311803
-
Ejnye-bejnye.
Segítek.
Ilyet nem olvasok például:
AvsP - GS
Lost Planet 2[/b] - PCG
[URL=http://ipon.hu/elemzesek/disciples_iii_renaissance_%E2%80%93_felemas_folytatas/791/]Disciples III - ipon.hu
Csak linkelem őket.
Az új játékok esetében szívesebben olvasom azok fórumaiban a játékosok reakcióit - WRZ-sirám szűrő szemüveggel.
S ahogy írtam, SG.hu-n telik minden napom, és ha olvasok is valamit játékkal, filmmel, programmal, IT-vel kapcsolatban, az itt történik... 10 éve.
Régebben szívesen olvastam a HWSW.hu, és a HardverOC.hu-t is, de a dizájn-váltások, és a silányodó stílus [ami itt sem a nívós kategória, de a fórum a lényeg] eltántorított tőlük.
Inkább IPON.hu-t nézegetem hardver fronton.
-
Zóanagyvarázsló #5282 Ezt már a HoMM III is tudja :) -
Zóanagyvarázsló #5281 Szóval nem adsz a rivjúkra, lenézed a "szakújságírtókat", de eközben éppen egy SG-s cikkel riogatsz? Nincs több kérdésem. -
nem orosz csak akik portolták pc-re.Elvileg egész jó kis játék olyan gears of war szerű koppintás talán. -
Ne kiabáld el...
-
A játék jó! Csak ajánlani tudom. Persze, nem egy sakk, de hétvégi lövöldének bőven megteszi - és még így is el fogsz akadni néhol.
[Az egyre bővülő képességeidet [karod] kell használni - ez a kulcs, szinte mindhez.]
Engem az első szörnyike leizzasztott 10x, és akkor félretettem hidegebb napokra.
-
a hardveres scan se lett kötelező az évek alatt... ugyanmár :) -
a hardvercsekkolást már most is megcsinálja, bizonyos játékoknál kiírja nekem, hogy átnézte a steam a gépet, és nem biztos benne hogy a mobilityn el fog futni az adott játék... -
ratgab #5275 Dark sector nevezetű orosz fejlesztésű játékról van valakinek tapasztalata?
Megéri megvenni (most 1700 Ft galaxisnál), vagy hagyjam ki? -
ha ez tényleg bekövetkezik, hogy átvizsgálják a gépem kötelező jelleggel, abban a pillanatban törlöm a steam-et a gépemről nincs mese.... -
Részemről egy újabb érv, mely miatt kizárt, hogy valaha is digitális disztribúció támogató legyek: Átnézi a gépünket az új STEAM rendszer
S még mielőtt azzal jönne valaki, hogy ez választható opció:
"Jelen pillanatban ez még csak egy választható opció, ám sokak szerint hamarosan kötelező lesz átvizsgáltatni a rendszerünket, mert különben nem telepíthetjük majd az alkalmazást."
A legszebb mondat:
"Szeretnénk ugyanis megtudni, hogy a játékon kívül még mi mindenre használják az emberek a számítógépüket és ezen vizsgálatok eredményeit időnként nyilvánosságra is hoznánk. A fejlesztők és a kiadók biztosan hasznosnak találják majd az adatokat."
-
Prey 2 hát aki ezt a dátumot leírta az kb hasraesett rolival.Életbe nem fog megjelenni az idén mivel 0 info nem volt róla csak annyi pár éve hogy készül.
Örülhetünk ha jövőre kiadják. -
Indigo #5271 
Ezzel én is így vagyok. Játékról előzetest már évek óta egyet sem olvastam el. Elegem van abból, hogy fújják a lufit, hypolják a hypeot, dagasztják a szart, satöbbi, aztán 5-ből 4 esetben pofáraesés, csalódás a vége...
Nomeg az önjelölt, önsztároló firkászok... Ezekbe a szerencsétlenekbe szeretek én is belerugdosni
Szóval ilyen tekintetben maximálisan egy húron pendülünk :) -
Indigo #5270 Uhh, ez azért durva... Napi 8 óra játék? Szerencsés emberek vagytok, hogy ennyi szabadidővel rendelkeztek... Nálam itt sorakozik egy csomó eredeti játék, amihez még hozzá sem nyúltam... (mondjuk ennek annyi előnye megvan, hogy warez játékot max. kéthavonta egyszer rakok fel a gépemre :))
Úgy, de úgy szeretném, ha egy nap 48 órából állna... -
Hát nem tom... :D Végigvittem eddig vagy 6szor... Nem tom, imádom, az elsővel is eltöltöttem tuti ennyit. -
Ja-ja, és ez volt az endsequence-ben:
-
Zóanagyvarázsló #5267 Jogos, most ránéztem, és látom, hogy csak tegnap kétszer végigjátszottad a WoW-ot. -
Őszintén szólva, engem nagy (és kellemes) meglepetésként ért a Singularity - árva bitet sem olvastam róla...
Rászoktam, hogy nem olvasok semmiféle review-t, magyar önjelölt firkászoktól és pályázatok útját lett online újságíróktól meg pláne.
Szívesebben teszem ezt fórumokban - és leginkább itt, 10 éve.
-
Ha megnéznéd néha a gamertagom nem írnál ilyeneket...
Csak ma ~8 órát játszottam :-P
Igaz, ma (is) szabin vagyok. Hétvégente 7-10 óra még melódiőben is megvan.
Hétköznap 2-3 óra/nap, ha melózok.
Pont ez a bajom, pl. a Call of Juarezzel is... egyik szombat reggel nekiálltam, mire uzsiztam volna vége lett. 2. rész kicsit tovább tartott, de az meg másnap d.e. adta meg magát. Ejnye.
Most Saints Row I.-et tolom boxon... elég felejtős cucc, de egynek jó lesz... szeretném lecsökkenteni a polcon várakozó XBOX játékok számát. -
Zóanagyvarázsló #5264 Értem én, hogy túlozni muszáj, de 20 óra 3 nap alatt? Neked felnőttként napi 7 órád van játszani? 
Mellesleg a Deus Ex is lopakodva 30 óra, egyébként az sem biztos, hogy több lenne 20-nál.
-
Úgy bírom, hogy minden évben ez van, hogy be van jelentve csomó AAA cím és mikor megjelenik sokszor azt is megbánom, hogy egyáltalán letöltöttem.
Utoljára a Singularity-vel voltam így. Nagyon vártam videók alapján de valahogy nem lett annyira tökéletes. El lehet vele lenni de max 2-szer érdemes végigvinni. Viszont érdekes, hogy a sokkal egyszerűbb Modern Warfare 2 meg nagyon bejött, a sztori is jó volt, a szinkron meg isteni. Kb 10-szer vittem végig. -
Ez a 3 cím így egyben szívmegállást okozott... többet nem olvasom el :-) -
Mi a fenét tudtál Assa 2-ben 179 órát eltölteni??? De komolyan!?
Leírnád nagyjából?
Ennyi időt utoljára talán a Fallout 2-be öltem, még a Witcher is csak 100 óra körül volt, a Lost Odyssey is csak 110 óra DLC-vel együtt ^^ -
Szuper jó elsö negyedévünk lesz jövöre ha minde terv szeint halad :
Witcher 2
Dragon Age II
Deus Ex 3
Három nagy rpg-és cim remélhetöleg több száz játékidövel. -
Na ezek jönnek a jövő héten:
Ratchet & Clank Tools of Destruction
Ratchet & Clank Quest for Booty
Condemned 2
Dante's Inferno Death Edition
és ez mindösszesen 13k lesz.
-
RO biztosan jövőre jön, trackmaniaról se volt még biztató hír
thief 4 sincs sehol, prey2 még be sincs jelentve, max payne jövőre halasztva, hellgateről szinte 0 hír koreán kívül, esélytelen eléggé az indulás, talán beta lesz, batman is csak jövőre, talán
jövő tavasszal iszonyatos dömping lesz, szinte mindent elhalasztottak idén a move és a natal miatt. reméljük buknak és nem lesz többet ilyen hogy kinyírják a karácsonyi piacot a rendes gamek elől. bár tavaly ez egyedül a cod6-nak is sikerült :D -
én amiket nagyon várok az a Trackmania 2 és a Red Orchestra 2 :) -
Nálam először "próba"verzió, és ha érdekes, jó, akkor később, olcsóbban vétel:
MEGJELENÉSEK, amennyiben át nem teszik jövőre:
=================================================
- 2010. augusztus: Mafia 2
- 2010. augusztus: Spellforce 2: Faith in Destiny
- 2010. szeptember: Two Worlds II
- 2010. szeptember: [/b]Test Drive Unlimited 2[/b]
- 2010. szeptember: Lara Croft and the Guardian of Light - [online miatt WRZ]
- 2010. szeptember: Darksiders (meglátjuk)
- 2010. október: Prey 2
- 2010. október: Fallout: New Vegas
- 2010. október: Lost Planet 2
- 2010. október: Deus Ex: Human Revolution (nagyon megnézem!)
- 2010. október: Hellgate: Tokyo (a város miatt)
- 2010. október: Thief 4
- 2010. november: F3AR
- 2010. november: Crysis 2 (gép letesztelés, és fika miatt)
- 2010. november: Need For Speed: Hot Pursuit - (fika is)
- 2010. november: Max Payne 3 (megjelenik egyáltalán?)
- 2010. november: Batman: Arkham Asylum II (csak a fika miatt)
- 2010. december: Tron: Evolution
- 2010. december: Syberia III
Ikszedik bőrök [Battlefiled, MoHAA meg társaik, SW:TFU 2] nem érdekelnek.
-
ratgab #5255 Szabadítsátok rá az SG eredeti játékaink közösség haragját:
Már jó régóta nem volt mozgás a hozzászólásai között, de a mérgemet ki kellett adnom!
Mr Tirp...ák -
mike01010101 #5254 Iden kotelezo vetel (idorendben):
Mafia 2
Fable 3
Fallout New Vegas
Assassin Creed 2.5
A Gothic 4- rol es Two Worlds 2-rol keves az info(m). Kicsit felek toluk. A Gothicot masok fejlesztik - zsoldosok - a two worlds meg tul regota keszul.
Es persze Dragon Age es Mass Effect 2 DLC-k minden mennyisegben, ha lesznek.
-
bcrics #5253 linket pls. -
Nem tudom ki volt, de kereskedelmileg i.d.i.ó.t.a az illető...
-
ratgab #5251 Közgazdászként ezen baromira ki tudok akadni, hogy valakiben ennyi értelem és üzleti érzék nincs (a vevőnek mindig igaza van és mindig ki kell az igényeit szolgálni). 1-et elzavarsz, utána úgy terjed a rossz híred, mint a szél. A hül....yéje még jól is érzi magát utána, hogy milyen nagyon ügyes volt. -
csökött f*sz, ennyi. :D nem kell tőle vásárolni. Gyökerek ezek! -
ratgab #5249 Húú, de felbosszantottam magam most! Hardveraprón van egy tag, aki elzavart egy vevőt, mert a bontott játék megvétele előtt fényképet mert kérni, a többi meg még jól is szórakozott rajta. Hát mekkora nagy ti...rpák emberek vannak. És még azt mondja, aki képet kér a termékről, amit meg akar vásárolni az nem komoly vevő...
Jól le is kellett írnom a véleményem a delikvensnek. -
captanderson23 #5248 Nem tudtok valamit a supergamer.hu-ról?
Csak azért, mert 2 hete adtam le egy rendelést (5 napos szállítási időre), és még mindig nem kaptam meg.
A héten többször is írtam nekik emailt, de egyszer sem válaszoltak, ICQ-n sincsenek fent. (pedig a múlt héten mindig rögtön visszaválaszoltak) -
ratgab #5247 Semmi gond! Van ilyen, hogy elírja az ember. -
Á, "hüle vagyok"... arra gondoltam, mást írtam...
-
G4-et más csapat csinálja mint a harmadikat, ugyhogy van rá esély hogy bugmentes lesz / söt csak igy van /
A TW2-böl amit eddig láttam olvastam nagyon igéretes majd meglátjuk. -
ratgab #5244 Esetleg az assassins creed 3 jön ki 2012-ben nem, mivel a 2 már megjelent!