311803
-
aki konzolon gamepaddal fps-t játszik (pl leffórded) az nem ember :D
láttam videókat, több a tk-zás, mintha beállítanál egy halom embert középre, és a másiknak a kezébe adnál egy puskát hogy lője őket... -
offtopik, de nem birok magammal:
"Szó sincs a "majd megszokom és jobb lesz"-ről."
De.
"Jut eszembe, konzol topikban olvastam, hogy a PS-ekre és X-BoX-okra kiadott "FPS"-ek célzó és találati doboza nagyobb... és komolyabb a rásegítés is."
Ez meg ordas nagy marhaság. A hitbox természetesen játékfüggő, nem pedig platformfüggő. -
amit e topikban láttam eddig, ez a CE tetszett legjobban :) -
Na Condemned 2 is le van zsírozva, használt, de elvileg jó állapotú és 3k lesz postával. Majd azért vmikor kéne az első rész is dobozosan.
-
Valaki tud valami olyasmit, hogy pl Cdgalaxisnál vagy/meg Supergamernél van valami olyasmi kedvezmény, hogy bizonyos összeg felett vásárolva ingyen vagy legalábbis olcsóbban hozná ki a futár a cuccot?
Mert nem nagyon olvasok ilyet.
#5136 (IMYke2.0.0.0): Teljsen egyetértek, én is a napokban gondolkoztam pont, hogy konzolon milyen szinten lehetetlenség gamepad-ról fejlövést osztani rásegítés nélkül egy akció dús esemény közepette.
Amíg nem tudok olyan hirtelen reagálni a dolgokra egy fps-ben gamepaddal, mint ha egérrel játszanék, addig nem fogom megérteni a létjogosultságát fps játékoknak konzolon. :)
Írhat ide bárki akármit, én akkor is gusztustalannak gondolom, amikor a célkeresztet a gép automatikusan az ellen fejére mozdítja.
De szerencsére nem vagyunk egyformák, valakinek ez szórakoztató.
(Azért a GoW esetében Nehéz szint esetén én kicsit merésznek tartom ezt az "esélyük sem volt az ellenfeleknek" állításodat, főleg, hogy ki is emelted.
De ha halál nélkül tudod úgy végigjátszani, akkor persze nem kis gratulációm. :) -
Az a vicc, hogy a cdgalaxisnál is van olyan, hogy csak letöltési kód. Ha már tőlük veszek valamit akkor már inkább a dobozost választom. -
Neoncsoves #5157 Egyelőre a fő bevételi forrás megteheti hogy netről szedjék a plusz tartalmakat. A kiadókat/fejlesztőket egyértelműen ők érdeklik, a maradék 10-20%ot, akik nem tudják netről elérni ezeket, leszarják nagy ívben... -
És az is kezd - rohadtul sajnos - általánossá válni, hogy a plusz tartalmak internetről érhetők el... :(
Mit tegyen egy mucsaröcsögei Józsika, ha sem kábelnet, sem kábéltévé, sem wifi, sem...
...közben meg ott az ilyen-olyan PC vagy laptop, és a kedv a játékhoz, meg az anyutól kisírt szoftver az asztalon...
Ezerszer olvastam itt, SG-n, hogy nem Magyarország a célpont ezeknél a szoftvereknél... de nem csak nálunk vannak áldatlan állapotok és játszani kívánó fiatalok-idősek.
-
Manapság már örülni kell ennek is, sőt. Már képesek egy játékot CE-nek hívni ha fémdobozba van. Ennél már csak az jobb amikor az artbook is digitális formában van jelen a lemezen... Szóval ennél rosszabb ne legyen sose. -
Hát, igazából mindig is szinte egy áron volt a simával... megjelenéskor is így volt... Annyira nem is nevezném Collector's Edition-nek, inkább Special Edition-nek :D Vagy mondjuk "GetMoreForPayingTheSame Edition" :D -
Lehet, igen.
Jó. :)
-
Én biztos nem töröltem semmit , lehet valami admin volt.
Még várok egy kicsit :) -
Nem tudtam. Lehet, hogy készlet kiszórás a cél.
Én írtam neked oda, hogy mennyibe kerül a Supergameren :) De törölve lettem.
[Végül is érthető, üzletrombolónak tűnhetett a dolog.]
4000 + 500 Ft PK és elviszem :)
-
Az én vagyok
Most látom alább ment az ára kb a simával egy áron van csak nem értem miért. Lehet kiszórják a készletet..
-
Csak jelzem, hardverapro-n valaki a bontatlan Mass Effect 2 CE-t 9.990 Ft-ért akarja továbbadni...
-
Jól néz ki ez a Mass Effect 2 CE lehet nem kéne eladnom :P -
Eladó papírdobozos játékok gyűjtőknek
Age of Empires (1997)
fóliás doboz, kézikönyv, játék cd, strategy guide és minden MS papír (garancia tájékoztató, reklám, stb), minden angol nyelvű
A Nagy Balhé! (2001)
doboz, játék cd, kézikönyv, minden magyar nyelvű
Conquest: Frontier Wars (2001)
fóliás doboz, játék cd, kéziköny, doboz és kézikönyv magyar, a játék angol nyelvű
Enemy Infestation (1998)
doboz (ennek van a legspécibb :) ), túlélési kézikönyv, játék cd, minden angol nyelvű
Haegemonia Collector's Edition (2002)
fóliás doboz (fólia már nem a legjobb állapotú), játék cd, audio cd, kézikönyv, póló, regény (Sellei György Haegemonia: Kirajzás), minden magyar nyelvű
Pizza Connection 2 (2001)
fóliás doboz (fólia már nem a legjobb állapotú), játék cd, kézikönyv, minden angol nyelvű
Rollercoaster Tycoon (1999)
fóliás doboz, játék cd, kézikönyv, minden angol nyelvű
Theocracy (2000)
fóliás doboz, játék cd-k, kézikönyv, regény (Jonathan J. Ashwood Theocracy), minden magyar nyelvű
The Settlers IV (2001)
doboz, játék cd, kézikönyv, minden magyar nyelvű
The Sims (2000)
fóliás doboz (fólia már nem a legjobb állapotú), játék cd, doboz és kézikönyv magyar, a játék angol nyelvű
The Sims Livin'It Up (2000)
fóliás doboz (fólia már nem a legjobb állapotú), játék cd, doboz és kézikönyv magyar, a játék angol nyelvű
+egy kis extra Codename Panzers Phase Two PRESSKIT
tájékoztató füzet a játékról+Hogyan készült? DVD (Ez azért ritkaság, mert ilyet csak újságírók kaptak)
-
Ez is igaz. -
Ez így van , de nem is emiatt térnek át sokan konzolra. -
Elhiszem - de konzolos találat és PC-s fejlövés között bizony ég és föld a különbség, szerintem.
Előbbinél komoly hányad a programkód rásegítés.
-
Kicsit hozzá kell szokni , nem vészes a dolog. Az elején furcsa de elég gyorsan bele lehet jönni. -
Nekem is szarul megy, tuti, hogy nem ez lesz a kedvenc stílusom konzolon. Viszont pl. az Uncharted 2-ben a végére már baromi jól ment a célzás, kész élvezet és nagyobb kihívás volt az amúgy sem könnyű játék így. -
Ha így van, akkor - függetlenül attól, hogy leüzleteltem egy első kiadást - bevásároltatnék én is valakivel... vidékre postázva.
Szerk.: Hú, de hülye-öreg-szenilis-krapek vagyok! Tesóm Szigetszentmiklóson lakik :) Remélem, hív valamikor [telefonra nem költök] és akkor ráveszem, nézzen körül a tecsókban :)
-
bcrics #5140 Ezt olvastam is csak vki írta hoyg talán a soroksári utiban hagyták 2E.ben az árát. -
2.000 Ft helyett kiderült, hogy 3.990 Ft. Képet is kaptunk az "elnézést"-tábláról.
-
bcrics #5138 Hello,a Crysis Maximum Editiont be Tudta szerezni vki a tescobol,2E hufért? -
én is pontosan így vagyok ezzel.. az egérnél nagyon lehet érezni a távolságokat, mozdulatokat és a gyorsaságot... -
El nem tudom képzelni, hogy két kézben fogott kontrollerrel hogy lehet FPS-t játszani... "gyilkosszar" lehet.
A Gears of War PC-s verzióját kipróbáltam anno a Logitech Dual Shock-kal... rémálom volt MINDEN vele. Szó sincs a "majd megszokom és jobb lesz"-ről.
Egér plusz billentyűzettel esélyük sem volt az ellenfeleknek [könnyű és nehéz fokozaton sem].
GeOW esetében egyedül a Behemoth támadásainál tudom elképzelni a kontroller létjogosultságát, mert azt a finom mozgást egér + billel nem lehet bevinni a játékmenetbe.
Jut eszembe, konzol topikban olvastam, hogy a PS-ekre és X-BoX-okra kiadott "FPS"-ek célzó és találati doboza nagyobb... és komolyabb a rásegítés is.
-
Killzone 2
postával 4k volt, használt, de újszerű, karcmentes állapotban van.
-
-
Hát az első részhez 2 DLC jelent csak meg, az egyiket a cdproject oldaláról tudod letölteni, a másikért fizetni kell, és asszem nem is megy a Magyarországi verzióval.
A második részhez már több jött ki, és még jönni is fog nem egy, azt majd játék közben meg tudod nézni a főmenüből, hogy mik jöttek eddig ki. Nincs dobozos DLC eddig, ezért DLC a neve :) -
Bocs, hogy itt kérdezem meg, de rendszeres olvasó vagyok. És ha éppen erről van szó :D Tegnap vettem meg a Mass Effect 1-2 t igaz nem ilyen szép kiadásban mint Csoli.
A DLC-hez eredetiben csak digitális úton juthatok, hozzá vagy van valami dobozos kiadás is belőle? Illetve ha valaki tud valami oladalt, ahol megvannak, hogy milyen DLC-k jelentek meg hozzá azt megköszönöm.
Grat a szép kiadáshoz Csoli.
-
Hát igen, én is, dehát mit lehet tenni... Talán ha nem a Mass Effect-ről lenne szó, én sem fizetnék érte, de ez a játék túl zseniális ahhoz, hogy warezban szedjem le a DLC-ket :) -
ugyanez nekem is itt figyel má pár hónapja a polcon de nem volt még időm elkezdeni.... viszont a Bioshock 2 CE-met kitoltam:) -
csoli31 #5129 Sajna nekem már egy DLC-re sem fogja futni egyelőre. De majd idővel azokat is beszerzem. -
Szép tőled, hogy fizettél a DLC-ért.
Én mondjuk úgy vagyok vele, hogy ha megveszem az alapjátékot akkor már elvárnám, hogy a DLC-k ingyen legyenek. -

-
csoli31 #5126 Igen. Annyit fizettem ami az oldalon fel van tüntetve árnak (plusz azt a 1490Ft postaköltséget). -

4390 Ft + 1490 Ft volt a vége? -
ratgab #5124 Nagyon szép kiadás, van benne sok mindent! Kösz a bemutatót!