311803
  • IMYke2.0.0.0
    Nem... ez a velencei kalandok folytatása... kezdetben DLC, majd teljes értékű kiegészítő lett... most meg már marketing fogás.
    A második rész csak 2012-ben.
    Jövőre nem lesz Assassin's Creed.
  • w77d
    gyerekek le vagyok maradva.. ez most az assasins creed 2? vagy mi?
  • ratgab
    Nekem Fable 3 majdnem 100, hogy vétel.

Mafia 2-n még vacillálok, kevés játékidő miatt előbb egy próba mindenképpen befigyel (CE viszont szép).

Starcraft 2 nekem csak egy single erejéig kell szóval kihagyós (max w verzió)

Two Worlds 2-- első rész nálam leszerepelt, de a 2 jónak ígérkezik, mindesetre tuti előbb ki kell próbáljam, hogy megéri-e.

Gothic 4 -- 3 bugossága miatt előbb tesztre szorul, aztán majd kiderül. (3tól a sok bug teljesen elrettentett, mégcsak w verzióba sem néztem meg)
  • balee4
    PC-re nem tudom, überkonzolon PS3-ra/boxra van, 18k.
  • wedge31
    Itthon lesz Mafia 2 CE ?
  • balee4
    Mafia 2 (lehet, hogy a CE még nem tudom lesz-e rá zsé)
    Fable III
    Gran Turismo 5 (ebből is jó lenne az olcsóbbik CE)
    SW TFU 2 (ebből szintén)
    nálam is alap

de jó lenne egy Fallout CE és Crysis 2 is, de sztem nem fognak beleférni a keretbe, főleg, hogy folyamatosan veszem az egyéb olcsóbb játékokat is és ezekből is be van tervezve vagy 30k. :D
    Durva a helyzet...
  • Atkamon
    20 óra??:) Nem vagy te túl nagy rajongó akkor, minek is vennél CE-t:) Én az AC2-be (eddig) 179 órát nyomtam... Simán megérte az a Black Edition, és úgy érzem ez is meg fogja :) Ebben még ráadásul multi is lesz.

A DRM-ről meg annyit, hogy a 179 óra alatt 0 problémám volt vele, észre sem lehetett venni, hogy megy, még torrent is sokszor ment alatta, és azon sem lassított semmit...
  • ratgab
    Ámen testvér!
  • wedge31
    Idén teljesen legatyásodok mert még ezeket meg KELL vennem :

Mafia 2
    Starcraft 2
    Fable III
    Two Worlds II
    Gothic 4

Az utolso kettöt lehet hogy csak külföldröl mert egyenlöre semmi hir a magyar forgalmazásról de ez mindenképp 50k körül lesz...

Plusz ha tényleg lesz Borderlands GotY még azt is hozzávehetem.
  • IMYke2.0.0.0
    Volt idő, mikor le sem lehetett robbantani a multiplayer játékról - Quake 2-3, UT-k -, de egyszer csak nagyon megutáltam: a játékosok, az unalom.
    Később, mikor városról falura kellett költözzek [jelenleg is ott élek], majd hogy nem hiányzott, de akkor mindig eszembe jutott, hogy mennyi jó játékot nem játszottam még végig, és megnyugodtam.
    Nekem egy alapvetően egyedüli játékélményt nyújtó játék ne akarjon internettel kommunikálni!!!
  • ratgab
    Egyébként az az Ass. Creed 2 nagyon jó játék (warezzal próbáltam), csak hát ez a Drm (van netem, de rám ne kényszerítsék ezt a fos rendszert).

MMO-val se játszom, sőt multizni sem szoktam.
  • ratgab
    Ez a rendezői változat ez ugyanolyan, mit az ass.creed 1-nél, a szélesvásznú sz....ar? Mekkora csalódás volt, demónál fajinul teljes képernyős változat, aztán berakom az ass.creed 1 lemezt felrakom és ez a szélesvásznú borzalom fogad, kuu.....rvára illuzióromboló az a fekete csík a képernyő alján és tetején és ki se lehet kapcsolni sajnos :-(
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem megvan a Director's Edition, de valahogy nem mozgat, hogy egy folyamatos internetelérést követelő játékot megvegyek...
  • Tinman #5230
    Ezek vannak Assa CE-be:

Assassin's Creed: Brotherhood - Limited Codex Edition tartalma:

- Assassin's Creed: Brotherhood játék
    - egy reneszánsz formájú dobozt, amelybe mindez csomagolva lesz
    - egy exkluzív kódexet
    - egy Róma térképet
    - multiplayer karaktereket bemutató kártyákat
    - a Lineage kisfilm lemezét
    - egy további bónusz DVD-t, és a játék zenéit
    - 2 exkluzív pályát a kampányhoz: Aqua Gear & Trajan Market
    - 2 multiplayer karaktert: Harlequin & Officer
    - további felfedetlen bónusz tartalmak, melyek egyelőre nem lettek bejelentve

10-ért érdekel...

Assa 2 ügyben:

Ha galaxisnál megveszed a "Rendezői Változat" néven futó lemezkét, 2000 Ft kedvezményt kapsz az Assa 2-ből.
  • ratgab
    Igazad is van, én is drágállom az AC brotherhood CE-t. Ráadásul én olyan (singleplayer)játékot nem veszek meg, amit nekem kutya kötelességem interneten futtatni. AC 2-t is addig nem veszem meg míg ki nem iktatják a DRM-et. De ezt hagyjuk.

Van egy olyan sanda érzésem, hogy az a kezdeti Fallout New Vegas CE 13k-ról fel fog kúszni 15-16-ig is (amazonnál legalábbis most annyi).

Én nagyon sokat várok FNW-től, remélem nem fogok csalódni.
  • Tinman #5228
    Nagyon szép az Assa Ce.

DE!

Ebben a játékban van ~20 óra gametime. Nem tudnék 16 ezret nyugodt szívvel elszórni egy olyan CE-re, amit 3 nap játék után felteszek a polcra és kész.

A Fallout 3 néhányunknak CE verzióba van meg, sőt a GOTY-t tettük az uzsis dobozba ;-) Játékidőben ez kb. 150 óra. Ráadásul van értelme az újrajátszásnak, mert sok helyen, ha mást döntést hozol másképp alakulnak a dolgok...

Számomra ez nagyon nem mindegy.
  • ratgab
    Assassins Creed Brotherhood Gyűjtői kiadás pc-re

Fable 3 für pc

Fallout New Vegas CE+Fable 3 értésítések kérése CD Galaxis-tól hivatalosan is elküldve :-D
  • ratgab
    Ez+Fable 3 nálam már majdnem 100 %, hogy zéró day fix vétel (addig még lehet spórolni)!
  • ratgab
    Hát ez....ez....ez......(majd fél óra múlva visszanézek és írok, addigra talán normalizálódik a lélegzetem és szívverésem) :-D
  • Tinman #5224
    Tökéletesen egyetértek.
    Amúgy max. 1k-t emel majd rajta galaxis, de az a helyzet, hogy vagy 8 éve vásárolgatok tőlük és ha volt előrendelési ügy ÁRRAL, akkor azon eddig még soha nem módosítottak pluszban!
  • Tinman #5223
    Fable I. megvan PC-re a Special Edition, Fable II. megvan abból a GOTY XBOX-ra, term., hogy a Fable 3 is meglesz ;-)
  • balee4
    Fable 3-at sztem én is megveszem, remélem mégis lesz PC-re is CE.
  • Carlos
    becsült ár... de azért akármennyi is lesz, kell nekem!
    Amazonon 70 dollár ami kábé 15K. Szerintem ennél olcsóbb nem lesz!
  • balee4
    Nem is sok, sztem ezt én sem hagyom ki.
  • Carlos
    DONE!
    Köszi!
  • FSpofon
    kutyasimogatás meg kézfogás mutánsgyilok helyett, grat
  • wedge31
    Részemröl inkább Fable III de jó játékot hozzá.

TWII meg G4 remélem lesz magyar forgalmazásban mert egyenlöre semmi hir róluk...
  • Tinman #5216
    BEXARTOK!!!
    Én már túl vagyok rajta

UGYE MÁR TE IS ELŐRENDELTED???
  • IMYke2.0.0.0
    Far Cry 2 - 1.500 Ft
    Hidden & Dangerous Anthology - 900 Ft
  • IMYke2.0.0.0
    Crysis Special Edition

És "igazi" férfiaknak, akik szeretik a nyelvbeli kihívásokat, érdekességeket:
    Prince of Persia 3D - nagy dobozos, német
    Baldur's Gate (1) - nagy dobozos, német
    Bard's Tale - német
    Beyond Good & Evil - német
  • fery02
    Értem. Na mind1. :)
  • IMYke2.0.0.0
    5 napon belül érkezik meg hozzájuk, és csak utána kerül futárhoz. Én így értelmezem.
  • fery02
    Supergamers-en ami termék alá az van írva, hogy "5 napig" az azt jelentené, hogy rendelés utáni 5 munkanapon belül bármikor szállíthatják?
    Mert jó lenne 30k-nyi értéket titokban rendelni a családban. :D

Cdgalaxis ezért lenne jobb, mert ott 1-2 munkanapon belül kihoznak bármit (ami számomra tökéletes), ami épp megrendelhető az oldalon, csak ott nincsenek olyan játékok, amik nekem kellenének. :/
  • syberia2
    nabazz
    3 hét megyek svájcba- pont most ilyen drága???
  • arty
    nekem tegnap mondta vissza egy winyot, mondván "elárazták"
  • IMYke2.0.0.0
    Megint kezd romlani a Ft...
  • grebber
    Igen amióta élek ilyet nem tapasztaltam sehol szal rendelt meg nyugodtan!
  • ratgab
    Használtan vettem hiánytalan állapotban 2 különböző eladótól: összesen 5500-ért a Kotor 1-et és Kotor 2-t.
  • arty
    "az árváltoztatás jogát fenntartjuk" ? hallottál már ilyesmiről? ;)
  • grebber
    Miért ne szállítanák?