311803
-
óóóó öreg én itt a balcsin má jó ideje pálinkázgatok a szomszéddal, egy kibaszott hsz-t vagy 3x szerkesztek újra XXD -
A helyesírási hibákat nézzétek el nekem a pár doboz sörök miatt. :) -
gabeone #5322 Ez a világ a totális megfigyelés felé formálódik. Ezt érdemes tudomásul venni. Az eredetiségről annyit, hogy bárcsak mindenki, minden országban meg tudná fizetni.. -
nah jo persze, átérzem én is hogy ez még nem olyan vaszélyes dolog.... de mi lesz a következő lépés? Dobozos játék vásárlása esetén otthon házkutatás olyan címen, hogy megnézzük miket vásárolgatsz még? -
Ebben a Steam ügyben most én is tökéletesen egyet értek grebber-rel.
Aki ilyen dolog miatt "dobja" el a Steam-et több értékes vásárolt játékával együtt, mert hogy akkor mostantól megtudhatnak bizonyos dolgokat a személyes felhasználásodról, az tényleg megérdemli, amit tesz.
Én személy szerint leszarom, mit tudnak tenni ellenem, ami engem negatívan hatna?
Ne legyetek már ilyen aggodalmaskodók ti sem. Gondolom ti is régebb óta használtok már internetet, tudhatnátok, hogy amúgy sem lehettek teljesen láthatatlanok. :) -
NHLFAN #5319 én azért előrendeltem:))a kettőőből is kéne a black edition,de nagyon drága:(a white edition megvolt de azt tovább is adtam,mielőtt felbontottam volna:) -
Neoncsoves #5318 Tört dolgok miatt jogi intézkedések nem hiszem hogy lesznek, inkább az a verzió tűnik reálisnak nekem, hogy tönkrekúrja a steamedet vagy a gépedet (nem indul el, csak winreinstall segít, etc) és előbb utóbb kénytelen leszel legális dolgokat vásárolni -
gabeone #5317 Nekem sincs évek óta tört játék a gépemen.
De pl. egy Star Wars Force Unleashed 2 egyszer-kétszer végigjátszós játékot pofátlanságnak tartom annyiért árulni (sőt még drágábban is), mint egy stabil multiplayer alapú és kampányt is tartalmazó Battlefield Bad Company 2-őt.. Éveket kell várnom, míg országunkhoz képest reális árra fog csökkenni az ára, hogy végigjátszhassam.. :( -
Szerintem ezzel a többség így van, sokkal kényelmesebb a NODVD exe-t felrakni, mint mindig pakolgatni a lemezt, meg megvárni míg felpörög, ráadásul a lemez is használódik, a meghajtó is + még hangos is :) -
Neoncsoves #5315 úgyse látják amúgy hogy crackelt-e a játék -
mike01010101 #5314 Eleg sok eredeti jatekom van, de amihez van crack felteszem, hogy ne kelljen lemezeket berakosgatni. Nem csak jatszom a gepen, munkadolgok, cd iras, stb. Sokan szidjak az AC2 DRM-et, nekem tetszett, hogy feltelepitettem, 1x regisztraltam es utana cd nelkul jatszottam. -
STEAM világhatalomra tör!!! -
ok, akkor bemásoltam ide, hogy mi is az amit elküld az új rendszerük. HW infó meg windowsban a telepített programok/frissítések listája. -
Töröltem előzőt. Ez volt a lényeges:
"hiszti
jön Gabe Newell repülővel Seattle-ből betörni hozzád mert tudják hogy van eredeti officeod is és televagy jobbnál jobb hardverekkel?
vagy miféle bajod származik attól ha ezt elküldi? :D
egyébként nagyon sok játék magától megcsinálja ezt a háttérben (olvass el pár end user license agreementet amire csak úgy nyomod a next-et telepítésekkor), épp ezeknek szab gátat a steam egy közös, fejlesztők számára elérhető eredményekkel szolgáló felméréssel."
-
Nem tehetik meg? Tudod mit tehetnek meg? Vírust is telepíthetnek a gépedre, leglálisan. Ugyanis beleegyeztél amikor létrehoztad a Steam accountodat. Nem rémlik? Idézek:
C. NO GUARANTEES.
VALVE DOES NOT GUARANTEE CONTINUOUS, ERROR-FREE, VIRUS-FREE OR SECURE OPERATION AND ACCESS TO STEAM, THE STEAM SOFTWARE, YOUR ACCOUNT AND/OR YOUR SUBSCRIPTIONS(S). -
Indigo #5308 
Asszem ez a topik most egy időre -fav... -
Tehát lesz stat róla, h az emberek 7.4%-nak fent van a fotosop. ÉÉÉÉÉÉS??? -
Logo!
-
Hellsing47 #5305 akkor mégis csak van 'tizenpár' eredetid
-
Sokan vannak így vele én pl eredeti Strangleholdomat soha nem tudtam elindítani csak crackel.
-
Magamra ismerek benned.
-
Faszság, mi van ha nekem megvan egy játék eredetibe és No-CD/DVD crackkel játszom? Mert amihez van crack azt így használom, miért koptatnám feleslegesen a lemezt... -
"mindenki mindent szarrá warezol."
Vagy nem. -
Elolvastam már.De nem értem a para okát még mindig.
Hűha mekkora szám hogy kb számokban hozzá majd nyilvánosságra amit már az utolsó csöves is tud a síkartorba hogy mindenki mindent szarrá warezol.
-
#5273 aláhúzott mondatát olvasd el még egyszer, légy oly kedves...
-
4P coop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4444444444444444444 kösz a tippet! -
Na mi? Szerinted a Steam-eseket mennyire érdekli ki mit warezol??Leszarják nagyivbe!Nem azt nézik (látom sokan azt hiszik mindent néznek).
De nyugodtan töröljétek csak le ha ennyire paráztok!
#5293: Pontosítok nekem egy db eredeti programom sincs,kivéve azt a tizenpár játékot! -
csoli31 #5296 Meg egy kis ingyenes co-op lövölde idegenekre (ami két nap múlva lesz elérhető)!
Alien Swarm
Na persze akit érdekel ez a stílus (engem igen). -
amugy steamen FREE RUSE teszt!!! -
Azért a hw scan évek óta opcionális, ez valamennyire a steam felé billenti a mérleget - nem gondolod? És ezzel szemben van egy esgés, szokásosan bulváros "rémhírünk"... nemár ez nyomjon többet a latba.
Ha lesz sw scan és lesz részletes leirás, h mit és hogyan gyűjtenek, s azt el tudom fogadni, én lehet ráengedem a gépemre :) HW scant is rá szoktam ... -
mert ugyebár neked nincs egy illegális programod sem... -
Hány gigabájtnyi WRZ is van a gépeden?
Képzeld csak el, mi történhet, a legrosszabb forgatókönyv szerint...
-
Microsoft... 3rd Party programok... azonnali üzenetküldők... [javítást és hitelesítést kereső, személyes infókat küldő] játékok... STEAM...
Van választék.
-
LOL meg is érdemled akkor.
-
Zóanagyvarázsló #5289 Zavarni zavar, de ha nem fogadom el, hogy a Cancel kizárja a "veszélyt", akkor azzal az erővel azt feltételezhetem (mint gyanakvó, összeesküvést szimatoló), hogy eddig is ezt csinálta mindenki a gépemen, csak meg sem kérdezett róla.
Egyébként részemről az ún. "fél-igazságokat" inkább ordas hazugságoknak hívom. -
Nem a STEAM-mel akarok foglalkozni, hanem az érzéssel, amit az akárcsak fél-igazságot tartalmazó cikk keltett - nem doktorit akarok a témából, hanem reagálni a témára. Én megtettem, mások is, ennyi.
Szerintem.
Amúgy meg, nem hiszem, hogy téged nem izgat - még ha nem is OK-ézod le az opciót, hogy átnézze a géped - a dolog, hogy ilyet akar egy alapvetően szolgáltató cég tenni veled?
-
Zóanagyvarázsló #5287 Nem a téma irrelevanciájára céloztam, hanem a meg nem alapozott rémhíreken való csámcsogásra. Én sem szeretem a Steamet, de ezt nem érzem fairnek, ha ezzel témával akarsz itt foglalkozni, akkor szerintem nem ártana épkézláb cikket keresni. -
csoli31 #5286 Ha ez tényleg létrejön, és alkalmazni fogják az én beleegyezésem nélkül (amit ugyebár sose lehet tudni), én abban a pillanatban búcsút intek a Steamnek! Nem vagyok ellene mert használom, és semmi bajom vele. De ha ez bekövetkezik, nem fog érdekelni az a néhány játék amit a Steamen belül vettem (pedig vannak amiket igencsak szeretek).
Azért én még bízok benne, hogy ezt nem tehetik majd meg. -
"Biztos, hogy ebben a topikban is ezt kellene tennünk?" - szerintem igen, mert lévén, a tagok egy tiszteletre méltó része bizony szereti és vagy használja a STEAM-et.
-
Zóanagyvarázsló #5284 Ez világos, de amíg a hatásvadászat, a félrefordítás, a tárgyi tévedés mindennapos, addig így, forrásmegjelölés nélkül nem látom sok értelmét az itteni cikkekkel való foglalkozásnak.
Jelen esetben nagyon úgy tűnik, hogy valaki kitalálta, hogy rövidesen biztos kötelező lesz (ha már hivatalosan szó nincs róla), és ezt jól meg lehet lovagolni. Biztos, hogy ebben a topikban is ezt kellene tennünk?