311803
-
:DDDDDD -
mivel nem otthon vagyok ezért nem tudom most lefotózni, de találtam egy régebbi képet a gyüjteményemről, amin lehet látni egy apró részletet belőle az Assasins Creed CE mögött :D
-
csoli31 #5562 Akkor gyerünk ízibe képet berakni róla! De azonnal!
Úgyse láttam még azt a kiadást.
-
nekem emgvan a Sims3 collectors, de nem nyúztam sokat :D -
az gyalázás hogy te hátradőlve kényelmeskedsz miközben a társaid akik próbálnak a játékra koncentrálni meghalnak mert te nem tudsz megfordulni azzal a szarral és segíteni -
Amúgy érdekes-e az, hogy ebben a topikban mintha nem találkoztam még volna semmilyen Sims játékkal sem? :)
Pedig eléggé népszerű az a sorozat is, de ide akkor úgy látom komolyabb emberek járnak. -
Érthető. :) -
bcrics #5557 Azt akarom kihozni,ha letöltöm és ki szeretném írni,akkor kb annyi az ára mintha ien aukciós oldalakról beszereznéd,szóval ki van ez találva:D
-
bcrics #5556 jaja,ezt végre sikerült is kipróbálni,és kurvajóó az egésznek a hangulatja,:).
ha megjelenéskor is sikerülne ennyi pénzért árulni talán már akkor megvenném,+ ugye honosítva is van,ennyi pénzért nem lehet otthagyni:)
és ha azt nézed ugye ezek kb dvd9 méretűek,bemész 1 boltba és kb 800ft kapsz csak 1 db üres dvd9est.
A strangehold vmi 1600ftra jött ki,szintén vatera,és Fóliásan,abban pl 2db dvd9 lemez van.
-
Egyébként már az eredeti játékokban sem lehet bízni :), mert vagy 1 hónapja megvettem ugye a 2 GR:AW-t na nyomulok az 1-el erre a 3. pályán nem tudok továbbjutni, mert bugos az egész, ezzel szemben annak idején a wareznak meg nem volt gondja, pedig akkor még nem volt patch sem, most meg a legfrissebb van rajta. -
ÚÚÚÚÚÚÚ 1500-ért az nagyon jó vétel volt! -
-
Külön köszönet, hogy így, thumbnail-ben tetted fel a képeket!
-
bcrics #5551 Vateráról ,Új-Fóliás Mirrors Edge 1500ft-
Mirrors Edge
És akkor az elmúlt időszak Termései Egyben...kb utóbbi 1 hónap
és akkor már pár film,ezek csak ugy,
-
Szerintem meg ne nagyon reklámozd az e-mail címed [legalábbis nagyon nyilvános helyeken], mert e-mailbotok simán megtalálják, és kapod tonnaszám a spamet.
-
Ha hülyének nézek valakit, annak meg is mondom/írom - kivéve a főnöknőmet :)
-
Légyszíves a megadott címen érdeklődni ([email protected])!
Ne rontsuk el a topikot ilyenekkel... -
NHLFAN #5547 Bad Company mennyi lenne? -
Eladó egy egyszer használt (nagyon megkímélt, újszerű állapotban lévő) Red Alert 3 PC játékszoftver!
A játék az eredeti 2008-as kiadású és nem az EA Classic által 2009-ben kiadott változat!
Tartalmaz egy kétoldalas lemezborítót, bétakulcsot illetve egy kisebb méretű Red Alert 3 posztert!
továbbá:
Eladó teljesen új, bontatlan, fóliás állapotban lévő Battlefield Bad Company 2 PC játékszoftver!
Érdeklődni itt lehet: [email protected] -
Zóanagyvarázsló #5545 Talán ha nem azzal nyitsz, hogy hülyének nézed artyt, amikor csak abban lehettél biztos, hogy kettőtök közül te nem olvastál utána... -
Akinek nincs meg, az most elég olcsón megkaparinthatja:
Saint's Row 2 - 2000 Ft.
-
Mivel engem nem érintett a kontroller probléma - eszembe se jutott rádugni az XBX360 vezérlőt - így [azt hiszem érthetően] nem szembesültem azzal, hogy 2K-jék tojnak a vezérlő-támogatásra. Így a kuglizásra sem éreztem késztetést.
-
keményen sikerült felidegesítenetek... pedig 1 perc lett volna guglizni nektek is :(
Tinman: az xpaddert - bár végső esetekben használom - nem szeretem, nem adja ugyan azt az érzést, mint a nativ gamepados irányítás. Ráadásul a kissé elbonyolított pc-s gombkiosztást állítolag ne könnyű jól áttenni a bio2 esetébem. -
Ejnye gyerekek.
Ez a remek kis játék ilyen indulatokat tud kavarni? :-(
Greyfox múltkor mondott valami emut, kérdezz rá, azzal elméletileg lehet emulálni azt is, hogy WASD = előrehátrajobbrabalra kar, meg az YXAB-t is. -
A "leáldozott" topikos stílust azért hagyhattad volna... -
http://kotaku.com/5468926/bioshock-2-pcs-missing-gamepad-support-also-pissing-people-off
114 oldalas topik a 2K forumán -
jajistenem...
"Honnan tudod, hogy nincs?"
Mert valahol hír is volt, hogy a 2K még patch formájában sem fogja utólag megoldani. Mert topikja is van a 2K forumon, és párszor már leírták, hogy NEM ÉS NEM. Egér + WSAD marad és pont.
"nincs benne split screen multiplayer
szóval minek is a gamepad?"
Mi köze a kettőnek egymáshoz? Egyedül nem lehet gamepaddal játszani?
"Hát hogy ágyból fekve játszhasson vele."
Ülve szoktam játszani, ezt sem fogom másképpen.
"akkor miért merül fel hogy a pc gaminget gyalázza?"
Hol gyaláztam a pc géminget te szerencsétlen? a "buzi 2K" = pécégyalázás??
"Fogalmam sincs - én is értetlenül állok a dolog előtt. Szerintem, ha az első rész támogatta a kontrollert, akkor a második is biztosan."
Pontosan! Fogalmad sincs.
-
Beyond Good & Evil - nagyon 'occó', eredeti kiadvány.
-
Tomb Raider IV: The Last Revelation - nagy dobozos kiadás;
Unreal (1) - nagy dobozos kiadás;
Dragon Age: Origins - olcsó, bontatlan, 2 nap;
Mass Effect 2 - olcsó, bontatlan, 2 nap.
-
Fogalmam sincs - én is értetlenül állok a dolog előtt. Szerintem, ha az első rész támogatta a kontrollert, akkor a második is biztosan.
-
akkor miért merül fel hogy a pc gaminget gyalázza? -
Neki van - ezért venné boxra a játékot.
-
csak vennék akkor egy xboxot -
Hát hogy ágyból fekve játszhasson vele.
-
nincs benne split screen multiplayer
szóval minek is a gamepad? -
Honnan tudod, hogy nincs?
-
pécére venném, ha lenne gamepad támogatás (mint az elsőben)
b*zi 2k :( -
ennyi a PCs is
Oo -
Bioshock2 (x360) 9.99font
csak nem találok hozzá semmit, ami még érdekelne (hogy a postaköltség per darab javuljon...) -
ratgab #5525 és hogy kerültél az ágy alá??? XD