311803
  • robotnyk
    :DDDDDD
  • w77d
    mivel nem otthon vagyok ezért nem tudom most lefotózni, de találtam egy régebbi képet a gyüjteményemről, amin lehet látni egy apró részletet belőle az Assasins Creed CE mögött :D

• csoli31
    Akkor gyerünk ízibe képet berakni róla! De azonnal! Úgyse láttam még azt a kiadást.
  • w77d
    nekem emgvan a Sims3 collectors, de nem nyúztam sokat :D
  • FSpofon
    az gyalázás hogy te hátradőlve kényelmeskedsz miközben a társaid akik próbálnak a játékra koncentrálni meghalnak mert te nem tudsz megfordulni azzal a szarral és segíteni
  • fery02
    Amúgy érdekes-e az, hogy ebben a topikban mintha nem találkoztam még volna semmilyen Sims játékkal sem? :)
    Pedig eléggé népszerű az a sorozat is, de ide akkor úgy látom komolyabb emberek járnak.
  • fery02
    Érthető. :)
  • bcrics
    Azt akarom kihozni,ha letöltöm és ki szeretném írni,akkor kb annyi az ára mintha ien aukciós oldalakról beszereznéd,szóval ki van ez találva:D
  • bcrics
    jaja,ezt végre sikerült is kipróbálni,és kurvajóó az egésznek a hangulatja,:).
    ha megjelenéskor is sikerülne ennyi pénzért árulni talán már akkor megvenném,+ ugye honosítva is van,ennyi pénzért nem lehet otthagyni:)
    és ha azt nézed ugye ezek kb dvd9 méretűek,bemész 1 boltba és kb 800ft kapsz csak 1 db üres dvd9est.

A strangehold vmi 1600ftra jött ki,szintén vatera,és Fóliásan,abban pl 2db dvd9 lemez van.
  • Shep
    Egyébként már az eredeti játékokban sem lehet bízni :), mert vagy 1 hónapja megvettem ugye a 2 GR:AW-t na nyomulok az 1-el erre a 3. pályán nem tudok továbbjutni, mert bugos az egész, ezzel szemben annak idején a wareznak meg nem volt gondja, pedig akkor még nem volt patch sem, most meg a legfrissebb van rajta.
  • Shep
    ÚÚÚÚÚÚÚ 1500-ért az nagyon jó vétel volt!
  • wedge31
  • IMYke2.0.0.0
    Külön köszönet, hogy így, thumbnail-ben tetted fel a képeket!
  • bcrics
    Vateráról ,Új-Fóliás Mirrors Edge 1500ft-

Mirrors Edge

És akkor az elmúlt időszak Termései Egyben...kb utóbbi 1 hónap

és akkor már pár film,ezek csak ugy,

• IMYke2.0.0.0
    Szerintem meg ne nagyon reklámozd az e-mail címed [legalábbis nagyon nyilvános helyeken], mert e-mailbotok simán megtalálják, és kapod tonnaszám a spamet.
  • IMYke2.0.0.0
    Ha hülyének nézek valakit, annak meg is mondom/írom - kivéve a főnöknőmet :)
  • TBTPumpa
    Légyszíves a megadott címen érdeklődni ([email protected])!
    Ne rontsuk el a topikot ilyenekkel...
  • NHLFAN
    Bad Company mennyi lenne?
  • TBTPumpa
    Eladó egy egyszer használt (nagyon megkímélt, újszerű állapotban lévő) Red Alert 3 PC játékszoftver!
    A játék az eredeti 2008-as kiadású és nem az EA Classic által 2009-ben kiadott változat!
    Tartalmaz egy kétoldalas lemezborítót, bétakulcsot illetve egy kisebb méretű Red Alert 3 posztert!

továbbá:

Eladó teljesen új, bontatlan, fóliás állapotban lévő Battlefield Bad Company 2 PC játékszoftver!

Érdeklődni itt lehet: [email protected]
  • Zóanagyvarázsló
    Talán ha nem azzal nyitsz, hogy hülyének nézed artyt, amikor csak abban lehettél biztos, hogy kettőtök közül te nem olvastál utána...
  • IMYke2.0.0.0
    Akinek nincs meg, az most elég olcsón megkaparinthatja:
    Saint's Row 2 - 2000 Ft.
  • IMYke2.0.0.0
    Mivel engem nem érintett a kontroller probléma - eszembe se jutott rádugni az XBX360 vezérlőt - így [azt hiszem érthetően] nem szembesültem azzal, hogy 2K-jék tojnak a vezérlő-támogatásra. Így a kuglizásra sem éreztem késztetést.

• arty
    keményen sikerült felidegesítenetek... pedig 1 perc lett volna guglizni nektek is :(

Tinman: az xpaddert - bár végső esetekben használom - nem szeretem, nem adja ugyan azt az érzést, mint a nativ gamepados irányítás. Ráadásul a kissé elbonyolított pc-s gombkiosztást állítolag ne könnyű jól áttenni a bio2 esetébem.
  • Tinman #5541
    Ejnye gyerekek.
    Ez a remek kis játék ilyen indulatokat tud kavarni? :-(

Greyfox múltkor mondott valami emut, kérdezz rá, azzal elméletileg lehet emulálni azt is, hogy WASD = előrehátrajobbrabalra kar, meg az YXAB-t is.
  • IMYke2.0.0.0
    A "leáldozott" topikos stílust azért hagyhattad volna...
  • arty
    http://kotaku.com/5468926/bioshock-2-pcs-missing-gamepad-support-also-pissing-people-off

114 oldalas topik a 2K forumán
  • arty
    jajistenem...

"Honnan tudod, hogy nincs?"

Mert valahol hír is volt, hogy a 2K még patch formájában sem fogja utólag megoldani. Mert topikja is van a 2K forumon, és párszor már leírták, hogy NEM ÉS NEM. Egér + WSAD marad és pont.

"nincs benne split screen multiplayer
    szóval minek is a gamepad?"

Mi köze a kettőnek egymáshoz? Egyedül nem lehet gamepaddal játszani?

"Hát hogy ágyból fekve játszhasson vele."

Ülve szoktam játszani, ezt sem fogom másképpen.

"akkor miért merül fel hogy a pc gaminget gyalázza?"

Hol gyaláztam a pc géminget te szerencsétlen? a "buzi 2K" = pécégyalázás??

"Fogalmam sincs - én is értetlenül állok a dolog előtt. Szerintem, ha az első rész támogatta a kontrollert, akkor a második is biztosan."

Pontosan! Fogalmad sincs.
  • IMYke2.0.0.0
    Beyond Good & Evil - nagyon 'occó', eredeti kiadvány.
  • IMYke2.0.0.0
    Tomb Raider IV: The Last Revelation - nagy dobozos kiadás;
    Unreal (1) - nagy dobozos kiadás;
    Dragon Age: Origins - olcsó, bontatlan, 2 nap;
    Mass Effect 2 - olcsó, bontatlan, 2 nap.
  • IMYke2.0.0.0
    Fogalmam sincs - én is értetlenül állok a dolog előtt. Szerintem, ha az első rész támogatta a kontrollert, akkor a második is biztosan.
  • FSpofon
    akkor miért merül fel hogy a pc gaminget gyalázza?
  • IMYke2.0.0.0
    Neki van - ezért venné boxra a játékot.
  • FSpofon
    csak vennék akkor egy xboxot
  • IMYke2.0.0.0
    Hát hogy ágyból fekve játszhasson vele.
  • FSpofon
    nincs benne split screen multiplayer
    szóval minek is a gamepad?
  • IMYke2.0.0.0
    Honnan tudod, hogy nincs?
  • arty
    pécére venném, ha lenne gamepad támogatás (mint az elsőben)

b*zi 2k :(
  • robotnyk
    ennyi a PCs is
    Oo
  • arty
    Bioshock2 (x360) 9.99font

csak nem találok hozzá semmit, ami még érdekelne (hogy a postaköltség per darab javuljon...)
  • ratgab
    és hogy kerültél az ágy alá??? XD