311803
-
Jaja van game-en, 13k-ból is is jönne, Asszem elő is rendelek egyet. :) Pénzt mikor vonják le, csak a kiszállítás előtt? -
Neton #5042 Nagyon komoly. :D -
2000... -
RYO21 #5040 Vagyis reklámozták? -
RYO21 #5039 Miért mennyiért árulták? -
Ja, engem is:D Bár nekem össze vissza van csúszva az egész... Chrome-ot használok... -
Bannerban az az "Eredeti játékaink" felirat betűtípusa ilyen Bioshock-osra sikeredett. 
Legalábbis engem egyből rá emlékeztet. -
ÜK-ban már jó ideje előlehet rendelni. -
Én már vettem a Tesco-ban pár játékot de azokkal nem volt semmi gond bár az is igaz, hogy azokon ha jól emlékszek nem is volt szalagpánt. -
ez így van sajnos... DVD filmeknél ugyanez, meghajlik tőle a műanyag tok, a lemez kipattan a helyéről stb... -
Indigo #5033 Vagy nem. A külső kemény védőtokra minek szalagpánt? :) A képen úgy tűnik, hogy közvetlenül a játék tokján van, és a gyakoralatban is így van a szarfos teszkóban :) És 5-ből 4 játéknak garantált a sérülése. -
Lesz belőle, csak nem tom, hol lehet kapni... GameStop-on lehet már most is rendelni, csakhát ugye onnan rohadt drága a szállítás... -
Reg5 #5031 Van hozzájuk magyarítás. Én azt sajnálom hogy a PoP 2008-on már nincs magyar felirat, holott anno úgy adták ki. -
Én a Warrior Withint most vittem végig újra pár hete és max grafikán el voltam ájulva, hogy 1-2 helyen milyen marha jól néz ki. Na meg a zene isteni. -
doggy90 #5029 lesz ce. -
A szalagpánt a külső kemény védőtokon van. Azt a tokot a kasszánál leveszik, mert abban van benne a lopásgátló. :) -
bcrics #5027 hát,én 2 tescoban/arénaplaza,bécsi ut/ is voltam és egyben sem volt kirakva a Crysis...dejóis mert most hogy tudom mennyi az ára ,ott basszot volna szét az ideg,,
Helyette ezt a 3db gamet dobtam be a kosárba 990ft/dab Áron,
Viszont se magyar felirat se semmi:)meg kb psp volt ien randa szegény,,vhogy ugy emlékeztem rá sokkal szebb volt a játék:S -
Hmm szép kiadás, PS3-ea lehet beruházok rá.
Más: Mafia 2-ből várható CE? (szintén PS3-ra akarom megvenni) -
Zoliz #5025 Najó Megvan még más is, ha összeszámolom olyan 200 ezer forintnyi értékben költöttem eredeti adathordozókra, vagy termékekre. Minden mást loptam. -
Reg5 #5024 Azért az AC2-t lehagyni... -
-
Zoliz #5022 Nekem megvan eredetiben a Wing Commander 3, meg a Gladiátor film, minden mást ingyenes torrent oldalakról loptam. És Te? -
Indigo #5021 

- ezt a teszkónak.
Aki meg ilyen szalagpánttal agyonnyomorgatott játékot vesz, az mocskosul igénytelen. -
Anno elsőt végigtoltam wrz-ban, meg a kieget félig, gondoltam eljött az idő... nekem is nagyon tetszett egyébként, nagyon imádtam. -
Volt ilyen classic kiadás féle belőle, talán Ubisoft Exclu... na azt akartam megúszni. Sikerült :-) -
Heh, Assassin's Creed-ből PC-n nem létezik nem rendezői változat:D PC verzió = Rendezői változat -
Nem átverés az, bele is kezdtem a single-be, de valami leírhatatlan módon gyenge. De ezt ne ebbe a topikba. -
HD2 nagyon megérte, számomra a 2. VH-s lövöldözős játékainak királya! -
Today news:
Assa volt a lényeg, mert Rendezői változat, +2000 Ft-os kupon van benne Assa II. árából:
-
Én eddig bírtam, uninstall. :) -
Akkor 3 ezer Ft volt a Dead Space. :)
Annyiért megérte volna de én kimentem és egy darab sem volt már.
Viszont pár hete megvettem ugyanott 2 ezerért ugyan azt a kiadást(nem classics). -
Eléggé sz*r lett a bábu, a főhőst kellett volna belerakni a láncfűrészével. -
Én emlékszem rá... -
-
csak ennyiért akárhol meglehet venni, tudtommal ha igy elbasszák nem tehetik meg hogy más áron árulják, egyszer már emiatt volt féláron Dead Space ha emlékeztek -
Ennyi pénzért is ajándék - tekintve, hogy kétszer ennyit kellene kiadnod, ha a 3 játékot a polcodon akarod tudni...
-
Na basszus... kibuszoztam a tesco-ba, erre mit találok...
Csesszék meg... -
En leszedtem delelot, de sajnos atveres. Max egy multis demonak menne el, mivel csak multi player Deathmatch van csak benne. -
Csak közlöm az esetleges érdekeltekkel, Steam-en ingyen játszható most hétvégén a Serious Sam HD Second Encounter teljes.
Szerintem kezdem is, meg lesz a hétvégi programom. :) -
Én is betettem a Lara-packot.
eBay UK-n [fenn is van] találtam postázással együtt 3450 Ft-ért is!