311803
  • Carlos
    Én nem vágyom jobbik világra inkább lehetne más világ szerintem, bár vannak amikben egyetértenék a jobb világot illetően...

p.s.: Amúgy szerintem egyik kutya másik eb...
  • Indigo
    Hát el... Elkezdtem írni egy hosszabb hozzászólást, de töröltem, mert nem akarok flamet, és nem akarok megbántani senkit. Csak remélni tudom, hogy a mostani kétharmad álszent, hazug disznó is hamarosan elhúz a retekbe, és jön végre egy jobbik világ
  • balee4
    Ne aggódj én is.
  • Carlos
    elkúrták ezek is. nem kicsit, nagyon...
  • Indigo
    Köszi!

Én nem ragaszkodom annyira a magyarhoz. Egyébként is kell tanulnom a nyelvet :)
  • Indigo
    Én is... Azért kemény, hogy két hónapja még 300 Ft volt egy font, most meg 353...

• Carlos
    A 2/3 akarta ezt... én a maradék 1/3-ba tartozom.
  • balee4
    Tényleg durva, bazz április körül volt 262-64 körül az euró, akartam vmit ide írni, de inkább nem politizálok.
  • Tinman #4753
    Árfolyamot néztétek? Az állam a pince alatt van, éppen a talajvíz sáros mocska áztatja.
    Döbbenet!
  • ratgab
    Annyira nem érdekel, hogy pay-pal- ozzak.

Még beszerzek 1 fallout 3 goty-t, oblivion goty, jade empire, fahrenheit-et, meg majd Fable 3, Fallout new vegas, de más játékot én nemigen veszek. Ezek is ráérnek 1-2, akár 3 évre is. Egyáltalán nem sürgős.

Többnyire amúgyis csak az USA-n belül küldözgetnek ahogy elnéztem... De persze biztos van kivétel.
  • Carlos
    énis igy gondolkodom!

"Vesszen marhám, házam..." de ez kell...
  • Tinman #4750
    Ha ebből kimaradok fellógatom magam :-/
  • Tinman #4749
    Paypal = védve vagy.
  • ratgab
    Már nem oszt nem szoroz! Megvettem 5-ért utánvéttel. Nem nagyon szoktam e-bay-t nézegetni. Tényleg ott hogy zajlik a kifizetés, utalás vagy van utánvét is?

Én biztos nem utalnék előre egy ismeretlennek.
  • Carlos
    illetve ennyi plussz:

"North Americans can pre-order at any participating retailer — like GameStop — starting today. European pre-orders will be available throughout Europe in the weeks to come."
    Innen, legalul...
  • Tinman #4746
    A Kotor 1-2 alig 1.5 hónapja talán összesen, pk.-val együtt volt bontatlanul(!) 6k. Ebay.
  • ratgab
    aprón lehet venni jó minőségű cuccokat olcsón: én is ott vettem Kotor 1-2-t összesen 5000-ért postázva. Mindkét játék tökéletes, karcmentes állapotban van. Galaxisnál mindez 9000 Ft+posta lett volna.

Szóval megéri.

The witcher bővítettet vettem 3800-ért, ezért az árért csak a kapuig mentem érte. Galaxisba 5000 Ft+min 1000 Ft posta, mivel vidéki vagyok. Szóval ez is megérte.
  • Carlos
    Eddig semmi infó sajna...
  • Tinman #4743
    New Vegas CE ügyben tudsz valamit esetleg?
  • Tinman #4742
    Miért nem veszed meg galaxisnál?
  • Carlos
    Ha lehetett volna választani az angol és a magyar felirat között én sem görcsöltem volna a külföldi rendeléssel...
  • Tinman #4740
    Grat! Alap dolog, hogy aki szereti annak ott legyen a polcon :-)
    Nekem mondjuk magyar verza van meg, de én már csak ilyen hungarista vagyok :-D
  • Tinman #4739
  • ratgab
    De van olyan opció az a "no longer required" (már nem kell/nem érdekel)

Szerintem az oldal és az üzletmenet fejlesztése miatt érdekes számukra, hogy az ár miatt, szállítás miatt, fizetési opciók miatt mondod vissza.

Ha sok hasonló észrevételük összejön, akkor az adott pontot módosítaniuk szükséges.
  • arty
    ehez nekem manapság már nincs gyomrom, türelmem. inkább egy jó remake...

• grebber
    Itt a zavvinál tökmindegy hogy mit jelelölök hogy miért mondom vissza?

De nem is értem mit érdekli őket hogy miért?Olyan miért nincs hogy mert mocskosszar lett a game?
  • arty
    a graf a kisebb gond, az irányitás-fizika elviselhetetlen gagyinak hat, nem pedig szimesnek :) ilyen szempontból az nfs4 jobb, az sose volt "szimes" és nem is "kopott" annyira meg
  • ffxi
    Majdnem egyet értek veled. SA cool! Viszont PU és HP 2 nálam mindkettő 1. helyen van :(
  • w77d
    én nem pont erre gondoltam, de 2d-s játékoknál bőven jó ez a graf :)
  • Carlos
    ALLTIMEBEST:
  • w77d
    nem a grafika miatt nem játszom, de az tény hogy zavar. Nem kell csilivili kárjszisznak lenni, de azért a mai tapasztolatokkal az élvezhetőséghez kell egy pici grafika. Most végeztem a prince of persia első részével, annak például tetszett a grafja pedig nem mai darab...
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm, kérdeztem is tőle.
  • robotnyk
    nekem abban a test driver kampány jött be nagyon, vagy 3szor végigjátszottam. :p
  • ratgab
    Mármint árul, bocs az elírásért.
  • ratgab
    Árult Kotor 1-et a srác!
  • ratgab
    Találtam neked valamit: http://hardverapro.hu/apro/elado_jatekok_29/hsz_1-50.html
  • Carlos
    valid
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyon sok STEAM-tulajdonos akar megválni a fiókjától... horror áron... sikertelenül.
  • IMYke2.0.0.0
    Minden kemény felhang, kritika [stb.] nélkül: Az már régen rossz, amikor a grafika miatt nem játszol egy alapvetően jó játékkal - a gépeimen [otthoni + munkahely] ott van a modernkori 3 legjobb GTA [3, VC, SA], a Heroes 3 Complete, és a Quake 3.
    Manapság mindegyik "csúnya" - mégis, ilyen "Singularity"-típusú játékok jönnek és mennek [sokszor Shift + DEL, vagy megrendelés törlés], de a régi jó játékok maradnak... még ha nem is Shader 4+, DX11 és HDR...
  • Indigo
    a GTA3-ban még a szélvédőt sem lehetett átlőni...

Ez nem hiba, egyszerűen abban az időben olyan szinten álltunk technikailag, hogy ezt nem fért bele a megvalósításba. Nem azt mondom, hogy nem lehetett volna megvalósítani, csak hogy annak ára lett volna... (gépigényben pl.)

Egyébként meg a mai játékokról is elmondhatjuk tíz év múlva ugyanezeket, hogy "bűn ronda", meg fel lehet majd róni egy csomó mindent, hogy technikailag milyen szar már... Csakhogy nem ez a lényeg, hanem a játékélmény, amit ad... Az is hozzátartozik a dologhoz, hogy régi grafika =/= ronda grafika... Vannak 10-15 éves játékok, amikre azt mondom (még ma is), hogy gyönyörű, mert jó ránézni, mert megadják a hangulatot...

Aki tényleg csak csilli-villi játékokkal bírja tolni, mert nem bírja elviselni egy régi játék grafikáját... azt az embert én sajnálom.