311803
  • ratgab
    Ezek a CE-k mindig elvetemült árban vannak általában.

Jó nekem a sima verzió is.

Azért meg nem fogok éhezni, hogy meg legyen a CE. De kétségtelenül tényleg szép az a kiadás.
  • IMYke2.0.0.0
    Az nekem nagyon sok píz... :(
  • IMYke2.0.0.0
    Ez a GOTY tartalma:

Egyenként a kézikönyvek, materialok miatt lenne értékesebb - számomra.
  • ratgab
    Amazonon laza 14000 pezó+szállítás
  • ratgab
    Ez tényleg nem rossz, de az már igazi kihívás lenne egy ilyet beszerezni!

De ezért én is kiadnék 5000 pezót, sőt még többet is talán...
  • IMYke2.0.0.0
    Ez viszont gyönyörű:

BŐVEBBEN
  • ratgab
    És ha darabokba veszed, akkor több mindent kapsz?

Alap oblivion dobozban mi van benne?
  • IMYke2.0.0.0
    Azt nagyon ajánlom figyelmedbe! Legjobb vétel! Nekem ezer éve megvan.
  • IMYke2.0.0.0
    Mert láttam a GOTY belsejét - 1 DVD + plusz lemez, 1 vékonyka kézikönyv.
  • ratgab

Nekem most ez mozgatja meg a fantáziámat:
    http://www.supergamer.hu/dungeon-siege-ii-deluxe-p-3017.html
  • ratgab
    supergameren 5000-ért megkapod az egész oblivion-t, akkor miért akarod külön külön megvenni?
  • IMYke2.0.0.0
    Eddig úgy néz ki, hogy igen, az eBay UK-n lesz.
    De, ha a Supergamerről kiderül, hogy nem átverés, és a "Raktáron" valóban azt jelenti, amit sugall, akkor az Oblivion (+2 kieg) itthonról lesz - és nem a GOTY, hanem külön-külön (+2000 Ft-ot megérnek nekem).
  • ratgab
    Honnan rendeled be őket? Ebay?
  • IMYke2.0.0.0
    A SW KoTOR-ok és az Oblivion(ok) is nálam - eddig úgy tűnik - külhonból lesznek.
    A Supergamer-rel kapcsolatban vannak kétségeim, még mindig nem nyomtam le a rendelést.
  • ratgab
    Én nem adok többet érte 3000 Ft-nál használtan az tuti, szóval ha neked megér annyit vagy többet, akkor nyugodtan licitálj, de ha rám hallgatsz még vársz vele( feltéve, ha nem ér meg neked 5000-et villámáron) az aukció lejárta előttig(kockázatos, lehet villám áron valaki elviheti közben).

Azon is gondolkodtam, hogy lehet csak ott porosodna az asztalon (annak idején rongyosra játszottam a W. verziót), így lehet nem is éri meg megvenni, nem vagyok biztos benne, hogy újra elő fogom még venni( nemrégiben feldobtam modokkal együtt, de azóta volt egy rendszer újrahúzás és azóta felé se néztem.

Egyébként 5000-ért + postáért a hardverapro-n is van egy eladó.
    De mivel külhonból lehet 5000-ért újat is venni, ezért meggondolandó...

• IMYke2.0.0.0
    Én is akartam licitálni az Oblivion 4 GOTY-re, de akkor nem nyomom fel neked az árát.
  • IMYke2.0.0.0
    A Saints Row 2 nagyon jó! Sajnos, a GTA4-hez hasonlóan konzolport és ezért 2-3-4 magos gépeken is meg-megakad komolyabb (autó, motoros) szlalomozásokkor [rosszul írták meg] - konzolon értelemszerűen semmi glitch.
    A GTA4-et még nem láttam [technológiában biztosan jobb a 4-es], sztoriban, humorban, akciókban erősebbnek tűnik a sandboxok királyánál - azoknak a fényében, amit a GTA4-ről olvastam [kötelező haverkodás stb.].

Én ajánlott vételnek tartom a SR2-őt.

• ratgab
    Dehogynem akar (csak másik kérdésre válaszolt, de hozzám is szólt abban a válaszban) IMY: majd megvárom, míg eljön az aukció vége és az idő letelte előtt 2 perccel leütöm 2500-ért a terméket.

Egyébként jó ez a Saints Row 2? Már sokat hallottam róla, utána is olvastam, de nem tudom eldönteni, hogy milyen.
  • IMYke2.0.0.0
    Vatera. 2000 Ft-os lélektani határig:

Baldur's Gate 2 - kézikönyv?
    Final Fantasy VIII
    Alien vs. Predator 2
    Crysis
    Saints Row 2
    WarCraft III RoC + TFT
    Diablo 2 + LoD
    WarCraft III RoC + TFT (2)
    The Elder's Scroll IV: Oblivion GOTY - ratgab: látom, nem akar postázni...
    Star Wars: Knights of The Old Republic 2
    C&C 3: Tiberium Wars
  • balee4
    Azért ha sikerül olcsón beszerezni (max 5k körül) akkor annyiért megveszem.
    Az meg egyértelmű, hogy nem ér a GoW-ok nyomába, mert azokat semmi nem képes felülmúlni, annyira ütnek.
  • Tinman #5063
    Köszi! Szerintem rámegyek...
  • Tinman #5062
    GoW-okat mind letoltam, sőt Darksiders-t is. Ezek fényében Dante egy egynek elmegy cucc, már amennyit láttam belőle. Animet amúgy láttad? Na pont olyan a játék. Nekem az anime se nagyon jött be.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem konzolos vagyok, de olvasom az "etalon" topikot, és azt kell mondjam, nem ér a nyomába... de majd Zó vagy Tinman fórumtársaink javítanak.
  • balee4
    Dante's Inferno-t megéri beszerezni? GoW-okhoz képest milyen?
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, ha így van/lenne, egészen más a leányzó fekvése.
  • Zóanagyvarázsló
    Az én CE-m erre hasonlít kísértetiesen. Szóval a cikknek nem kell hinni.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, ha időközben nem módosítottak valamit rajta, akkor a Gothic 3 DE harmatgyenge...

• Zóanagyvarázsló
    *Tinmant
  • Zóanagyvarázsló
    Gothic 3 CE olcsón - elsősorban Tinamt érdekelheti, de hátha mást is.
  • balee4
    18k azért egy kicsit húzós, de egy ilyen fantasztikus játékért megérné, most júliusban úgyis csak max 2 játékot veszek.

Jövő héten egy Killzone 2 jön, aztán egy Condemned 2-t akarok még. Aug.-ban meg csak a Mafia 2-t.
  • doggy90
    bar most kicsit osszezavarodtam, ugyanis az 576-on is ez a special edition szerepel 18 ezerert, es jar hozza minden.
  • doggy90
    a game-en special edition van, nem collector's edition. sokkal olcsobb is.
  • balee4
    Nem értettem mire utal, de már rájöttem ÜK=überkonzol. De ez a CE más mint az game-es SE? Mintha ott nem járna hozzá artbook, és fémdoboz.
  • w77d
    azigen
  • giorgio81
    Én most voltam Pesten a Soroksári úti Tescoban, de ez a felirat nem volt kint, az árnál 1990-et írtak és nem volt rajta szalagpánt sem
    Én nem vettem, mert a Crysis egyáltalán nem fogott meg
  • robotnyk
  • IMYke2.0.0.0
    Mert az :)

Tudomásom szerint, ez ta betűtípust használták a játékban:

• zzeN
    AZ ÜK-t UK-nak olvastad, vagy nem is nekem akartál válaszolni?:)
  • ratgab
    5 font különbség van a game-nél a Maffia 2 CE és a sima között pc-re!

Látva a CE tartalmát lehet, hogy érdemes lesz beruházni rá.

De mivel okultam a Gta 4 hatalmas gépigényéből (és sz...ar optimalizálásából)előbb warezon kipróbálom, hogy hogy fut.

És amennyiben jó az optimalizálás (játémenetről kétségem sincsen), akkor lehet CE lesz belőle 5 fontot megér plusszban.
  • Zoliz
    Amikor anyám vett nekem 1995-ben egy P75-ös gépet 265000 HUF-ért, akkor még loptam tőle (szó szerint kivettem a táskájából) 13K-t és megvettem a Wing Commander 3-at, hogy legyen értelme a gépnek. Erről ennyit, de ez az igazság...