusztustalan árnyékok (pontokból árnyékot csinálni? Ki volt az a hü...lye aki ezt kitalálta) miatt ásta el magát nálam. Játékmenet, fegyverek, fizika jó volt (meg hogy lehetett videókat felvenni a játékmenetről és utána megvágni), de valahogy az összképet a fentebbi dolog teljesen lerontotta. -
nna ilyenekről beszélek XD -
ratgab #4711 Én úgy emlékszem, hogy nem lehetett. Az autó felrobbant, ha sokat lőtted a szélvédőt :-D. -
meg az a baj, hogy ha sokat játszottál egy bizonyos játék modernebb változataival, akkor valahogy a játékélmény is sokkal kevesebb lesz. Nem tudsz annyi mindent megcsinálni, mint a későbbi részekben, nem olyan kiterjedt az interakció, sőt ha jól emlékszem a GTA3-ban még a szélvédőt sem lehetett átlőni... de aztán lehet hogy tévedek, pedig kitoltam anno az egészet.. -
Én sajna nem így látom.
Jómultkorában elővettem a jó kis vice city-t és hülyét kaptam tőle. Mondjuk nem a grafika miatt, hanem az irányítás miatt... Valahogy "oldschool" :) -
ratgab #4708 Ha tényleg ennyi, akkor azonnal rendelem... -
ratgab #4707 És ezt, hogy sikerült? Mivel a zavvi-n "sold out" státuszban van (tehát jelenleg nem kapható) és 16 fontért árulják +posta. -
Hidd el, fél perc se kell, és hozzá szokik az ember szeme... -
csak az a baj hogy mai szemmel már bűn ronda a játék :S -
Hmm ha lesz még jövő hónapban egy ilyenre beruházok. -
Grand Theft Auto 3 1990 Ft
Korrekt kiadás, megéri ennyiért. -
Gyönyörű grat, egyszer szeretném én is beszerezni, igaz az alap megvan. -
Indigo #4701 Ezek bizony jó kis akciók, ideje beszerezni a Dragon Age-et és a ME 2-t :) -
Itt van 2 kép róla, amit én csináltam:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1239267298&no=1256
Kicsomagolási videó:
http://www.youtube.com/watch?v=fKGhlzucFL0
A videóhoz annyit fűznék még hozzá, hogy sajna az én verzióból kimaradt a bonus disk
-
Indigo #4699 Megjött a drágaszág! Kivételesen gyors volt most a Zavvi, múlt hét kedden postázták, és már meg is van!
A tok egy kis helyen sérült, ahogy látszik is a képen, de nem vészes, egyébként kifogástalan minden. Alapjáték + 5 kieg, színes-szagos "túlélési kézikönyvvel", 11 euróért házhoz... Köszi!
-
De ez most milyen is? Vékony DVD tokban van a pár játék vagy valami vastagabb dobozos cucc ez? -
Ennyiért a Medal of Honor 10th Anniversary, szinte ajándék 
Én még 6990 Ft-ért vettem, de nem bántam meg
-
Érdekes.XP-re átléptem a STEAM-es gothic 2 Gold miatt.Ott verzióra pontosan ugyanaz a driver van fent mint win7-en és szuperül működik.
Steam-es game-et nem lehet valahogy xp kompatibilisre varázsolni hátha jó lenne?
Exenél nincs ilyen sajnos. -
Akciók a CDGalaxisnál(június 30-ig, készletek erejéig)
Left 4 Dead 2 3990 Ft
Mass Effect 2 3990 Ft
Dragon Age: Vérvonalak 3990 Ft
Command and Conquer 4: Tiberian Twilight 3990 Ft
Medal of Honor 10th Anniversary 3990 Ft -
Monkey Island SE 2-t akarom megvenni steamen, míg előrendelhető, ugyanis így jár hozzá az első rész felújított változata.
Illetve ha minden igaz héten lesz PS3-ra egy Ninja Gaiden Sigma 1. -
Nekem azt szokták mondani, hogy kb 10 munkanap. -
Én kb egy hónapja rendeltem az új bankkártyámat és most jött a levél, hogy elkészült. De sztem bankfüggő.
-
KB mennyi ido mig megcsinalnak egy bankkartyat?
Sorba maradok le a napi steam akciokrol :( -
Köszönöm szépen a választ.
-
darkling #4689 2.5 font. A 27 font a futáros megoldás, ez standard airmail volt. Csütörtökön adták fel, ma jött meg. -
Ma vettem a Tescoban:
A Dead Space 2.000 Ft volt a film meg 230 Ft.
16 oldalas kézikönyv van a játékhoz. -
kkthxbye -
Már csak egy kérdés merül fel bennem: Mennyi volt a postaköltség?
Emiatt:
"Overseas Courier Delivery: You will be charged a shipping cost for each item placed on your order - £27 Europe, £37 Rest Of The World. Orders will be dispatched using FedEx. This method is fully secure, and we can track and trace the shipment for you. Orders placed by this method should reach you within 2-3 days of despatch for European destinations, and within 3-5 days of despatch for the Rest Of The World. Orders sent via this method will require a signature upon receipt." -
pfff warhammer. Egy vasat sem adnék érte. -
Azoknak, akik ugyanúgy néztek furcsán a "HMV" rövidítésre, mint én: HMV.com - PC játék szekció
-
darkling #4683 Most hozta a postás
Szállítással együtt 4.500 volt a HMV-től -
steam megy, szinte portable! elinditod xp-n, felrakja a szervizét és fut - semmit se kell "átszervezni"