311803
  • Fabio Capello
    szokjatok hozzá, miután visszadobták az újabb IMF-kérelmünket, a forint most jó két-háromhetes mélyrepülésbe fog kezdeni...
  • arty
    felnyomtad már? tiltasd ki a picsbe...
  • ratgab
    Igen nem olcsó 16000-ért. FAllout New Vegas gyűjtői sem lesz éppen olcsó (13000), de valahogy arra nem sajnálom (amennyi kis apró feature abban lesz, minden amit egy gyakorlatilag túlélésről (jó nem csak arról szól, de szerves része az is) szóló játékban elvár az ember.
  • ratgab
    Ez is egy megoldás. Ezen nem veszünk össze. Én csak magamból indultam ki (inkább nem nézegetném és fájdítanám a szivem, ha nem bírná a gépem), de a te véleményedben is van valami elismerem.
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm, írtam is oda.
  • balee4
    A gyűjtőire én is kicsit sajnálom a pénzt, de az alapot mindenképpen megfogom, viszont PS3-ra, ott nem lesz gond a futással.
  • Atkamon
    Hmm, hát én is szívesen megvenném, de sokallom érte a 15ezret :S
  • Carlos
    Ez hülyeség!!!!!!

Vegye meg, és gyüjtsön a kártyára.
    UGYANIS:
    Majd később megveszed a játékot, csak akkor már ezt vedd meg, arany kiadás, meg teszkógazdaságos lesz belőle, nem pedig CE.

Szóval én azt javallom, hogy vegye meg és játszon majd akkor vele, amikor lesz vasa.

De ez az én véleményem.
  • ratgab
    Esetleg javasolnék akkor egy új vga-t vagy akkor vedd meg később a játékot, amikor lesz jó géped hozzá. Annak, hogy megveszed és csak nézegeted, nem túl sok értelme van szerintem.

Sajnos vannak ilyen dolgok az életben, ezzel (és néha még sokkal rosszabb dolgokkal is) együtt kell élni. Mást nagyon nem tehetsz.
  • Bence94
    Jaj de nehéz most nekem.Szeretném megvenni a mafia 2-t ráadásul gyűjtőibe szerencsére pc-re 576-nál meglehetne venni viszont :nincs megfelelő vga-m a másik de megoldható lenne még a máni... Még a warezzal se tudnék játszani...
  • ratgab
    Néztem árfolyamot, hiradót nem láttam, de jó nagyot ugrott az árfolyam
  • IMYke2.0.0.0
    Nem tudom, néztétek-e a tegnapi m1 Híradót, és mai valuta árfolyamot...
  • w77d
    ezek a bugok sajnos tényleg megvannak, de ritkák.. olyan van néha, hogy a helikopter nem tudja elvinni a szállítmányt és akkor percekig ott lebeg egy helyben....
  • ratgab
    Olvastam, hogy vannak bugok (beragadsz a bokrokba, nem jön a légitámogatás, helikopter beakad a fák közé) ezek javítva lettek a patchekben?
  • davidka003
    Jó játék a Mercenaries 2. Egyszer érdemes végigvinni.
    Egyedül az nem tetszett, hogy mikor el akarunk lopni egy járművet akkor nyomkodni kell bizonyos gombokat gyorsan.
  • w77d
    áááá ez a csirke szadomazora termett XXXD
  • IMYke2.0.0.0
    - olvasd el a link mögötti ismertetőt :)
  • w77d
    férfiakat kielégíteni? XXXXXXXXXD
  • IMYke2.0.0.0
    S ha tudnád, hogy "mire képes" :)))
  • w77d
    hogy nyalnám meg a melle tövit...
  • w77d
    nagyon fasza játék a Mercenaries 2 és elég hosszú is ha minden szir szart meg akarsz csinálni a játékban :) tényleg jó vétel..
  • IMYke2.0.0.0
    Imádott szeretett Elfen Lied anime-ből, mégpedig Ő:

Lucy
  • IMYke2.0.0.0
    El a franc egye meg... de csak azért, mert postára mentem a Beyond Good & Evil-csomagomért
    [2500 + pk - nekem megérte.]
  • robotnyk
    mi ez a wapanese logo? ^^
  • bcrics
    vazze,most nézem elvitték előled a warheadet:D
  • ratgab
    http://hardverapro.hu/apro/mezz_be_mert_megeri/hsz_1-50.html

Ezt tudnám a figyelmedbe ajánlani!
  • ratgab
    Van 73 pozitív értékelése és 1 semleges (milyen meglepő:lassúság miatt :-D ) És gyakorlatilag minden nap kap pozitív értékeléseket!

Ellenben Mercenaries 2-ről vélemények? Egész jó cuccnak tűnik, érdemes lehet egy vételre?
  • balee4
    És a visszajelzések alapján rendes a fazon? Én eddig tényleg csak olyantól mertem vaterán vásárolni, akinél a magas a pozitív visszajelzések aránya...
  • IMYke2.0.0.0
    BiffTannen az közülünk való? Mert a Vaterán előlem készül elvinni a Warhead-et :)
  • ratgab
    Hát azért hétvége ide vagy oda, meg nyaralás, meg miegymás, azért a vásárlónak egy vettük az üzenetet, vagy ekkor meg akkor küldjük vagy valami választ visszaírni neki, azért az a mai világban tök alap dolog lenne nem? Legalábbis, ha én lennék kereskedő, azért méltatnám egy válaszra a delikvenst.

Épp ezért vagyok kicsit már berágva egy vaterás fazonra: holnap lesz 2 hete, hogy lezsíroztunk egy bizniszt és eddig még 2 telefonra és egy halom igérgetésre, mentegetőzésre futotta részéről a dolog, de e-mailekre nem válaszol és a csomag még mindig nem érkezett meg (szerintem el se küldte).
  • fery02
    Péntek délelőtt én is írtam nekik, de azóta nem válaszoltak. Gondolom a hétvége miatt is, de attól még ott lett volna az egész pénteki napuk majdnem.
    Nem sürgős nekem végülis.
  • Tinman #5333
    Kb. 6 napja rendeltem tőlük eddig egy automata válaszon kívül nem kaptam mást. Mondjuk jobb is, mert egyéb váratlan kiadások miatt, jobb ha lenne augusztusban érkezne a pakk.
  • captanderson23
    Eddig én is csak pozitívakat hallottam róla, ráadásul a múlt héten még
    rendesen válaszoltak az emailekre, szinte rögtön, de azután a héten
    egyszer csak, mintha felszívódtak volna, hiába írok emailt nekik, vagy ICQ-n üzenetet.
  • IMYke2.0.0.0
    Én még mindig nem - mert vártam másoktól a visszajelzést. Eddig egy pozitívat olvastam és most a Te negatívadat.
    Elbizonytalanodtam.
  • captanderson23
    Nem tud valaki valamit a supergamer.hu-ról?
    2 hete adtam le egy rendelést, és még mindig nem kaptam meg.
    A héten többször is írtam nekik emailt, de egyszer sem válaszoltak, ICQ-n sincsenek fent, pedig előző héten mindig rögtön visszaválaszoltak.
    (Csak azért kérdezem, mert láttam, hogy többen is rendeltetek onnan)
  • FSpofon
    havidíj stb
  • ffxi
    OFF
    OTP direkt-em van
    Mit jelent a: Előjegyzett költség: 385ft ???
  • The Protector
    Nekem jobb nyaram van.Minden nap a strandon vagyok,napi 15órát pénteken és szombaton,amúgy meg 12órát.Ott dolgozok,mint életmentő/medence felügyelő:)
  • fery02
    Jó a szó, én csak 2 hét múlva megyek Balatonra 1 hétre, de ott aztán nem lesz internet, szóval fel is kell készülnöm játékokkal keményen (pl Supergamer-ről rendelt Tomb Raider-eket [ha meg lesznek addigra] feltelepítem majd laptopra a Win7 telepítővel), de persze elsősorban azért a fürdőzésekre koncentrálva, másképp mit is érne a Balaton. :)
    Esténként viszont különösképp jó lesz kikapcsolódásnak...feltéve, ha unokahugi nem nyúlja majd le a gépet alkalomadtán a laptop verziós Sims miatt. :)
  • fery02
    Következő lépés szerintem nem igazán elképzelhető, mert ennél többet már nem tehetnek (bár végülis ki tudja már). Legalábbis én nem tudom elképzelni egy alapjában digitális játék kereskedésre szánt program környezetében. Azért már ez is elég erős dolog, hogy ilyesmi adatokat akarnak gyűjteni a felhasználóktól.
    Ennél személyesebbet azért már tényleg nem hiszem, hogy el mernének követni a későbbiekben.

Ha pedig még azt is meg akarják tudakolni, hogy hányszor csapom ki/nap, akkor egészségükre, én azzal csak vidámabban fogok játszani a Steames játékaimmal a későbbiekben, röhögve közben az idiótákon. :)