311803
  • Zóanagyvarázsló
    Nem ellened irányult, csak én már napok óta másról sem olvasok, sőt az SC2 topik már egy éve erről szólt, és ezért is hagytam abba a követését. Szóval elhiheted, hogy kezdem unni, pláne amikor sokan tájékozatlanul markánsan állást is foglalnak, és még azt hiszik, hogy ők az objektívebbek. (Ez sajnos egyébként si jellemző.)
  • TBTPumpa
    Én a Battlefield és a Red Alert 3 játékaimat akarnám elpasszolni...
    Új tápegységre gyűjtök, 2007-ben vettem egy vackot (8 ezerért) és eddig bírta 1 év garanciával... Most laptopról írok, de jó lenne ha az asztali gépem is működne, de ahhoz valami márkásabb és megbízhatóbb tápegység kéne!
  • TBTPumpa
    Várj vele, én is várok! Külföldről még most is beszerezhető a WoW Lich King-es gyűjtői változata pedig az 2008 novemberében jelent meg!
    Igaz hogy az Online RPG és az sokaknak nem jön be nem úgy mint a StarCraft 2, de szerintem tuti lehet majd még beszerezni gyűjtői változatot pár év múlva (Nekem személy szerint a használt is jó lesz majd, csak ne 20 vagy 10 ezrekért adják)!
  • Tinman #5601
    Nekem lassan 2 hetes onnan a rendelésem és nulla reakció..
  • TBTPumpa
    Eléggé furcsa az a Webshop akkor... Ennyire nem figyelnek a vásárlókra és a rendelésekre = ennyire nem kell nekik a pénz?
  • Tinman #5599
    Ha abból indulok ki, hogy:

Spore CE 11k körül volt indulóban, most 4k,
    ME 2 CE 10k volt, most 5-6k.
    Dragon Age CE 10k volt, most 5-6k... akkor szvsz ez is megy lejjebb.
  • IMYke2.0.0.0
    StarCraft 2 = játék. Játékokról szól a topik. Elfér. Csak ne legyen valóban "lover vs. hater" a dologból, meg mások győzködése a szétdarabolás helyességéről vagy helytelenségéről...
    Az én véleményemet már amúgy is ismerik jó páran.
  • Shep
    Köszi, lehet ezt így is intézni. Hát a 30 küldetés az tényleg soknak hangzik, így azért már más a dolog.
  • Tinman #5596
    Az ár visszatartó elég durván.
    Még 19.xxx-ért is...

Mert maga az alapjáték szvsz télre 6k körül lesz, amit mellé csomagoltak az meg ér vagy 5 ezret.

Túlzó ez az ár... nagyon túlzó.

Döntöttem, kivárok. Ha lecsúszok róla, ez van... ha nem, akkor meg 15k körül elviszem.
  • TBTPumpa
    Csak az ember (Terran) hadjáratot tartalmazza! Viszont eléggé hosszúnak ígérkezik az is... 30 pálya kb. (WarCraft 3 alapjáték és StarCraft 1 alapjáték hadjárat terjedelmű)! A Protoss és a Zerg fajjal is játszhatsz de csak Battle.net-en vagy Skirmish-ben (simán számítógép ellen)!
    2011-ben jön a Zerg és 2012-ben a Protoss hadjáratot tartalmazó kiegészítő, bár a Blizzard-ot ismerve... :-D
  • IMYke2.0.0.0
    Azt ismerem én is - de jól tettem, hogy kivártam a rendeléssel, mert lejjebb nem egy topiktársunk jelezte, hogy válaszra sem méltatják őket a cégtől.
    Miközben volt olyan fórumozónk is, aki épp a ME2:CE-t meg is kapta onnan.
    Hát, most így legyen okos az ember...
  • Shep
    Én nem járok minden topicba ezért megkérdeztem, de ha ez gond akkor töröltesd!
  • Zóanagyvarázsló
    EZ már annyi topikban ki volt tárgyalva, szinte csak ez nem volt még szétoffolva ezzel. Szerintem nem lenne baj, ha ez így is maradna. Nincs szükség egy haterök vs tények "vitára".
  • Zóanagyvarázsló
    Inkább az a sanszos, hogy a kiegészítőkhöz külön lesz CE (lásd WoW), a Trilogy pedig kap egy egyzserű, CE-től nagyon messze lévő BattleChest kiadást.

Totti: Fene tudja, Burning Crusade CE itthon 30k-val nyitott, később pedig már 20k-ért osztották

Most is vannak leárazott CE-k, de garancia nincs rá, hogy ebből is marad.

Mindenesetre most bepróbáltam a Zavvit, ha küldik, akkor azért járok jól, ha nem, akkor remélem, hogy kapok később leárazva. Istenítélet.
  • Shep
    Mi ez a Starcraft mizéria? A wings of Libertyben csak az ember kampány lesz? a Többi fajjal nem lehet majd játszani, na most ha ez így van akkor mikorra lesz "teljes" a játék? 2030-ra?
  • TBTPumpa
    Itt éppenséggel jóval olcsóbb!
    http://www.supergamer.hu/mass-effect-2-hu-collectors-edition-p-5820.html

"Csak" 4.390Ft!
  • IMYke2.0.0.0
    Ha mutatsz/linkelsz egy boltot, ahol még kapni, és ennél drágább, akkor engem meggyőztél és megveszem tőled. Tényleg.
  • TBTPumpa
    Én is így vagyok vele... És tuti hogy lesz belőle ilyen változat is, hisz eddig minden Blizzard játékból volt olyan változat, amely az alapjáték mellett tartalmazta a kiegészítőt is!
    Itt akkor miért hagynák ki ezt, sőt még szerintem gyűjtői változat is lesz, mert ténylegesen csak akkor lesz teljes a StarCraft 2, a fanatikusoknak meg mindent el lehet adni... A pénzéhes Activision/Blizzard meg miért hagyna ki egy ekkora lehetőséget?
  • IMYke2.0.0.0
    Szeretném megélni - kopp-kopp - a StarCraft II Complete Saga Collector's Edition-t (vagy ilyesmit), amiben mindhárom (II/1 + II/2 + II/3) "epizód" benne lesz... arra majd kifizetek 2x.000 Ft-ot... megjelenését követő fél év múlva...
  • Totti5
    CEvel nem érdemes várni, mert később nem biztos hogy beszerezhető lesz a boltokból, persze lehet hogy igen, de erre építeni elég kockázatos.
  • Solid Snake
    Kézremegésre a pálesz /túlzott/fogyasztása ajánlott
    nem veheted meg, nem veheted meg, nem veh.....
  • IMYke2.0.0.0
    Számomra úgy tűnik, egyre többen akarnak megválni STEAM-accountjaiktól... sikertelenül...
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnos, nekem most az a 7.000 Ft is sok.
  • IMYke2.0.0.0
    Drága Feldarabolt Játékokat Nem Támogató Játékostársaim, főképp Tinman! Ne vegyetek 2x.000 Ft-os StarCraft II/1-et...!

Jó így?

Komolyra fordítva: Én nagyon bánnám, ha megvenném.
  • Smuge
    Bontatlan Mass Effect 2 Collectors Ed. továbbra is eladó 6990 Ft-os áron akit esetleg érdekel :)
  • Tinman #5579
    Szerintetek lesz CE később is, vagy elkapkodják mint a cukrot és már csak drágább lesz?

I2k: Légy oly kedves lebeszélni, mert remek a kezem az order gombon. Köszi előre is!
  • Tinman #5578
    Zavvi-ról 21k tokkal vonóval, 350 Ft-os font árral számolva, persze ez nem mentség.
    Amúgy pedig köszi a tanácsot, pontosan ezért kérdeztem, hogy hátha egy nem függő is mond véleményt. Még alszok rá... vagy nem tudom. :-/
    Nem tudok dönteni, most először.
  • TBTPumpa
    Külföldről rendelve messze nem 25 ezer a StarCraft 2 ára...
    Durván 19200 Ft átszámolva! És még durván 400 Ft-ért le is szállítják a hazai 990Ft-os vagy 1500Ft-os szállítási költségek helyett!
  • davidka003
    Egyébként én maximálisan megértem. Engem is felbaszna ha a párom ilyen sokat költene játékra.
    Persze az ember nyugodtan költsön arra amit nagyon szeret de az szerintem túlzás amit te csinálsz, több tíz ezer Ft-ot elkölteni játékra havonta.
    Marhára nem éri meg a 25k-s árat a Starcraft 2 bármennyire is jó.
    Ez a véleményem, nem kell vele foglalkozni csak ha már felhoztad a témát akkor gondoltam leírom. A te életed végül is.
  • Atkamon
    Hát, eddig semmi sem tűnt el, amit rendeltem, a Bioshock 2 CE-t meg amúgy futár hozta, nem posta.
  • Tinman #5574
    Nem félsz, hogy eltűnik a postán 1 fontért?
  • Atkamon
    Igen, és elolvastad, amit írtam?

Bioshock 2 CE-hez is ugyanez van írva, és mégis elküldték nekem ugyanúgy 1 fontért...
  • Tinman #5572
    Important Note! We can only ship this product to United Kingdom addresses.
  • Atkamon
    Bioshock 2 CE-hez is oda van írva, hogy nem küldik, mégis elküldték...
  • Tinman #5570
    0.99 Font.

Még 350 Ft-al számolva is valóban olcsóbb... 1500 Ft-al, mint itthon bárhonnan.
  • Zóanagyvarázsló
    0,99 font. Viszont levileg nem küldik, mert 1 kg-nál kevesebb. Én másik brit üzlettől rendeltem, és ők tényleg le is mondták erre hivatkozva :(
  • TBTPumpa
    Zavviról rendelve mennyibe kerül a postaköltség?
    Mert jóval olcsóbb az StarCraft 2 Collectors kiadása mint idehaza!
  • Tinman #5567
    Nagyon frankó kis gyűjtemény! Assa CE jujj, de szép!

Ms Flight Simulator X a GOLD edition? Azt én is megakarom venni.

Blacksite vásárlásod viszont megbocsáthatatlan. :-D

Más...

Kéne egy kis segítség.
    Hogy lehet:

1. Kimagyarázni egy SC2 CE-t asszony előtt? Mostanában kicsit sokat vásároltam, már így is a jó érzés határait feszegetem nála. Természetesen saját fizumból költök, de tudom, hogy nem esik neki jól, mert folyamatos lakásfelújítás van.

2. Eltüntetni a CE-t, hogy ne vegye észre?

3. Behozni a lakásba a CE-t, hogy ne vegye észre? Túl nagy :-/

Gyűlölöm az epizodikus megjelenést, de egyszerűen nem olvasok róla negatívat, mindenki odáig van érte, SC 1-et nagyon szerettem én is. Igaz nem multizok, de a single-t többször is letoltam. Szóval gondolkodóba ejtettek...

Szerintetek? Nagy baromság?
  • w77d
    há most ennyivel kell beérni XXXD
  • csoli31
    Jó kis gyűjtemény!
    Nekem nincsen ennyi játékom.