311803
  • balee4
    Jaja van game-en, 13k-ból is is jönne, Asszem elő is rendelek egyet. :) Pénzt mikor vonják le, csak a kiszállítás előtt?
  • Neton
    Nagyon komoly. :D
  • Atkamon
    2000...
  • RYO21
    Vagyis reklámozták?
  • RYO21
    Miért mennyiért árulták?
  • Atkamon
    Ja, engem is:D Bár nekem össze vissza van csúszva az egész... Chrome-ot használok...
  • fery02
    Bannerban az az "Eredeti játékaink" felirat betűtípusa ilyen Bioshock-osra sikeredett.
    Legalábbis engem egyből rá emlékeztet.
  • zzeN
    ÜK-ban már jó ideje előlehet rendelni.
  • davidka003
    Én már vettem a Tesco-ban pár játékot de azokkal nem volt semmi gond bár az is igaz, hogy azokon ha jól emlékszek nem is volt szalagpánt.
  • w77d
    ez így van sajnos... DVD filmeknél ugyanez, meghajlik tőle a műanyag tok, a lemez kipattan a helyéről stb...
  • Indigo
    Vagy nem. A külső kemény védőtokra minek szalagpánt? :) A képen úgy tűnik, hogy közvetlenül a játék tokján van, és a gyakoralatban is így van a szarfos teszkóban :) És 5-ből 4 játéknak garantált a sérülése.
  • Atkamon
    Lesz belőle, csak nem tom, hol lehet kapni... GameStop-on lehet már most is rendelni, csakhát ugye onnan rohadt drága a szállítás...
  • Reg5
    Van hozzájuk magyarítás. Én azt sajnálom hogy a PoP 2008-on már nincs magyar felirat, holott anno úgy adták ki.
  • davidka003
    Én a Warrior Withint most vittem végig újra pár hete és max grafikán el voltam ájulva, hogy 1-2 helyen milyen marha jól néz ki. Na meg a zene isteni.
  • doggy90
    lesz ce.
  • davidka003
    A szalagpánt a külső kemény védőtokon van. Azt a tokot a kasszánál leveszik, mert abban van benne a lopásgátló. :)
  • bcrics
    hát,én 2 tescoban/arénaplaza,bécsi ut/ is voltam és egyben sem volt kirakva a Crysis...dejóis mert most hogy tudom mennyi az ára ,ott basszot volna szét az ideg,,

Helyette ezt a 3db gamet dobtam be a kosárba 990ft/dab Áron,

Viszont se magyar felirat se semmi:)meg kb psp volt ien randa szegény,,vhogy ugy emlékeztem rá sokkal szebb volt a játék:S
  • balee4
    Hmm szép kiadás, PS3-ea lehet beruházok rá.

Más: Mafia 2-ből várható CE? (szintén PS3-ra akarom megvenni)
  • Zoliz
    Najó Megvan még más is, ha összeszámolom olyan 200 ezer forintnyi értékben költöttem eredeti adathordozókra, vagy termékekre. Minden mást loptam.
  • Reg5
    Azért az AC2-t lehagyni...
  • tommygear
  • Zoliz
    Nekem megvan eredetiben a Wing Commander 3, meg a Gladiátor film, minden mást ingyenes torrent oldalakról loptam. És Te?
  • Indigo
    - ezt a teszkónak.

Aki meg ilyen szalagpánttal agyonnyomorgatott játékot vesz, az mocskosul igénytelen.
  • Tinman #5020
    Anno elsőt végigtoltam wrz-ban, meg a kieget félig, gondoltam eljött az idő... nekem is nagyon tetszett egyébként, nagyon imádtam.
  • Tinman #5019
    Volt ilyen classic kiadás féle belőle, talán Ubisoft Exclu... na azt akartam megúszni. Sikerült :-)
  • Atkamon
    Heh, Assassin's Creed-ből PC-n nem létezik nem rendezői változat:D PC verzió = Rendezői változat
  • fery02
    Nem átverés az, bele is kezdtem a single-be, de valami leírhatatlan módon gyenge. De ezt ne ebbe a topikba.
  • McFrost
    HD2 nagyon megérte, számomra a 2. VH-s lövöldözős játékainak királya!
  • Tinman #5015
    Today news:

Assa volt a lényeg, mert Rendezői változat, +2000 Ft-os kupon van benne Assa II. árából:

• fery02
    Én eddig bírtam, uninstall. :)
  • davidka003
    Akkor 3 ezer Ft volt a Dead Space. :)
    Annyiért megérte volna de én kimentem és egy darab sem volt már.
    Viszont pár hete megvettem ugyanott 2 ezerért ugyan azt a kiadást(nem classics).
  • zzeN
    Eléggé sz*r lett a bábu, a főhőst kellett volna belerakni a láncfűrészével.
  • IMYke2.0.0.0
    Én emlékszem rá...
  • IMYke2.0.0.0
  • tototto
    csak ennyiért akárhol meglehet venni, tudtommal ha igy elbasszák nem tehetik meg hogy más áron árulják, egyszer már emiatt volt féláron Dead Space ha emlékeztek
  • IMYke2.0.0.0
    Ennyi pénzért is ajándék - tekintve, hogy kétszer ennyit kellene kiadnod, ha a 3 játékot a polcodon akarod tudni...
  • Atkamon
    Na basszus... kibuszoztam a tesco-ba, erre mit találok...

Csesszék meg...
  • Daell Drow
    En leszedtem delelot, de sajnos atveres. Max egy multis demonak menne el, mivel csak multi player Deathmatch van csak benne.
  • fery02
    Csak közlöm az esetleges érdekeltekkel, Steam-en ingyen játszható most hétvégén a Serious Sam HD Second Encounter teljes.
    Szerintem kezdem is, meg lesz a hétvégi programom. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Én is betettem a Lara-packot.
    eBay UK-n [fenn is van] találtam postázással együtt 3450 Ft-ért is!